• bloglovin
  • -

    O roligt att ni har börjat läsa min sida igen. Snitt 50 om dan efter månader av uppehåll
    så tycker jag att det är kul ! Kram på er !


    -

    1 timme o 20 min innan jag får gå hem. Ska bli skönt att få lägga sig i sängen, den drömmer jag om nu. Så fort jag vaknat ska jag packa ihop smink, styling produkter o bege mig hem till sarah för att fixa henne till festen hon ska på. Kommer nog bli lite somrigt idag. . Både hår o smink har jag planerat ut. Kommer bli superfint. Efter de sola o sen vidare mot Gävle för myskväll med Emmsan. Har även sytt klart löshåret nu under natten också så de mesta är klart. Skulle va kul att sätta i lite av mitt bruna i sarahs uppsättning också, får se vad hon tycker om det. Nu blir det invänta hemgång för denna vecka. Efter de leeeedigt !



    Kraam o God natt


    -

     

     




    En varm sommkväll i solnedgången mitt på sjön !


    -

     




    Inte vart på världens bästa humör idag. Har blivit så loj, orkade knappt köra bil till sandra ens, vet inte vad det har blivit med mig. Men nånting har hänt ialla fall. Måste nog rycka upp mig lite. Jag har ju ändå lite saker att se fram emot i helgen och jag kan glädjas åt att jag jobbat ihop 190 timmar den här månaden. Så en bra lön att se fram emot. Kommer nog bli en jobbig natt i natt när man känner så här o hoppas verkligen på att jag slipper sitta övertid i morgon som jag fick göra i morse, kände mig som en död gris när jag kom hem. Sov till halv 5!!!
    Det är ju duktigt, men väldigt behövligt. Vad behövs för en bra hälsa? Jo bra sömn äta regelbundet och motion, bra kämpat säger jag ju till mig som varken följt nån utav punkterna. Borde nästan ta tag i mig själv snart. FAST det känns ju inte lättare när man har en sån här deppkänsla i sig, men jag är nog tillbaka till mig själv om några dagar. Men kommentarer har man fått hört. Tove ? Varför skrattar du ingenting. Tove varför sjunger du ingenting? Sarah märkte direkt att de va nå fel på mig! :P Men ingen fara jag kommer kvittra som en liten lärka snart igen :)

    Så skönt med sista natten nu. och i morgon är det fredaag å heelg!
    Sitter här och syr mitt nya löshår som jag köpte av sandra idag. Som ska sättas in på lördag. Nytt å fint hår i stället för mitt sönderslitna som jag plattat, lockat sönder under hela vintern.
    I morgon är det ju fredag som sagt och då ska jag och Emma ha lite myskväll hemma hos henne. Färga/bleka hår, köra lite hemma spa ( som är mitt parti ) Har faktiskt lite Kerstin Florians produkter hemma som jag tänkte ta med. + min body scrub som är den bästa jag någonsin använt och är från Apoteket. Natuvive ( med granatäpple) endast naturliga ämnen i, skrubben innehåller socker o Salt som peeling. Och till allt detta ska vi ta ett par glas vin med tända ljus, mys mys. Så ska jag självklart få sova i Emmas nya säng som jag sett fram emot, den ser så underbart skön ut!

    Var och solade i dag också. Äter ju solbrun från Vitalas som innehåller naturligt "betakaroten" som är en viktig antioxidant som ger en snabbara pigmentering + att den ger ett visst skydd från insidan mot solens UV strålar.
    Något jag verkligen märkte resultat av när jag solade 20 minuter idag.Men tänk på att tabletterna gör att man blir lättare brun när man solar, men de gör inget när inte solar. Så du blir inte brun för att du bara äter dem, utan måste kombinera med sol.  Men skippa inte solskyddsfaktorn bara för att den skyddar en del ! 

    Näe nu ska jag sätta på någon skaplig film o bara ta det lugnt, släppa tankarna ett tag !

    Helgen kommer ju faktiskt bli kanon !


    Ta hand om er ! ♥


     


    -

    Det är verkligen jätte bra att jag vet att du ljugit för mig.
    Du vet säkert att jag sitter och är väldigt glad nu. Aldrig mer!


    -



    Här sitter jag igen försöker förstå vad som har hänt en liten söt brunett som är det allra sötaste jag sett.
    lalala (sjunga) . . Ne men seriöst, den här dagen började Väääldigt bra. Camilla kom och bytte av mig i morse, så satte vi oss på balkongen en sväng å pratade  . Så berätta hon att hon fått höra att *Pip* ´s anhöriga önskat mig och henne här på vaket. Och även sagt det till pfv, chefen osv. För att hon tycker bäst om oss två och känner sig tryggast när vi är här. Så det va riktigt roligt att höra. Då blir man så varm i kroppen.
    Sen vaknade jag i bra tid (bra) kl 1 alltså, inte  3 4 som annars. Hämtade upp emma för en tripp till Hofors o hälsa på Sara o Julia. Gud den lilla söta saken skulle man vilja ha med hem. O snart ploppar nog emmas lillkille ut också. Bara jag kvar nu då. Hmm, har inte ens en kille så de kan ni ju glömma;)

    Har inte festat på jätte länge känns det som, kommer knappt ihåg när jag var ut sist? Krogen kanske inte är riktigt min grej ändå. Jag tycker mer om att umgås med bra vänner och kunna prata med varann, krogen där skiljs alla, man hör inte vad man säger ens o äckelkillar ( där låter jag nästan som bitterfittan) Men jag kanske är lite sån? ;)
    I varje fall så blir det fest hos Davve på lördag med brudarna. Blir jag Sarah, Sara F, Emma¨å Sandra. Jag hoppas på bra väder bara. En del säger regn medans jag även hört att det ska bli riktig sommarvärme, äh det återstår att se. . Nu ska jag kika en film sedan bara försöka hålla mig vaken. Tur att jag har cola åtminstone, men just nu känns det som de skulle behövas nåt starkare än så. Wish me luck !

    Trevlig kväll ! Kraam  ♥



    Totona´s stretch


    -


    I'm not the girl that you see in the magazine
    Perfect face and perfect body
    Never be anyone but the one I am, what I am
    I can't bend to your expectations
    Look to fulfill any fantasy
    If what I am is what you need

    Love me for me
    And not for someone I would never be
    Cause what you get is what you see
    And I can't be anymore than what I am
    Love me for me
    Or don't love me

    Don't think you're gonna change what's inside of me
    Make me who you want me to be
    Won't be someone I'm not
    Somebody else, someone else
    Love me with all my imperfections
    Not for an image of your design
    Love me for what you see inside


    Love me for me (love me baby)
    And not for someone I would never be
    Cause what you get is what you see
    And I can't be anymore than what I am!


    SÅ ÄR DE


    -

    Vart en riktigt riktigt bra dag idag! Börjar med att pfv ringer och säger att dom bytt åt mig för hon jag sitter vak hos har fått tillbaka vaket. (skulle egentligen slutat igår) . Så nu har dom satt in på nätterna och de är fram till fredag sen ska jag vara ledig över helgen för då blir det ju massa som händer. Ialla fall så har jag spenderat lite tid med min hund, busat och grejat, galen hon :P Men världens underbaraste, sen var jag in till Valbo med Mall. ( skulle vart till Gävle egentligen) men emma skulle iväg med peter på hans mammas 50 års kalas. så då vart det helt enkelt valbo och efter det film med SAANDRA. Vem slår henne då? Ne absolut ingen:)
    Gud jag känner verkligen att jag vart skit flammsig den senaste veckan, tom emma och peter reagerar på mig. Humöret på topp kanske? Sommarkänslor , jag är nog som en ko som släpps på sommarbete just nu! Knäpp som vanligt men lite extra nu kanske. . Har träffat min soulmate i kväll också. Bara släppa ut allt man vill . Även fixat nya högtalare åt mig, underbart snällt , uppskattat ! Du är glad för min skull och jag för din skull. Bättre kan det inte bli:) ( men få inte för er nåt annat ) just good friends right?:)

    I morgon ska jag upp kl 10 för då ska jag o Sandra iväg till köpis en sväng. Skit sugeen på i.d sminket.  Har haft en del Mary Kay saker nu (en negativ sak med det är att man kan glömma råka somna med foundationen på) då får man sjukt ful hy till skillnad mot i.d de kan man både sola och sova med. No problems, men jag föredrar Elisabeth Arden faktiskt! Ruskigt bra grejer. ( Diors mascara är BÄST) lägg det på minnet! äh nog med sånt nu.


    NU ska jag försöka sova lite. Drygt att vända på dygnet som jag gjort den här månaden typ. Inte bra inte bra!

    Så sov gott alla ni som läser det här !


    Sweet dreams baby. Natti










    -


    -

    Guuud tden närmar sig, är så himla nervös, snart är det 14 juni och sen kommer inte jag kunna röra mig på ett tag. som jag vill, så nervös så jag har ont i hela kroppen. Men det kommer gå bra det är bara att hoppas. . faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:)

    -

    ;(

    -


    -

    Jahapp då var den här helgen över och jag har bara 1 natt kvar, sen ledigt ! Och då tänker jag faktiskt passa på att smita till storstaden en sväng. Måste träffa mina underbara kusiner som jag inte sett på jätte länge. Knatte fnatte o tjatte ? Anyways. . Helgen har väl varit bra trots allt. Finns en person på denna jord som verkligen kan få mig ledsen, som vet exakt hur! Finns ialla fall ingen som kan ta din plats. Ingen behöver ens försöka.




    RESTEN ÄR INTE ÄR JAG NÅ BRYDD I HELLER!







    -

    Nu går jag in på andra natten. . Tur att jag har ett par filmer att se nu i alla fall att fördriva tiden med. Satt ju och spela harpan hela förra natten å gjorde massa sit ups. Men det är bra tove, de behöver du. Om jag skulle kunna sluta äta så mycket choklad så skulle det säkert gå mycket bättre. men det är mitt enda beroende.  Polly polly polly. Tjockis:)

    Ne nu ska jag kolla på The notebook. vi kör på kärleksfilmer idag, det behöver jag, sitta och gråta lite för mig själv. hihi.


    aja . Ta hand om er!




    Boss som fångat en måås !! :D






    -

    Go kväll ! Sitter här vid köksbordet igen och funderar på vad man ska hitta på för att få tiden att gå lite snabbare. Har nog slut på fantasi när det gäller filmer, har nog glott igenom dom flesta så här på nätterna.


    Iaf idag har jag varit i stugan en sväng för att se om jag fortfarande har min jätte tur i fiske. Tydligen eftersom det fastna en valross på första kastet. 5 kilo vägde den, Minnie sprang all världens väg när jag fick upp den på Piren. Fast jag måste erkänna att jag vart lite rädd för dom där miljoners miljarders sylvassa gaddarna inne i truten på monstret. Men sportslig som man är fick den leva vidare . . Hade även en ännu större haj på som inte ville komma upp. han slet sig. Hade nog kanske gjort för dålig betesknut ändå. Slarvtove. Men så är det.
    Har tyvärr inte överföringskabeln med mig så lägger inte ut några kort ikväll, men i morgon så.


    Aja nu ska jag avsluta. Ska kolla på simple life avsnitten så man får skratta lite. Har inte kännt mig på sånt himla på topphumör idag, men det har ju sina anledningar. Sov gott ni som får. Jag blir vaken ett bra tag till . 4 ½ natt kvar. höhö


    Ta hand om er ! ♥

    .


    Saknar dig så mycket. ! se vad hon kan :)

    -



    -

    God morgon, fast jag vakna 10 typ. Känns som mitt huvud håller på å sprängas, men jag får skylla mig själv. Är hellre nykter faktiskt. Så det ska jag vara här framöver. Måste tänka på figuren lite också. Nu när jag väl bryr mig igen. Tänk att jag lyckades gå upp 7 kilo sen december? Mycke deppande och festande, då kanske det lätt blir så, men nu har jag tagit nya tag så nu ska jag komma ner till 55 igen. Men de ska nog gå¨innan sommaren :)
    Ååh min bil är nu som den ska igen. Ska bara fylla på lite olja , sen är det bara tuta å köra igen. Ne nu ska jag fortsätta med potatisgratängen. Ikväll blir det en lååååååååååång skön promenad :)




    En sak fattar jag bara inte:s bara för att man tycker en kille ser hyfsat bra ut, menas det att man är intresserad av honom då? jag förstår mig inte på den här stan ibland faktiskt.


    Aja sköt om er:)





    -


    Was it really worth it?
    Was she everything that you were looking for?
    To feel like a man.
    I hope you know that you can't come back.
    Cuz all we've had is broken like shattered glass.


    -

    Du gör mig väldigt nyfiken


    -

    Usch va trött jag är nu, känner mig lite sliten faktiskt. Ska nog springa ett varv i högbo ikväll ialla fall. Eller om jag tar med busan och går runt. Hon behöver ju röra på sig hon med. Får se hur jag gör:)