• bloglovin
  • Strålande väder !

    Men jag är bakisoch känner mig sliten. Inte så ofta jag dricker heller. Men det var väldigt trevlig att Elin kom och var med. SÅ länge sen man träffa henne . . Ska åka och rida senare idag, så tills dess ska jag bara njuta av det underbara vädret !


    SOL VIND OCH VATTEN .. nanananaa:D

    Tjolahopp . .

    Nu ska jag skjutsa Evelina till pappa och svänga förbi Valbo en snabbis .. Får se vad som händer ikväll . Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Men de märks. . Vet inte om jag har sån stor lust att gå på crusingen, men aa ett val som måste väljas :) Nu ska jag sätta fart .. PS: Hatar folk som lägger sig i och bara står på din jävla sida hela tiden och tror att jag är nå jävla pucko. Fast i själva verket är han som ställer till med allt. NI ÄR INTE SÅ JÄVLA NORMAL SOM NI TROR, MIFFON SÄGER JAG BARA! IRRITERAD!!


    TJA

    Bilder från fikat idag !






    Strålande sommarväder . .

    Älskar vädret idag !! Man har verkligen känt sommaren idag, och det är så härligt & vädret ska hålla i sig hela helgen också. Sköönt! Idag har jag gjort en hel om pyssling på Minnie eller vad man ska kalla det. Har borsta, klippt klor, friserat. så nu är hon riktigt sööt min älskling. :) Ska snart åka och grilla , sen får vi se vad som händer senare ikväll. Nu ska jag ut och njuta vidare av det sköna vädret. :)


    Fashion . .

    Här har ni en bra låt med Lady Gaga att lyssna på medans jag är borta:)


    En gammal bild . .



    Här var jag 16 år !

    Goddag . .

    Sitter här igen och försöker komma på nåt vettigt att skriva eftersom jag har ganska tråkigt just nu. Böjar halv ett och har varken duschat eller nånting, så det känns som jag har ganska bråttom just nu. Hade världens läskigaste dröm i natt, det känns lite märkligt, för jag har haft mardrömmar nästan varje natt nu? vad tyder det på ? Någon som kan om sånt där ? Ne usch. Vakna kallsvettig varje morgon är inte min favorit precis. Nu tänkte jag dricka upp mitt glas med A - fil sen skutta in i duschen, har ganska brådis nu. Får se vad dagen har att bjuda på.


    Kram på er ! ♥


    God natt . .

    Tycker dagen har gått så fortpå nåt sätt. Har knappt hunnit nånting förrutom att jag och Malin var och fiska 1 timme eller nåt. Skulle egentligen vart till stallet i dag också, men det vart så mycket så vi ska åka dit i helgen istället. Kom nyss in från en kvällsprommis med Minnie så hon fick göra sitt innan vi ska krypa ner i sängen å snarka:) Har hittat ett jätte fint koppel till Minnie som ja tänker köpa när jag fåt pengar den sista. Nu ska jag bara göra en snabb beställning från H&M sen gå å lägga mig. Börjar halv ett i morgon, så har skaplig sovmorgon. Men tänkte lägga mig nu ändå :)

    Så god natt för idag .


    Lill - pojken



    En dag när jag och Kicki vart ute en sväng å kört.

    Godmorgon . .

    Eller morgon och morgon är det väl inte. Men jag känner mig inte vaken precis, vakna 9 å gick ut med Minnie sen har jag legat i sängen framför datorn. Letat lägenheter, är så sugen på att flytta nu.. Men får se om det blir till hösten. Om jag ska ha en lägenhet så ska det vara en bodstadsrätt, vill INTE ha nån hyres, då får man inte greja hur man vill. Nee en köpes ska det vara, med en stor toalett :) Funderar på om jag ska ställa in ridturen idag, vädret ser inte speciellt lovande ut och då tappar man lusten. Men det kommer ju fler dagar då man kan rida. Ska bara meddela Kicki att jag inte kommer nåt idag, så hon inte undrar vart jag tagit vägen. Ska nog ta tag i å städa lite här hemma hos mamma. Man kommer ju bara hit slänger av sig kläder , byter och sticker ungefär, så nu ska jag ta tag i all röra och ordna upp det mesta. Mor åker ju till Sthlm i dag, så då får jag lugn och ro. Ne nu ropar magen  på nånting att äta. Vi hörs !

    Fiskedax . .

    Jag och Kikke ska nog åka och fiska snart. Hoppas vi får storgäddan den här gången, det ska vi ! sitter hos kikki nu och vi ska snart packa oss i väg. ska bara springa på toa en snabbis :) ;)



    Remember Yesterday

    Igår va jag och Malin ute på en liten prommis med Minnie. Vi gick vid östanå typ. Så gick vi in på en grusväg och när vi gått ett tag så fick jag syn på en kasse inne i skogen och jag och patrik som har snackat om hur det skulle va om man hitta pengar i skogen eller nåt. så då kom jag på tanken och sa till malin att vi måste kolla. Så hoppa hon öbver nå jäkla dike full med skit ungefär. Så när hon hoppa så hoppa hon rakt ner i bajsvattnet med ena foten. Såg inte så fräsht ut. stackars Malls :P iaf så var det bara tomma lburkar och en flaska i påsen .Typiskt! Sen på vägen hem så gick vi och prata om allt från himmel och gjort, trevligt trevligt. Så åkte jag och släppte av Malin hos hennes kille så stack jag och hämtade min kille. Vi åkte å köpte liten present och sen vidare till stolta föräldrarna till en liten Vilhelm . Evelina och Kim:) Sååå söt, man kunde knappt slita blicken ifrån honom. Man blir bara mer och mer sugen på egna barn. Men det får jag avvakta med ..  Påvägen hem sen så stannade vi och handlade ltie på prix. Jag och patrik kokade nudlar när vi kommit hem, jag vart så proppmätt och kände mig pluffsig, så jag tog Vera på en skön långpromenad, gick även förbi Statoil och köptte snus till P.. Väl hemma så va kl 11 så då vart det Sex & the city sen somna jag .. Har sovit så skönt i natt, var tvungen att gå upp på toa en sväng bara..Idag har jag tänkt att jag ska fiska lite. Ringde kikki nyss men hon sova så jag sa att jag skulle ringa henne om en timme igen, få se om hon är vaken då då.. Vill åka till "vårat" ställe där Kikki hade bamsegäddan på. Får se hur det blir, fiska ska jag göra iaf. Malin ska kanske också med, men det va tveksamt, får se vad hon bestämmer sig för. Nu ska jag gå och käka maaat, det är pizza idag:)

    Kramkram

    I skolan . .

    Sitetr i skolan nu och jobbar med min fördjupningupg om diabetes. Hoppas på att bli klar den här gången så jag kan redovisa sen.. Har så fruktansvärt ont i magen just nu.. Vet inte vad det beror på men det ska jag ta reda på;)

    Ne nu måste jag knodda vidare så jag blir klar innan 4..


    KRAAM

    Volume Master

    Funderar på att köpa Björn Axén´s  Volume Master. Någon som vet om den är bra?



    . . . .


    God morgon . .

    Vakna kl 9 idag och gick ut med Minnie, sen stack jag hem hit och börja pyssla lite.. Hade värsta knuten ihåret sen jag och Kikki tog årets första bad igår .. Det var så skönt!! Det börja med att vi satt på bryggan och tog en varsin cigg, så börja fiskarna äta våran aska  haha.. så vi plaska med fötterna i vattnet för att få bort dom typ, så sa jag bara. KIKKI NU BADAR VI,. så vi tog av oss OBS! alla kläder haha. tur att det inte va några där. Så plupp sa det :) + att hundarna vart lite blöt dom med ;) sen satt vi å torka å käka riskakor med pizzasmak. Skulle verkligen vilja flytta tillbaka till Brunnsvik .. Jag ska fråga pappa om vi får bo i stugan en natt nu medans han är borta i Norge, (Byn brevid Brunnsvik närmare Bovik) Då ska nog jag och kikki bada och fiska 24 TIMMAR! Ska förska fixa håret och sånt nu. Men jag har tid på mig, börjar inte förens kl 14 00..

    Kram kram

    Gud vilken dag !

    Vilket härligt väder det är ute, har nyss vart på Biltema med P... Nu ska han ut och prova båten och jag ska träffa Kikki. Minnie och Filini ska få leka lite. hoppas ni har en skön dag !

    Gäsp.

    Kan inte sova .. Har försökt sovit jätte länge nu, men det går inte.. Men jag är trött, men kan inte sova. Har nånslags energi i kroppen känns det som. Fast jag är trött så går det inte att sova.. Typiskt mig.. Patrik har redan somnat för länge sen och här ligger jag, har skit tråkigt, försöker spela nåt spel för att göra mig ännu tröttare ungefär, Har lagt ifrån mig datorn tusen ggr och försökt somnat, men nej då. Det är omöjligt just nu, tror att det är för att jag varit uppe i varv så mycket i dag .. Men det här ska bli mitt sista inlägg iaf, för MÅSTE sova nu , för i morgon ska jag upp itid, ska försöka hinna med att åka till köpis en sväng också . Måste ha lite baskläder, är dåligt med det nu .. Jaja nu ska jag sluta tjata här. God natt på er !

    Jag är en hästtjej HEJ


    Funderingar ..

    Varför vill man ha det man inte kan få? Varför vill man ha nånting mer när man förlorar det? varför blir man intresserad av det man inte får. Varför blir man ledsen av saker man inte trodde man "brydde" sig om ? Ibland så börjar jag fundera bara. . .
     

    Stallet.

    Idag har jag och Elin vart lite i stallet .. Tränade lite dressyr idag, han fick ett ganska jobbigt pass. Han arbetade mycket bättre med slemmisen .. han gapade inte lika mycket.. Sen efter vi var klar så provade Elin och kicki om han vela gå in i transporten. Och halvvägs ialla fall. Skulle va kul att träna så han gick in på engång. så man kanske kan åka och träna i ridhuset i vinter eller nåt. Knäppte lite kort idag också, Elin har dom på sin kamera, så jag ska be henne att skicka dom till mig, för hon har en hel del andra kort sen förut också som jag vill ha så jag kan lägga ut lite kort :) nu ligger jag och patrik och kikar på tv.. I morgon ska nog jag åka och fiska. måste få tag på kikki bara :)


    Grattis Kim & Evelina !

    Finns det verkligen någon?

    Ibland så känns livet så orättvist. Men ska man skylla på sig själv? Väljer man inte sitt eget liv , eller är det hjärtat som styr för mycket än hjärnan. Ibland önskar jag att jag inte hade nåt hjärta, så att bara hjärnan låter mig välja vilka vägar jag ska gå. Just nu känner jag mig inte glad för 5 öre. Jag borde faktiskt börja lyssna mer på mitt förståndiga jag än följa mina gamla fotspår. det finns så mycket bättre än det här! Jag önskar..


    Fredag kväll

    Ska hämta upp P nu, sen ska vi hem å kika på tv och ta det lugnt bara. ska bli skönt. får se vad som händer i morgon. Har badat med hundarna idag och blev så förvånad när Minnie sprang i själv. haha och hon sjönk inte heller. Ne nu ska jag gasa iväg med värsting bilen (eller så inte) :D

    Aaahh . .





    Tråkigt.

    Elin ringde nyss och börja ångra sig pga vädret, så vi avvaktar ett tag får se om det blir nå skapligare ute. Annars tar jag med Minnie och brummar iväg till Elin och kikar film eller nånting . Får se vad det blir.. Ligger å kikar på natur kanalen nu, om krockodiler. Skulle aldrig i hela mitt liv vilja stöta på en sån stor ödla/monster. Iaf så är P i stockholm å hämtar en båt som han ska ha tillsammans med D.. Så tråkigt som jag har så ska jag ge mig på disken och sen rycka upp mig..


    Godmorgon?

    Nee jag vaknade faktiskt kl 10 å gick ut med Minnie. Hon har sovit som en stock efter allt ståhej igår. Först va vi upp till stallet och red lite barbacka och Minnie fick leka med min kanin Tilli. Och tilli bet minnie i örat haha. för minnie är så på ibland. Så hoppa vi lite småhinder på banan med Engelska miniatyr hästarna Pipra och Tove (det är katja som har döpt pipras föl till Tove) Pipra ska få ett till föl i juli nångång tror jag det var. ska den heta Elin då eller ? :D Och vi borsta de små liven också, medans jag borsta Tove så fick hon mumsbitar av mig, Men till slut tog dom slut, så då vart hon sur och bet mig i rumpan haha. AJ det gjorde faktiskt ont ! Har knäppt lite kort där också, men måste leta efter min förbaskade överföringskabel som är borta. slå vad om att Minnie har gömmt den !! Sen åkte elin och jag hem och vi åt tacos hos dom, sen stack jag och Patriks lillebror Eddy å fiska med Kikki å hennes lillebror .. Jag fick en stor abborre och en gädda på 2 kilo typ. å kikki fick 1 gädda. Å killarna fick massa små mörtar :) Skjutsade hem killarna och stack och hämtade Patrik hos sin mamma så åkte vi hem och kika på två myste ett tag, sen somna jag.. och nu är det ju fredag och ska snart åka till Högbo med Elin å Max å försöka få Max å bada :D får se hur det går.. Nu ska jag duscha och sen hämta Elin..


    Ha en bra dag. KRAM

    Det här bjuder jag på !


    Kikki och jag !

    Vi har känt varandra i 9 år nu ! och vi är fortfarande lika bra vänner. och det kommer vi alltid att vara. Vi har exakt lika intressen lika musiksmak, lika tokiga när vi sätter igång, älskar att sjunga, hitta på¨roliga/tokiga saker, fjanta oss och bara vara oss själva. Det är en riktig vän. och vi ska ALLTID vara vänner ,eller hur kikkee :D



    Det man förlorar vinner en annan så håll i vännen som du har kär !

    Fisketjejer.

    Nu har jag och Kikki vart ute och fiskat två dagar i rad. Jag har fått två gäddor. och kikki hade en BJÄSSE på. hon trodde att hon fick bottennapp och fastnat i en sten, men helt plötsligt börja stenen röra på sig haha, men hon tappa den. SYND. för den skulle va kul å se.. Jag och kikki har vårat jätte braiga ställe nu. Hur mycket fisk som helst. Det var en jätte stor gädda som hoppa efter mitt drag också. Vi va där mest av tiden, sen tog vi min nya värsting bil till Brunnsvik. Och där fick jag en gädda. Aaa asså jag och kikki har haft så himla kul dom här två dagarna, vi har skrattat hur mycket som helst. å jag plurra i vattnet typ. å kikki har jag slagit rekord på att äta kakor eller hur kikki ;) i morgon ska vi iväg igen å då ska vi ha farbrorgäddan som vägra följa med upp ur vattnet. Nee de här är nog de roligaste som finns, och det har varit så mysigt också. Har knäppt en massa roliga kort och jätte fina kort på storsjön. Dom ska jag lägga ut snart. måste bara leta på överföringskabeln. Nu ska jag kika lite på tv och sen sova, ska upp kl 9 i morgon bitti. Sen är de långledigt :)

    KRAAM


    Måndag..

    Har haft en jätte trevlig helg och är nöjd att det var NORGE som vann melodifestivalen. Igår var jag och patrik till Pernilla och Dan en sväng. Åt lite glass och prata :) Sen vidare till Patriks andra syster Petra och kika på gulliga Totte. Man skulle själv vilja ha en småtting, men det är förtidigt än. Ialla fall så har jag sålt bilen nu. Och det va lite svårt att skicka iväg den eftersom jag tycker om den så mycket. Men nu har jag en pytteliten bil att åka i tills jag ska köpa min andra bil som jag drömmer om :) det märker ni sen vad det blir :) Nu ska jag hälsa på min underbara katt sen gå till skolan en snabbis. KRAM


    If I were a boy



    You don´t care how it hurts

    Enkelt hundgodis ..

    Det här är ett enkelt sätt att göra hundgodis ..

    Dela färdigköpt blodpudding i små tärningar (så stora du vill ha dom. Torka tärningarna i cirka 80-90 graders värme i ugnen (rör som då och då.. Ta ut dem efter cirka 45 minuter, när de är genomtorra. Ha ugnsluckan lite på glänt under torkningen så att fukten försvinner. Enkelt ha med sig och nyttigt för din hund :)


    The body shop . .



    Använder just nu en bodylotion från bodyshop med doft från Lotusblomman. En jätte bra lotion som ger babymjuk hy och den doftar verkligen underbart , precis som våren ska göra. Ett tips!

    Högbo ON.

    Nu ska jag bara torka håret och sätta på mig lite myskläder så ska jag och Minnie åka upp till Högbo en sväng och träna lite lydnad. I dag ska jag träna henne att söka. Har aldrig gjort det förut, men jag ska testa ialla fall. Har läst lite hur det ska gå till också. Får se om jag lyckas då..  Det finns en jätte bra gräsplätt som man kan hålla till på där . Den är aldeles vid parkeringen och nära (äventyrsbanan) eller vad man ska kalla de .. Måste träna mycket lydnad innan jag kan börja med agility. Tur att Minnie är intresserad då :) Min lilla plutt..


    Fröken butter . .



    Här är min jätte suriga hund, fick inte som hon vela. Men tyvärr Minnie så vill jag ha mina sminkborstar i fred :)

    Ja tack så mycket.

    I morse var jag inte på nåt bra humör och ville helst vara ifred. Men så skrev Sara, och sara brukar alltid få mig på bättre humör och det fick hon även idag, så jag har varit i Hofors i princip hela dagen . Julia har blivit så stor nu den tösen. 4 tänder har hon också . så gulligt när hon gör massa grimarser. Så åt vi lite mat och pratade om allt ungefär. Sen påvägen hem så stannade jag på stigen, så frågade Elin när vi skulle rida nästa gång och då sa jag . Jaa jag kan ju ringa Kicki nu? så då vart det att vi åkte dit en sväng också. Vi tränade lite dressyr på banan idag. Och det gick faktiskt SKIT braa. Han arbetade som aldrig förr och fick till riktigt fina böjningar ibland. Har knäppt lite kort som jag tänkt lägga ut faktiskt. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och duschat av mig hästlukten. Läst lite och bara haft en skön kväll.. Saknat min älskling såklart. men ibland måste man sova ifrån varandra också. I morgon ska vi göra nåt tillsammans efter jag slutat skolan. Får se vad vi hittar på då. Det återstår att se :) Nu ska jag lägga in lite kort från kameran sen läsa klart och sen släcka lampan för att sova..Minnie är helt slut hon efter alla äventyr som finns i Ockelbo. Jaga får har nog blivit hennes nya intresse. God natt God natt från mig & Minnie!






    God morgon.

    Vakan i morse och ville bara somna om, men det fick jag inte, har viktiga ärenden som jag ska göra nu på morgonen. Så jag blev tvungen, även fast jag börjar senare. Sitter och äter lite frukost för tillfället. Ska snart skutta in i duschen en snabbis. . Igår var jag och Minnie i Högbo och tränade apportering, och det gick väldigt bra faktiskt. Sen gick vi längsmed sjön så Minnie fick strosa omkring och vipps så mötte vi Milou. (En bichon hane) Så dom lekte lite med varann, sen gick jag vidare till en öppen gräsyta och busade lite. Hon älskar när man drar kopplet runt runt omkring en och hon får va lös och jaga den, hon blir helt galen . Sen fick hon duscha när vi kom hem och åt lite mat, så fick hon sin kvällsprommis runt 10 .. Gick en bra bit faktiskt, hon somna bra sen ialla fall... Ne nu ska jag sätta fart.

    Ha en trevlig dag allihopa

    Kvällen..

    Börjar med att åka lite bil på crusingen . Va hemskt mycket  bilar, man kom nästan inte fram.. Men jag saknade min patrik så mycket, så jag ringde till honom och han va ju i gävle, så jag vart avsläppt .. så jag gick till Volvo typ från stan och åkte i väg med patrik och väntade på att det skulle blir race. Men de hade blivit flyttat till långshyttan. Men där kom polisen, så de lurade polisen så att dom skulle tro att alla åkte hem, men då vart det i torsåker i ställe.. Så så vart det. Och hela racet gick igenom. Kul var det, så åkte jag och patrik hem å sov, åt en sväng på mc donalds bara..
    Nu tänkte jag åka ner till garaget en sväng och se vad pojkarna gör.


    KRAM

    Underbart

    Helt underbart väder. och kvällen kommer att bli klockren. Jag och sara och elin ska ut. Ska börja göra iordning mig nu, sen ska jag ringa patrik, han ska ha min bil ikväll..


    Hoppas ni får en bra kväll allihop :) KRAM

    Cruising .

    Härligt väder och jag hoppas att det håller i sig tills i kväll, får se om det blir cruising ikväll .. Nu ska jag rensa bland allt skräp jag har i sminklådorna. Mamma kommer nog få en hel kasse som jag inte använder..



    YEAH

    God natt..

    Jag och älsklingen kom nyss hem, vi har varit hos patriks mamma. Det är så trevligt att sitta där och prata. Där trivs jag :)
    Så nu sitter vi i våran spökande lägenhet. (patrik tror att det är kurre som går igen) Men jag tror att det är gubben i plånboken som vi hitta i rusten i hallen. Eller jag vet inte. Jag vet bara att det är nån här , men jag tror att den här personen är snäll.. Nu ska vi kika lite på tv och sen gå och lägga oss i sköna sängen. Det bästa som finns är att somna brevid Patriks sida. Absolut det bästa.


    God natt på er .. en ny dag väntar ..KRAM

    Mys.



    Ska vänta på att den här muppen ringer, sen ska väl vi hitta på nåt. ME LOVE

    Yves rocher.

    Yves rochers produkter innehåller bara vegetabiliska oljor och är gjorda av 100% naturliga produkter. Jag själv använder produkter härifrån och tycker att dom är toppen, prisvärda dessutom. Så nu har jag beställt ett litet paket till sommaren, innehållane solskyddsfaktor . Aftersun, hudprodukter ansiktprodukter osv. ska bli så roligt att hämta ut det sen. alltid lika spännande. Tror mitt paket gick på 500 :- nånting och det är kanske 10 produkter.



    Fredag och nu är det helg




    Jag vet att jag har varit dålig på att upd nu. Men jag har gjort så mycket, så jag har knappt hunnit, sen har evve haft min bärbara med sig till sthlm och jag orkar inte sitta vid den stationära som är 1000 år gammal ungefär, den är för seg för mig :) kan berätta lite vad jag har gjort i stället.

    ionsdags på natten var ett helt gäng iväg på spökjakt eller vad man ska säga. Vi åkte till ett ställe 1 mil från bollnäs för att kolla på ett (gammaltpsykhem) stället var från 1800 talet - 1940 nånting. (Drevs stället) alltså. Sen dess har det stått tomt och det sägs att de som behandlats på hemmet går igen där, att mystiska saker hänt osv. Och jag kan säga att huset såg verkligen kusligt ut när vi gled förbi, nästan som på film var det. Huset var uppe på en höjd och det va alldeles bäcksvart, det ända som lyste upp huset var fullmånens sken. Men stake som vi hade, så gick alla in och jag kan ju då säga att det va inte fräscht, blodfläckar och en en snara (sån där som dom hänger folk i) va på golvet i ett rum, å BADRUMMET , bara ett vitt badkar med massa ledningar. Såg verkligen ÄCKLIGT ut. jag har fortfarande mardrömmar om det där badkaret. Och uppe på vinden var det massa sånna där (likbårar) Asså det läskigaste var ju faktiskt att föreställa sig hur det var, när man gick i de smala korridorerna med små rum åt vardera håll. Aa man gick på spänn hela tiden ifall man skulle bli medryckt nånstans av nån galenpsykopat som håller på å går igen eller nåt..
    När vi åkte därifrån så fick jag en kpnstig känsla av att det var någon som följde oss med blicken från huset. Ah jag fick bara en sån kuslig känsla.
    Ialla fall så var inte våran spökjakt över. Vi åkte E4an mot Gävle igen påväg mot Valbo, stannade på Statoil Hagaström, vart så sugen på kexchoklad :) Vidare mot (vad man nu ska kalla det) Herrgården. Det sägs att om man går i parken där så kan man höra onaturliga ljud och framme vid det lilla huset vid ån ska det finnas en gumma där inne som gårigen och hennes barn som gungar på en gunghäst eller nåt sånt, vad det nu var. Jag gick på helspänn hela tiden vi gick i parken. Det kändes verkligen kusligt. Det finns en gubbe som bor där alldeles intill. Och de säger att han brukar bli ruskigt förbannad när han märker att det är folk som inkräktar , han tycker inte att man ska springa där om nätterna. Så han brukar jaga en till mitten av parken, man varför stannar han jämt mitt i parken jämt på samma ställe? det är frågan och det är de som är det kusligaste. Finns det verkligen nånting där? Ja det fick inte vi veta i alla fall..

    Jag tycker att det är riktigt roligt med spöken, det är roligt med äventyr, och älskar att skrämma upp mig själv med sånna där saker. Ett helt gång ska kanske åka till ett spökhus, Borgvattnetsprästgård tror jag att de hette. Och ni kan läsa mer om det stället på www.borgvattnet.eu..



    Igår var jag och red i ockelbo och Elin följde med. Hoppade lite småhinder. Och det gick bra, han hoppade väldigt fint i slutet och det fick blir en liten studds på slutet också. Hoppas att vi kan åka till grustaget snart så vi kan ställa upp lite roliga hinder där också. Efter jag ridit så fick jag stressa hem, gasade som fan.. Plågade mammas stackars lilla polo. Släppte av elin i farten ungefär., gasade hem och lämnade minnie, så kom patrik och hämtade mig med saaben så åkte vi in på besiktining. Allt som patrik lagat gick igenom, men nu fick jag nya tvåor. Men väldigt simpla.. Så det blir klart i helgen.. sen in på besiktining nästa vecka (sån där drop in) typ.. Så då är den nyskattad och nybesiktad, nån som vill köpa ? ska köpta en nybil nu som jag är sugen på . Ge bud, ni får hör av er till mig :) på mailen. [email protected]


    Nu ska jag städa mitt rum och rensa i garderoben, så alla vinterkläder hängs undan..och in med våren &sommarn..

    KRAM

    Ingen rubrik

    Har gjort nada idag. Har träffat Heidi och vart ut en sväng med Minnie å snackat och så. men förutom det så har jag gjort NADA .. Jag ska ut på spökjakt i natt ialla fall, det är en sak som är säker. Hoppas det blir fint väder i helgen till crouisingen. Då ska det inte regna !!

    Okoncentrerad

    Kan inte koncentrera mig på skolarbete. Har så mycket annat för mig, sitter och klurar på hur jag ska göra min header. har ingen bra fantasi, så den får vara vit så länge :), vet inte om jag ska springa till Maxi en sväng och köpa nånting att äta på , men det orkar jag inte, de är så kallt ute.. På torsdag ska bilen in på besiktning iaf. och hoppas verkligen att den går igenom nu, för nu är ju allt lagat och klart. VILL HA UT BILEN. men sen måste vi lägga om däck till fälgarna också. Så det blir mycket pengar nu.. dryyygt. Ne nu måste ja sätta fart, har bara den här veckan på mig att göra klart allting..


    Hejåhå


    Har trökigt.

    Nu har klassen psykologi, men det har inte jag så jag ska sitta och göra en rest som jag har i svenska. Men den är snart klar. Sen ska jag nog färga håret  och Malin ska hjälpa mig förhoppningsvis. Måsteee ut och jogga ikväll, har inte gjort nånting på 5 dagar nu ! LÄNGTAR tills i kväll, för då ska hela gänget ut på spökjakt och Malin ska kanske med :)


    Ny dag ..

    Och skit tråkigt väder ute, men till helgen skulle det bli bra igen såg jag . Får hoppas på det då .. Nu tänkte jag duscha lite och sen skutta iväg till skolan. Måste gå på webbdesignen,. så jag kan börja med min (Hemsida) nå slut project eller nåt sånt vi ska göra. Fattar ingeenting av sånt. Men förmodligen så är det sånt vi hållt på med vi ska göra i den..

    Nu ska jag skynda.


    Ha en bra dag .

    Grattis Minnie på 1 års dagen






    Min stora tjej har blivit 1 helt år

    God natt..



    Nu ska jag sova lite så jag orkar upp i morgon, jag har en lång dag framför mig ..Först skola till kl 3. ska gå tidigare för att jag ska till UM till 3, sen träffa Kikki på stan för i morgon blir Minnie 1 år så då ska vi gå och fika med hundarna på Arken zoo. Så ska jag köpa en present till Minnie, sen ska jag på Marry kay party med massa tjejer, efter det ska jag ut och gå med Malin en sväng planera vi idag. Inte du Mallz, menar inte dig . haha..en annan :)  sen ska jag hinna städa också. så jag har MYCKET att göra.. Så då behöver jag sömn nu. Imorgon ska Minnie få tårta på sängen och ett paket..


    GOD NATT

    HOPP



    Viket mega hinder va ? Kan inte hoppa så högt eftersom han inte hoppat på över 1 år !





    Så var långhelgen slut !

    Nu har de 4 dagar man vart ledig tagit slut . Ganska trist. Men jag har haft det trevligt och jätte kul, mycket skratt och glada miner . Har nyss kommit från stallet ungefär, landade på mc donalds när jag kom till sandviken. Helt utsvulten fast jag åt innan jag red. Hoppade i dag ialla fall . Gick jätte bra och han gjorde nåt fint språng, men man märkte att han tyckte att det var roligt ialla fall. Får se om jag får korten från Kicki så kan jag sätta ut nåt :) Nu tänkte jag duscha och sen krypa ner framför tv´n, om jag nu inte ska åka och sova hos Patrik :) Får se vad jag bestämmer mig för att göra.


    KRAAM

    Kvällen ..

    Blir att spela biljard hos Micke. kom nyss hem, bytt lite kläder och så, men dom kommer om 5 minuter. Så nu ska jag snabba mig lite. I morgon ska jag rida igen, hoppas sadeln passar bara.. HOPPAAAS!!!


    Gokväll

    Min pojkvän & jag ..



    Visst är han SNYGG!!!

    Fiskedax.

    Yes, nu är vi påväg ut och ska fiska lite. Får se om man får nånting, Hoppas på gös så man kan grilla ikväll ;)
    shit vilket härligt väder också.



    ÄLSKAR MIN PATRIK

    kubb.

    Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis bara och sen kommer Patrik, fägo och Frejjo och hämta mig för vi ska spela kubb med Stadin å några fler. Så det blir min sysselsättning ikväll, i morgon ska jag nog träffa sara på förmiddagen och sen på ef/kvällen ska vi nog grilla i Fredds stuga.

    Ha en trevlig kväll. KRAM

    Pics.


    Valborg

               

    Ridtur i det fina vårvädret. 

               

    Hemma ..




    Nu är jag hemma från Ockelbo. Tillbringade hela dagen där kändes det som. Men det var ju så härligt väder ute så man ville ju inte åka. Red ut idag ialla fall. Och det gick jätte bra, pojkis tävlade med Kicki som cyklade så det vart ett litet försök till glädjeskutt där ett tag, men galoppera var så himla skönt, det fläktade så skönt i ansiktet . Medans vi var ute så fick Minnie va i hundgården med Yrrol, dom hade nog busat där inne en del för när jag kom tillbaka efter ridturen så va Minnie helt slut. haha, sen gick hon och jaga får , Men det tyckte inte dom om speciellt inte lammungarnas morsor. Dom försökte stånga Minnie , men kvick som hon är sprang hon undan. Pojken vart helt svettig ialla fall, det bara rann ner för benen på honom på vägen hem. Så jag svampade av honom lite och det första han gjorde när han kom ut i hagen var att rulla sig. Så då va han inte så ren nå mer. Tänkte åka dit på söndag också och ta med min hoppsadel får se om den passar på lillpojken , det är ju vid bom ialla fall. Om den passar så tänkte jag hoppa lite på banan. Har knäppt en massa fina kort ialla fall, så tänkte lägga ut några här. Åååh det är så underbart väder, hoppas det blir lika fint och varmt på söndag :)


    Fattar inte ?

    Varför en del tycker att det är så roligt att försöka förstöra mellan mig och Patrik. Håller på å ringer skyddat hem till Patriks och min hemtelefon och fnittrar och lägger på (ibland kan det vara helt tyst) Skriver i bloggar (försöker få det att låta som att de är patrik dom menar) Skriver massa störande sms till honom . Snackar bara en massa goja, jag är så less på det där. Har inte folk bättre för sig än att förstöra för andra. Måste ju ha hemskt tråkigt och tragiskt liv. Jag och Patrik har det jätte bra tillsammasn nu och jag skulle uppskatta att vissa personer som gör det här jag tagit upp nu tar åt sig och växer till sig och skaffar ett eget liv. Nu säger jag fan vad jag tycker så att ni fattar. Tack för mig hej

    Då var det första Maj.

    Och jag är skiit trött, vi blev tvungna att sova här patrik och jag pga lite saker som hände igår . Men vilken kväll. Haha. Ja hade kul och det hade nog alla tills det vart för mycket. Men det tänker jag inte skriva om här :) Patrik gick nyss och mötta Fagge, och jag ska snart till stallet och rida eller kl 3. Men jag tänkte sova lite till, för jag är jäätte trött , vakna av att telefon pep. Men dt är inte ovanligt. Har knäppt lite snygga kort , men jag sätter ut dom senare efter jag varit å ridit, för jag ska knäppa lite där också. Annars ska jag bara ta det lugnt ikväll, Men något roligt förslag kanske får mig på andra tankar:)


    Ne nu ska ja snarka lite till.