• bloglovin
  • Hello world !

    Idag var det bara min turdag tror jag. Först ringer jobbet å frågar om jag vill jobba i bomhus i morgon, tackar självklart nej, vill inte dit mer! Sen ringer dom här ifrån sandviken om jobbet jag sökt här. Så ska på arbetsintervju om 10 dagar PERFEKT! Sen ringer även min hyresvärd o säger att jag får hämta nycklarna idag. BRA MORGON !´+ att jag känner mig tillräckligt frisk för att jobba en natt hos min söta tant också !:) 3 dagar kvar till Helsingfors resan, kommer bli en fartfylld kryssning. Jag syster å kusin Elin o nicklas. Vart ska detta sluta? Gamlingarna lägger sig väl vid 8, men icke vi småbarn, vi ska vicka båten;) Iaf nu ska jag fixa lite hår o smink sen bege mig till kanske världens bästa vän SARAH BERGLUND ! Världen sötaste !
    Hoppas ni får en bra dag iaf. min har startat hur bra som helst..



    Hitta några kort sen Egypten . .










    Hej o Hå !




    Kämpar på fast jag hellst skulle vilja lägga mig å dö för ett tag. Mår en aning bättre idag, men hostan är kvar. Febern vet jag inte eftersom jag knarkat alvedon hela natten + fm . . Antar att den också är kvar för känner mig helt svag i kroppen. Trots allt det här så MÅSTE jag åka en sväng till ockelbo. Men sen ska jag bara sova sova sova igen. Undra om det är något bra på tv i kväll. Fångarna på fortet är det ju, o det är gillart. Annars får det bli en bra film från datorn eller nåt :) Nä nu ska jag äta lite å torka håret efter en behövlig dusch sen gasa iväg mot skogen.. Ha en bra dag alla !



    If I were a boy . . .


    Egoboost !


    Har precis beställt Isabella "blondinbella" Löwengrips bok Egoboost .





    "Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv."



    Hört olika tycken om boken att det är för mycket Egoboost o ytligheter medans en del tycker den är helt okej o vissa som bara älskar den,
    just min typ av bokval så vill jag prova o se vad den ger mig. Vad tycker ni ?


    Nytt utseende på bloggen . .





    Håller på och mixtrar lite med bloggdesignen . . Därför all oreda :)


    Slut i hela kroppen !




    Hur hög feber har man egentligen när man t.o.m känner svetten rinnande längsmed benen? Jag har varit ovanligt mycket sjuk den senaste tiden, men inte direkt såhär sjuk. Men jag åkte på vinterkräksjukan i januari om jag inte minns fel. O det har jag aldrig haft förut. Även nu i somras vart jag sjuk ett par gånger. Vad är det som spökar egentligen, dålig livsstil, dåligt immunförsvar eller kanske helt enkelt en väldig otur. I varje fall så tänker jag inte jobba något i morgon, känner mig alldeles för dålig för det. Hostat sönder lungorna å feber har inte gett sig än. Tråkigt om jag skulle behöva vara sjuk tills på onsdag då jag ska börja packa över lite saker till lägenheten "o får inte glömma" Helsingfors resan som blir av på fredag! Men 7 års otur får man ju när man har sönder speglar. Så jag får skylla mig själv :) Nä nu funderar jag faktiskt på om jag ska lägga ner det här o "försöka" sova igen. Har ju sovit hela dagen så inte så konstigt att kroppen ställt in sig på att va pigg . . Men ska tvinga mig själv att sova nu så jag kommer upp i skapligt tid i morgon. Får se om jag är friskare när jag vaknar. . God natt med er !



    ETT PAR KORT FRÅN I FREDAGS ;)
     







    Och vi fular oss jämt ! höhö


    -

    Jag fattar seriöst inte vad folk har för problem i denna stad. Skaffa er ett liv o sluta va så jävla svartsjuka på allt . DAH


    -



    -

    Mitt tidsfördriv inatt kommer jag att bli pyssling med min design, Inge roligt att blogga om man inte trivs med självaste bloggen, fast jag har glömt bort hälften, men ska nog återuppta mina kunskaper. Sen har jag fått lånat "snabba cash" av sarah med tanke på att den som jag ladda ner inte funka och det va ju typiskt, förra natten sög verkligen . . Hade absolut ingenting att göra. Så nu har jag kommit på mer saker att sysselsätta mig med så jag slipper sitta o somna nästan ..


    ...

    Puh, just nu är jag helt slut. Känns som att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. 20 minuter till hemgång å minuterna går segare än nånsin. Min säng känns ganska lockande just nu . Har inte någon ork att lägga ner så mycket energi på bloggandet just nu, så ni får ursäkta mig. Ska skärpa mig när jag flyttat o fått ordning på allting. Men nu vet ni att jag lever ialla fall. Någon som är sugen att hjälpa mig med bloggdesign ? Orkar inte mixtra själv. laddat ner några penslar. Men tiden till att fixa finns inte just nu.





    Nobody wanna see us together But it don't matter no 'Cause I got you...