• bloglovin
  • -


    -

    Måste bara ursäkta mig att jag inte skriver så mycket nu förtiden, Men hinner inte  med har så mycket för mig. Hinner inte ens läsa andras bloggar och inte är jag ute på blocket nå mer heller (mitt största intresse) haha. Men har bara tappa lusten för att sitta här mycket och jag och P har ju så mycket för oss. Men det kommer väl tillbaka nån dag. Ne nu ska jag ut med hundarna våra. Hoj Hoj


    -

    Känner mig helt slut i kroppen och det är bara andra dagen på jobbet. Men antar att det går över, man står ju i hela tiden. Men kan ju säga att man får muskler i varje fall :) Håller på och städar nu ialla fall och funderar på vad vi ska äta idag, igår blev det kyckling i alla fall. jätte sugen på fisk, får se :) Ha en trevlig kväll !

     

     


    -

    Första dagen på jobbet har gått jätte bra, har en aning ont i armarna bara. Men det är en sak som går bort efter ett tag. Trivs så himla bra med det jag gör så finns inget att klaga på . Skulle vart till Sara en sväng idag, men nu blir det ju för sent. Va in på Köpis en sväng efter jobbet och köpte en hårinpackning på frissan och ett hårband på Glitter. Hitta en stickad tröja inne på Gina som jag vill ha. Men ska dit i helgen så får väl inhandla den då då .. Nu ska jag skölja ut hårinpackningen och sedan åka till affären och handla lite creme fraiche och grädde. Ha en trevlig kväll :)


    -

    Nu är jag hemma och funderar på om jag ska ringa hem p så vi kan mysa till en film eller nåt. Blir ju i säng tidigt idag med tanke på att jag börja jobba i morgon och ska gå upp halv 6. Harj u en hel del filmer att välja mellan. . Fast jag skulle vilja brumma iväg till willys å handla lite gotta. Ska sluta äta godis i veckorna , men det kommer bli så svårt eftersom jag är sockerberoende. Så måste ha mycket annat att tugga på istället som frukt och sånt. annars kommer det bli jobbigt i början tror ja. Men fick nå brustabletter från Natur apoteket av Veronica, hon sa att dom funka i alla fall, får se :) Marianne hade gjort så god smörgåstårta, den var mycket godare än den från Ica och den kosta 400 kr och den här kanske gick på en hundring. Mycket godare om man gör smörgåstårtor själv. Fick ialla fall pengar och godis av farmor och ett presentkort av pappa på Högbo Brukshotell för att göra spa behandlingar och sånt . ÄLSKAR det, så det va jätte bra presenter jag fått :) Tack :) NU ska jag diska lite och sen ta det lugnt , vila så jag orkar med jobbet i morgon, Ha en trevlig eftermiddag/kväll !


    -

    Äntligen min KÄRA dator igen, patrik laga den igår kväll, men hade aldrig tid till att sitta vid den så jag får väl upd lite nu då :) Igår så hade jag kalas för mammas sida. Fick mycket fina saker TACK SÅ MYCKET ! Måste erkänna att jag synda när dét gällde smörgåstårtan. Åt hela tre bitar ! Känner mig fortfarande full i magen och jag ska snart ha kalas hos pappa. Och vi ska äta smörgåstårta där OCKSÅ. Jag kommer att vara mätt i en hel månad ! Igår hade jag kalas först sen stack jag och hämta upp Veronica och skjutsa henne till Järbo så var vi hemma hos henne för hon skulle ut så jag hjälpte henne med håret lite. Vart jätte fiiin:) sen skjutsa jag henne och hennes andra två kompisar till nån fest och jag stack hem och satte på en film så efter ett litet tag kom Sandra och hämta upp mig och vi va ute och gled lite  i Gävle och sådär :) träffa på lite folk och så :) Sen stack jag hem och sov , P va redan hemma när jag kom. Han va lite sur, men det gick över :) Nu ska jag faktiskt göra i ordning mig lite å sen sticka. Ska försöka få tag i farmor och fråga om jag får åka till stugan med dom. Ha en bra dag det ska jag ha i varje fall ! ;)


     
          



    Kusin Tilda & Alma and me


    -

    God morgon Jag är hur klarvaken som helst. Ungefär den här tiden vaknar jag varje dag nu förtiden. Vet inte varför men jag är skit pigg på månarna. Men ska möta Elin på stan kl 10 så det är bra att vara uppe lite i förväg, har ju en hel del att göra idag. Ska städas och inhandlas mat osv. Så ska vi hinna ner till båten en sväng också. Typiskt att min laddare har gått sönder igen. Men ska försöka få patrik att laga den idag, så jag inte blir datalös igen. Har inte speciellt mycket batteri heller. :/ Så det kanske inte blir någon upd förns ikväll om det tar slut nu . .NU ska jag gosa med mina djur. Ha en bra dag !




    GOD MORGON ! ;)


    -

    Nu är jag hemma från stan och jag känner mig helt slut, funderar seriöst på att gå och lägga mig en halvtimme timme. Men då kommer jag säkert få svårt att sova ikväll. Får se om Patrik dyker upp snart, han borde ju vara hemma när somhelst. Sitter och funderar på vad vi ska laga för mat. Inte så jätte mycket i kylskåpet med tanke på att det är lön i morgon. Men något ska jag klura ihop. Måste ialla fall tacka för det fina presenterna jag fick idag . Tack tack. . Nu ska jag verkligen slänga mig i sängen . både trött fysiskt och psykiskt. Har gått närmare1 mil idag ;) Hörs senare ! Natti för ett tag ;)




    Sara & Emma för ett antal år sen haha


    -

    God morgon . Vaknade för ca 1 timme sen, har precis varit ut med Minnie & Vera så nu är dom rastade och klar. Nu är det bara jag som ska göras i ordning och sedan gå till stan och träffa Sara & Emma för en lunch. Efter det så ska vi gå hem hit och fika lite . Vet inte hur länge dom blir här, men på eftermiddagen ska jag inte göra nånting speciellt vad jag vet. Kanske ska passa på och tvätta lite eller nåt. Återstår att se : ) I helgen blir det massa kalas och det ser jag fram emot :) Iaf så gick hoppningen jätte bra igår, mätte det högsta till 84 cm. Och han rev bara det engång. Så duktig häst är det allt :) sak se om jag kan klippa ihop lite från igår . . Nu ska jag hoppa in duschen iaf. Ha en bra dag alla .
    .





    Ren häst ?


    -

    Nu är ridkläderna på och jag är snart redo för att åka till stallet. ska först bara få i mig nåt att äta innan mamma kommer med bilen. Elsa hoppa precis ner för balkongen, men hon får väl vara ute lite då. . skittaggad till hoppning idag, perfekt väder är det ute också :). . Äh jag fick hämta in Elsa igen, hon börja jammla. haha...på fredag öppnar en ny hästbutik här i Sandviken som heter Häst & ponny och dom har kanon erbjudanen. Jag är behov av både ett par ridbyxor och ridskor, va inte så länge sen jag köpte nya ridskor men jag vill ha ett par varmare till vintern. slippa åka in till hööks eller granngården så fort man behöver nåt :) perfekt ! Så självklart ska jag och Elin dit på fredag :) Ne nu ska jag diska sen blir det stallet.


    -

    Äntligen hemma , är helt slut nu efter denna dag. Jag och Kikki har suttit och planerat massa saker som vi eventuellt ska göra. Man kan ju börja drömma i varje fall. Mor åkte nyss hem, hon fika lite av min tårta som jag gjort . . Nu är det bara 1 bit kvar, undra vad jag ska göra med den. . Jag får väl ge den till p som snart kommer hem från crossträningen. Funderar på om jag ska göra iordning lite tacomackor som kvällsmat/fika. Det gör jag nog! I morgon står det stallet på schemat iaf, Elin ska följa med till grustaget den här gången och vi ska ha så kul :) lite hoppning och dressyr. Vill bygga nån liten bana den är gången. och den här gången ska jag ta med mig tumstocken och mäta . 90 cm ska jag klara iaf. Han har ju blivit så het när man ska hoppa så man får ju skavsår i händerna. Ska ta och införskaffa riktigt bra skinnhandskar att ha på mig, måste underlätta en aning än utan :)
    Ne nu ska jag städa lite innan P kommer hem. Hatar hundhår. Damsugs ju här nästan varje dag :P


    Har man inget snällt att säga så behöver man inte säga något alls. Det fick jag lära mig av min pappa när jag var ett liten.  Något man borde sträva efter tycker jag . Ganska kloka ord.


    Men godkväll till er snälla och trevliga själar iaf :)


    -

    God morgon eller vad man ska säga? Iof var det 2 timmar sen jag vakna, men nu är jag helt klar och redo att vandra ner mot stan och träffa kikki för en fika & skvallerstund :) Det bästa som finns. Jag och kikki har alltid någonting nytt att ta upp .. Och nu ska jag skvallra för henne att jag har FÅTT JOOOBB! börjar på måndag på Markbyggarna i Gävle. Så därför ska jag nu sätta på mig mina sneakers och skutta iväg till stan. Kram kram ♥

    -

    Kom nyss in från en härlig promenad med Vera. Vi har varit vid kullarna och tränat lite apportering och lydnad :) Gick jätte bra, Vera vart helt slut, så nu har hon fått lite mat , så nu är nog hon nöjd för idag, Minnie är hos mamma idag. Men kommer hem i morgon :) Vera och Elsa har levt rövare här i natt, speciellt Elsa. Gud ! höll på att få psykbryt på henne. Men de är ju trots allt en katt, inget djur som lyssnar på en människa precis, dom lever sitt egna liv . . Har varit in till Gävle två ggr i dag. Först tog jag ut tandställningen i morse, sen va jag till sjukhuset för dom skulle kolla på min bak sen jag fick sparken av sandras häst. Ja självklart med min tur så gick det inte att göra nåt åt de. om man nu ska lita på det. Får helt enkelt vända mig till en plastikkirurg istället, för så här ska jag inte gå länge till iaf. 300 kr till bara onödan. Dom bara kolla lite och tog lite vätska som skulle till analys bara. De är dyrt att vara 20 ! mindre positivt. Men det är nu livet börjar på riktigt ! Nu ska jag vänta på Patrik som kommer innom en timme, så ska vi burra ner oss i soffan. JAG ÄR SKIT SUGEN PÅ CHOKLAAD. Men ne nu ska jag inte äta nånting sånt på ett låångt tag. Jaja, nog för mig. Ha en trevlig kväll.. xoxo/ T



    Elsa liten å farmor Vera ;)



    -



    Hitta de här vimmelkortet på mig & Kikki sen Stadt i Hudiksvall . .


    -

    Första dagen som 20 åring efter födelsedagen, känns lite vuxnare :) Iof jag vill inte bli mer vuxen nu, kan man inte få stanna på 20 tack ? Iaf så känner jag mig mycket piggare nu än för två dagar sen, så det börjar gå mot bättringsvägen med min förkyldning, så det ser ljust ut mot en ridsväng i veckan. Då ska vi höja ribban, nu ska jag försöka mig på 90cm med honom, sist kanske det var runt 70 någonting och det gick ju bra, han rev ett par ggr bara, men en 20cm höjning ska han nog klara och det känns mer som ett hinder då. Mycket roligare att hoppa. Och det är extra roligt att hoppa vid grustaget , han får mycke mer krut i benen då :) Antagligen så är det mycket roligare för honom också än att lunka runt på en ridbana:) Har en massa kort sen stallet att föra över, men överföringssladden har visst fått ben och rymt någonstans. Ja inte är den här i varje fall. Just my luck !  Ja bara så ni vet så ska jag idag bara gå runt och le och le, för nu behöver jag aldrig mer min tandställning se.  Gud va bra jag är på att rimma, plus i kanten där tycker jag :) Nu ser jag bara fram emot att få gå ut och dansa med tjejerna. Planerar in en helg som ska passa de flesta. Lutar mot första helgen i oktober. Även då ska jag och P på rättviksmarknaden, som vi är på varje år, sist var vi där med Pallo och Linda, får se vilka som gör oss sällskap denna gång? Älskar verkligen att gå på marknader och mysa och hitta "nödvändiga" saker. Iaf så blir det massa kalas nästa helg som jag ser fram emot först. Lördag blir det kalas hos mammas sida och på pappas på söndan. Ne nu måste jag gå och göra mig en god frukost och sedan mysa mig ner vid tv´n och bara ta det lugnt ett tag, för sedan kommer kikki på besök :) Hoppas ni får en trevlig härlig höstdag. Tjing !


    -

    HIPP HIPP HURRA FÖR DET ÄR MIN 20 ÅRS DAG HURRA HURRA HURRA.

    GRATTIS TILL MIG SJÄLV :)

     


    -



    Jag har blivit helt förälskad i denna låt med Green day !


    -



    En film som Kicki har gjort sen grustaget. .


    -

    Nu har äntligen laddaren blivit lagad, och det är såå skönt, för nu kan jag blogga igen. Som ni kanske redan vet så fyller jag 20 i morgon eller om 1 tim 45 min. Känns som man börjar bli riktigt gammal. Iaf så orkar jag inte skriva allt jag gjort de senaste dagarna just nu, det får bli en annan dag, för just nu är jag för trött och i morgon ska jag fika med maassa kompisar som jag bjudit hit, jag ar gjort, Tårta, kladdkaka, chokladbollar, muffins, paj, bullar och sockerkaka, så jag har bakat för fullt här. Så ni som är sugna på lite filka får väl kika förbi, hojta först bara. Synd bara att man ska bli förkyld bara, inte så kul när man ska fylla år å allt. Men jag äter massa vitaminer och annat nyttigt för att bli av med denna förkyldning, trodde jag skulle få svininfluensen, men ne de va nog bara matförgiftning i förrgår. Jag fick väl i mig något som inte min mage ville ha.. I morgon ska jag få en heldag med lyx av P. Han har lovat massa saker som han ska göra för mig i morgon som jag älskar :) Längtar till min födelsedag, men inte efter, för äldre än 20 vill jag inte bli ! Ja börjar faktiskt bli stressad nu, fan man vill ju inte va 30 när man skaffar barn precis och en utbildning vill jag ha, kanske ska sätta lite fart nu :) Ja nu vet ni i alla fall att det kommer upds mer nu när jag har laddarn lagad. Nu ska jag och P mysa till en film, sen ska jag lägga mig så jag orkar upp i tid i morgon. Har lite att fixa i morgon också. För snart är inte jag någon tonåring mer. ;) Ha en trevlig lördagkväll . Kommer inte skriva mer förns i morgon. Så God natt !



    I morgon ska vi fiiiika kikke :)


    -

    Hej och hå. Måste be om ursäkt för att jag inte upd något, men med min tur så har ju laddaren till datorn nu även den gått söndr, men jag ska skaffa mig en ny, har bara haft så mycket fö mig så jag har inte hunnit, men ska ta tagi det och sedan upd va jag gjort den senaste tiden .. aja , nu ska jag och Elin dra till stallet . . Ha en trevlig dag.


    -

    Åh jag önskar att jag hade miljoners miljarder så att jag kunde åka utomlands med P nu. Till samma ställe som sist, men de kostar 21 000:-, och det har jag inte råd att lägga ut nu, måste spara:S Men åker snart till Norge och då jäklar ska jag jobba ihop till en resa. Och då ska de blir Egypten Markadi Bay Saraya suites med P igen !


    -




    Har lagt upp lite musik i det den vänstra spalten som ni ser, tänkte att jag skulle dela med mig lite av den musik jag lyssnar på just nu . .


    -



     Ett kort på Vera som jag knäppte för ett par år sedan . .



    Ursäkta att jag har upd dåligt, men internet och hela datorn har krånglat . . Ska försöka upd lite vad jag har pysslat med ialla fall.. I fredags vart jag på kalas hos släktingarna så var Malin S där så efter kalaset umgicks vi lite här i P & min lägenhet , kika film och massa godis. Efter ett tag stack hon och P kom hem . Vi satt uppe och fortsatte kika på film och äta massa onyttigt. På lördagen vaknade jag och gjorde ingenting speciellt som jag minns iaf, vart ju fest hos Emma senare på kvällen ialla fall. hade riktigt rolig kväll med tjejerna. Men gick ut i tid ialla fall för jag fick ont i fötterna och ont i benen. Så min älskling ringde efter Taxi åt mig och han hade även fixat mat till mig när jag var hemma ( min gullegris ) På söndagen vaknade jag ganske sent och kanske en aning bakis, men jag slappa ett tag med lite cola sen piggna jag till och åkte iväg till stallet för en ridtur. Jag va ganska slapp för att kämpa med honom, men nästa gång ska det gå bättre, hoppas han har fått skor då också så vi kan gå till grustaget och hoppa lite. Igår var jag till Onyå och handla lite snygga ramar och en spegel till sovrummet. Handla en hel del mat från Willys och lite annat nödvändigt från dollar. Åkte hem och diska till P & K kom från Crossträning, bjöd dom på Tacos sen vart det film, godis och mys :)


    Idag ska jag ut och plocka blåbär med min mormor om en liten stund, för jag ska göra blåbärspaj och blåbärsmuffins. MUMS! Sen senare ska jag ta tag i lyan, det ska damsugas i vardagsrummet och sovrummet eftersom jag bara hann köket hallen och toan sist. Efter det blir det baka godsaker och sen får vi se vad tiden räcker till efter det. Nu ska jag börja planera våran (väldrig oplanerade garderob) ska se vad vi kan göra för att få plats med mer och hur den ska se ut :) Men ha en trevlig dag alla. .   / Tove

    -

    Här får ni ett litet klipp å kika på :)


    -

     

    God morgon God morgon. Känns som jag fick sova ut riktigt idag, som ni kanske märker så vart det inge Åland idag, får helt enkelt bli nästa vecka någon gång. Men hade tänkt att jag och P ska hitta på nåt mysigt ändå. I går vart det ialla fall som planerat, va först till UM till 10.00 .. Efter det sprang jag runt lite på vår lilla galleria här i Sandviken, var in på Kicks och hitta det där ( ögonbryns kittet från Hollywood ) MÅSTE HA:) + en foundationborste & en ögonskugga. Mötte iaf Sarah B vi krysset kl 12 för en lunch vi bestämde oss för Monroes, så vi vandra dit. Jag åt en plankstek och Sarah åt kycklingfile. satt där ett bra tag och snacka massa roligt skvaller. Efter de gick vi runt lite på stan igen och kika . Gick in på antikvariatet på stan. . hittade lite roliga böcker som man kallar ( Kioskromaner ) köpte 7 st för 100 kr. Perfekt! Har jag mycke mysig läsning haha.. Efter det fortsatte Sarah mot frissan och jag mot stenkumlet. Lånade mammas bil och hämtade upp Emma för en shoppingtur i Valbo. Jag hittade jeansleggings på Gina och en lång skjorta från MQ. Nöjd över mig själv att jag höll i pengarna :) Sen igår kväll var det filmmys med P. Vi kollade på The Terminal, tyckte att den var jätte bra tills jag somna, funderar på att kolla om på den nåndag här framöver när jag är själ eller nåt.

    Idag ska jag på släktkalas kl 18.00. Så före det så måste jag och P hinna hitta på nånting. . Nu ska jag rycka upp mig, ta en efterlängtad dusch och en göra mig en goood frukost. Före allt det där måste jag springa ut med vovvara. . Var ut med dom vid 8 när jag vakna av att jag var kissnödig, men nu ska båda få göra nr 2 ..
    Och idag kommer Kikki hem från Tunisien, gud hon måste vara jätte brun ! Vet inte riktigt när hon är hemma. Men ska ringa å ringa tills hon svarar. GUD va jag har saknat henne. .
    Skriver mer senare idag . .  Τονξ

    -

    Nu ska jag gå och natta mig själv. kollade nyss på Mean girls med P. Helt okej faktiskt. Morgon schemat ser ut följande : UM kl 10.00, äta lunch med Sara kl 12.00 efter det blir det Valbo med Emma efter Valbo blir det hem och pyssla med diverse saker. Om det blir som planerat så blir det Åland med P på fredag och sen på lördag blir det fest hos Emma (endast tjejer) och på söndagen har jag inget planerat, så om någon inte heller har nåt planerat och är sugen på att hitta på nåt med mig, Call me :) Och ursäkta för att korten inte kom ut idag , men får antagligen resten av alla kort som knäpptes idag på fredag av Kicki. Så sätter väl ut dom i helgen förmodligen .. Nä nu måste jag slänga mig i sängen så jag orkar med morgondagen. Bonne nuit de sommeil bien ! xoxo/Tove

    -

    Så här har min dag sett ut . . Vakna ca 9.00 gick upp och gjorde iordning mig och powerwalka iväg till Murgårsskolan och hämta bilen på mammas jobb, åkte iväg till Sara och hälsa på henne och Julia, vi tog en bra lång promenad, pratade om allt mellan himmel och jord. Efter det gick vi hem till henne och fortsatte prata om allt där.. Vart så inne i skvaller så jag glömde bort vad klockan blev, fick väldigt bråttom hem, var bara att sätta på sig ridkläder och sen vidare till Ockelbo för en ridtur, det gick riktigt bra idag faktiskt. Han va lite trög att få igång i början, fick arbeta en hel del, men han blev jätte bra till slut. Efter ridturen tog vi Tove ( pipras föl som Katja döpt efter mig ) "känner mig hedrad" haha. I varje fall så tog Katja ut henne på ridbanan och hoppade lite med henne. Fick till riktiga skutt :) Katja vart jätte glad när jag kom idag, hon hade ingen aning om att jag skulle komma , så det vart en riktig överraskning. Hon gjorde ett glädjetjut och hoppade runt när hon såg att det var jag som kom i bilen :) :) Ska nog till stallet i helgen igen för att ge mig på Juanita eller jag och Kicki ska .. Få se om vi får nå fart på na .. Nä nu ska jag först baka en äppelpaj, sen ska jag göra mat till mig å P som snart kommer från Crossträningen. Vi ska äta fläskfile krocketter & beasås  ( sådär på en onsdag ) ;) Sätter ut lite kort från idag senare så ska ni få se på gölligplött :D Hej så länge ! ♥

     


    -

    Har precis kollat klart på Million Dollar Baby . Kanske hur bra film som helst, höll på att fälla en tår på slutet. Verkligen värd att se ! I morgon står Sara och ridning på schemat så jag har en heldag framför mig, så nu måste jag slänga mig i sängen så jag orkar med morgondagen. God natt  !

    -


    P kommer snart hem från Crossträningen å då ska vi till Maxi å handla det jag glömde handla tidigare och så ska vi väl antagligen hyra film .. sen blir det bara mysmysmys ikväll .. Hoppas ni får en trevlig och mysig sensommar/höst kväll . . Gokväll !




    jag och p i våras haha


    -

    Nu ska jag trippa iväg till affären och köpa tvättmedel. så jag kan sätta igång en tvätt innan P kommer hem, för då blir det film time . Någon som har nåt bra tips på en bra komedi / action ? Ska även göra klar byrån för målning, P skulle ta med sig vit färg hem, så kan jag sätta igång i morgon efter jag varit i stallet. . Får se vilken dag vi ska till Åland i veckan, lutar mot fredag .  . Ne nu ska jag skutta iväg. .

    -


    Här är lite saker jag har fyndat på loppis som ska ingå i min gammeldagsa inredning




    Byrån ( som vi redan hade ) ska nu målas vit som ska stå i vardagsrummet nu.
    Allt som står på byrån är köpt för ynka 50 kr . .


    -

     

    Tänkte göra om bloggen lite, så ursäkta röran !


    -



    Godmorgon på er. Här sitter jag nyduschad och klar och funderar på vad denna dag har att bjuda på. Prata med Sara i går och gå funderade jag på om jag skulle åka till henne en sväng idag, så det får nog blir så. Men har mycket att göra här hemma också. Finns en hel del tvätt och annat pyssel att göra. Eftersom det inte har blivit så mycket upd på ett par dagar så ska jag berätta vad jag pysslat med . Har faktiskt vart ute på massa loppisar och kikat (eftersom jag älskar inredning/design) Hittade en hel del fynd, som ljustakar och sådant. Många tycker ( Men åh loppis det är så tröökigt och det är bara till för fattiglappar) Men nej du, skulle det varit för ett år sen så skulle jag tycka att det va utlöjligt att gå på loppis, men man ser, man fortsätter inte överraska sig själv, jag tycker att det är hur kul som helst. Ska försöka knäppa lite kort på mina fynd, så ni får se på ungefär vad det handlar om .. Och eftersom man kanske inte har så mycket pengar som arbetslös så är priset på grejerna helt perfekt och människor som inte behöver sakerna får en peng för det och sakerna kommer till återanvänding istället för att kastar , just precis :) Ne och förutom det så har jag KLIPPT mig och jag har klippt mig jäätte kort. Och det ska ni också få ett kort på . Men jag trivs i det, skönt att vakna på morgonen och känna att håret inte är i en enda trasselsudd, känns så skönt att dra fingrarna igenom håret och inte fastna i någon tova. Så nu ska jag hålla efter med 3 månaders mellanrum, då hinner håret växa och man kan klippa en cm. Vem vill inte ha ett lååångt fint hår istället för ett långt slitet, ne jag har börjat tänka om på den saken också. Tog modet till mig och klippte av ALLT. Nu ska jag sköta om mitt hår så det bli fint och långt. Inge mer blekningar inge mer löshår för min del. Och ni som behöver klippa er. Gå till Hair Company på köpmangatan, det var den bästa frissan jag vart till faktiskt. 10 poäng till dom, jag kommer gå dit härdanefter, Man ska gå till frisörer man litar på och jag fick förtroende för dom helt klart, en förklaring varför kanske? Jo våren 2007 var jag till en känd frisörsalong här isandviken. (Han) tvätta inte ens igenom mitt hår innan han klippte utan han bara satte upp håret i en tofs ungefär och klippte rakt av sen va det klart typ, och jag som gick dit med slitet hår och ville klippa ca 2 cm kom ut med 6-7 cm avhugget hår + att det fortfarande var slitet, så det var så tappade jag förtroende för frisörer (hade även hänt ett x antal gånger tidigare) men inte på samma sätt. Men min lust att klippa mig hos en frisör tappade jag helt efter det. Så min trogna vän Kikki har fått klippt mig hela tiden efter det. Men nu vet jag ialla fall vart jag kommer vända mig om 3 månader när det behöver klippas .. Och det känns tryggt faktiskt ! Ja vad har jag annars spenderat min tid till när jag inte har bloggat? Jag och P har ju hyrt halva videotoppen ialla fall. Har vart så skönt att lega framför en bra film med värmeljus nu på kvällarna när det blivit så mörkt ute. Har blanannat kolla på, Grand Torino med (Clint Eastwood) en riktigt bra film med en riktigt bra skådespelare. En shopaholics bekännelse som va väldigt nyttig för mig att se som har ganska stort köpbegär om jag måste erkänna . haha. En rolig film i varje fall. . Har kollat på Män som hatar kvinnor , men den såg redna jag och P på bio men vi fick tydligen inte nog av den ?  Och en hel del mer filmer men orkar inte skriva upp alla. Blir väl någon till ikväll skulle jag tro . Nu ska jag springa ut med min kissnödiga hund , sen äta frukost och efter det bege mig mot Hofors. Ha en trevlig dag alla. Skriver mer senare .. xoxo/Tove