• bloglovin
  • Uhhh..

    i dag var Joanita på bushumör, men det gick bra ändå. Ingen skadad iaf och det är tur det.  Näee nu ska jag byta bralls  så kommer min skrutt och hämtar mig om sisådär 1 minut. SKYNDA!


    Saknat dig i dag och allt är så bra nu.

    Härliga dag..

    Nu ska jag bara stoppa i mig och uträtta lite ärenden, sen ska jag till Ockelbo och rida en sväng. Måste bara säga att den här helgen har varit underbar + mer. Som jag vann min miljonvinst. Nu har jag min miljon och jag vill inte ha nåt annat. Känns som den här dagen kommer att bli lyckad. Vaknade av att min sötnos ringde och väkte mig, så gick jag upp och satte igång tvättmaskinen och plocka lite. Och nu ska jag sätta på mig ridkläder och äta sen går bussen..


    Hoppas att alla får en bra dag.







    Patrik Jonsson
    Har jag dig så behövs inget annat !

    Nu ska jag..

    Nu ska  jag snart gå till min käraste. Blir väl nå mys i dag igen förstår jag.  har verkligen saknat dig så fruktansvärt mycket hela dagen, bara gått å tänkt på dig exakt hela dagen..Så skönt att det är som det är nu, så himla glad bara . HELA TIDEN..


    Funderar på om jag ska ringa till Kicki i morgon och se om hon har tid med mig en sväng. Vi måste ju hålla igång Joanita så hon minskar i sitt midjemått : )


    Äh nu ska jag packa sen GÅ till Patrik. Anledningen att jag ska gå är att jag måste röra på mig efter gårdagens festande ;D


    Love you sweetheart..



    God natt på er !

    Du är mitt allt..


    Allt känns jätte bra..

    Kan bara inte tro att det är sant. Känns som jag har drömt allting..Men det är sant. Och jag är nog den lyckligaste personen i hela universum. Och jag lovar dig Patrik att aldrig svika dig på något sätt igen. Jag lovar det av hela mitt hjärta. Önskar att du förstår det.. Vi ska ordna allt du och jag. Det här fixar vi..Älskar dig så himla mycket ..



    Nu ska jag vila lite och vänta på att patrik ringer ...


    Adjöss

    Home..

    Va i Valbo med syrran på förmiddan.. Hon har ju åkt på Roskilde nu och själv är man bara hemma .. Men jag är inte så mycket för festivaler, åker hellre utomlands med någon man tycker om. Det föredrar jag ialla fall..

    Köpt ett par byxor och en tröja. Riktigt nöjd . Va ju på rean så då tackar man ju inte nej heller..





    Nu ska jag stoppa i mig nåt att äta, sen så ;)


    Hej å hå


    Gomorrn...

    None
    Nyss vaknat och är lagomt pigg, känns som att det kommer att bli en bra dag idag...
    Hundägarna ringde till mig igår kväll. Så nästa helg ska jag åka och hämta min lilla Bichon frise valp. Ledig vecka nu ju, så nu hinner jag förbereda mig tills lillen kommer. Och det blir en tik, om nån vill veta det. fast jag håller på å grubblar på namnet till den. Nån som har något förlag på ett fint namn till en liten tik Bichon?
    Men det ska väl inte vara så himla svår. Nästa helg blir det en lång resa, ska enda till Göteborg nästan och hämta min puppie. Men det stoppar mig inte, för nu har ja hitta min rätta.

    Idag har jag tänkt att jag ska till Ockelbo marknaden en sväng.. Med tanke på att jag har tappat min enda och sista navelpiercing på jobbet, så måsta jag dit och kika på en ny, åså blir det väl det gamla vanliga .. godis och älgkorv .. tss...
    Kanske blir att kika på lite hundgrejer nu också..

    Sen ska ni få se mig ute på agilitybanorna en dag .. Det har vart min dröm..


    Näe nu blir det dusch, smink och en god frukost sen ska jag ge mig av till Valbo med syrran och sen ockelbo med mammsen..


    Ha en sån bra dag alla och ta hand om er..

    Krams


    Nu var det slut.

    Haft en jätte rolig dag på jobbet idag..  Så åt vi ju pizza till lunch, men jag orka bara halva som vanligt : )
    men gud vilket trist väder det är ute då ! Får se vad som händer ikväll. Jag måste iaf in till valbo en sväng snart.
    Kanske måste tvätta lite kläder också. börjar  bli fullt i tvättkorgen...


    Hörs senare! ciaoo..


    Grattis !

    Vill säga ett stort GRATTIS till Sara och Joakim som har fått en liten julia. Jag önskar er all lycka i framtiden .



    Hem ljuva hem..

     Hemma från Ockelbo nu... Det gick jätte bra att sitta på Joanita, hon var så snäll så. Så tömkörde vi henne lite. Hoppas på att hon blir lite smalare snart så vi kan ha sadeln på.
    Gud vilket ståhej det är i lilla Ockelbo nu, man kan verkligen säga att marknaden livar upp det lilla samhället : )

    Sista dagen på jobbet i morgon, sorgligt MEN det ska bli skönt med en ledig vecka nu allt. Måste verkligen säga att jag har kämpat på dom här veckorna på Markbyggarna. Och roligt har det varit, första veckan jobba jag med en snäll tös som heter Evelina. och andra veckan jobba jag helt själv med min roliga Elbil. Sen nu sista veckan så har jag jobbat med Beda. I morgon blir det pizza för min del. Beda är så gullig så hon ska bjuda mig : )


    Nu blir det nå lätt att stoppa i sig, sen sängen..



    Hoppas ni haft en bra dag !


    krams


    Gomiddag

    Nu ska jag snart till ockelbo. Måste bara slänga i mig lite food först. I morgon blir det sista dagen på jobbet i Gävle också. Så Beda ska njuda mig på pizza . Hon är så snäll hon ..
    Näe nu blir det å skynda med maten, bussen går om 1 timme ..

    Får se om jag skriver mer sen !


    Ciaoo


    Dagen..

     Min dag har varit jätte bra. lite segt att gå upp i morse, men annars helt okej. Vädret har ju vart helt okej också. Så skönt med sol. Trökit att jobba i regnet bara.. hoppas på lika bra väder i morgon också.

    I morgon ska jag till Ockelbo och hälsa på hästarna och Kicki. Vi ska tömköra Joanita lite då. Jag är jätte sugen på att sätta mig på henne nu och kolla hur hon reagerar. Men det får Kicki avgöra. Kanske kan ta det till näsa gång ändå.

    Annars så händer det väldigt mycket i helgen. Ska försöka hinna med att fånga någon Gös med min kära pappa å så blir det Ockelbomarknad med Sarah och Elin. TOPPEN. sen så ska jag till stenvik en sväng och hämta en båtmotor dårå ..


    Vem vänder vindarna? Som får mig att gå dit jag aldrig gått, vem tänder stjärnorna, som bara jag ser i dina ögon.. lalalalaaa..*Sjunga*


    Neej nu blir det sova. Svider tillochmed i ögonen för att jag är så trött.

    Hoppas att alla har haft en bra dag,, för det har jag ialla fall..


    God natt på er!




    God natt..




    Nu börjar ögonen hänga på mig eller rättare sagt ögonlocken..
    Jag ska ju trotts allt upp kvart i 5 i morgon igen. usch för tidiga månar, jag är ingen morgonmänniska. Sover gåendes tillbussen , sover på bussen, sover gåendes till Labbe. Nä nu måste jag stänga igen datorn och släcka lampan. För nu är det natti natti..
    En jobbig dag väntar i morgon. Och det är inte lite vi ska grejja med i morgon heller.. USCH jag måste skärpa mig med sömnen, annars pallar jag inte med veckan..

    Jag vill inte tro, jag vill inte se, jag gömmer mig bara mer och mer. snart finns du inte kvar och jag står här helt ensam kvar, med en dröm och en längtan att en dag våga
     öppna ögonen och se mig själv som en ny fjäril med nytt liv och nya mål. snälla ge tillbaka min livslust, ge tillbaka mitt liv. du håller så hårt om min själ, jag kan inte andas, snälla släpp mig fri. visa mig vägen..

    God natt


    Goddagens..

    jobbigt på jobbet i dag, först var det svinkallt i morse, sen varmt mot eftermiddan..Men jag stod ut ändå. Och i morgon blir det ännu jobbigare för då ska vi fortsätta med den evighetslånga rabatten i parken. JOBBIGT, men nästa vecka är jag ledig, och det ska bli jätte skönt, har fått mitt schema för solbacken nu också. Blir många nätter där såg jag. Men jag får väl stå ut, pengar kommer jag behöva till alla mina planerade saker : )


    If only you, would know me better
    If only you would listen better
    If only you would see me better
    If only you would hear me better
    Set me free, before you press delete

    If only you, could see that I'm burning, if only you would know how I'm hurting, all for you

    Alltid..


    Alltid du och jag gumman, du är en sann vän i alla väder ..

    Konstiga tankar..

    Det kan man säga att jag har.. Allt snurrar ungefär. Men men, det är sånt som händer. Så himla lycklig att jag får träffa lillpojken och en jätte snäll tjej som heter Kicki. Sen går det jätte bra på jobbet också. nästan så att jag vill jobba med det här hela sommaren, så skönt att jag får jobba med Beda igen. Mycket roligare, snacka lite skit och sånt som vi brukar.
    Annars i veckan händer det ju en hel del också.

    Jag säger inte för mycket och inte för lite.


    Därför håller jag allt hemligt..


    Orkar inte med en massa tjaffs , så de dom du säger till mig nu det håller jag för mig själv, så får det stanna där. Den enda som får veta är min lilla kissemiss Elsa. vi är ju polare  : )

    Äh nu ska ja ut  en sväng- Hoppas verkligen på bättre väder snart, speciellt till min lediga vecka :)

    Tjing !

    Nee jag sover inte än..

    För jag har legat och snacka i telefon i 3 timmar ungefär.


    Gash jag blir helt crazy...

    Dags att börja styra lite nu, för nu jävlar.

    Har vart yr hela dagen, så nu fattar jag inte ens vad jag skriver så jag måste väl lägga mig ner, ska ju faktiskt upp om 6½ timme. JOBBIGT


    Thank you


    bye


    Goodnight sweetheart..

    Nu är det så här att nu tänker jag bara gå och borsta tänderna och göra matlåda och sen sova.. För i morgon ska jag upp kvart i 5 och efter den här helgen så behövs mycket sömn. Känns som att jag kan somna nu på direkten.
    Nu är det bara 1 vecka kvar på det här jobbet, sen är det lov 1 vecka sen dags för Solbacken i 5 veckor. Men sista veckan nu så får jag jobba med Beda ialla fall så det känns skönt.

    Kom på nu att jag måste springa över till statoil ialla fall och lämna mina brev  :)


    Sov gott alla sen.


    Krams


    Törstig?




    GOTT !

    hmmm...




    Vad tänker jag på ?

    Ojävlar ja ..

    Nu kan man ju inte bli gladare än mig ungefär..

    Mina körlektioner är klara..och halbanan är 22a juli. före de är mina 10 körlektioner och sen uppkörning tor den 26e.

    Jag älskar min PAPPA<3 du har fått mig på benen igen och visa lite stolthet. Tack för att du finns min älskade pappa. Hade inte du funnits nu hade jag aldrig klarat att ta mina steg ut i livet.

    Sen har jag även fått fast jobb. Så jag börjar jobba på de jobbet efter mina två sommarjobb: ) känns så himla skööönt.
    allting bara rullar på nu : )


    Lovade att jag skulle komma med en sammanfattnning helgen.

    I fredags (Midsommarafton) så va ju vi tjejr på strandbaden och det va en helt underbart rolig kväll. Finns inte ens ord för hur roligt vi hade. Speciellt Sarahs och min NANNE danns : ) blev en lagom fylla , inte för mycket och inte för lite ;)
    perfekt helt enkelt : )

    Sen måste jag ge en ROS till Andreas för att han är så snäll och ställer upp på mig hela tiden. Och jag har lovat dig en sak nu och jag ska verkligen hålla det. För allas skull speciellt min. TACK du är guld värd hoppas du vet de ! v

    Och förlåt till många som har fått stått ut med sura mig ett tag. Men det börjar släppa nu. Allt börjar ordna upp sig.

    Och kvällen slutade bra också och det var tur ..



    Lördagen var väl också rolig, men fredan var oslagbar..

    Igår vart det centro först. Nån shots där, sen fredos och lite cider där. sen vart det Gästrike hammarby. 150 spänn för att komma in, Ne ne tänkte sarah och jag, så vi va ute och leta efter min chihuahua i skogen^^ Oj vi hamna visst i ett öltält?
     Jag säger bara-. stackars våra fötter idag ..

    Sen skjutsa Larsson hem oss till mig, och vi åt en jävla massa. Iaf jag (A)
    larsson du är så snäll du <3


    Nu ska jag bara klä på mig lite enkla kläder , så ska ja och sarah ner och äta nåt ..min mage är bakishungrig?

    sen blir de kanske ockelbo eller yttertorp . de märks. Men sängen tidigt i kväll iaf. ska upp 04.45 i morgon . Jobbigt!


    Innan jag avslutar detta inlägg så måste jag bara säga att du måste va den sötaste jag någonsin fått syn på .
    ÖNSKAR MIG : )

    nu måste jag skynda,

    Ha de bra. ciaaooo.






    .

    Sammanfattning

    Eftersom inte min helg inte är över en. så kommer det en sammanfattning i morgon : )

    I kväll blir det Gästrike - hammarby : )


    Lyckad kväll igår..




    hihi

    Faller

    Stockholm 02, maj med vackert väder
    Jag märker inte längre vad som görs
    Jag stör mig på ett ljud som inte hörs
    Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
    Runt omkring
    Ingenting

    Jag säljer inget längre, jag har stängt butiken
    Jag gör mig inte arg på nån reklam
    Tavlan är en fläck med färggrann ram
    Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
    Som du sa
    Det är dags att dra

    För vi faller, faller, faller

    Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
    Inget värt nåt, som inte inger hopp
    Jag rusar inte längre erat lopp
    Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
    Jag gömmer mig
    Jag värjer mig

    När sommarn kommer flyr jag över haven
    Där ingen vet, där ingen kommer in
    Men sommarn dör och min rastlöshet är min
    Och om vintern står jag gömd längst in i baren
    Och tiden går
    Månad, år

    Jag faller, faller, faller
    Vi faller, faller, faller

    Stockholm 02, maj och skymning faller
    Jag hoppas på ett kort som inte lagts
    Jag litar till ett ord som inte sagts
    Min lust är fri, men min frihet är bakom galler
    Res med mig
    Till ett annat land

    För vi faller, faller, faller

    En ursäkt

    Att jag inte skrivit så mycket på ett tag, men jag jag är inte på nåt speciellt bra hurmör just nu, så det är ingen ide att jag skriver förns jag är på lite bättre iaf. Annars kanske det bara blir en massa gnäll



    Och en sak. Så himla besviken/ledsen/arg/ krossad.


    Och frågan är, hur länge ska mitt hjärta orka. Har tagit så himla många smällar och , när ger mitt hjärta upp?
    Måste ju vara väldigt starkt ändå..


    Nää vi ses om ett tag. Jag måste smälta allt först. Skulle ändå så inte vara nå roligat att läsa om all skit.


    Förlåt patrik iaf. Va inte meningen att förstöra och göra dig arg.


    Hejdå

    Joanita.


    Åkte med 15.10 bussen till ockelbo idag. och när jag kom dit började vi med att skritta lite med Adenner stoet Joanita.
    Det gick hur bra som helst, förutom att sadeljorden inte räckte runt magen, *tjockis* så vi fick länga den med stigläder haha.  Men dom där centimetrarna ska vi nog fixa bort från henne.


    Jag tyckte att Pojken har blivit bättre i fötterna ialla fall. Han stapplar sig inte fram lika som han gjorde sist jag var där. Så han är absolut på bättrings vägen . och tur det, för det är ju just den här årstiden som det är roligast att rida ju.
    Funderar på om jag ska dit en sväng nästa söndag också. Och den veckan jag inte jobbar så kan jag ju åka dit mer.

    i morgon ska man kliva upp 04.45 igen. Drygt, men pengar lär man ha annars dör man. Lika som mat ungefär. ett beroende. Men den här veckan blir det kortvecka. Mån,tis, ons och halva torsdag, för på torsdag ska vi äta lunch på engeltofta ALLA på hela markbyggarna, de blir många det. men gott ska det bli:)

    Nä nu måste jag sova faktiskt. Min dag har varit helt underbar iaf.


    I´m like a bird med Nelly furtado. Den blir man glad av ..



    God natt på er.


    glöm inte att det är baraa Du..

    Humöret på topp

    Jag sa ju det !



    Lova mig..

    Om du stannar en stund,
    om du stanner en stund
    och låter mej försiktigt blomma ut
    en liten sekund en kyss mot din mot
    som en natt drar sej mot dag

    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    Jag glömmer aldrig dig...

    då snön har smält bort snön har smält bort
    och himmlen..e blå å gräset..d gror
    å stora blir små å liten blir stor
    som om allt bara gick runt

    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    lova att du aldrig...glömmer bort mej
    Jag glömmer aldrig dej... v

    Ockelbo

    Ska snart dit å rida lite på Lillpojken. och vi ska försöka få fart på Adennerstoet Joanita. Som knappt är riden på 1 år. Så vi i fortsättningen kan rida ut tillsammans jag och Kicki : ) Får se hur det går nu då. kanske kommer hem med en bryten arm eller nåt haha. Lillpojken är fortfarande halt så han går det inte att rida på. Just därför vi lägger ner tiden på Joanita nu. Hoppas pojken blir bra snart så vi kan börja tuffa ut tillsammans alla 4 : D

    I morgon börjar jag jobba igen. Känns verkligen i benen och armarna att man gjort nån nytta : ) 

    Nä nu ska jag sätta i mitt löshår igen och sen ridkläder och buss 44 mot ockelbo:D skulle vilja flytta dit så bra trivs jag på leifs gård. så fint :) synd bara att Åsa & leif flyttat i från varann, förut sov ju jag där och så, passade katja osv..

    Nä nu ska jag gå i från datorn och fixa lite med håret.

    Hoppas alla får en bra dag.

    Jag är på skinande hurmör iaf.


    Ihelgen vart det ju liksom inge fest eller drickande, jag har typ bara suttit hemma och kolla på tv och gått en lång prommis. nå mer har inte jag gjort, förutom att ätit upp en hel godispåse för mig själv *Oj*

    Nästa helg ska jag va hos pappa och sova där hela helgen. så skööönt :) för min eka är i sjön nu och det ryktas om att det finns många gäddvasser inne i viken : ) Sen vill jag ut och trolla också så jag får väl tjata på pappa :)

    Nä nu sticker jag . tjaooo

    Go morrn.

    Nä nu ska det blir fart i dag:  )

    Massa planer på g.


    Hej

    okej jag har inte så mycket att skriva just nu, men de blir mer lite senare.

    hej/då

    Sommaren går..

    jag hoppas..längtar och tror. men är inte säker. man kan ju alltid hoppas.


    Allt är så förändrat just nu, precis allt. som att byta liv ungefär:/


    Nu ska jag sova iaf. trött som faan!


    Besviken på dig är jag iaf. snacka om att ljuga ihop nåt!  tack du..


    I guess it´s time for me to let you go.

    usch va ont i magen jag har nu. I dag blir det bara en hemma kväll fast det vart det ju igår också eftersom jag äter pencilin. hehe..


    norah jones - Thinking about you .. v

    Kul !

    Hade jätte kul igår , plus att vädreet va lika kul : ) he he he.....
    Va ska man säga. du måste va den finaste varelsen jag någonsin träffat. Du slår allt och alla:)


    Nä får se va de blir nu och ikväll?


    Tjaooo

    Uuuh..

    Hur trött som helst.. Det känns att det är Fredag. och inte bara en vanlig fredag utan studenten för många och även otursdagen fredag den 13e. Får väl se om jag får nå otur i dag då. Äh nu måste jag springa till bussen, den går om 10 min. Ha en bra dag alla och speciellt dom som tar studenten att ni får en riktigt rolig kväll :) tjaooo så länge..


    Känns som i förrgår

    Så arg just nu bara. men kanske för att jag är så jävla trött..

    Jag vill bort härifrååån!!


    för inne i min själ är statusen läktarvåld..

    Lovesong

    Whenever I'm alone with you
    You make me feel like I am home again
    Whenever I'm alone with you
    You make me feel like I am whole again
    Whenever I'm alone with you
    You make me feel like I am young again
    Whenever I'm alone with you
    You make me feel like I am fun again

    However far away I will always love you
    However long I stay I will always love you
    Whatever words I say I will always love you
    I will always love you

    Whenever I'm alone with you
    You make me feel like I am free again
    Whenever I'm alone with you
    You make me feel like I am clean again

    However far away I will always love you
    However long I stay I will always love you
    Whatever words I say I will always love you
    I will always love you



    Det är sant

    världen är så liten , liten som en ärta hur kan din lilla kropp bära på ett så stort hjärta..


    I promise I´ll be better. I will always love u baby.



    Sliten.

    Så himla trött nu så jag skulle kunna gå och lägga mig och vakna i morgon. Men nej nej, jag har en massa saker som ska göras idag, Tex tvätta och städa lite. Nån utevistelse blir det dock inte. Ganska trött på detta väder nu, har jobbat med blöta fötter , blött hår och kläder hela dagen, så idag blir det bara en inne dag. Vart är solen egentligen? Så fort det blir sånt här väder känns det som att man tappar solbrännan på engång. Ingen mer som känner så? Kanske blir ett solarie besök ändå. Inte bara för att bli brun utan också för att smälta min frusna kropp. Känner mig som en ispinne eller nåt.

    Jobbet har faktiskt gått bra idag ändå Fast det vart så dåligt och rått väder.. Min jobbar kompis gör ju mig på bättre humör ialla fall. Nästa vecka får jag ju jobba helt själv. Det ska inte bli kul. Man vill ju ha någon att prata med medans man kryper runt i rabatterna. Annars har dagen vart riktigt bra, ett minus till maten på Å krogen bara. Hur liten tror ni att man är egentligen, som er eller? Fick typ mat för en 5 åring eller nåt sånt. I morgon blir det matlåda, kanske någon god sallad? Det gillar man. Men är det sånt här väder i morgon så vill jag ha något varmt att stoppa i mig. För i morgon väntas hårt arbete. En massa träd som vi ska dra stamskott ifrån. Och i morgon blir det mycket elbilsåkande.

    Remember yesterday walking hand in hand











    Kniv i hjärtat.

    blä


    ;(

    Känner mig inte så bra just nu;/ Har en jätte konstig känsla  bara, det går inte att förklara..


    Love Hurts

    orkar inte skriva nå mer idag.. hejdå;/

    trött..

    Nu ska jag sova.


    orka?


    Less på dig som fan nu.. hur kan du?

    Hej å Hå..

    Så himla trött nu. Det känns verkligen i hela kroppen..Men det är så himla skönt att man äntligen har fått börja jobba. Men dom här veckorna kommer gå så fort alltså! Man hinner inte ens börja så ska man sluta .. men sen får jag ju 5 veckor till efter midsommar, fast då blir det ju här i sandviken..Nääe nu orkar jag faktiskt inte sitta här nå mer, måste vila lite sen ska jag ut och springa tror ja. Käkat en hel chokladkaka idag så det behövs verkligen!






    Ha en bra dag. Ciaoo


    Youre my everyting..



    Underbara dag.

    Det har nog vart den bästa dagen på länge. Jag är så glad bara för att det kändes så bra bara..

    jag önskar mig dig ..


    I morgon börjar jag jobba. Ska bli skönt att ändra på vanorna lite..och vända tillbaka dygnet.

    Min helg har varit så underbar och rolig. har cyklat kanske 5 mil bara i helgen om inte mer!

    nee nu måste jag sova för i morgon bitti ska jag upp 5! Hur kommer det att gå?


    God natt på er!

    Ett tack också  till Kim och Evelina som är så snälla :)


    ;/

    jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig..

    Less

    ja de kan man säga att jag är...

    Nu har man fixat allt å så för sina sista pengar så kanske man inte ens åker. jaja

    men men..

    HEJDÅ

    JAAAA : )

    Ska få börja jobba på måndag: D Pappa ringde nyss och sa att jag skulle få börja jobba då..
    ska bli skönt att börja nu faktiskt..

    Sen v 28 börjar jag jobba här i sandviken också. till v 32. fick 5 veckor på solbacken.

    Nä nu ska jag ner till ica .. måste köpa jordgubbar:)


    Skriver mer sen.. ciaoo

    Hemma..

    Cykla typ till kungsgården och tillbaka.

    Idag fick jag mitt yves rocher paket .. Massaa grejs.. kul ! älskar älskar:)


    Kan du inte komma in genom min dörr och allt är som vanligt?


    God natt

    Gäsp!

    Vakna tidigt, men känner mig väldigt trött ändå!

    Ska snart till Ockelbo iaf..ska bli kul :)

    sen märker man va som händer sen:P


    Miss you

    Min dag!

    Vakna vid 11 av att sandra ringde och fråga om jag skulle med till ATG med Miroll. så då klev jag upp och hängde med dit. Sen släppte dom av mig hemma.. så gick jag ut och solade lite och åt lite maat. Och grejade lite.
    Sen kom sandra med ricki och vi gick ut och gick alla 3:) Snacka om att det kommer bli kul i helgen eller nåt :D
    Sen ska jag och sandra börja äta efter ett schema :) men det fixar vi efter helgen. för helgen kommer ju inte bli nyttig haha.

    Måste bara fixa hem lite tält från pappsen:)


    I morgon ska jag till ockelbo också : ) så då blir det bussen dit..

    Nån som har lust att hitta på nåt sen på eftermiddan ? ;D


    I love this life : )


    FAN!

    nu vet jag inte hur det blir:/

    jag vill juu!


    Ne joggingtur nu:) hej då

    så himla skönt!

    Vädret är på topp:) och jag är på topp:D hihi

    Blir träning senare då : )


    Bry dig inte om mig:) jag är ok nu :D

    Sömnig..

    Kom nyss hem.. Så himla trött nu, så nu ska jag sova. det kommer en till dag i morgon:) längtar. haha

    I morron blir det väl träna lite, få se om det blir med sandra då:)


    Snälla, kan folk sluta bomba mig med sms. haha jag kan ändå så inte svara:D



    På onsdag ska jag till ockelbo. längtar reedaan!!

    äh nu mååste jag sova. god natt!

    Du är så yeye wowow...

    ciaoo


    Sköönt

    Så himla skönt väder ute. har vart på badhuset och tränat lite ..
    Och nu blir det cykeltur till kungsgården..


    Om du bara visste:)

    Tänker på dig och saknar dig väldigt mycket.

    Vet inte hur det här ska gå ? Ett liv utan dig känns tomt..

    Men jag kommer att sakna dig enormt mycket nu när du är borta.

    Den bästa jag någonsin träffat. Du slår alla.



    Det gör så himla ont att veta att man aldrig mer få pussa din mule eller krama om dig och rida riktigt sköna låånga turer ute i skogen.

    En dag ses vi igen. Min älskade vän!

    image24

    God natt

    För nu ska jag sova. har cyklat i typ 3 timmar i dag? Det börjar kännas lite i benen. först till högbo, sen mot 3e badplatsen vid öjaren, sen tillbaka och till typ kyrkogården .
    Hälsade på Patrik. Hoppas du har det bra vart du än är. Tänker på dig!


    I morgon blir det en simtur på badhuset, Måste träna hela kroppen;)


    :D:D:D

    Härlig dag!

    Haar legat ute i solen hela dagen och bara stekt. Känner mig ganska bränd nu faktiskt..

    Igår hade jag jätte kul. Men det börja ju inte så bra, eller hur sandra..;)
    typiskt mig ibland:)

    Men sen rulla de på..


    Får se om jag ska till sandra om ett tag, annars blir det en cykeltur med grannen kanske;)

    Oboy vilket vackert väder ;)

    nee du, nu ska jag ut iaf. här kan man inte sitta en sån här dag.

    Ha deb ra


    Hej

    saknar.. tänker. det svider

    Kommer ihåg förra årets cruising när du jag och erik åkte eriks pappas fire bird. fy fan va mysigt vi hade det du och ja, de är just de här som är så jobbigt. varför ? tänker på de väldigt ofta. Kan de inte bara lägga sig nån gång.
    Längtar tills du kommer hem .. Hoppas du har det bra vad du än gör. jag tänker på dig så att det gör ont. hoppas du vet det. Jag glömmer dig aldrig min älskade ängel. Du&jag föralltid...du kommer iaf alltid vara min lilla prutt..

    hej då...

    you&Me

    image22

    ;(

    Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
    Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
    I hate to leave you, I really must say,
    So goodnight, sweetheart, goodnight.

    Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
    Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
    I hate to leave you, I really must say,
    So goodnight, sweetheart, goodnight.

    Well, it's three o'clock in the morning,
    Baby, I just can't treat you right,
    One kiss and you stop, and I be going,
    You know I love you so.

    Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
    Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
    I hate to leave you, I really must say,
    So goodnight, sweetheart, goodnight.

    Your mother, oh and your father,
    Might hear if I stay here too long,
    I hate to leave you baby, but don't mean maby,
    You know I hate to go.

    Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
    Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
    I hate to leave you, I really must say,
    So goodnight, sweetheart, goodnight.