• bloglovin
  • God morgon, vilket härligt väder vi har !

    Och jag ligger i sängen påväg att försöka sova ett par timmar efter ett 12 timmars pass på Forellplan, men det är inte så speciellt lätt när man vet vad det kommer bli för väder idag, ja ska nog bara sova till halv 11 sen ta mig ut till Mormor o morfar o lägga mig på gräsmattan där o   sola lite. Man måste ju passa på när vi väl har sol här i osäkra Sverige, man kan ju inte alls veta hur sommaren blir, men NJUT av denna härliga vår/sommarvärme  så mycket som det går:)


    Fredag :

    I fredags var jag o syster hemma hos pappa o grilla i stugan, det blir fläskfile med massa tillbehör. HUR gott som helst, Minnie levde rövare, hon tyckte det va jätte roligt att jaga bort fåglarna som satt vid fågelbordet o åt. Och hon sprang runt som en vårlycklig hund ska göra. Som ni ser så lyckades jag få jätte fina kort på henne, min fina ängel. En riktigt mysig o härlig o VARM vårdag.




    Gårdagen:

    Låg ute so solade heeela dagen, känns väldigt skönt att man REDAN kan ligga ute i bara bikini o sola. Somnade tom ett par gång. Tänk så skönt det kan va med sol ibland. Självklart hade jag kusins lilla Pufferuffe ( Rufus ) som sol sällskap, men han tröttna efter ett tag o börja bita mig i tårna, leka står väl högst på listan för dom små liven . Så klart man ställde upp. Underbara djur!

     







    Nä vet ni va nu ska jag försöka sova, vart ju ganska trött nu faktiskt! Vi hörs kära ni ! ♥

    Vill haaaa

     


    Den här ursnygga känningen (virkad) finns på
    {emmaoclothing.se}

    Älska våren !

     


    Livet är väl underbart när det blir vår !

    Söta små gulliga blommor överallt o gräset växet, det doftar grillat o allt bara händer samtidigt. Man vill så mycket och man blir så positiv till allting, fast jag är ju oftast pratglas o positiv ändå, men lite extra kanske:) Jag känner mig så lycklig i hela mig så jag skulle kunna pussa alla jag ser haha nee jag skoja :) men nästan :), iaf så håller jag på med kycklingen o M är på ingång så snart ska vi äta kyckling i ugn med ris. Namnam! Får se om jag orkar ta mig ut på en prommis ikväll,  känner mig halvt invalid sen jag föll av bushästen igår. Ja  som ni kanske inte vet så rider jag på en häst ute i Årsunda. jaja iaf så hann jag rida i ca 2 minuter å hästjäkeln blir rädd för något helt oförberett, jag flyger över hästen landar på ryggen/rumpan, hästen börjar småtrava iväg o jag hängandes efter i tyglarna, jag som jämt är så envis vägra släppa. så tillslut stanna han o jag såg ut som en lerhög o skitsur var jag. skuttade upp på hästryggen igen, men hade för jäkla ont, så red lite på banan bara i ca 15 min. Iaf så har jag blåmärken över hela höbersidan o skrapsår o blablabla, kan inte ens få på mig nå kläder. Så får se om jag tar mig upp på hästryggen i morgon eller inte. Nu har jag skrivit så mycket så nu är maten klar o M har kommit, så vi hörs seen. pusspåer ;)


    Jag o min bästa vän har plockat blommor idag :)

    Vitsippor, tussilago o nå andra söta blåa o gula blommer :)

    2 timmar kvar .

    Återstår nu av den här natten, jag fattar inte varför jag ska jobba mer egentligen, skulle egentligen kunna va ledig 2 3 veckor nu, men nä jag jobbar på jag. Tänka på allt jag vill ha/göra osv. Då blir de lite lättare :) Iaf så när jag vaknar så ska jag iväg till Årsunda o rida lite. Ska försöka knäppa lite kort o kanske få ihop en film:) Senare ikväll blir det BB o glassmys med Sarah . De gillas!

    Vi hööörs! kraamis





    Me♥you

    New shoes in !

    399 :- Nelly.com

    Den perfekta helgen .

    Kan ju börja med att säga att helgen har varit heelt underbar, har nämligen haft min favvobrud boendes hos mig fredag lördag o söndag. Kortfattat så blev det , mys med Nicklas, Matte ( nickes&mattes kompis) o självklart Heikki i fredags, blev hembakad pizza o gott vin till det. En riktigt toppenkväll om man säger så, blev inte så fruktansvärt sent heller. Lördan vart betydligt mer fartfylld, drog på Emils födelsedagsfest i Årsunda, kändes som en riktig "Back in the days" fylla. Men kul hade vi o de är ju faktiskt huvudsaken. Kom hem rätt så sent, ställde mig o laga i ordning 3 rättersmiddag till mig o prinsessan :) Gott som tusan vart det! Söndan bestod av enbart chill, va ju så fint väder så vi tog en runda med Saaben, spela bra musik o bara ha de bra. kvällen blev det BB o godis med dom bästa. + nån film lite senare som vi hyrde från boxen. Jag kan inte säga mer än att det har varit en helt underbar helg. Fint väder, glatt humör o trevligt sällskap mm. ALLT har verkligen varit perfekt.

    Och nu är det vardag igen, passa på o jobba lite extra nu eftersom bilen gått sönder igen. Va spelar de för roll, sitta hemma å uggla, kan jag ju lika gärna tjäna lite extra nu, funderar även på påskjobb, då ska jag tydligen få joobba ALLA storhelgsdagar, vilket kan ge en riktigt bra lön sen, de kan man ju bara inte tacka nej till! Nu blir det iaf jobb i natt, sen ledigt resten av veckan. Har mycket att göra i lägenheten också. återkommer ;)



    Lova att du aldrig glömmer bort mig .


    Då var det onsdag, helgen närmar sig ;)

    Börjar med gårdagen.

    Måste berätta att jag var på något väldigt lärorikt igår, nämligen en föreläsning om Positivt tänkande etc som Mia Törnblom höll i ( ni vet hon som skrivit böckerna Självkänsla nu! , Mera självkänsla, Du leder!, Du äger ! osv. ) Ialla fall så var det en mycket lärosam föreläsning om hur man borde tänka och inte borde tänka. Kände igen mig i mycket av de hon sa. Jag lärde mig faktiskt ett och annat. Så nu ska jag tänka på ett annat sätt i framtiden, inte kritisera mig själv, ASSA O DISSA bl.a. Mia en väldigt gullig människa det där och en kram fick man också. Till er som inte gått på en sådan föreläsning någon gång. GÖR DET! Ni vinner så mycket på det och kommer komma längre med er själva om ni lär er ett annat tankesätt!







    Har precis slängt in sista tvättmaskinen i torskåpet . Skönt att ha alla kläder tvättade och på plats för engångs skull. I väntan på att tvätten nu ska torka så håller jag på och bränner lite musik till bilen. Eftersom jag äntligen gjort vår med den, fälgar på och en renputsning, den blänker så fint nu:)

    Ska försöka komma iväg till mamma och hämta Minnie som sovit där i natt, min lilla skruttis har inte fått så mycket uppmärksamhet de senaste dagarna, så idag ska vi ta en tripp till Jennys hund O katt o kika ut ett nytt sele till henne och så ska hon få välja ut nåt smaskit från godishyllan:) min lilla pluttis blir ju snart 3 hela år. Kan inte fatta att tiden går så jäklans fort. min älskling!

    På det ska jag också hämta ut två Nellypaket som ligger på statioil o väntar på mig (visar sen) . Antar att mina skor från High heels partyt är på g snart också, då har jag 5 skor in, o två skor ska out . Lägger antagligen ut dom på tradera i kväll eller i morgon, så då annonserar jag här också :)

    Vi hörs senare !



    Det här var sista natten.

    Det har varit svåt att hålla ögonen öppna i natt efter 10 nätter i rad, men nu är jag långledig i 2 veckor. så det ska bli sjuukt skönt, får se vad jag ska hitta på för skoj . Prio 1 är att packa lite smågrejer från skåp och köra iväg med lite saker till mamma osv. Det är ju snart dags för mig att flytta.  ska bli ganska skönt att slippa den höga hyran, märkte att jag ville göra så mkt annat än att betala närmare 7000 för endast mitt boende. Ska ju kika på en lägenhet i Gävle (vid churt street)  i veckan, får se om det är nåt. Vill ju helst flytta till Gävle med tanke på att jag jobbar där, så är det ju en roligare stad på nåt sett. Mer att utvecklas i än lilla Sandviken.

    Nu är det dags att packa ihop , dags för mig att sova.



    Till the world ends

     


    Jag vill ha tillbaka mitt långa hår .


    Water for Elephants

    Trailer ↓

     

    Längtar som tusan!


    Vilken blåsig dag.

    Gick upp i skaplig tid i morse eftersom det stod Lager 157 på schemat. Så Minnie o jag gick upp runt 12 tiden o sprang ut på en kissrunda, och alltså seriöst, hela Minnie höll ju på å flyga iväg, fick liksom lyfta upp henne o ta henne i lä, där de inte blåste så värst mycke. Hämtade ialla fall upp Matilda o lämnade puffen till mamma. På vägen mot Sågmyra (som stället heter där Lager 157 ligger) så vart vi jätte sugen på Max, satt verkligen å drömde om smältosten , haha! Så tänkte att tjaa, vi kan ju åka till Borlänge, kollade på kartan o tyckte att det var en välda omväg, så vi bestämde oss för Mc Donalds i Falun istället, bara för att vi va så jätte hungriga, iaf så svängde jag av en avfart för tidigt, så vi kom in i självaste centrum i Falun, sitter å kollar runt lite å så helt plötsligt ser jag en MAX flagga, skriker typ rakt ut av överlycka. Tror du inte stället precis hade premiär just idag ?! Sjukt nöjd Tove fick sin Maxburgare o smältost ändå.

    Hittade en del prylar på Lagret, men på Bubbleroom outlet då?! Tror ni jag hitta den perfeka party klänningen då? Kostade 1500 då hade kostat 2500 . Men tjock som man är fick man inte plats i S;( hade jag haft en kupa mindre i strl så hade jag fått igen den, attans! Men scorett outlet, vilka skoor! o vilka priser, blev som ett litet barn i en godisbutik, hittade ett par rosalila pumps ( som hade kostar 999:- o nya priset var 99:- ) Och det tråkiga var att det bara fanns i 35 o 37, inte 36 ;/ otur igen! Hur som helst va nöjd i vilket fall. Så vi åkte hem nöjda o glada .

    Sitter i varje fall på jobbet nu o försöker komma på vad jag ska fördriva tiden med i natt, sitter på ett vak ute i Bomhus, it sucks! Vill inte , men man måste ju. . . Imorgon hoppas jag på att jag får tillbaka min bil från lagningen, en hel bil, men 10000kr fattigare. Just my luck!  Ja men godnatt ni som får sova ! kramkram

    Känslor.

    Jag förstår inte varför jag inte kan låta bli att läsa vissa saker, just det här med kärlek kan få mig att må så illa så jag kan spy. Känner bara hur det vänder sig i magen av hopplöshet, avundsjuka, ånges you name it. Men när man gråtit en skvätt så känns det redan mycket bättre. Jag har bestämt mig för att sluta läsa nu, släppa taget o gå vidare, för du kommer aldrig bli min igen. Livet är hårt, orättvist o ett stort mysterium. Nu ger jag upp, jag orkar inte bli besviken mer. .



    Nelly -

     

    Beställt lite nytt från Nelly.com :)


    Börjar känna mig en aning trött.

    Inne på 5e natten irad nu, skulle behöva ett par dagars vila, men icke, det får man inte i den här världen. Ska ju upp i skaplig tid i morgon också eftersom jag o Matilda ska ta en sväng till Lager 157 o kika lite, får se om man hitta nå fina sommar/vårplagg. Senast jag var där var 2007 med mitt ex Patrik. Usch va tiden springer iväg. Hur som helst är det ju inte så långt dit tack o lov, kanske 10 mil eller nåt kan jag tänka. Skönt att komma iväg en sväng o slippa se sandvikens gator för en stund. . .

    Iaf som jag skrev tidigare så har jag ju vart o kikat på ett Vbl sto i Tierp, skötte ju sig skapligt inne i stallet o sånt, men huamej vilket pokerface pållen hade, såg hur kolugn som helst, TILLS jag satte mig i sadeln, stod på bakbenen ett par tre gånger, studdsa sidleds, va allmänt stissig, försökte prata o va försigtig med munnen, gjorde många halvhaltet, men icke. Hästen betedde sig som den gick på extasy. Nej, där blev det inget hästköp, jag är trött på alla unghästar jag haft med o göra i mina dagar, har fått nog med smällar så det räcker nu. Nu ska jag ha en pålitlig en som kan bete sig från start, en att utbildas tillsammans med. Meen det är ju bara att leta vidare då.

    Annars idag så har jag bara ägnat mig åt städning av lägenheten, kom nämligen ett par o kikade på den senare på eftermiddan/kvällen. Dom vart ganska imponerad över att den va så stor, men det är den ju för att vara en 2a. 65kvm. För lilla mig o Minnie, . Iaf så ska jag kanske kolla på en 1a i i centrala gävle nästa vecka ( alldeles brevid churt street ) Får se om det är nåt för mig. Känns dumt att flytta dit nu när jag ska gå på arbetsintervju på Ängsbacken nästa vecka. ( Ska jobba natten där ) . Men får se hur allt blir. Det löser sig i slutändan..

    Har fördrivit min tid i natt med att beställt lite kläder / skor o sånt. Skulle beställt löshår också från bekkas.se , men den färg jag vill ha den va ju såklart slut, får vänta 4 veckor helt enkelt då. Nu är det bara 3 timmars jobb kvar sen sovdags. Vi hörs mina vänner , kram på er!

    I dina ögon . . .

    L.W - I dina ögon


    Ännu ett nattpass

    Skulle inte jag va ledig ? Ångra mig mitt i allt o tog några vakpass denna vecka istället, känns som det skulle behövas nu när jag ska få lägga ut 20000 på bilen, först hadlar det ju om att ja va klantig i vintras o körde in i min egen garagevägg, (man kan inte hitta nån klantigare än mig) sen att jag ska laga bilen på det ca 10000 + 6500 i räkning från anetorn, VART TOG MINA PARIS PENGAR VÄGEN?! buhuhuhuh. sånt är livet, får börja om från noll med sparandet och drömmen om Paris. Varför ska jag alltid ha sån förbannat jävla otur, jämt? jag orkar snart inge mer. asså hur mkt har inte jag lagat på den där jävla skit äckliga(ursäkta) skrotbilen, ja ska nog sälja den å köpa en gammal 360 å gasa runt i. skulle va perfekt för mig det. Eller en ford Kah eller nåt. Inga bekymmer då heller, då kan man ju skrota om man får problem haha.

    Måste bara passa på å skriva om en sak här, att så fort jag umgås eller äter ute med en kille så ska folk tro att man dejtar? asså seriöst, vi lever inte på 1800 talet va faan! ska man inte få umgås med killkompisar i de här "moderna" tiderna. Jag blir riktigt irriterad faktiskt. Men ni som läser denna blogg, så är jag inte intresserad utav någon. Absolut ingen! och jag ska inte bli de heller förns det dyker upp någon vettig en som kan ändra på mitt tankesätt. Meskillar, de är vad ni är hela bunten i denna stad. FJOLLOR! usch. ja vet att jag är bitter på er, men ingen absolut ingen kan va normal verkar det som. Nä slut med allt negativt och fram med det positiva.

    I morgon ska jag åka o kika på en Vbl tjej i Tierp, verkar hur mysig som helst, får se när jag provrider. Vill verkligen vara säker på mitt köp. tänka efter  2 3, kanske 4 grr innan jag skriver på nåt kontrakt, sen så letar jag för fullt efter stallplats, så är det någon som har eller vet nåt som är ledigt, kontakta mig på 0723045320.
    Ska ta med syster också, så hon får med o råda lite. filma när jag rider, så jag kan granska det när jag kommer hem. Är ju mycket mycket man lär tänka på inför ett hästköp trots allt.

    En till sak är att jag har skickat in en sak till försäkringsbolaget idag, så nu går jag och väntar o hoppas på att det blir som jag vill, det skulle bli riktigt toppen. Gud, jag har så mycket just nu så jag hinner knappt med bloggen, men så fort flytten är över o bilen fixad o massa trams , så ska jag bättra mig. Inge kul att vara negativ å sur när man ska skriva här, de är väl roligare att läsa om mer positiva saker kan jag tänka. Äh nu avslutar jag o återgår till mitt arbete. Vi hörs!

    Vart har solen tagit vägen ?

    Nu när jag äntligen är ledig i några dagar så vill jag faktiskt ha lite sool. Så jag hoppas det är soligt i morgon när jag vaknar, så man kan sätta sig o sola nånstans. Annars har jag varit ute i stugan på eftermiddan, hälsade på pappa lite, har inte hunnit gjort nå mycke mer faktiskt, alarmet ringde inte i dag igen, så jag kom upp runt 5 halv 6 tiden. Så typiskt bara. I morgon är det tvättdags för min del, så då ska jag allt ha datorn igång, har ju ett super bra alarm på den. Måste ju komma upp till 10 då min tvättid börjar. Nä nu ska jag bara njuta av min ledighet denna vecka, sen ska jag ta tag i flytten på allvar nästa vecka ändå. Ibland behöver man lite lugn o ro. Det som jag har inplanerat denna vecka är en tripp till Lager 157 med Matilda. Annars ska jag ta dagen som den kommer. Och nu ska jag lägga mig o läsa lite ur min bok som är så spännande just nu, kan inte sluta läsa. Läser tills jag somnar ! hehe. Så nu blir det godnatt för min del. Vi hörs kära ni ♥


    Sömnlösa nätter . . .

    Jag har inte kunnat sova på flera timmar, svårt när man ligger o tänker en massa och det man tänker på får ingen utväg. Saker man måste lösa på dagtid helt enkelt. Och jag vet även att jag varit en usel bloggare den senaste veckan, jag har bara haft så mycket att tänka på så orken har inte funnits. Men jag ska försöka starta om på nytt nu. Det jag pysslat med det senaste dagarna , umgåts med massa vänner, jobbat, packat i lägenheten, shoppat och ätit på Charlys i prinip varje dag.

    Ikväll har jag varit hemma hos Macke i Årsunda o fläskat pizza,kikat film, skrattat, busringt roliga samtal [busring.se] (måste ju bara nu när det var 1a april o allt, ja riktigt kul har jag faktiskt haft, han tycker nog att jag är lite galen i min personlighet + dålig humor.

    På tal om blåsning så drog jag ett roligt aprilskämt för min chef när jag sluta igår morse. Satt hela rasten o knåpa ihop ett a4 a med bilder o text om att ( Gefleortens hade stämplat fel på delar av morgonens leverans, att alla Gävlebor fick åka dit och hämta mejeriprodukter mellan 06-07,30 o FÖRST TILL KVARN) Hennes reaktion, - Nämen`? ÅÅh, men de måste vi ju göra. Men kan inte ni också göra det då? APRIL APRIL . Årets skratt inne i rummet!! Man kan ju lyckas ibland ;)

    ← Mitt aprilskämt!