• bloglovin
  • HAHA


    Sista natten nu

    Hoppas på att det är sista natten för mig nu! Nu i eftermiddags/kväll blev det 3 rätters på Charlys med denna smarriga efterrätt. Namnam!



     

    Imorgon ska det fixas med bloggen, ska pröva ett nytt program o så ska jag visa lite nya kläder från Hm som jag fick i fredags.


    Äntligen på jobbet . .

    Blev middag med Tess idag, men om man kan kalla det för middag vet jag inte. Var nog det vidrigaste jag ätit i hela mitt liv, tur att man inte är feg som människa, så jag sa till o berätta att vi inte ens fick de vi skulle så 40 50 kr billigare fick jag o Tess var, så det var ju tur. Men aldrig mer Legend i Sandviken , usch o fy! äter hellre Minnies mat ! Efter våran misslyckade middag så bestämde vi oss för att ses i morgon också för en fika innan hon ger sig av mot sthlm / Eskilstuna igen. En fika kan ju ialla fall inte misslyckas.





    Vitalas - Solbrun



    Den här produkten kör jag alltid med på våren/somrarna, fungerar hur bra som helst, så det kan jag tipsa om! Man får en jätte fin jämn gyllenbrun färg o den ökar även pigmenteringen, så du blir lättare brun + skyddar inifrån mot dom intensiva strålarna . Prova!:)




     

    Den aktiva huvudingrediensen i Solbrun Tan Optimizer är naturligt betakaroten - en viktig antioxidant som ger en snabbare pigmentering av huden då du vistas i solen. Huden blir vackert gyllenbrun och dessutom skapas även ett visst skydd för huden från insidan mot solens UV-strålar. Kombinera därför med en kräm med hög solskyddsfaktor och få ett fullgott skydd även från utsidan.


    Solbrun Tan Optimizer innehåller dessutom andra för huden viktiga antioxidanter; C-vitamin,
    E-vitamin och mineralerna selen och zink som befrämjar fräschhet och spänst, samt verkar uppiggande på trött hud.


    Prova på för 49:- [Vitalas]


    At work..

    Jag valde att jobba i stället för att festa denna helg, men det gör inte mig nånting, tjäna pengar istället för att göra av med dom, de är ju bra ! Men då blir det fest till nästa helg istället.  Nu under helgen ska jag jobba hos samma tant i 3 nätter, sen får vi som jag ska ta två nätter på forellplan. Bra att skrapa ihop lite extra pengar nu när det blir sommar o man vill ut o hitta på massa tok.

    Förresten! Jag hämtade ju ut mitt H.M paket idag, tror ni det va nå tungt då? en hel låda.
    Så nu har jag mycket att visa i morgon, ska försöka få kort på allt å greja ihop det. Men det är inte slut med paket än, har två till paket som ska komma faktiskt. älskar HM!!






    Lite tråkigt på jobbet bara ;)




    Ett till HM paket påväg. iiih!

    Fick precis veta att ett till stort paket från H&M är påväg, undra om det hinner komma tills i morgon tro ? hoppashoppashoppas. nya vårjackor, väskor osv. ni får se ;) mitt photoshop krånglar, så ska försöka få ordning på det, så ni får se andra paketet också. iiiih♥


    Här är en av de jackor jag beställt !


    What the hell

     

    - Avril Lavigne - What the hell


    Alla killar har en GEN



    Ursäkta killar, men det är jag som är bitterfittan o måste bara kläcka ur mig att det Rodney säger är sant, alla killar har en "gen". Och det skrämmer mig faktiskt! Gå in i garderoben o byta om kanske? Jag kan inte ens räkna på mina 10 fingar av de killar som försökt "fått" mig fast dom har tjej/barn o familj tom, GIFT!!.  Aldrig mer en kille, jag klarar mig HELT själv.



    GOD, I MISS YOU

    Ja vet, nu har jag varit jätte dålig på att uppdaterat här. Men har varit sjuk till o från, inte haft nån större lust att skriva heller. Det har inte hänt nå sådär jätte speviellt heller, jobbat, umgåts med vänner o njutit av det härliga vårvädret vi haft, som jag hoppas kommer tillbaka. Massa viktiga samtal har jag lyckats ringa också. Så mycket nu innan man ska flytta med det ena å det andra.

    Annars så sitter jag på jobbet just nu o har precis kikat klar på BB som bara blir roligare o roligare att kolla på. Önskar  att blondinen kommer in i huset, kan bli riktigt roligt faktiskt ! msn skulle ju vart där inne själv, skulle det blivit lite cirkus, jag med mitt temprament (som macke säger) ;).

    I morgon blir det antagligen fest, o jag är riktigt festsugen kan jag ju säga, så full fart i morgon!
    På söndag kommer även TEEEEEEEEEEEEESSTHEMESS! Så vi ska hitta på nåt riktigt kul tillsammans. BTW, är det inte lön imorgon? hmm de har jag inte tänkt på. wihii, köpa nå kul kanske? en ny bil ?, supra, evo ? äh ja skoja ;) Go natt med eer!

    Vilket vårväder !

    Som jag verkligen längtat efter nu i hundra år. Håller ialla fall för tillfället på å tvättar, ska göra klart det, sen spåringa ut en sväng med Minnie, sen får se om Macke kommer förbi. Ingen träning blir det heller eftersom jag åkt på världens dunder förkylning igen, men ska försöka ta mig ut på en långpromenad lite senare. Nåt måste man ju röra på sig ialla fall..



    Jaahapp


    BLEMISH & SPOT REMOVER

    Måste bara tipsa som denna produkt från Make up Store. ca 155 :-

     

    Blemish & Spot Remover förhindrar att inflammation uppstår i din hy. Tea Three Oil verkar antiseptiskt. Används med fördel på natten då det blir en hinna på huden när den torkar.

    nyckelingrediens:

    • Alkohol: Uttorkande och antibakteriellt.
    • Kryddnejlika: (Clove) Kraftigt antiseptisk, effektiv mot irritation, akne och småsår.
    • Tea Three Oil: Starkt antiseptiskt, uttorkande.

    No Makeup

    Har kört No makeup hela veckan, alltså måndag - fredag och resultatet? HUR BRA SOM HELST! Får se om ja klarar mig i helgen, finns ju faktiskt annat att ta till med, som tex lös- ögonfransar, fixa till håret lite extra, smycken. Så man ser lite uppiffad ut ändå :)

    Iaf så jobbade jag i natt, inte en sekunds rast hade jag, fick äta i bilen o kissa ute i skogen ^^. . Sovit som en stock nu under detta skitväder som varit under dagen, men vi kan ju glädjas åt att det kommer bli närmare 10 grader under helgen (enligt smhi) suveränt i så fall, för nå mer vinter vill vi väl inte ha ?

    Nu sitter jag här, påklädd o klar för att hämta syster i Gävle, vi ska spendera våran fredagskväll med mamma, som har förberett för lite fläskfile där hemma. På tal om nåt annat ( jag måste ursäkta att jag inte lagt ut HM paketet än) men det kommer, har haft en hel del att göra, så jag har faktiskt inte haft tid. men under helgen ska det nog hända grejer.

    Jag önskar er en trevlig fredagskväll o så hörs vi nog antagligen senare! kram på er ♥



    Nya tag.

    Då var det torsdag och det är jobbdags för mig. Har precis smällt i mig en stor portion med potatisgratäng/skinkgratäng kanske man ska säga. Så nu är jag laddad inför dagen. Efter jag skrivit klart här ska jag ta tag i disken, sortera in kläder i min klädkammare, har vart lat o inte gjort det än.  Så det ska jag pyssla med nu på förmiddan. Hoppas på att Baggen kommer hit o hjälper mig med datorn efter han slutat eller efter kalaset han skulle på. Så jag får nån ordning på allt. Vi hörs senare!



     

     


    Castle Walls


    T.I ft Christina Aguilera - Castle Walls ♥






     


    Hennes o Mau´s paket.

    Idag har jag fått massa samtal ringda, uha vilken lättnad när man väl gjort det. Lite seg på att ta tag i sånt ibland, blir ju massa extra samtal nu innan flytten också. Har ringt på en lägenhet idag också, så får se hur det blir med det. Det va en 2a, lite skillnad på 4350 o 6650 i månaden, he he. Nog med sånt nu, nu i förmiddags så gjorde jag iordning en potatisgratäng med skinkstrimlor i, som mamma tyckte va jätte gott. Lyckat! Snodde hennes bil efter det en sväng till Ockelbo på en slutkoll där. Vilken tur jag haft ändå att det vart så bra resultat trots allt.

    Efter Ockelbo hämtade jag ut mitt Hennes o Mau´s paket från Hemmakväll. O tror ni det vart lilla julafton här ? skooor o kläder nu till våren, perfekt! Tänkte jag ska visa allt för er i morgon! Fick ju ett paket från The body shop igår också. Bättre uppdatering i morgon så vi hörs i morgon! kram på er ♥


    Eftersom de inte går att komma in på blogg...

    mms_img56588 (MMS)

    Eftersom de inte går att komma in på blogg.se så mobilbloggar jag nu en snabbis. Har precis skjutsat in en forn med potatisgratäng i ugnen, har även stoppat i skinkstrimlor, så det ska bli gott att äta snart, mamma skulle ju komma till två, så då hinner den bli klar tills dess. Senre runt 4 ska jag bege mig mot ockelbo en snabbis. Skulle ha behövt åka till bilverkstan en sväng, men de får bli imorgon, tiden räcker inte riktigt till idag. Återkommer senare när allt har rättat till sig på den här sidan. Kram sålänge!


    Hemma från festligheterna.

    Jag känner verkligen vilka skavsår jag börjar få under fötterna nu, haft höga klackar i för många dagar utan kuddar. Så nu blir det uggs/stövlar resten av veckan. Tur att jag har nära till allt så man slipper gå så långt. Har iaf vart på Charlys här i Sandviken med Baggen nu ikväll o ätit lite småplock o druckit vin. Kan ju direkt säga att det är absolut ingen annan resturang i denna stad som slår det stället! Baggen beställde iaf in det här från menyn;

    Vitlöksbröd: Görs på lantbröd toppad med mozzarella serveras med olivröra
    Garlic bread Made on fresh baked bread topped with mozzarella served with
    olive mixture

    Buffalo wings:
    “Heta” kycklingvingar med vitlöksdip 4 8 12
    “Hot” chicken wings with garlic dip

    Scampi Jack Daniels:
    Chili & vitlöksmarinerade scampi flamberas med Jack Daniels 4 8 12
    Chili & garlic marinated scampi flambé with Jack Daniels


    Det borde ni prova! Var huur gott som helst!



    Nu har jag satt på mig mjukisar, för nu ska jag sitta här o jäsa ett tag framför en film som jag tänkt hyra från boxen. SÅ nu blir de det sista inlägget för idag, så hörs vi i morgon kära ni. kram på er ♥

    Sitter på charlys och äter o dricker vin m...

    mms_img56587 (MMS)

    Sitter på charlys och äter o dricker vin med baggen


    Högbo

    Precis hemkommen från Högbo, tog en riktigt skön promenad i solen med Minnie o Mamma. Nu ska jag ställa mig o steka pannkakor till mamma o mig, mm! Sen får man se om de blir träning i eftermiddag :)



    Längtar till Stockholm

    Men det dröjer ett tag innan jag åker dit, får bli nångång i April. Tycker du absolut att Sture är roligare än Sandvikens lobby, men vad jämför man med då? Här i Sandviken umgås man knappt nånting, man bara (springer runt) hur drygt som helst o ont i fötterna får man (fast det kanske beror på vem man går med också) Kikki o jag är nog lite mer chill så, vi tycker om att sitta ner o umgås o ta ett glas vin. Vissa andra av mina vänner härjar mest, visst kan de va kul ibland.


    Nu ska jag ordna något snabbt att äta innan mammsen kommer, vi ska åka till natursköna Högbobruk som vi har här i Sandviken o ta en skön promenad runt sjön ( o Minnie ska självklart med ) . Hon har dampat hela förmiddan , sprungit runt med Sebastian i munnen (krabban i Ariel) Ett gosdjur som jag vann förut, skit gullit, för den är mycket större än hennes huvud så man ser bara krabban som kommer farandes, ska försöka hinna med o ta ett kort nån gång sen får ni se! haha. Min sötaste lilla vän:)


    Kom o kööööp!!

    Pappas lägenhet ligger nu ute på [www.hemnet.se]. Och det kan ju faktiskt finnas någon som läser min blogg, som kanske är sugen på en super fräsh lägenhet i Gävle (centralt) .


    Staketgatan 17

    -

    Centralt

    Ekslusiv sekelskifteslägenhet i absolut toppskick mitt i stan. Lägenheteten har 3.2 meter i takhöjd och nytt kök och bad från 2007 samt nya ytskikt på golv och väggar. Balkong. Tillgång till bredband och hiss.

    Rumsbeskrivning

    Rumsbeskrivning på entreplan.
    Hall som är rymlig med ekgolv och klädkammare.
    Kök Noblessa högblankt med diskmaskin, kyl/frys, micro, spis (induktionshäll), ugn och vinkyl allt från 2007. Köket har dessutom ekgolv och gott om plats för matgrupp.
    Sovrum med ekgolv och garderober med högblanka dörrar, utgång till balkong.
    Vardagsrum med ekgolv.
    Badrum med exklusiva blandare och porslin samt kakel, klinker, golvvärme, djupt badkar, wc, och handfat. Allt från 2007.
    Samliga ekgolv är slipade betsade och vaxade i mörk färg.

    Uteplats/Balkong

    Balkong mot innergården.

    Gårdsplats/innergård

    Innergård med utemöbler att sitta i.

    Övriga utrymmen

    Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1908. Stambytt 1985.
    3-glasfönster.
    Lägenheten har nytt högblankt Noblessa kök samt nytt badrum med exklusiva blandare och porslin.

    Uppvärmning: Fjärrvärme.

    TV & Internet

    TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
    Internet: Bredband.

    Föreningsinformation
    Bredband COM HEM

    Stamrenoverad 1985

    Gemensam samlingslokal med Brf Bogården. Tvättstuga, cykelförråd, bastu och källarförråd
    Fin innergård med tillgång till trädgårdsmöbler under sommaren.

    Filmklipp - Stockholm.

    Man måste ju bjuda lite på sig själv;)

     


    Lite pics.


    En unge i minuten

    Sitter jag o kollar på nu, sitter å lider med dom, usch fyfan, jag skulle nog aldrig palla de där. Iaf så var jag ute på en skön långpromenad i morse med Minnie, + en timmes promenad på efm. Så nu har hon fått ca 4 timmars promenad i dag. Annars har jag bara tvättat idag, gjorde iordning köttfärssås till mig o J. Var nyss till affärn å handla lite ägg o sånt (tänk göra pannkaka i morgon). Nu resten av kvällen blir det tv å godis. .

    Hemsk dag.

    Var nyss ut på en sista kvällspromenad med Minnie, har i princip legat i sängen hela dagen. Kanske inte var så bra att blanda, vin,öl o sprit igår. Belv förfest här sen lobby, efter det råka jag bara hamna i Gävle. Vaknade upp och såg ut som en zombie. Hade världens huvudvärk o kände hur illamåendet börja komma, så försökte tvinga i mig A´s brusalvedon (som jag avskyr) . Men det gick efter sådär 5  6 timmar.


    Iaf när jag väl kom hem, runt 17 tiden idag, så kom mamma på besök ett tag, direkt efter kom J o vi kikade på BB. O jag somnade självklart mitt i allt, men såg ialla fall att Sanna åkte ut. Det va ju lite tråkigt tycker jag. Nu kommer det säkert bli svårt att somna igen. Men det gör ju inget, ska ju ändå ut å jobba natt . så måste sova ett tag i morgon. Har även bokat in en tvättid, så det är det första jag ska pyssla med  i morgon.




    Såhär ser man ut kl 9 dagen efter


    Hej å Hå.

    Håller på och städar för fullt o pysslar här hemma. Ska snart ta mig ner till Ica o köpa lite till drinkarna ikväll. Vi ska ju vara här före, sen gå till Lobby. Inte för att jag tycker att Lobby är så jätte kul, men kul att umgås med vänner för engångs skull nu när man är ledig.


    Sitter samtidigt å letar för fullt efter nå lägenheter. Skit sugen på att köpa en nånstans,
    men hittar varken de eller hyres. Här vill jag inte bo kvar. Dom har ju höjt hyran så sjukt mycket + garage på de ah då ligger alls som allt på runt 6500-7000 i månaden. Visst kan man betala de, men jag vill så mycket annat just nu. Och sen trivs jag inte heller riktigt, för de är nå mysko här inne, tom att jag låser in mig på toaletten när jag är själv hemma och stänger sovrumsdörren, vågar inte sova utan lampan på mer. Vågar knappt släcka ner här när jag ska gå o lägga mig. Usch! Och tom att Kikki som bodde här ett tag inte gilla att vara här. Konstigt. orkar inte förklara allt här, men de är massa konstigt som hänt. Tex, kikki tänkte sova hos mig en natt när ja skulle jobba för Madde skulle ha främmande, så hon fick min nyckel o jag lämnade två lampor på (bara för att det skulle va ljust när hon kom till mig) den i vardagsrummet o den i sovrummet. Senare på kvällen fick jag ett sms att - Du jag släckte lampan (maddes sällskap kom inte). Ja inte tänkte jag mer på det, sen senare på natten så tänkte jag. Öööh (lampan?) hmm jag hade ju 2 lampor på när jag åkte?! helt säker på det också. Frågade då sen vilken lampa som var på och vilken hon släckte o så , då var det den i sovrummet och det är den lampan i vardagsrummet (som blivit släckt tidigare)  den var redan släckt. skumt va ?! Sen när jag kom hem på morgonen efter nattpasset, så var dörren låst, men nyckel låg på byrån ? Och hur kan det komma sig? Kikki kan ju liksom inte ha sträckt sig in genom brevinkastet precis ?! + att jag alltid har en känsla av att någon står å glor på mig å följer efter mig osv. Därför jag sovit mycket hos mamma på slutet, för jag är verkligen rädd i mitt eget hem, då är inte 6000-7000 värt heller.

    Aja nog med spökerier nu. Jag ska fixa klart det sista på håret nu o sen sticka till Sarah en sväng + Ica :) HÖRS!

    Celsius







    Det här är en produkt som jag ska börja med nu. Läs mer på [www.celsiussverige.se]

    Nu blir det kväller.

    Och klockan har redan hunnit bli 22.00. Jag som tänkte sätta mig o fixa håret tills i morgon + naglarna, som jag totalförstört i Stockholm. Och jag har världens panik över vad jag ska ha i morgon, vill ha en vit korsett med nån svart kjol, men som att man ska hinna hitta på det i morgon i denna stad och valbo/gävle kommer man ju inte till med trasig bil, buss totalvägrar jag! Så får se hur det löser sig. Och jag vill ha nya skor också, men det kan jag ju bara glömma. Har ju en hel inköpslista till bilen som lär gå som prio1 ;/


    Iaf så kom jag nyss hem från kalas med släkten, både morbror o kusin som fyllt år. Jätte god mat o efterrätt, så nu känns det som man ökat några kilon + omkretsen runt midjan. Tror jag ska ta o traska en sväng i morgon bitti när jag vaknat, Minnie lär ju ändå så ut, så då kan vi ju en extra lång morgonprommis.



    Jag säger väl god natt för idag! Hörs i morgon!

    Nu får den stå i garaget tills det är dags för verkstan. (måste ju cencurera regnr nu när man fått så mycke läsare)


    Hemma i Sandviken..

    Tack o lov , saaben tog mig enda hem och sen försökte jag starta den när jag kommit ner i garaget, ne då vägra han. Så nu ska han lagas! Prova byta tändkasett först får se om det blir nå bättre. Är det inte de, så är de nå väldigt mysko kan jag säga.


    Har precis fixat till håret lite o bytt kläder, för mamma kommer om 5 min å hämtar upp mig, så ska vi på kalas hos fam. Lindqvist. Efter det ska jag bara sätta mig i min soffa i min lägenhet o bara sitta å ta det lugnt, i morgon ska det fixas en hel del innan tjejerna kommer. Jag ska försöka ta å sola en snabbis också om jag hinner. Äh nu väntar morsan, vi hörs senare!


    Jag lider av sömnlöshet

    Har försökt somna nu i säkert två timmar. Men det verkar omöjligt, så ja skriver väl lite här ist då. Har iaf bestämt mig för att åka hem ikväll. Om nu min bil vill vara lite mer sammarbetsvillig, för just nu har den bestämt sig för att totalstrejka. Ajja de återstår att se, nu ska jag gå in på mitt 345 försök att sova, natti vu hörs senare!

    Hårstyling - Partyvågor

    Det finns ju kanske många som inte har råd eller kanske inte har en vågtång hemma för en kväll. Då finns det ett annat sett.


    Du behöver :

    • Värmespray
    • Mini gummisnoddar
    • En bra fixingspray
    • En glansspray
    • Plattång

    Sätt på plattången.
    Fläta håret i normalt stora flätor eller så stora du vill att vågorna ska bli. ( jag brukar även knyta en liten gummisnodd 1-2 cm från hårbotten för att inte vågorna ska börja längst in ) Knyt sedan fast flätorna med gummisnoddarna. Tag sedan värmesprayen o spraya över hela håret. Vänta en ca en minut, tag sedan plattången och platta bit för bit på enskild fläta, när det är gjort. Släpp ut flätorna och spraya hårsprayen ca 30 cm från håret i måttliga mängder. Avsluta med en glansspray för en slut finish. Voilaa nu har du det perfeka partyhåret!




    Gokväll från Stockholm.

    Dagen har absolut inte varit rolig, har legat o mått pyton, kikki söp mig under bordet igår. Har inget minne av hur jag klädde av mig ens när vi kom hem. Men dricker man 15 shots o massa vin så har man ju svaret där. Meen jag o kikki tog o pallra oss till gymmet ialla fall, tränade mage o triceps, o körde även en omgång på crosstrainen.


    Just nu sitter jag här nyduschad med Kikki, Fredrik, o Anton. Chillar o grillar lite ;) Jag mår mycket bättre nu faktiskt så det är skönt, men jag har inte spytt eller nåt idag, så jag hade lite tur där;) Meen lusten för Berns ikväll fanns inte riktigt till. Vi skulle även få komma på någon middag/födelsedagsfest där på lördag, men då åker ju jag hem till Tråkviken o festar med mina underbara flickor där. ( tur dom förgyller ens dag) . Då ska vi vara massa tjejer hos mig först, sen gå ut på Lobby.


    Det regnar här i Stockholm idag.


    Dag nr 2




    Hade SJUUUUKT kul igår och det märks på dagens mående. UHFF! Jag ligger här o drömmer mig ner till mackens colasortiment. Just nu är det nöd. Känns som jag kommer att tillbringa mycke tid isoffan idag, så man kan tagga om lite senare till Berns, vi ska även gå in VIP där. Sitter redan å funderar på hur jag ska ha håret o kläder. Tänker visa er ett litet hårstylingstips senare, som jag tycker är ganska smart :)


    Nu ska vi ta o göra iordning oss och sen försöka hitta på nåt att äta nånstans:) Sen får man se vad som händer under denna dag, kan inte tänka mig att det händer så speciellt mycket, ska fixa lite med Moviemaker o Videofme iaf. Ajja, ha en bra dag allihop!



    Videoblogg - Stockholm


    Frukost med Kikki

    Kikki har precis kommit över till mig och vi har dukat fram en rejäl frukost. Blodgrape, kiwi, apelsin/äppeljuice, fil, musli, banan, blåbärssylt, russin, proviva, fullkornsmackor, salami, currymarinerad kalkon, potatissallad. Så nu ska vi frossa i oss så mycket vi orkar o sen fixa det sista, sen dra mot EL STOCKHOOLMO;) Hörs senare!;)



    When I look at you . . .


    When the waves are flooding the shore
    And I can't find my way home anymore
    That's when I, I, I look at you


    Jag lever !

    Var nyss ute o åkte en sväng till Gävle med Kikki, hon hade lånat sin mammas bil, så rally vart det allt ;) Nu ska jag packa ihop det sista o platta det sista av löshåret, sen krypa ner i sängen, ska ju trots allt upp kl 7 i morgon bitti. Jag håller på å steker pannkakor faktiskt haha, som jag ska ha med till Sthlm, vart bara så sugen på det haha:) Aja, nu säger jag godnatt för idag. O datorn blir med till Sthlm, så uppdatering o kort kommer ;) krampåer!

    GRATTIS TILL KIKKI SOM NU HAR KÖÖRKORT!

    De blir hon som får köra imorgon ;)


    Packar å funderar.

    Har precis duschat o gjort ansiktsmask o EN MASSA annat faktiskt. Känns som man vill vara lite extra fräsh till Stockholm i morgon, speciellt när man står på VIP listan in till Victorias. Så jag känner mig en aning stressad, VAD SKA JAG HA PÅ MIG ?!  Jag ska fixa löshåret (tvätta, platta, klippa), naglarna, ögonbrynen, smörja in mig med BUS, se till att jag tar med mig BRA smink o dom RÄTTA skorna (väldigt viktigt!)...Så här kommer det flyga grejer i luften hela kvällen, vet precis hur jag blir när jag inte hittar nåt ja vill ha på mig. Så kommer det se ut som ett bombnedslag här sen.


    Först å främst ska jag försöka få i mig nåt å äta nu och ta reda på disken, så jag har det klart iaf
    . Sen ska jag sätta mig o försöka leta på bra låtar (måste ha en bra skiva i bilen imorgon) Tips på någon riktigt bra låt kanske ?:) PARTY PARTY, jag är såå taggad! Och TACK O LOV att min förkylning princip är borta!? OCH JAG HÖR ALLT IGEN, så fort det gick:) ibland måste man bara ha tur tror ja! Ne vet ni va! nu ska jag sätta fart så jag får nånting gjort nångång.





    Dags för jobb igen.

    Har precis stödvilat lite, så nu hoppas jag att jag håller mig vaken trots att jag gick upp kl 7 i morse. Nu ska de bli skönt med sista natten för denna vecka, förhoppningsvis :) Får se om de ens blir nå sthlm för mig nu i veckan, blir aldrig bättre med förkylningen å så har jag åkt på (bihåleinflammation) så kanske är bättre att åka en annan vecka när man mår mycke bättre :) det är faktiskt inge kul att inte höra nånting :(


    Iaf så har jag vart hos mormor&morfar idag, fick lite mat o mormors goda semlor , mums! Så kom mamma efter ett tag, så satt vi där alla fyra å spela kort, o sen efter det så hämtade jag upp kikki efter hennes uppkörning. Så åkte vi hem hit o chilla bara. skönt ibland de å.


    Nu ska jag försöka fixa nånting att äta innan jobbet, vill hellst inte inte äta på nätterna, sen jag sluta med det så har varken vågen gått upp eller ner ! Väntar bara på att den här förkylningen ska gå över så jag kan sätta igång med träningen igen.. äh det får ta den tid det tar helt enkelt...


    Mot farbror doktorn.

    Har ju under kanske en veckas tid haft nedsatt hörsel på höger öra och när det blåser ute så gör det skit ont, först tänkte jag att det kanske kommit med förkylningen, men det har inte gett sig, så tog beslutet att kolla upp vad som står på där inne. Dessvärre så ska jag jobba inatt och det känns som vi har en hel del att göra i 8an. 14 morgonbesök, medans 4an har 2, tycker det är lite orättvist fördelat?! hur som helst. Jag är så sjukt trött på denna förkylning just nu. Ja vill kunna gå till gymmet å göra av med lite energi, men nej då. Undra när ska få göra det?

    Näe nu är det dags att åka. Hejåhå!

    Making belive that you still love me


    Ny start på veckan -

    Nu har jag tagit mig en tänk runda med bilen, jag har faktiskt mina speciella tänkrunder som funkar utmärkt, ena genom stigen mot kungsgården - järbo - sandviken, nästa är, årsunda - bovik - forsbacka - sandviken, den tredje är Högbo - järbo - sandviken. Iaf så har jag tänkt o gråtit en skvätt, så nu känner jag mig lite gladare igen. Det är ju faktiskt måndag o jag har en hel del saker för mig o så ska jag jobba natt, så jag tror faktiskt att jag gå o lägger mig nu när jag äntligen lugnat ner mig. Godnatt! ♥

    Nu är jag arg!

    Hej hej, nu skriver jag bara för att jag bara måste skriva för annars kan jag inte lugna ner mig. Jag tycker just nu att jag känner mig jäkligt nerväderad, bortglömd, obetydelsefull o mindre värd. Ibland förstår jag mig bara inte på hur egotrippade människor kan vara, hur man kan se till att få det bästa själv o lämna den andra i skit? Tänk om hela världen skulle bestå av sånna människor, hur skulle det se ut då? Hela jordeen skulle bara vara en stor soptipp! Asså jag är verkligen riktigt jävla förbannad! Sånt här kan få mig att explodera, å de är jah påväg att göra, därför jag skriver å skriver å skrver , för att lugna ner mig en aning, ska ta mig en runda med bilen, sätta på på högta volym å bara vara jätte arg! INTE UNDRA PÅ ATT DET BLIR KRIG I VÄRLDEN, när man kan reta upp MIG ???? då krävs det en del! Å nu ni, nu har ni fått höra på en förbannad Tovis, de är inte många de!!

    FAN FÖR DIG!

    Sliten Tove ..

    Det var ju en trevligkväll igår iaf, men det vart inte ett glas utan flera. Men jag lyckades stappla mig hem på mina 15,5 cm klackar ändå, och idag känner jag mig sliten o inte alls taggad på nå nattjobb. Men pengar lär man ha, så de är bara att bita ihop. O otur som ska sitta på 7an idag. Gillar inte den bilen så mycket. Men de är som sagt bara att bita ihop eller hoppas på att dom bytt lite bilar när man kommer dit^^

    Nu ska jag se till att få ordning på mitt hår å sen ta å  rulla mot Sarah å ha lite myskväll med henne o Camilla innan jobbet. Men i morgon är jag ju ledig iaf, så det ska bli skönt. sen jobbar jag måndag till tisdag, sen leedig tills nästa helg. Lite guld!



    Dagens namnsdag : Tove/Tora




    Tove är ett fornnordiskt kvinnonamn, den danska varianten av Tova och en feminin form av Tor. Namnet började användas i Sverige på 1800-talet. Tove blev ett ganska vanligt tilltalsnamn på 1990-talet, under flera år var Tove ett av de 70 vanligaste tilltalsnamnen.
    31 december 2005 fanns det totalt 6279 personer i Sverige med namnet Tove varav 5156 med det som tilltalsnamn.
     År 2003 fick 188 flickor namnet, varav 147 fick det som tilltalsnamn.




    Ett litet skål iaf ;)


    Mina planer för ikväll

    Eftersom jag äntligen är ledig en HELG eller EN helgdag på en helg, så ska jag ta på mig skjortan o gå o ta mig ett glas vin ikväll. Uteställerna i denna stad är tyvärr väldigt få o ingenstans det det är riktigt chill. Men det får gå ändå, huvudsaken jag får komma ut o se andra människor än personalen på Np o pensionärerna. kvällsmaten är på g o jag springer runt som en yr höna i sökande efter något dugligt att ha på mig ikväll. Före ska jag slå mig ner o kika på Let´s Dance. Det får inte missas!


    Ja jag får väl önska er en trevlig helg allihopa. Va rädd om er:)

    God morgon på er!

    Men jag kommer snart att säga godnatt igen, för jag är precis hemkommen från jobbet. Och natten har varit jätte lugn o rolig framför allt. Morgonsysslorna som ansiktsrengöring o sånt är redan fixat, nu ska jag bara få i mig lite havregrynsgröt (rågflingor) o sen hoppa i säng. När jag vaknar ska jag städa badrummet o grejsa lite. Har tagit fram kycklingfile från frysen, så min middag kommer bli : stekt kycklingfile, potatisgratäng o tsatziki o en riktigt god sallad. Ställer klockan på halv två, hörs då!  Godnatt♥


    Vitamin K





    Vitamin K är känt för att dämpa blåmärken och att då krämer som innehåller denna vitamin
    kan dämpa brusta blodkärl och tex mörka partier under ögonen.






    Klantiga Tove i farten igen.

    Ja men visst, så skulle man gå ner o tvätta, o när jag kommer ner så är alla maskiner igång, först fundera jag på om de va någon som tagit min tvättid, så ja gick å kolla på talan . Å då ser jag att jag hade bokat in tvättiden tills i mån, aja, får väl helt enkelt tvätta då istället då. Kikki kom över till mig en snabbis nyss så vi satt å babbla hit o dit som vi brukar. Middan vart hamburgare o sallad, lite lätt sådär innan jobbet som jag alldeles strax ska sticka till. Först halv 8 hos mig. Tjiing!


    Ett till par till min samling.



    Röda å fräscha till våren/sommaren, endast 59,50 på Lindex. Det vart nr 19!


    Oh happy daay!!

    Vaknade i dag av att Kikki toook plinga på min dörr, o infarandes kommer en överlycklig Kikki - JAG KLARA DE - JA KLARA DE - JA KLARA DE. Så nu har hon klarat sitt skrivprov, nu är det bara uppkörningen kvar. Undra om det är jag som kommer få sitta på passagerarsidan till Sthlm sen ?? Återstår att se;)


    Kikki gick över till Madde o jag har precis fixat klart med smink o hår. Så nu ska jag bara stoppa i mig nå lunchliknande, sen ska vi ta en liten runda på stan. Tänkte kika in på Önska, tänkte att jag ska införskaffa mig några nya vinglas faktiskt. Sen får det väl bli en eftermiddagsfika som vanligt då.


    Å jag älskar detta väder, det känns verkligen som våren närmar sig en aning faktiskt.
    Den här vinter har varit väldigt snöig tycker jag^^ o isbitskall^^ Så nu får det bli stekande sol o en goda drinkar. Sommar 2011, oj oj oj, kommer blir greeejt!



    OH HAPPY DAY


    Som jag hade dig förut .


    Upp&Ner .

    Nu har jag sprungit från sängen till tvn, från tvn till datorn i x antal timmar känns det som, kan inte sova. Känner mig rädd efter Kikkis o min lilla diskussion om min lägenhet att det spökar här, o jag kan säga att jag har aldrig i hela mitt liv sovit så här oroligt sen jag flyttade hit i somras. Vi satt liksom hemma hos Madde i morse å åt lite frukost tillsammans o så kom vi bara in på samtalsämnet om det mystiska sakerna som försiggår här i min lägenhet. Både jag o kikki rös av att både hon o jag upplevt samma sak. Ska man tro på det okända ?? Jag börjar seriöst fundera på att dra hit nå medium eller nåt. Nåt är det här inne. Men just nu kanske de är ensamheten som spökar en stor del. Så jag ska ta mina ensamma kuddar o använda dom som kramsällskap istället, för nu känns det som jag fått tigerbalsam i ögonen, Vi hörs i morgon! kramkramkramkraaam ♥

    Amuse myself with this . .

    VEM

    Vem är i rummet med dig? Inte nån.
    Vem fick du senaste sms av? Emil
    Vem tänker du på nu? kikki
    Vem pratade du senast i telefon med? Mamma.
    Vems hus var du senast i? Pappas
    Vem önskar du var med dig nu? Kikki
    Vem är din favoritsläkting? Hmm, alla!

    VAR

    Var är din mobiltelefon? I mitt knä
    Var handlar du mest? Ica, Nelly, H&M, Gina osvosv.
    Var fick du tag på tröjan du har på dig? Oj, hmm tror de va MQ faktiskt.
    Var åkte du senast bil? Till Ica

    VAD

    Vad åt du senast? Lax
    Vad drack du senast? Loka (Vattenmelon/Citron)
    Vad är det för färg på dina byxor? Svart
    Vad är den närmaste saken som är blå? Min penna
    Vad har du på fötterna? Tofflor
    Vad är din favorit färg? Lila
    Vilken film såg du senast? Instängda 2
    Vad hör du just nu? Lady Gaga - Born this way

    HAR DU NÅGONSIN

    Sovit i någon annans säng? Jopp
    Hånglat på en bio? Oj, ja de har jag faktiskt.
    Hånglat i skogen? De med;)
    Tyckt att din kusin är het? Haha shit, PASS
    Sovit naken? Ja händer väl ibland^^
    Kört över hastighetengränsen? Haha, jag tutar å kör:S
    Målat om ditt rum? Japp
    Dansat framför en spegel? Jag dansar överallt;)
    Fått hicka? Seriöst?
    Dumpat någon? Ja flera ggr hahahaha oj.
    Stulit pengar från en kompis? Nejje, fy fan!
    Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Galet nog, jaa faktiskt!
    Varit i slagsmål? Hmm, ett x antal ggr ;) här brottas man;)
    Smugit ur ditt hus? Menas? hmm ja när jag va liten kanske ^^
    Haft känslor för någon som inte känt desamma? SUCK
    Hånglat med en främling? De med.
    Älskar eller saknar någon nu? Det gör jag..

    Dags för middag hos mig.

    Har alldeles nyss ställt in laxen i ugnen o potatisen ska snart sättas på kokning. Min allra bästa vän Kikki är på ingång o jag är på toppen humör, dagen har varit toppen på alla sätt och på tala om vädret! Fick riktiga vårkänslor så jag ställde mig o skura fönstrerna in å utvändigt, dammsugan har farit runt här med mig halv dagen o tvätten är sorterad till morgondagens tvätt.


    I morgon är det ju torsdag igen, tycker veckorna bara springer iväg o lika så min ledighet.
    Morgondagen ska jag ägna mig åt lite tvätt o även tvätt av bilen, som jag inte riktigt hann med tidigare i veckan. Sedan ska jag försöka ta mig en repa på gymmet o så resten av dygnet återstår mig härliga jobb. Det är så kul att det kommit nya vikarier i lika ålder som mig. Så trevlig så:)


    Efter att Kikki gått ikväll så ska jag bara luta mig tillbaka i soffan med en skål frukt o bara ta det lugnt.
    Känns som det är behövligt just nu + att ladda in för i morgon, längtar längtar tills nästa vecka då jag åker till Sthlm tillsammans med Kikki, ska bli skönt med lite miljöombyte o lite andra ansikten än de vanliga man ser på Ica Sandviken, ha ha!




    Nu ska det dukas! Tjiiing




    Jag o kikki i somras / Åland


    Sömnproblem

    Just nu känns det omöjligt att somna, då jag sovit sen klockan nio / halv tio ikväll. Och självklart så vaknade jag ju nu. Förkyld är jag också, så man knappt kan andas ( men det börjar bli lite bättre ). Under förra natten jobbade jag i Larmbilen och vart till ett x antal kunder med "spysjukan". Så jag hoppas jag inte åker på nåt sånt nu också, då skulle jag ha en rejäl otur. Har stoppat i mig några 1000 vitpepparkorn, så får hoppas på att det hjälper.


    Annars idag har jag lämnat in Saaben på lite underhåll. Kändes som att hon behövde det. Var en hel del jag skrev upp som skulle bytas = mycke pengar, men det är det värt. Sen  bara ett steg innanför dörren så stupade jag pladask ner i sängen och sov bara till två, gjorde iordning mat o städade lite innan det var dags för hårklippning (blev ju aldrig nåt i fredags, eftersom hon som skulle klippa mig va sjuk) Men jag blev 100% nöjd, så skönt med ett friskt hår som flyger i vinden :) Ska klippa mig om 3 månader igen o då ska jag även bleka utväxten då + lägga i en ljusare ton i håret. det kommer bli kalasbra:)


    Dags att sova nu, i morgon blir det lunch med Kikki o lite matshopping. Är ledig tills torsdag o det ska jag bara njuta av, för sen ska jag jobba som en idiot i mars. Behövs mycket pengar till Paris!