• bloglovin
  • ..

    Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden Tappa hjärtat i knät Kunde inte tänka logist eller sunt Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung Började sakta uppvakta på avstånd i brev Men det spelade ingen roll vad jag skrev Du hade inte fastnat än inte fattat än Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem Men efter ett tag Det började korespondera Mina förhoppningar dom väcktes För att sen raseras ..


    .....


    You´ve got me twisted. .

    Har verkligen vart sjuk mycke nu tycker jag, först förra veckan, sen hela helgen har jag vart  förkyld å idag kan jag säga att jag är helt frisk nu. . Tänkt sitta uppe till 4 ialla fall så jag kommer upp runt 3 i morgon, eftersom jag ska gå ut på 9 nätter nu, fy fan, help me ! Men så äre! Nu ska jag slå på en film sen somna till den. . .


    Jag vill att nästa år ska börja, ja vill ha ett nytt år o ett 2011, massa massa kuuliga saker !!
    '
    äh god natt

    But you’ll always be my hero, even though you lost your mind.


    Nu är det slut på sjukligheten.

    Dags för jobb i natt, så blir det jobb torsdag o fredag också. händer ju ändå så inget speciellt så då kan jag passa på o jobba lite extra. Men ledig lördag söndag i varje fall. De är ett måste;) Ursäkta mitt dåliga humör i veckan, men man kan ju inte alltid vara glad. Jag hoppas allt löser sig nu iaf!

    Tove



    15 år . .


    I'm not a perfect little girl, byt I should get what I deserve . .

    Usch har kännt mig dåligt hela dagen idag, lite halvkonstig i kroppen. Sista kvällen ledigt, sen ska det jobbas igen. Sen kommer ju helgen, men känns ingen mening att vara ledig då faktiskt, så funderar faktiskt på att jobba lite extra då också:) Skulle vart o ätit med Malin idag, men orkade inte gå upp ur sängen, tog sitt lilla tag. åkte till mamma sen o satt där o kikade på lite gamla kort. . Ska hem till Baggen lite senare . Nu ska jag bara kolla på tv o ta det lugnt. . Känns som jag skulle vilja iväg på nåt riktigt roligt nu. Men i februari ska vi iväg till värmen, de får jag iaf se fram emot. .



    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Jag är arg! jag är jääätte arg!

    You had a good girl and thats a keeper !

    Kikki sov hos mig i natt, tror jag måste stört mina grannar väldigt mycket igår så som vi skrattade! Vi vaknade iaf runt 11 tiden o jag gjorde iordning frukost, efter det börja vi packa ihop kikkis grejer hos Madde, har för det mesta tagit det lugnt idag faktiskt, pappa var hit en sväng på eftermiddagen o jag tänkte väl va snäll o bjuda på kaffe, men klantiga jag kan inte ens göra de, great! Iaf så kom M ännu senare på lite middag, så har jag väl vart ut på några promenader med min lurvis, nå mer har jag faktiskt inte gjort idag. Nu ska jag kika lite på tv sen soooova!

    Allt rasar .

    Jag bara kämpar med allting just nu.  känns som jag inte har en enda kraft kvar till nånting, jag orkar inte!!! Jag har liksom inte ens orkat diska efter mig idag sen jag laga mat, knappt så jag orkade laga mat ens, Va äre med mig? min kraft för allt är bara helt slut, skulle bara behöva någon som sparka liv i mig igen. . De har blivit alldeles för mycket på slutet med i princip allt.. jag som ska va så stark o orkar massor, men att behöva kämpa så häär mycket har verkligen sugit ur all lust å ork o lycka i mig. Fan, jag måste skärpa mig! Bara ägna mig åt bra saker nu, från o med i morgon bitti, nu ska jag sova. . Godnatt med er

    Då va den här helgen över ..

    Gick skit på jobbet i natt pga att jag hade så sjukt  ont i magen ( som mensvärk ) men de har jag ju inte nu mer, sen mådde jag så sjukt jävla illa så jag höll på att spy runt 4 - 7. Men jag kämpa hela tiden ut. Så inatt blev det inge jobb för mig, måste få vila upp mig lite. Har bara vart hemma å vilat idag, gjorde en jätte god lasagne på eftermiddan. Nu är kikki här o vi sitter o kikar på tv å bara pratar om allt möjligt.




    Hade tråkigt i morse när jag kom från jobbet, så knäppte några kort, haha osminkad, här skäms man inte:D


    Mitt liv är jobbet.

    Ja det blir inte nå roligare än så här. Känns som jag lever på jobbet, hinner inte med nånting alls . Men efter jul blir det mindre, jobbar i helgen nu så jag ska få slippa juldan o nyår. DE ska bli skönt! Men jobbar julafton :/ de suger, men men. . nu ska jag göra lite mat sen åka till mamma, nå roligare liv än så har jag inte just nu ! ♥

    We have changed but we're still the same . . .


    MY DRUG . . .

    2 par i månaden minst, här är ett par nya ( tagen med mobilkamera, därför inte så bra kvalite )








    Jag vet alltid vad jag vill !

    Det första jag gjorde när jag vakna var att ringa Malin. Så vi tog en lunch på American. MUMS. Sen skulle Malin iväg o jobba så skulle va snäll o skjutsa henne, då jag ser att jag inte har nån garagenyckel på knippan, Ja typ, vafaan har jag lagt den nu då? yr som jag är! Kommer på några sekunder senare att jag lagt den i bilen som står i garaget, KUL! Fast det löste sig efter ett tag så jag åkte o hämta lite saker hos mamma sen upp till kikki o babbla massa strunt med henne. Så har vi suttit här o bara pratat o druckit te. Dagen har verkligen sprungit iväg. . fast det är bra, för då blir det torsdag mycket snabbare !


    Det är ödet som leder vår väg, så är det gott folk!

    Nu ska jag till farmor en sväng, sen hämta J i valbo . . kraaaaam ♥

    How will I know . .

    Funderar seriöst på att ta bort den här bloggen . . HELT. . gör en heelt ny, känns som de är för mycket i den här jag bara inte kan låta bli att läsa. . usch. . men även bra minnen. FUCK

    Min underbara !



    Kära vän ! Finns inget bättre än att se dig glad igen. Äntligen kan jag slappna av! Älskade du<3


    Så mycket mer värt !

    Dagen har varit toppen, sitter här o är helt slut. Började ju dagen klockan halv 5 typ. Hur pigg som helst o har varit det tills nu. O nu är jag skit trött i stället !! Jag o Malin har hunnit med sjukt mycke saker idag, shoppat, ätit buffe, vart ute på nån rolig skogsväg o sladdat ( saaben är heel ) ;) så hjälpt henne med gardiner. Har blivit en massa skratt idag. La mig tom ner på hallgolvet för jag fick så ont i magen. Malin kan verkligen förvandla en grå och trist dag till världen solsken . . Sen kom Matilda iaf, drack te som vanligt å kika på massa hästar. Har så svårt att bestämma mig just nu. . inte vart å kollat på nån än. Känns som jag har en hel del krav ändå. . Jag börjar bli gammal ;) Nä vet ni va, nu ska jag gå o lägga mig för jag är heelt slut o ska upp tidigt i morgon, för jag o Malin ska till Valbo :)


    Sov gott ♥



    Har gått genom livet med en övetygelse Att jag satt något spår Som haft betydelse
    Aldrig besvarad aldrig tillmötes En kärlek så varm utan den vilket öde
    Från vinter till vår Sen sommar till höst Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
    Hjärtan som slår Vi står där vi stod Minns det som igår Första gången du log
    Som om jag snubblade pladask På marken och bara dog





     


    Torsdag Torsdag Torsdag !!

    Klockan är nu 04 55,  vad gör jag uppe nu egentligen ? blir helt sjukt morgonpigg efter jag jobbat natt, väldigt konstig faktiskt. . Har tänt massa ljust o kokar te o Minnie ligger o sover än o tänker låta henne göra det också, hon  får vänta nån timme till. .  Besikta ju saaben igår o DEN GICK IGENOM utan anmärkning ! Lite skööönt, nu kan jag köpa mer skor :) hihi har ju betällt ett par ( juldags skor) från Nelly, men har inte fått dom än. hittade även en skiiiit snygg bh på nelly, men då fanns de självklart bara storlekar upp till D o de är på tok för litet. . Har även beställt lite fler skor.


    Bielawa SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM     
    Men vilka ska jag ha på juldan? färgen på Matsumoto3 är en aning mörkare än på den här bilden.



    Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


    Nä nu ska jag ut med Minnie, sen gå o sola efter de tvätta. . Kram ♥


    God morgon !

    Det är så underbart att vara ledig så jag njuter av varje sekund! Gick upp klockan 7 idag o börja städa lite smått här o där. Tände massa ljus, satte på julmusik o gjorde iordning en stoor kopp te. En trevlig morgon. Nu ska jag iväg o besikta bilen ( får hoppas på att slippa 2or ) sen hämta upp min bästaste bästa MALIN ! Så ska vi åka o kika på några julgardiner jag sett.

    Nu ska jag fixa klart håret sen åka. Hoppas ni får en trevlig dag! Vädret verkar ju bli riktigt fint :) KRAM ♥

    .....


    Holding on to his words but baby I saw an angel become the devil . . .

    Fuuu sjutton vilka jobbiga veckor jag har haft nu, Jobba 4 nätter ledig 2 nätter, jobbar 5 nätter, ledig 1 natt, jobba 6 12 timmars nätter . . + de jag jobba innan de också. Så blir det lika i december. Kommer inte bli så kul ! I varje fall i morgon ska jag besikta saaben, tror inte att den går igenom, får se, Hoppas kan man :) Och i morgon ska jag får en dag med MAAAALIN, min lilla ängel som jämt gör en så glad, skrattar heeela tiden med henne. Va iaf nyss hos kikki som höll på o packa, hon ska ju flytta dörren brevid mig;) ( Till madde alltså ) sen i januari flyttar hon till stockholm ;(;(;(;(;(;( hur ska de gå?

    Jag tror faktiskt att jag går å lägger mig tror ja. Ska ju ändå upp i skaplig tid i morgon !



    ÄNTLIGEN LEDIG !!!!! :)


    ♥ till mina underbara vänner. NI ÄR DOM BÄSTA vänner man kan ha !