• bloglovin
  • -

    Jaha då har jag en hel natt framför mig igen. Men det ska nog gå bra, har köpt på mig en cola och lite att äta :) Idag sov jag till  ca två tre. Skönt! Så har mitt hår fått sig en riktig omgång idag. klippt och en aning ljusare. Perfekt så här till våren/sommaren. Ska hinna göra en till tatuering också tänkte två tärningar på handleden och en stjärna på ryggen, oj de vart två:)


    Ååh jag ska få åka MC med davve nån dag, så glad. kommer bli super roligt :)



    Vill att det ska bli sommar nu nu nu så man får åka lite vattenskoooooter. Men det är ett tag kvar tills dess. Nu ska jag knodda vidare på mitt kortspel här . Måste lööösa den;)


    Sov gott ni som får!

    -

    Jahaapp då slutar jag om ca en halvtimme. kvart i sju, då ska jag verkligen sooova. Kan nog inte bli mer trött än mig nu, och det har spökat här i natt kan jag säga. har suttit på helspänn, det är väl psykopatena som har följt med oss från Norrfly, så jävlas dom med mig nu eller nåt.:P Har ägnat min sista tid åt att läsa igonom i princip hela min blogg. Va faktiskt ganska roligt. Bara massa patrik hit och dit. Men det va då de:) Nu är det andra tider. Imorgon ska jag gå upp tidigt ändå. kl 10 så får inte sova så jätte länge, får väl helt enkelt lägga mig en timme på ef/kvällen innan nästa nattskift börjar. Ne nu ska jag packa ihop mitt och göra mig redo för hemfärd.
    Säger god natt nu ja:) ♥

    -

    Jaha här sitter jag i princip i min ensamhet. Försöker roa mig med lite lusläsning av min nya skvallertidning, men den räckte inte långt, den har jag redan läst ut nu. Har två nätter kvar nu sen ledig itvå dagar, sköönt.
    Får väl försöka hitta på nåt onödigt att skriva här så jag får tiden att gå lite snabbare:)

    Måste bara skriva att jag tycker att dom här 4 månaderna som singel verkligen har sprungit iväg. Många jobbiga ensamma stunder, men vilken skillnad det är på mig. ( Som mina vänner märkt ) ÄVEN jag själv. Frihet. Det är väl bästa känslan man kan ha. Ingen som klagar/bestämmer/ svartsjuka osv. (jag riktar inte de här mot dig p, men i allmänhet) Man gör bara lite som man vill liksom. Och så ska jag ha de en tid framöver. ( Om man nu inte hittar nåt undantag vill säga ;) ) Men i den här staden är dom som är bra  upptagna resten är ( dom flesta )  skitstövlar, players, dum i huvet jaa . Och sånna ska då inte ens få sätta en fot i mitt liv. Dom är inte ens välkomna att försöka. Då får det va! Eftersom jag är seriös själv så vill jag självklart ha en som är lika. .

    Jag och Peter gick och prata om det igår när vi va ute och promenerade och jag sa till honom att man måste ha nå slags krav på hur den perfekta ska vara. man kan inte bara ta nån pladask sådär ( kan inte jag iaf ) känner att jag inte vill slösa bort min tid på massa skit nå mer. Fått lite ålderskris för de. ( Fast de är nog mycke för att i princip alla mina vänner har barn / ska få eller funderar på att skaffa. så känner mig efter, fast egentligen är jag nog inte det. Har inte så bråttom heller för den delen. Tar en dag i taget :)

    Asså jag har faktiskt en del saker jag kollar på hos en kille. För det första, så ska den jag lever med gilla bilar , annars skulle jag gå i taket . Nee de skulle jag väl inte , men de är sån stor del av mig så en kille utan sånna erfarenheter, njaa. Konstigt krav att förstå sig på för vissa, men så är det. Sen självklart måste han va söt. Skitsamma i tokläcker, söt räcker och snäll förstårs INTE nån toffel tack, de lessnar jag på uh va jag hatar tofflar, det är väl det drygaste som finns + svartsjuka killar, ne som kommer inte in i mitt liv:) Mer kring personlighet så ska han väl vara lättsam, bra humor (nära till skratt som mig ) en som man kan ha kul med. Gilla att hitta på saker, ( som en del som liksom bara sitter inne vid datorn / tv´n hela tiden ) ne de skulle göra mig väldigt uttråkad. En kille som bygger upp en och ger en de där lilla extra. I helhet en jordnära kille som blir en väldigt nära vän. Aa det är en riktig Tove kille. . . Hoppas man hittar någon som uppfyller mina mystiska krav HAHA.

    Snacka om att man blivit nån slags kärleks hallick på sistone eller ? Förmedla mellan mina vänner, ah de tar mycket på min energi, kanske ska börja ta betalt snart ?;) skrivkramp på de också! Äh huvudsaken man åstadkommit nå bra så blir jag nöjd :)

    Får se om det blir en tripp till Norrfly på lördag eller hur det blir. Försöker läsa lite fakta om stället så man blir lite mer uppskrämd, för i helgen var jag både full och opåläst. Jag sprang liksom runt själv uppe på vinden och rota. Jag blir så himla nonchi när jag är full, bryr mig inte om ett skit . Får se nu när man är nykter, då kanske man inte är så kaxig nå mer. Jag skulle faktiskt vilja åka till Borgvattnet . vill uppleva det där stället själv, En del säger att dom tycket de inte alls va nå läskigt medans en del tycker de va så läskigt att dom packa ihop och drog därifrån. Vet inte riktigt vad man ska tro, så lika bra att få uppleva de själv. Någon som hänger på ?

    Nee nu ska jag gå och ge IL och BS. Sen försöka kika lite på pistvakt och hålla mig vaken.


    Ta de lugnt ! ♥



    -

    Hållt på och plockat lite nu på morgonen. Tyckte väl att de va lite stökigt :) Ska snart åka iväg o köpa lite helosan salva .. Sen klippa och färga håret, efter de kanske jag inte hinner så mycket mer innan jobbet. Åh jag hatar nätter. Men men. har laddat ner pistvakt som jag hade tänk kolla på :) ajaa vi hörs!

    -



    -

    Är verkligen super nöjd med min nya tatuering:) Vet inte riktigt vart jag lagt min överföringskabel, så ska leta på den i morgon så ska jag lägga ut en bild här sen . .  Nu blir det massa nätter att få överstökade. Men just nu behövs dom så väl. . Och ännu en till skön sak är att jag fått fart på datorn igen, så förhopningsvis ska jag försöka lägga ner lite mer tid här nu också. Hoppas ni får sova gott, jag blir väl uppe ett tag till förstår jag haha.

    -



    -

    Hitta på lite gamla kort :D













    -

    Sådär jag, nu är exakt ALLA kläder tvättade / sorterade osv osv. Mamma har även fått en del kläder så hon blev glad hon med. Nu funderar jag faktiskt på att åka en sväng till syster eller så hem till Sarah för Ullis är ju där med, får se hur stor bebismagen blivit:) gullit! I varje fall så har jag haft en skön arbetsdag, varit hur lugnt om helst. Ibland är det skönt också så man slipper stressa så mycket. Det blir lätt att man gör fel, ger fel medicin osv (inte för att jag nu gjort de) men man kan;) aja slut babblat, nu ska jag fräscha till mig lite sen åka :) Ha en trevlig kväll! Kraams

    -

    God morgon i snöandet. Fast iofs så gick jag upp kl 8=) Så skönt att jag bara jobbar eftermiddag nu förutom fredag. Då blir det 7 - 16:) Faktiskt ganska skönt att sitta vak ibland också. Meningen varför jag gick upp i tid idag var för att jag skulle hinna ut på en springrunda, men när jag kollar ut genom fönstret så är det alldeles vitt, så då vart jag inte så himla pigg på det inte  nej nej. SÅ nu ska jag ta tag i min garderob som innehåller tusentals kläder och jag vet knappt vad jag har snart, så nu ska jag få lite ordning där tänkte jag. Sen börjar jag väl jobba kvart i två då. Men lite tid har jag än :)
    Åhh jag längtar verkligen tills på lördag. Kommer bli en kanonkväll:) Bilar bilar bilar . ;)  Snygga boys i snygga cars ?;D eller nånting sånt:)

    Nee vet ni vad, jag njuter så himla mycket av mitt singelliv. Det är så skönt VERKLIGEN! ingen man ska anpassa sig speciellt efter. Bara göra vad som faller en in ungefär. Tänka på sig själv:) Fast ibland i ensamma stunder så skulle det inte vara helt fel att ha någon, som när man ska sova tex ?:) Men en ny kille? ne det är inte prio 1 för mig just nu, fast en aning sugen kan man ju bli ibland när man ser sina vänner skaffa familj och hela köret, men ne jag har bestämt mig för att vara själv ett tag. Men skulle man bli helt plötsligt kär i någon så varför inte ? DÅ kanske man ser det på ett annat vis. Men lite smått osäker på om det finns nån riktigt "Tove kille" i denna stad. Det återstår att se. Ne kära ni, nu ska jag gör nån nytta här innan jobbet . Ha en trevlig dag ! vi hörs :) Kram på er

    -



    LOVA ATT DU ALDRIG GLÖMMER BORT MIG



    -

    Ibland känns det just som hela väärlden är emot mig och killen jag tycker om har just bestämt sig för att hata mig.

    -

    MINA FÄLGAR KOMMER I VECKANM;D wehooo




    -

    Hur man kan ha så vackra ögon och så underbart leende, man bara smälter när man ser dig !


    -


    -

    JAG HATAR DIG . FY FAN VA JAG HATAR DIG!