• bloglovin
  • Då var det sista april.




    Folk bara tror att det är en "partykväll" och man ska bli stupfull, ligga i någon buske däckad och inte ha nå hum alls, för att hylla in våren eller vadå? Okej visst, jag gjorde så när jag var 14, men jag känner mig för gammal för det där nu. Jag ska bara ha en trevlig kväll med min älskling, dricka lite grann och grilla hemma hos Stoffe. Så kommer min kväll se ut.

    Igår kväll ganska sent så var jag och patrik med stoffe och frejja å fiska, saknar verkligen fisket. Man kanske ska börja hålla på igen. Man börjar tappa kunskapen. Nee nu ska jag skärpa mig , ja ska tamejfan börja fiska igen!

    NU HAR JAG FÅTT MINA RIDSKOR. så i morgon ska jag nog åka till ockelbo en sväng och rida lite. Skulle egentligen vart dit igår, men jag fick förhinder och det var synd:( Men den här gången ska jag se till att jag har batterier i kameran så jag får några fina vårbilder någon gång.

    Ne nu ska jag äta sen kanske gymma med malin :)

    Ha en trevlig kväll allihop . KRAAAAM

    Hej då tisdag.

    Nu ska jag strax försöka sova, ska upp väldigt tidigt i morgon, ska nämnligen till tandläkaren för  nästsista gången. Ska blir skönt att få ut den här skittandställningen snart. Då blir det bleka tänderna:)

    I morse va jag och Malin på gymmet tillsammans, det gick bra, förutom att malin körde skiten ur mig, men jag ska ta ut hen ne på ett joggingpass så jag köra skiten ur henne ;) haha

    Hoppas det blir lika fint väder i morgon också , för i morgon ska jag till ockelbo och rida igen, har verkligen saknat ridningen jätte mycket, så nu ska jag lägga ner mycket tid till det. Har beställt nya skor nu också, så dom kommer nog förhoppningsvis i morgon.

    Nu ska jag lösa lite korsord sen somna.. saknar min älskling så mycket, men tur att jag har Minnie . blev tvungen att sova hemma i natt eftersom jag ska upp så tidigt i morgon ¨å låna mammas bil, skulle blivit så krångligt annars.


    God natt ialla fall :)

    Skönt ..



    Har varit i stallet å ridit en sväng på lillpojken. Gick hur bra som helst. han va samarbetsvillig , kanske pigg i galoppen, men aning stel. men några fina böjningar gjorde han, det såg till och med Kicki, Jag som hade tänkt knäppa lite fina vårkort på pållarna, men batteriet var slut:S Nu ska jag äta lite, sen ringa malls.
    Sen ska jag hem till patrik å sova.

    .............





    Jag är så nära dig, du är så nära mig, du har ingen aning. du skulle inte förstå
    det är bäst du inte vet nånting . det är som en okänd sjukdom, som jag bär på
    du är räddningen. ingen vet. du finns i mitt hjärta












    Så skön dag ..

    Gick upp tidigt i morse för jag skulle till Hälsocentralen. Nu har dom skickat en remiss till Kirurgen så jag äntligen blir av med bölden på mitt arsel som sandras häst fixade så snällt åt mig haha:) Tänk att det var över ett år sen jag fick sparken och har världens knöl kvar. Så nu ska jag äntligen bli av med den . Fast väntetiden är lång, så i sommar någon gång ska jag lägga mig på operationsbordet. Fan jag vill sövas, vägrar vara vaken medans dom skär i mitt arsel!!!
    Efter skolan gick jag och Heidi å sola och kika på stan, köpte ett skärp, brills och örhängen..
    Har vart ute och busat med Minnie på bakgården, vi har haft jätte kul och Elsa var också med. Nu har jag käkat kyckling och ris som mamma gjorde så bra. Mmm, va skit gott. Ska smälta maten ett tag nu sen ut och jogga..
    Senare ska jag nog brumma ner till garaget där älskling hållr på med min bil, så snäll så! Så snart är den ute.


    Åhh underbara väder va kvar hela sommaren tack !


    Jag förstår inte..

    Vad är det för tur jag har. Det har hänt så mycket alltså då menar jag MYCKET saker som hänt runt om mig som är väldigt positivt, så jag är så himla lycklig tjej just nu. Jag  bara strålar känns det som . Har min tur vänt? Man kan ju faktiskt säga det. Jag bara går och skrattar för mig själv hur jag kan va så lyckligt lottad. Va fan är det som händer?!? Nu måstej ag sätta mig ner och planera. I LOVE THIS LIFE:


    JAG ÄR GLAD!!!!!

    Heidi ska få höra i morgon .. FAAAN;D

    Krockodiltårar.

    Igår var det fint väder ute, men inte så varmt, idag är det tvärt om, typ halvmulet men varmt. Igår var jag och tog en lunch på American med kikki + vovvarna. Men det vart så kallt efter ett tag, så vi gick hem till kikki som bor 50 m bort å lämnade dom så .. Sen tog jag bilen till Sara, vi var upp på affären å köpte lite fika så satte vi oss och fika i lägenheten medans Julia och jocke var hos Saras föräldrar. Prata massa skit, det va så länge sen. :) Sen va jag med min älskling å åkte lite bil. Men ja hade så ont i magen så jag ville bara hem. Nu har Patrik äntligen sålt golfen så nu kommer saabeeeeeeeeeen ut. Jag är nog mer glad än vad han är faktiskt. haha.
    Nu ska jag städa sen ut med Minnie. Senare ikväll ska jag och kikki kika på Titanic och böla,. HAHA. De va så länge sen man såg den.

    Nu ska jag sätta fart med mitt. :)



    [Minnie & Filini blandningar (Chihuahua+Bichon frisé]

    Lördag..

    Har sovit jätte skönt i natt. Drömt en massa bra drömmar, vart skit glad när jag vakna, men sen när jag fatta att det bara var en dröm så vart jag sur. haha.. Nu ska jag sätta på mig myskläder och sen köra till Hofors för att träffa Sara och Julia (saras dotter). så söt så.. Får se om jag åker till Gävle ikväll, det visar sig. 

     

    Go kväll ..

    Fixad och klar, väntar bara på att Heidi ska ringa så ska jag sticka. Har bränt en skiva till henne . Pruttheidi heter den. haha stämmer bra de. (inte att hon pruttar) utan hon är en liten prutt:D haha aa ,skitsamma. Nu ska jag mysa med minnie innan jag sticker. Min älskling ,ingen kan slå henne. Henne älskar jag mest:)


    Lust..

    Gud, vädret är ju underbart. Ge mig sommar nu. Åka båååt ! Ska till bilen till köpis nu. sen ska jag nog hinna sola lite också. sen kanske åka bil med Heidi ikväll eller nånting. får se vad det blir, har bränt en ny skiva nu. GASH vill ha ut bilen, jäkla bil! blir en ny i höst. 9-3 aero tack.. Nu ska jag ut med min halvgalna hund.



    I love my darling

    ......


    God morgon.

    Lite bättre väder ute idag ialla fall. Hoppas solen håller i sig till i eftermiddag.. Så skönt, i dag börjar jag halv 1 :) sen ska jag nog åka till köpis en sväng. Fast jag och malin var där igår, köpte ett par skor bara :)

    Har inte så mycket mer att skriva nu.

    Fint väder, dåligt humör

    Japp i dag är jag på dåligt humör, har ont i tänderna, huvet, halsen och magen. Kan det bli värre? Nej, därför tänker jag stänga in mig i dag, de längsta jag kan sträcka mig är att hämta posten och gå ut med Minnie.

    Kvällsfika.

    Jag och patrik tog en skön kvällspromenad med hundarna och dom fick busa av sig på kullarna, dom vart alldeles skitiga så dom fick sig en varsin dusch när dom kom hem. Nu har har diskat plockat och tvättat färdigt för idag, så nu blir det kvällsfika och Ballar av stål. I morgon är det skola igen, vill ha meer lov, men men. det är som det är. Inte så långt kvar till sommaren nu i alla fall och jag längtar !


    Vi ses i morgon . kramkram

    Slappdag..

    Eftersom Patrik åkte till Arlanda inatt så bestämde jag mig för att ta bilen och sova hemma .. Så jag och Minnie åkte hem när patrik åkte. I morse hjälpte jag mamma att byta säkringar på bilen som gott sen tog jag Minnie och åkte hem hit igen. Så nu sitter vi och kikar på Hälsoresan eller vad den heter. Tänkte ut å springa lite senare så att det inte blir allt för en slappdag. Måste handla lite mat idag också. Börjar minska i kylen.

    Nu ska jag mysa med älsklingen min.

    kram på er

    Uppesittarkväll.

    Idag har det ju varit en kanonfin dag, så jag och patrik packade oss iväg till patriks mor och tog det lugnt, riktigt skönt att vara där faktiskt. sjöng lite lipz med Elin . De lät riktigt bra faktiskt (HAHA) .. Sen kom hela tjocka släkten och Susanne bjöd på riktigt god mat. MUMS. Sen satte Stefan upp studsmattan, så där härjade jag och patrik ett litet tag, men jag fick håll så jag gav upp efter ett tag. plus att patrik höll på å fälla mig hela tiden och hålla på så då vart jag lite less på han haha.. Skratta så jag fick upp spya i munnen ungefär.. äckligt! Eftersom jag och Patrik inte planerat nåt inför kvällen så föreslog jag att vi skulle sitta och spela Bingolotto på uppesittarkvällen. jag och Elin åkte sandviken runt å leta efter dom där förbaskade bingolottorna, och tillslut fick vi tag i två dubbellotter på Statoil. Stack till stigen igen , Så satt jag Elin och Erik och patrik ute på altanen och språka lite, hade riktigt trevligt. Men så bestämde Patrik och Erik att dom skulle åka och hämta Tv´n hos Pernilla och jag och elin åka och hämta min dator och köpa godis .. Vi han precis hem tills det började. 1 spelet och jag och Patrik vann 200 kr .. YEEEEEEEEEES BIIINGOOOOOOOOOOOOOOOOO. skrek jag, helt överlycklig ungefär. (Patriks mamma som tyckte att vi inte skulle spela för att man aldrig vinner något) så jag ringde till henne och berätta stolt att vi vann faktiskt. haha. det va rikgtigt kul. Ja vi har faktiskt haft rikgtigt trevlig, har skrattat jätte mycket och haft kul.. I natt åker patrik till Arlanda med Pernilla och hennes kille, Pernilla ska ju utomlands. VILL MED! ¨Så jag  får va här helt själv i den här spökande lägenheten, (mycket mystiska och onaturliga saker som händer här) Men jag ska nog överleva. Ne nu ska jag ge koktris till min vovve så hon blir bättre i magen. Har fått duscha henne för hon hade bajs i hela rumpan efter promenaden, stackarn (Dieter) stoppa i henne för mycket påskskinka igår. Pluttan. ÖNSKAR ATT VERA VAR HÄR ( världensbästavakthund).

    Ja får väl säga god natt då. Adjöss


    Vår

    Sånt härligt vårväder ute, Har varit ute hos pappa hela dagen i solen och Minnie har fått lekt av sig, Men pappa skulle ha kvar henne där över natten, så jag får inte träffa henne förns i morgon runt 4 tiden. Men hon verkar trivas där ute ialla fall och det är huvudsaken. Nu tänkte jag ta mig en skön dusch efter jag kikat klart på andra Avenyn sen ringa Patrik så vi kan hitta på nåt.


    Älskar dig patrik

    God morgon?

    Har sovit hemma i natt. och det har faktiskt varit riktigt skönt ska jag säga, min sköna dubbelsäng! Här sitter jag och äter frukost, (ganska sen frukost) har bara grejsat med annat i morse så jag han n inte äta nånting. Nu tänkte jag att jag skulle klä på mig lite och fixa mig och sen skutta ut med Minnie en sväng,. Sen ska jag  nog ta en promenad till Patrik, men först ska jag besöka solariumet.

    Lika skönt väder i dag också !

    Tjing

    Klippt och klart

    var en sväng till Elin och klippte Erik .  Många som jag klippt den här månaden. man har blivit populär haha. Ja men så kan det vara. Nu tänkte jag trippa ut en sväng med min hund, sen börja med maten .. Får se om jag lagar lax eller vad det nu blir. Det märks.. Sen får se om det blir nå solarium i dag , jag och patrik har ju börjat bli väldigt bruna nu .




    Måndag igen.

    Fast nu har man äntligen lov. Vakna nyss med ett ryck . OJ är klockan 10 !?!?!. Trodde min klocka skulle ringa 9.00 , Men nej då. kastade mig upp ur sängen och gick ut med två kissnödiga damer. Gick en ganska bra bit. Så dom fick göra nr 1 & 2. Så nu har dom fått mat , så nu är alla glada och nöjda. Patrik ligger fortfarande och sover den sömntutan, det ska jag låta han göra också. Vi satt och kolla på tv igår och sen hörde man snark snark, så patrik somna i soffan han. Så jag la undan datorn och gick och la mig i sängen, ville inte störa honom, han såg ut att sova så skönt så.
    Idag tänkte jag göra en god sallad till lunch, eller så får det bli Lax. men lutar mot att jag sparar laxen till middag istället. Måste gå och handla lite dill , för den har tagit slut. Ska nog be Patrik skjutsa upp mig till Högbo i dag så jag kan släppa hundarna. Så skönt väder ute. Perfekt väder att ta en sväng i Högbo !

    Jag längtar tills jag får börja jobba och tjäna lite pengar, har planerat massor av saker jag ska handla när jag får lön.
    Näe nu tänker jag sätta händerna i disken. Även fast jag diska igår så är det lika mycket idag. När ska vi få en diskmaskin? den förra gick sönder.


    Ha en bra dag !

    En riktigt skön Söndag.

    idag har det hänt mycket här hemma. Jag har städat och hållt fullt hus här hela dagen + att jag hunnit med en riktigt skön promenad med Minnie i det sköna vårvädret. Jag hoppas verkligen att det här vädret håller i sig ett tag till. Skulle egentligen vart och solat lite idag, men det får bli i morgon i stället. Idag har jag ägnat mig åt att få det fint här  å så har jag vart å shoppat lite food på Willys. 
    Är så skönt att min saab snart är ute på vägen igen. Ska bara ha den över den här sommaren sen ska jag byta upp mig till en 9-3 aero eller Viggen, får se vad det blir. Patrik och jag var upp till Järbo å hälsade på Evvis och Andreas. Kika lite på Robinson och umgicks, så på vägen hem mötte vi Benny så patrik stannade och växla lite ord med honom, så i veckan ska vi lämna in min och patrik 9-5a på lackning. Så har jag betalat skatten på bilen nu också. Så nu rinner pengarna iväg- men det är det värt. 2000 gick skatten på och lagningen går på 3000 nånting.
    Men det är tur att man fick tillbaka 5200 kr tillbaka på skatten, då vart jag lite glad!
    GAASH snart kommer 95 an ut. Jag ska köra jag ska köra. det ska jag !

    Var nyss ut på en nattkiss med Minnie och Vera. Släppte dom på gräsytorna bakom radhusen här, å när dom kom tillbaka så såg dom ut som två lermonster, så det var bara att sätta in dom i duschen .. Så nu är dom ren och fräch.
    Vera har jag borstat och borstat så nu är det mesta av vinterpälsen borta. Har även klippt henne. Så nu är dom nyfriserade båda två. Patriks och mina älsklingar.

    Undra om det blir fint väder i morgon, Är jätte sugen på att grilla. Idag vart det korvstroganoff&ris till lunch och varmamackor till kvällsmat/fika.

    Nu ska jag och älskling försöka välja bland alla mina miljoner filmer på datorn , sen lägga oss och gosa lite.

    God natt på er..

    Man måste finna sina stunder

    Ärligt talat. Man måste uppskatta sina  nära och kära och alla man har runt omkring sig, folk som gör en lycklig människa och dom som finns där för en.  Jag älskar alla mina nära


    BLÄ

    Ja vad säger man. Vill inte vara sjuk. Det suger. Har kännt på mig i flera dagar att jag vart lite krasslig. Usch . Sitter bara hemma och har tråkigt. ska snart ut med Minnie. Har inte så mycket att skriva nu ..

    Goddag.

    Gud vilket strålande väder vi har i lilla Sandviken i dag. Jag ska snart ut på lång skön prommis med Minnie . Snart börjar de ju komma tussilagosar också. DÅ ska jag plocka lite åt min lilla älskling patrik.


    Skriver senare !