• bloglovin
  • God natt

    Fortfarande lite småhängig och känner mig väldigt förkyld. Men jag tror febern är borta, nu är det bara nysningar och hosta och det som tillhör en vanlig förkyldning. Ser fortfarande lite suddigt. Men det kommer nog bli bättre snart får jag verkligen hoppas. Har bara laddat hem massa filmer ikväll som jag har kikat på. Men det roligaste av allt är att jag har tvingat igenom min piercing, så nu har man hål i naveln igen, känns skönt. Över ett halvår sen jag hade det.


    Jag bara räknar ner dagarna nu . Längtar verkligen tills i slutet av februari. Februari kommer bli en helt fantastisk månad, mycket som kommer att hända. Men speciellt när alla vi tjejer ska ut, och sara skulle också med och hennes kille med (jocke) så hans kompisar . Vi ska förfesta hemma hos emmas kille först allihop, äta mat och umgås och ha kul. Sen ska vi ut på Lobby. Men innan den festen så kommer det hända så mycket också. Massa rallytävlingsar ska jag gå på, ska åka till Tess i sthlm och jag tar även ut tandställningen i februari, så det kommer bli en hur rolig månad som hellst, och det är sista vintermånaden också! Det är ett PLUS!. Efter februari så är det första vårmånaden och då ska jag börja sola solarium och få upp brännan innan beachen 2009. Jag och Maria har ju planerat att vi ska börja ut å jogga .. I mars tror jag att jag ska göra min tatuering också. Den får ni inte se förns den är gjord ! :) Ååh , jag bara längtar tills tråkiga vintern är över! Ska införskaffa mig en fräch och ny bikini också. Har hittat en helt okej från HM, ska nog faktiskt klicka hem den redan ikväll .. Me loves it.


    Något jag avundas just nu är Marias hår som hon fixa ikväll . Hur fint som helst !!!!!!


    Ne ni , nu ska jag klicka igång någon bra film. blir nog en komedi nu innan läggdags så man får skratta lite och att man inte får mardrömmar (Mörkis) haha..


    God natt . kram kram ♥

    Haha

    You can play brand new to all the other chicks out here
    But I know what you are, what you are, baby




    Host host

    Känner mig faktiskt en aning bättre idag. Men hostandet hänger kvar, nästan det drygaste av allt. Nu ska jag ta mig en varm och skön dusch, sen laga lite mat till min tomma mage (knappt ätit nå) Men det är ganska vanligt när man är sjuk, tappar matlusten liksom. Sen ska jag faktiskt försöka traska en sväng, har ju inte varit ut på ett par dagar, så lite frisk luft skulle ju inte vara helt fel. Men en kort sväng bara.

    Nu har jag planerat ett sthlms besök hos Tessthemess .. Det var så länge sen jag var hos henne nu, så NU måste jag åka dit, vi har ju ändå så kul tillsammans !! Alltid mycket skratt och tokigheter . Det är Tess och jag det. Men är man barndomsvänner så är man !


    Ne nu ska jag sätta lite fart här så det blir nånting gjort. Har laddat ner ett par filmer som jag ska kika på också :)


    Ha en bra dag alla ♥


    Jag och Tess längst till höger ↓                      

    Livet är så orättvist.

    Nu har jag snart varit sjuk i 3 dagar kan man säga. Och det blir inte bättre, utan sämre och sämre. Det värker i hela kroppen och febern står på topp. Hur länge ska man orka med den här skit influensan? Ser knappt nånting heller, så ursäkta om jag slarvar med bokstäverna lite. Orkar inte sitta vid datorn så mycket, sover för det mästa. Så det blir nog dålig upd tills jag blir kry igen. Och det är så skönt att man har en sån betydelsefull ängel som stöttar en till 1000 och är som min lilla doktor:) En stor ros till dig !


    Ne nu ska jag lägga ner datorn och vänta på att min lilla doktor kommer och plåstrar om stackars sjuka mig .  (tycka synd om sig själv ) haha


    kramkram på er ♥

    Äntligen fredag..

    Sitter i datarummet med Malin nu. Vi har nyss ätit våra efterlängtade chickenbits. Hur gott som helst!! Nu blir det en snabbis . För snart börjar arbetsmiljö och säkerhet. Så taggad in för helgen är jag ialla fall.
    Mycker saker som händer. .


    Ne nu ska jag va social.



    kramkram ♥

    När jag tänker..

    Så kan jag bara inte sluta skratta när ja tänker på [Mia]. Hennes personlighet är så rolig och så smart på ett roligt vis, hennes kommentarer helt klockrena . Hur en person kan få en att skratta så mycket för sig själv förstår jag inte. Helt otroligt. Kram på dig vännen


    Ne nu MÅSTE jag slita mig, ska ju faktiskt upp halv 7.


    God natt igen

    Pust och flås..

    Kom nyss hem från en skön promenad med Kikki och sin Filini . Minnie var ju självklart med. Och dom busa på som vanligt. For hit och dit som små dammtussar. Så avis på min tjej som åker på lördag, ja vill också. Men jag har inte pengar till det just nu, mina pengar går åt bilen hela tiden. Lust å skrota den snart. Ne men så allvarliga fel är det inte, bara lite småtjaffs. men man har ju blivit lovad hjälp nu så snart ska väl bilen vara hel igen och jag bekymmer fri.

    Usch. I morgon försvinner min dator igen . Men tur att man har hela helgen proppad med saker att göra så det ska nog inte var nå större problem, blir lite mindre bloggande bara. Men det kan ni väl stå ut med? Men jag kommer säkert sakna bloggandet, det har liksom blivit som en del av mig.

    Ja eftersom bloggandet blir begränsat nu en vecka framåt så tänker jag berätta lite snabbt vad jag ska göra under helgen, för då kommer jag absolut inte ha så mycket tid över till bloggen. Och den stationära tar ju år och dar att bara starta och så seg som den är så hinner man bara skriva ett ord innan den börjar lagga.

    I morgon (fredag) så jag jag Malin och Linda bowla lite hade vi tänkt. Sen så prata vi lite om Movie och MASSA flott. Och när jag är i farten så blir det inte lite heller .  Mmm. Längtar tills i morgon, det kommer bli en suverän dag, Varför tänker jag på mat hela tiden för? Det är nog som Kikke säger. Jag är pumba och hon Timon.

    Lördag så blir det en hel dag i Illsbo eller va stället nu hette. Heidi och jag ska åka tillsammans i Heidis bil ,Oj ni kanske vill veta vad jag ska göra där? Ska på RALLY. De bästa jag vet i hela världen. Finns inget så roligt som att kolla på rally! Och speciellt nu när en kompis ska köra eller två kompisar :) Så det ska bli lite extra spännande faktiskt. Hoppas verkligen att det går bra för dom :) Dom ska få en lyckospark var av mig innan dom sätter sig i den där bilen kan jag säga.

    På söndag ska jag ta en städ och tvättdag. Sen vet man ju aldrig vad som händer. kan bli ändrade planer. det märker man väl. Telefonen ringer ju hela tiden så, det är inte omöjligt att det är någon som vill hitta på nåt med stackars lilla mig .


    Äh fan shit va jag är taggad till 28e februari. Planerna har satt igång, allt kommer bli klockrent. Ingen tandställning nå mer, spraytan, hårförlängning, nya kläder som jag beställt. + att Sara ska med och det ska bli så roligt eftersom hon inte vart ute och härjat på ett tag nu. Så länge sen och det kommer verkligen bli en toppenkväll. det känner jag på mig !


    Nu ska jag natta mig själv med min lurvtuss till sällskap.

    God natt på er ♥


    Nätshopping..


    Klicka hem lite kläder igår kväll från [Bubbleroom] , så här vart resultatet..




    En glad min !



    Besviken torsdag.

    Ja i dag vart jag faktiskt besviken när jag kom hem till Malin på morgonen. För jag trodde faktiskt att det skulle vara chickenbits i skolan idag när vi kolla på matsedeln men det var det inte hade till och med taggat för det. (malins och min favvo rätt) Så jag dreggla hela vägen till malin i morse å så vart man besviken, får vänta en HEL dag till:S

    Men nu funderar jag faktiskt på om jag ska tvinga ut Malin på en promenad .. I RASKTAKT, säg det fort 10 ggr så får ni se vad det blir av det. HAHA *humordag*

    Packa pappas kappsäck - för mig (packa passas sax sex) HAHA FAAAN.

    Ja senare ikväll ska jag hem till min gofia ..
    Hon åker ju på lördag så jag ska hem till he ne och umgås lite. Och hon ska köpa mitt nutrilett som jag bara använt 1 påse av. (SMAKA ILLA)
    Men vill man vara fin så får man lida pin-


    EN GLAD MIN GOTT FOLK ! !


    Kram på er ♥

    Hej onsdag.

    Jag låg och grubbla lite på vad yvonne sa till mig i förrgår. Det får mig att flina lite faktiskt. Jag är väl även ganska mycket fundersam men när jag tänker på vad hon sa så flinar jag ganska mycket faktiskt. Om det nu är sant allting så. Men jag litar på henne, litar faktiskt på folk förutom dom som kanske svikit mig en hel del . Men det har ju inte hon gjort så jag litar faktiskt på det hon sa. Och det är väl något man märker också.

    Har ialla fall en helproppad dag idag. Först nu ska jag fixa mig lite, sen möta Emma vid stjärnhusen ungefär. Hon är hos sin kille nu i Sandviken, så vi ska gå och fika och umgås lite, det var ju ett litet tag sen nu, men det ska bli så roligt att prata ut om allting som vi pratat om och så förut. Men nu har vi ju faktiskt en hel del att planera också. Tänk att Sara ska vara med också. Det ska bli så roligt, men det är ju faktiskt ett tag kvar till i slutet av februari, en månad ialla fall. Men jag tror nog att det ska gå riktigt fort, för jag har så mycket inplanerat. mycket roliga saker. OCH JAG VILL JU HA VÅR!

    Så avis på Kikki gumman, hon åker till Spanien på lördag. Jag vill också åka utomlaaands. Men just nu säger ekonomin ifrån .Så jag får väl finna mig i det och kanske spara till en till hösten kanske. Man vet ju aldrig vem man åker med då ! ?


    Ne nu ska jag avsluta mitt bloggande och ta tag i dagen.


    Kram på er ♥

    God natt

    Har varit ute och gått en kvällsprommenix precis med Minnie. En 40 minuter sådär, helt lagom för både henne och mig, men jag var stram, gick och prata i telefon hela tiden. men det har blivit mitt nya intresse på senare tid...
    Ne nu får det bli nattinatt för min del .ska upp kl 7 i morgon ,school ..


    Puss&kram på er ♥

    Pics..

    Här kommer lite kort sen ridturen i söndags.

     



    Dagen..

    Dagen har faktiskt varit väldigt bra idag. Så skönt att jag hitta på headsetet så nu kan jag gå och prata och slippa hålla i telefonen å bli kall om handen . (kräsen) var till Gävle med syster, spände tandställningen en aning. Inte långt kvar alls nu .Det ska bli så himla skönt. Så mötte jag Tina vid hissen å hon har fått tagit ut sin, så himla avundsjuk, men det står inte på förns jag kan flina så som hon gjorde :)
    Efter tandläkaren så gick vi till Niaköket och käka, ni vet där det finns massa olika matkulturer (dålig på att förklara) Men jag åt stektanudlar med kyckling, allvarligt talat så tyckte jag att nudlarna smaka piss, det var som att dom hade lagat dom i går och bara värmt på dem. Men kycklingen var  god ialla fall, så det var tur att jag fick i mig lite mat. Men onödiga pengar. Ne där ska jag aldrig mer äta! efter maten packade vi oss iväg till Pappa och Marianne där vi pratade lite allmänna saker och jag tog upp ämnet om Medium, tror ni på sånt? ett 6e sinne? Alla har ju sina saker att tro på. Jag kan säga att jag tror faktiskt till 80 % på "det onormala" Men det är jag det :) Sen visade pappa en film för oss som han hade köpt på vägen hem om snökaoset i Gävle 1998 . Egentligen ganska häftigt med naturens krafter, men även ganska skrämmande vad den kan ställa till med. Jag var bara 9 år när (snökanonen) kom så det enda jag kommer ihåg var att jag och syrran hoppa från taket i Brunnsvik. Nå mer minns jag faktiskt inte. Jo att vi slapp skolan i några dagar bara..
    Ja klockan rann iväg iaf så vi for i väg till Farmor och Dieter för att hjälpa dom med den nya telefonen dom införskaffat, Men jag konstaterade att den här telefonen är det något fel på . Inte för att jag är helt bakom flötet när det gäller elktronik, men den där telefonen hade nåt större fel, så jag sa till farmor att. den får dom åka tillbaka med..
    Det jag hjälpte farmor med var hennes dator, hon behövde hjälp med att få favoritet att stå i startmenyn och på sjävla skrivbordet, så det fixa jag galant (datarfreak som man är) :) Farmor vart glad ialla fall.
    Iaf så satte vi oss vid tv´n och slog på nån debatt om några barn som skulle bli hemskickade till sina hemländer. Okej jag tycker att det är okej om man skickar hem vuxna som bara kommer hit utan anledning . eller jo dom kanske också har en anledning, men att skicka hem ett barn som blivit uppvuxen här i Sverige och har ALLT här, Det är helt sjukt att dom ska bli hemskickade. Vilken rädsla dom borde känna. Skulle jag få ändra Sveriges regler för invandre så skulle jag absolut ändra på just det med (barnen). Hur kan man göra såhär? jag anser att det är helt sjukt !

    Hur som helst är jag hemma nu ialla fall, ska ta mig en varm dusch och sen lägga mig och kika på någon bra film tills jag somnar. Kanske ringa några roliga samtal till några nära och kära först.

    Kram på er ♥

    Tänk om man kunde.

    Tänk om man kunde få ha en egen lägenhet. Ett hem där man kommer hem till och man trivs med allting, Man gör som man vill, det får se ut hur man vill. Man har allt ifred och det är ingen som stör en. Man kan ta hem vem som helst till en. ha tjejmiddag när man vill. Pyssla och dona med vad man vill. Spela vilken musik man vill. Bara känna sig fri helt enkelt. Jag vill så gärna ha något eget nu ..

    Ne usch, nu måste jag göra ett ryck !

    Läs detta som kommer från Mias blogg..

    Det som hon skriver här syftar hon ju i princip mest om mig eller inte att jag gjort de hon skriver men mer min situation med kärleken liksom och allt hon skriver är sant. Tycker att allt hon skriver väldigt förståndigt och bra. Ni som vill kika in på inlägget, kika på länken. Annars skriver MiaMaki väldigt mycket fakta i sin blogg.



    http://miamaki.blogg.se/2009/january/torsdag-usch-for-sana-manniskor.html

    GOD NATT





    Nu ska jag sova, får se om jag orkar upp i morgon, Men det MÅSTE jag!





    God natt på er . KRAM ! ♥





    Saknar dig



    Saknar dig så mycket min trofasta vän. Glömmer dig aldrig

    Jag vill ha sommar NUU!


    2956

    Japp så många kort är raderade nu.

    Lalala

    Kanske hur glad som helst nu. Jag måste vara den gladaste människan just nu på denna jord. Jag kan verkligen skratta mig lycklig. Det har jag att komma med i dag ialla fall..

    Har varit med Malin idag och vi var till Gävle en sväng först.. Sen hem till hennes mamma och kika på tapeterna. Det vart ju jätte fint i lägenheten, Malins mamma är så rolig. Hon är som en ungdom ju. Helt å håller cool. Gillar henne starkt ! Malin kan vara glad :)

    Sen så var jag lite med Maria, vi åkte ner på stan och solade. Hade fortfarande ett stort leende på läpparna , men så värst brun vart jag inte, mest röd, men färgen kommer väl snart skulle jag tro hehe.. Sen åkte vi till Jensas och köpte lite kebab MMM.., även lite smågodis på hemmakväll, så i dag har man fläskat..

    Jag längtar verkligen till Lördag, då ska jag och Heidi till nåt ställe långt härifrån (kommer inte ihåg vad det heter) Å kika på roligheter. Det ska verkligen bli roligt, Men är även sugen på att åka till sthlm, men det kanske blir på eftermiddagen när vi kommer hem, ska planera den helgen  lite..

    Så som Malin skrev i sin blogg så längtar jag som fan till hennes 18 års fest. Jag är så nyfiken som en människa någonsin kan bli, men inge av oss ska avslöja nånting, bara dom närmaste som får veta mitt liv. Mycket mycket saker vet dom just nu.. MALIN & MARIA.. ..

    Herregud va jag är glaaaad. Nu ska jag spela lite spel med syster och sen lägga mig och läsa lite läxor. Ska ju upp i morgon för då är det ju webdesign, sen ska jag till Ikea med Malin & Malins mamma Carina..Sen blir det även tandläkarn också. Tappat en jäkla tråd. (kan inte låta bli att peta) ..


    Säger god natt nu, eller så kanske jag knoddar när vi spelat klart vem vet. Sätter väl in lite kort sen ridturen i Söndags:)


    Kram på er alla !

    Se min framtid..

    Eftersom mitt liv har varit en enda berg och dalbana det senaste året och jag skrev ju även det som mitt nyårslöfte att jag ska försöka hitta mig själv mer och mer. Jag känner mig mycket starkare som person just i dag, för ca ett år sen va mitt liv på botten, men nu känns det som att det går att bygga upp. Därför har jag valt att låta mig se i min framtid för att känna mig starkare , ha en framtidsblick helt enkelt. Jag har tänkt på det länge, men just nu igår och idag kändes det verkligen  aktuellt. Så nu får vi se hur det går för mig. . Mitt liv finns i hennes händer och jag vill veta ALLT.






    FAN TA DIG!


    HAHA

    Hush, just stop
    There's nothing you can do or say, baby
    I've had enough
    I'm not your property as from today, baby
    You might think that I won't make it on my own
    But now I'm...

    Stronger than yesterday
    Now it's nothing but my way
    My lonliness ain't killing me no more

    Fortfarande värdelöst

    Jag vet inte hur mycket jag ska orka mer. . Allt känns bara så jobbigt just nu, men man får väl tänka att det kommer brighter days.. Jag menar, så här kommer jag väl inte må hela livet får jag hoppas. Då skulle de vara helt sjuk, men en tid framöver så kommer jag nog det. Det är ju helt naturligt egentligen.. Men TUR att jag har Malin sundberg säger jag bara..

    Jag på Lillpojken


    Deprimerad

    Man ska väl vara ärlig här i bloggen också tycker jag. För idag känner jag att jag inte har lust med nånting igen, ingenting är roligt. Allt är värdelöst . Man bara tänker och tänker, hoppas och hoppas och när man inser att det inte blir som man vill blir man bara mer deppig. Får se om det är någon som kan göra en på bättre humör dag då. Allvarligt talat så fattar jag ingenting av vad som händer? Ska det verkligen vara såhär? När fan ska man få vara lycklig med någon som känner likadant för en? Nån måste det ju finnas därute som kommer älska mig över allting. Tror allvarligt talat att ingen någonsin gjort det, för då skulle det inte varit som det är nu. Men jag vet eller jag hoppas att jag nångång hittar den rätte för mig. Kärlek är nog det jobbigaste ämnet när den beter sig som den gör just nu. USCH


    Ialla fall så igår hade jag roligt med Heidi kikki och sabina. Sabina hade fixat karaoke i valbo under "Quick in" Det var inte så mycket folk, men då hade man ju chans att träna lite ialla fall. Jag sjöng (the rose med bette middler) Och när jag hör eller sjunger den så börjar jag nästan gråta. Det var jobbigt.. Men det är så skönt att få sjunga, det är som nån slags terapi för mig. men jag mår bättre av det. Och tur de, för sjunga kan man ju göra när man vill..
    Efter ett tag så börja jag och heidi frysa så vi tog heidis bil till sandviken igen, synd att kikki bjöd mig på vin, annars hade vi kunnat tagit min muppbil. Men väl i sandviken så åkte vi något varv och väntade på att Kim skulle komma från Gävle och helt plötsligt så dök det upp en vit 740 bakom oss så där va Kim. Så han hoppa över i Heidis bil, sen brumma vi iväg direkt och skulle hälsa på kristian, men han var inte hemma, så då åkte jag hem och sov med mitt gullkrull till hund:)


    idag vet jag inte alls vad som händer..Det är just sånna här dagar som får en att tänka så fruktansvärt mycket saker, ångesten bara kryper i kroppen och man bara letar efter saker man kan göra. Men tur att man har mallz ialla fall . När hon slutar så ska vi hitta på nånting skoj och så ska hon sova hos mig hade vi tänkt oss. Jag är jättesugen på att ringa till Kicki och fråga om jag får komma och rida lite. Men jag vet inte om jag vågar åka med min bil, för då går det väl inte att starta den sen. MÅSTE MÅSTE MÅSTE köpa ett nytt batteri .Får väl åka in till micro i veckan och fixa ett, för såhär kan man ju inte ha det heller .. hehe ...


    Det här är ett exempel. En killkompis som jag känner gjorde slut med sin tjej för att dom bråkar så mycket och dom är svartsjuk på varandra. Han gjorde slut med henne igår. men senare samma dag så bestämde han sig att han skulle ge henne en till chans. Och de högg tag i mig då . Shit va skönt för henne, fan va glad jag skulle bli om jag var hon. Men vet ni det bästa av allt var , jo att jag försökte få honom att förstå att man kan ge varandra en chans till här i livet. Ingenting är omöjligt. Men jag önskar er all lycka och allt löser sig.

    Jag blir bara så glad av att se när två personer älskar varann så mycket. Men samtidigt är det jobbigt också för jag önskar så mycket att jag också fick älska en person som älskar en så mycket tillbaka. Äh jag bara drömmer, kom tillbaka till verkligheten TOVAS..


    Nu måste jag göra nå nytta av den här dagen, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara sticka härifrån en sväng. När jag är i farten vet man aldrig vad som händer. I morgon kanske jag sitter i en bar i bahamas? Nee drömmar igen.

    Kram på er !


    Dagens fråga.

    Kan man vara vänner direkt efter att man gjort slut?

    Om du bara..

    Livet är inte alltid lätt älskling,  två själar gör sig redo för sitt sista adjö, månen lyser på himlen, vi står där tillsammans så stilla bara du och jag hand i hand, vi vänder om och går, skenet från den upplysta kalla vintervägen leder åt varsina håll, det är så svårt att släppa taget,  vänder mig om med en frusen tår i ögonvrån, skenet tynar bort, bara fotspåren kvar på den kalla vita vintergatan , sträcker ut handen för att nå dig , värma dig till vårens varma strålar skiner oss lyckliga igen, jag finns där borta . du behöver inte leta mer . om du bara våga vända om.  livet är inte alltid så lätt älskling...

    Kärlek


    Are we human or are we dancers?

    Goddag gott folk, nu är äntligen min dator hemma. Det är riktigt skönt faktiskt, för nu kan jag ladda ner lite musik/filmer och sånt igen. Riktigt skönt faktiskt! Nu har jag haft ont i huvudet två dagar i rad, fast i dag finns det ju en ganska bra anledning varför, Har inte druckit nånting alls, förrutom nu, har gjort i ordning en flaska vatten som jag ligger och klunkar i mig, hoppas på att huvudvärken går över snart. kl 4 kommer Heidi och hämtar mig för då ska vi till lilla jädraås .. Får se vad  vi hittar på för skoj tillsammans. Nåt roligt lär det ju bli ialla fall. Ja idag tappade jag en ståltråd på tandställningen ialla fall, jätte roligt eller så inte! Så i morgon kl 10 fick jag en tid hos tandläkaren i Gävle. Men nu är det inte lång tid kvar kan jag säga. MÅSTE NOG AVSLÖJA SNART. eller nu? Den 18 februari så är jag tandställningsfri eller hur man ska säga! Tror ni att jag är nå glad då? Fatta hur länge jag har stått ut med den här skiten .. 2½ år!!


    The world is changing
    and time is spinning fast
    it's so amazing how you came into my life
    I know it seems all hope is gone
    I know you feel you can't be strong
    and once again the story ends with you and I

    And anytime you feel like you just can't go on
    just hold on to my love
    and you'll never be alone

    Hold on
    we can make it through the fire
    and my love
    I'm forever by your side
    and you know
    if you should ever call my name
    I'll be right there
    you'll never be alone

    Hopeless to describe
    the way I feel for you
    no matter how I try
    words would never do
    I looked into your eyes to find
    as long as love is alive
    there ain't nothing we can't make it through

    Anytime, or only for a while
    don't worry
    make a wish
    I'll be there to see you smile








    Hos Mallz

    Så himla trött på min bil nu, den gör inte som jag vill. Vill ha en ny! Nu krånglar batteriet hela tiden också, får se om man kommer hem från malin senare då. Annars skiter jag i bilen och går så får den stå där och sura..

    Usch, nu vill jag ha tillbaka min laptop så ja kan ligga och kika på film på kvällarna igen, Men i morgon kommer sen :)



    Mia du är så go du!


    Din&min

    det finns en tätort på en slätt
    ett kyrktorn sträcker sig mot himlen
    som en tiggare under slummen
    du ser det från den stora vägen

    om du reser dit i vår
    säg att jag gärna kommer åter
    ifall allting är förlåtet
    att man blir klokare med åren

    om jag kommer dit igen
    har du en plats där jag kan vila
    ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
    ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

    hälsa skönheten i norr
    säg till Viola att hon lyser
    att hon var vackrare än sången
    och att jag önskar att jag skrev den
    fråga krigarna i väst
    var dom gömde sina byten
    se om någon av dom kom undan
    och kanske lever av det ännu

    om jag kommer dit igen
    har du en plats där jag kan vila
    ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
    ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

    gå till huset med balkong
    där järnvägsbommen ringer
    under den varma, svarta plåten
    har jag lämnat några drömmar

    en dag lämnade jag allt
    man kunde låta tiden vara
    det känns som andra sidan jorden
    vi kanske hade alla svaren

    jag har kämpat med en dröm
    jag ville inga brustna hjärtan
    inga slitningar i blodet
    jag ville hitta Söndermarken

    om jag kommer dit igen
    har du en plats där jag kan vila
    ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
    ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

    Dålig upd.

    Ja den här veckan blir det nog en dålig upd av minblogg. För syster har med sig min dator till storstaden. Men inte dör jag för det, jag har ju alltid den stationära, men den är inte lika rolig som min laptop . + att den är inne på evves rum, jag vill ju helst kunna ligga i sängen och glo på någonfilm på kvällen, men jag klarar mig väl en vecka..

    Iaf i morse vaknade jag kvart i 10 när jag hade tid påungdomsmottagningen kl 10. kasta mig upp, sprang in på toan, borta tänderna i 120, slängde på mig kläderna å ut till bilen, skulle vrida om, men NEEJ, inge batteri i dag heller. Så det var bara att hoppa ut ur bilen, skitförbannad  sprang jag som en idiot in och ringde till ungdomsmot och sa att jag skulle bli lite sen. Så jag skutta i väg dit med rask takt. Så ringde Malin och berätta att vi börja 11 idag, så det var ju tur så jag inte missa nånting. Ja väl klar därborta så traska jag vidare hem till Mallz så gick vi tillsammans till skolan, hade medicinskgrundkurs, nu har vi en lång håltimme, sen blir det idrott, sen ut och gå med Kikki. bra sammanfattning? Sen ikväll vet jag inte alls vad som händer. Men jag antar att det blir lugnt. Jag ska försöka tvätta lite, för mina underkläder börjar tryta.


    Ne nu ska jag vara social med malin iställer för att sitta här och blogga och vara osocial. kanske uppdaterar senare om jag orkar starta evves klumpiduns till dator.

    Ha en bra dag alla. Jag gör det bästa av min :) kram !

    Känns som ..

    Att jag borde sova nu .. För i morgon är det en ny dag med nya möjligheter. *Tänka positivt* ja det ska man göra. Fy fan vad Malins och min teater kommer äga. ja i dag bjöd jag på mig själv igen , kan avslöja att vi ska ha en rollstol och i den ska jag sitta å så ska jag låna mallz brillor. Fy fan., jag höll på att tappa magen igen när jag och malin kom igång.


    kan säga att min och kikkis prommis gjorde susen. Känner mig mycket piggare, men det vart svårare att kunna somna, så jag funderar på om jag ska ta och tvinga mig själv nu att somna, ska upp tidigt i morgon..


    Så bra, för nu har vi planerat in samtal 1 gång i veckan och det känns jätte bra.. Börjar komma på fötter igen och det är tack vara mina underbara vänner som jag har, SPECIELLT Malin .. TACK. Ni är guld värd.



    Puss&kram God natt


    Full fart..

    Har vilat ett tag nu och fixat frillan på min golvmopp till hund.. Haha snygg vart hon ialla fall..Asså shit va ja blir taggad på att powerwalka när man hör MGMT-KIDS och time to pretend. Ja vet inte men dom låtarna får fart på mig. helt märkligt, hehe.. Ringde nyss till kikki så vi ska ut och ta en riktig powerwalk på pensionärstigen. Ska bli riktigt skönt. Snabbt ska det gå, jag måste  bara köpa nya joggingshoes , för mina andra får jag så J*vla ont i fötterna av..Så det är prio 1 nu om det ska bli nå snygga former till sommaren.


    Äh va fan, sola nu då :D



    Skolan..

    Sitter i skolan nu och har skit ont i huvudet. Usch det är hemskt. Men de va ju malins fel, hon som fick mig att börja skratta så jag fick kramp haha.

    Vill bara hem och lägga mig nu.. Men det är bara en timme kvar ungefär. Det ska jag nog klara. sen ska jag knarka alvedon . eller nånting.


    Sen blir det promenad med Mallz.. Vi ska gå vid vallringen och knäppa kort på hennes gamla hus. Får man se hur det såg ut också ! Men ska bli skönt med lite frisk luft


    Ne nu ska vi knodda. Ciaooooo

    God natt

    Eftersom jag är en väldigt morgon trött tjej så är det nog kanske bäst att jag går och lägger mig nu. Jag ska ju faktiskt gå upp klockan 7 imorgon bitti. Och för att orka med en hel skoldag så måste man känna sig utvilad, så man inte tex somnar mitt i en lektion eller nånting, det skulle ju inte vara speciellt kul. Ne så därför säger jag god natt nu och hoppas alla sover så gott i natt, jag känner att det kommer jag göra ialla fall..


    Kram på er

    Ta det lugnt kväll..

    Ibland måste man faktiskt varva ner ett par grader och kanske tänka på sig själv. Annars brukar jag stressa runt hit och dit för att slippa tänka på saker och så. För har man roligt så tänker man ju inte så mycket, men ibland är man ju faktiskt tvungen att ta det lugnt också även hur jobbigt det än kan vara, speciellt för mig som bara måste ha folk runtomkring mig just nu . Den här kvällen ägnar jag åt mig själv ialla fall. Har laddat ner en bra film som jag ska kika på om ett litet tag, men för det ska jag ta ett fotbad och göra en ansiktinpackning (choklad) den fungerar jätte bra, köpte den på åhlens faktiskt. Prova den, om ni har tex rödblommig färg på eran hy, jag blir helt babymjuk och ansikter ser hur fräscht ut som helst. Ja ett litet tips skadar väl aldrig.


    Just nu har jag röda tånaglar. . Gjorde det till jul och nyår. Men nu börjar jag fundera på om jag ska göra dom rosa. Det är ju alltid lite roligt med lite färg :) Det skadar ju aldrig. Blir nog samtidigt som mitt fotbad.
    Det enda jag tycker är drygt att hålla på med är ögonbrynen. Det är det värsta jag vet, de är tråkigt,det gör ont och det tar så himla lång tid att få dom fina och lika varann, jag har även ett  ärr på vänstra ögonbrynet som gör så att det inte växer nå ögonbryn där och det är ju kanske hur störit som helst, jätte svårt att få dom lika då. men nu ska jag lägga ner tid på mig själv och fixa dom en gång för alla..


    Börjar bli så hemskt irriterad på mitt hår också. . Jag vill ha det lite ljusare och längre. Men mitt hår växer ALDRIG och då menar jag (ALDRIG) .. En bra hårinpackning skulle jag behöva införskaffa, för just nu är allt slut .. Fick panik i morse när jag inte hitta nån hårinpackning. Men jag tror att jag ska köpa mig en riktigt bra en nu så jag får nåt bra resultat en gång för alla. Någon som skulle vilja hjälpa mig att bleka lite. Men skulle helst vilja gå till frissan , men just nu finns det inte pengar till det. Alla pengar går till min cp bil . allt går sönder, sällan min otur också. Men det är ju elfläkten som ska bytas. Ja ialla fall så ge mig tips ni med blondt hår. Hur gör ni för att få det fint ?


    Ne nu ska jag sätta fart med mitt så det händer nåt. Skriver väl godnatt innan jag somnar ..Ciaoo




    En glad min..


    Tapper soldat

    Hej hoppas du tänker på mig 
    för jag tänker hela tiden ja du känner väll mig
    jag gråter blod av en ständig längtan
    känns som jag väntar på en dödsdom helt ensam















    jag vill iväg dit mina rötter är
    men nån har asfalterat fast min fötter här
    jag är trött på det mesta kan nån lätta på trycket
    sitter i en cell och du har kastat bort nyckeln
    sympati fan jag vet hur det funkar
    alla ger mig vatten när jag ligger här och druknar
    tack för hjälpen inget mer för all del
    jag ser i dina ögon som liknar korallrev
    hur underbar du var ingenting jag törs nudda
    ett mästerverk på två ben, guds först födda
    det var tungt vi gick mot en svår död
    du var min diamant under min kolhög
    till och med blinda ser en sån söt kvinna
    jag höll dig i min hand men du försvann min snöflinga
    tynade bort, förlåt för det vi sagt
    gick från korthus till ett ståtligt palats
    varje dag var jul och jag lånade tiden
    ville vakna upp å se dig sova brevid mig
    bästa presenten en man kunde få
    dig vid min sida det måste du förstå
    Jag minns det som i förrgår
    känns som jag grinar taggtråd
    en eldsjäl tagen från en tapper soldat
    du var mitt allt min ängel
    du gled ur mina händer
    en evig lycka som gjorde mig till den jag är idag
    jag har ett stort hjärta men det frostar ibland
    tänker på minnen och vill offra min hand
    för att allt ska va sant kommer det bräcka nån
    för inne i min själ är statusen läktarvåld
    blev blind av kärleken och dela mitt rus
    men du spotta i din näve tog ett levande ljus
    ifrån mig, borra genom vinkorken
    glömde alla minnen grävde upp milstolpen
    å kasta den på vägen bara sket i det jag sa
    du strippa mig på allt jag får ingenting tillbaks
    å ringen som jag bar en symbol för vad
    hur du såra mig gång på gång hoppas du mår bra
    fyfan, vill inte spela nån martyr
    min tomma blick jag känner mig som en staty
    frågetecken, vet inte hur min dag slutar
    men leendet från dig borra genom titanmurar
    de gav mig kraft ett blänkade pärlhalsband
    du gick så elegant bara svävade fram
    när du tog mig i din famn kände jag mig allsmäktig
    tanken om ett liv utan dig gör mig kallsvettig
    var i himmelriket hade nyss blivit kung
    men nu super jag mig full å grinar vid livetsbrunn
    världen känns så liten liten som en ärta
    hur kan din lilla kropp bära ett så stort hjärta
    Jag minns det som i förrgår
    känns som jag grinar taggtråd
    en eldsjäl tagen från en tapper soldat
    du var mitt allt min ängel
    du gled ur mina händer
    en evig lycka som gjorde mig till den jag är idag












    Gårdagens angling. .

    Igår var det en bra angeldag, vi fiska inte så länge. Men vi fick 3 gäddor, den sista kasta vi i. Men dom andra sparade vi för har dom bara nuddat isen så skulle dom inte klara sig mer än en dag i vattnet om man kastar idom igen, det är bara plågeri så pappa slog ihjäl dom. Men den sista rädda vi :)




    Söndag..

    God morgon eller nånting, vad säger man? Hade en hur rolig kväll som helst igår. Skrattat som jag aldrig skrattat förut, skratta så jag höll på att spy tilloch med. Aja, först var vi på bilagan och sjöng å sjöng å sjöng, man fick ur sig lite känslor där ialla fall. Mycket skratt och glada miner, ja oja ..
    Sen när klockan blev halv 1 nånting så ville Tessan och sabina gå vidare så då hängde jag och kikki såklart på. Vi tog bilen upp till söder OBS ( jag var nykter)  haha.. Ja men där var det självklart stängt, Jag & kikki sprang som fan från bilen och tillbaka (vi hade inge jackor på oss) så det var en aning kallt. Ja då var det ju bara att gå på hangloos då. Världens fjortisställe. Men vi danska häcken av oss ändå. Jag dansar bättre när jag är nykter måste jag faktiskt erkänna haha. Det gör jag faktiskt! Men kul som fan hade vi ialla fall. Vi hade våran egen hörna och killarna va på en som om man vore nånslags löptik . Okej dom såg ju bra ut , men ja vill inte ha nå smågrabbar heller. Men kikki sabina och jag dansa på endå vi, Sen när dom stängde så ville sabina och Tessan på efterfest hos nå grabbar, men jag och kikki som gillar MAT åkte till max i stället å tog DRIVE IN. Ne fy fan så mycket som ja skratta då har jag aldrig skrattat förut tror ja, Tappa andan å allt. å när jag försökte sammla mig så gick det inte för kikki gjorde nåt annat ännu värre så jag aaa höll seriöst på att dö där ett tag. !! Ne den här kvällen slår alla, Fy f'an va kul jag hade.. Sen drog vi till Sandviken, åkte nåt varv, sen hem, eller hem och hem ? ;)



    Nu ska jag göra iordning mig lite granna, sen hämta Malin för vi ska åka och sno tillbaka en hund som blir misskött av sin ägare.. FY fan.


    ursäkta.

    Inte någon bra uppdatering idag.. Men jag antar att jag skriver några rader när jag kommer hem från Gävle.
    Nu ska jag hämta upp Kikki och Sabina..



    ha en bra lördagkväll allihop !

    I miss you so


    GOD NATT

    Nu ska jag sova, ska ju upp tidigt i morgon å fiska med pappa. Ska bli kul !

    Lyssnaochnjut


    ;(


    ;(

    I guess I need you baby..






    Många nyfikna.

    Verkar som det är många som är nyfikna på vad som händer den 18 februari.  Jag tänker inte avslöja utan det ska bli lite roligt just då .. Ni får hålla er. Jag är överlycklig ialla fall.

    Kom nyss hem ialla fall. Träffat fredrik en sväng på stan.. Han hade en v70, skit fin. först trodde jag att det var polisen som låg bakom mig, men nee de va lilla fredrik det .. Så var jag även med bästa Malin . Vi skratta som fan och hade kul. Hon får alltid mig på bättre humör. Vare sig jag är ledsen arg eller deppig. Min solstråle här i livet.. .


    En sak jag längtar till är tills på söndag ialla fall. Då drar vi hela bunten .. Det ska bli så skönt att få komma iväg lite och med så roliga människor. Ska bli skit kul :)


    Jag och malin var till Gävle en sväng , så stanna vi på ok brynäs och köpte spolarvätska och två doftgranar till min bil, vanilj och everfresch. bra blandning. Nää men jag öppna bara vaniljen.. Det måste ju lukta gott i snabeln..



    Längtar som fan till helgen, den kommer bli underbar.. men nee nu måste jag tänka på sovtime. Ska ju trots allt upp tidigt i morgon. Sen har jag ju ett prov å göra i morgon också..

    Så god natt på er. hoppas ni sover gott, för det kommer jag här med min lilla Minnipinni. ..


    KRAM


    MALIN SUNDBERG

    Det finns så mycket att skriva om den tjejen. Vi har inte känt varandra länge, ett halvår ungefär, men hon är redan min bästa vän. En vän som alltid ställer upp i ur och skur. En vän som bara får en att börja gråta av sin godhet. Man blir helt mållös hur underbart snäll hon är. Jag älskar dig

    Överlycklig

    Just nu så är jag överlycklig, har fått veta en sak som händer nästa månad :):) :)

    My only hope..

    God natt på er där ute, det blir en jobbig natt för mig .. Nu vet jag inte vad jag ska skriva jag har hjärnstopp, sen så har jag inte så biktiga saker att ta upp heller. så jag tänker bara säga god natt nu och att alla sover så gott..



    KRAM

    I´m going crazy..

    JA BLIR GALEN AV DIG

    kommer du ihåg?

    Har du gjort vad du ska Är hon bättre än jag, är du lika lycklig som du var det är trist 
    att vara den som sitter kvar här ännu Jag tål inte att se er två tillsammans
    Bor du kvar där du bor Jag fick ett flyttkort där du fråga' mig hur livet var
    Det är inte som du tror Du ville att jag skulle hälsa på och se vad ni har Men jag tål inte att se er två tillsammans
    I dina ögon var det lättare att va I dina ögon Jag trivdes bättre i dina ögon
    Du sa: Jag vet vad du vill Jag sa:
    Jag vet vad du tror, jag tror Bara vänta lite till Så får du tro vad du tror,
    du vet vart jag bor Du får gärna komma hit och skrämma mörkret ...

    Tisdag..

    Idag har jag varit i Ockelbo och ridit på Lillis. Jag tyckte  att det gick jätte bra, han var duktig den här gången, men jag hade lite ont i knät i början bara. Så det var lite synd, men när vi hade ridit ett tag så fick Lillpojken nog, men Kicki knäppte lite fina kort ialla fall. :)

    Nu ska jag snart äta lite kebab och sen köra iväg en sväng till några puckon..



    JAG MÅSTE FÅ LEVA MITT LIV SOM JA VILL. MEN VAD TVEKAR DU PÅ?

    God natt..

    Idag har jag gjort en hel del saker.. Den vart bättre än vad jag trodde när jag vaknade .. Jag vann i alla fall över pappa i pimpling.. HAN gav upp efter ett tag för att han tyckte att det var för kallt .. Så jag skulle kunna suttit kvar där 1 timme till :)


    God natt ..

    BELIVE

    No matter how hard I try
    You keep pushing me aside
    And I cant break trough
    Theres no talking to you
    Its so sad that youre leaving
    It takes time to believe it
    But after all said and done
    Youre gonna be the lonely one, ooh

    Do you believe in love after love?
    I can feel something inside me say
    I really dont think youre strong enough, no
    Do you believe in love after love?
    I can feel something inside me say
    I really dont think youre strong enough, no

    What am I supposed to do
    Sit around and wait for you
    Well I cant do that
    And theres no turning back
    I need time to move on
    I need love to feel strong
    cos Ive had time to think it trough
    And maybe Im too good for you, ooh

    Do you believe in life after love?
    I can feel something inside me say
    I really dont think youre strong enough, no
    Do you believe in life after love?
    I can feel something inside me say
    I really dont think youre strong enough, no

    But I know that Ill get trough this
    cos I know that I am strong
    I dont need you anymore, I dont need you anymore
    I dont need you anymore, no I dont need you anymore

    FATTA!!!!!!!!

    Ive been standing out in the rain
    Ive been calling your name
    Got that lonely feeling again
    Calling out your name
    Do you hear me? do you want me?

    Baby its all or nothing now
    I dont wanna run and I cant walk out
    Youre breaking my heart if you leave me now
    Dont wanna wait for ever
    Who do you think youre fooling
    Who do you think youre fooling
    Baby its all or nothing,
    Baby its all or nothing now

    Ive been trying to get to your heart
    But Im chasing shadows
    We keep falling further apart
    So near and youre so far
    Do you care now? do you know how?

    Måndag. .

    Snart har hela måndagen gått också.. Har varit hos pappa idag, vi pimplade lite .. Jag fick 3 fiskar och pappa 2. Så jag vann :D som alltid. Nån som vill utmana mig ? ;)
    Sen när vi fiskat klart skjutsade jag hem pappa till gävle, så tog jag en sväng förbi max. GOTT GOTT.
    Efter det gasa jag gamla vägen hem till Sandviken, hämta upp Malin så tog vi en riktigt skön promenix. Å jag som hade täckisar på mig vart helt slut i benen.. Efter vi gått klart så skjuta jag hem malin och nu sitter jag här och nördar och väntar på några nördar:D *Humor*



    Nä nu vart det ändrade planer.. Heidi och kim är på hålldammen så dit ska jag gasa nu. Får se om jag kommer hem levande i kväll. DÅ BLIR DET MOVIE !

    Söndag

    I dag är det söndag igen, jätte kul. Inte ens en affär som är öppet ju .. Ska göra i ordning mig nu, duschat och så.. för att idag ska jag och Mallz ut och promenixa..och då ska jag använda mina tyngder som jag fick av min syster i julklapp. Så man tränar armarna lite, DET BEHÖVS:) hihi.
    Sen ska jag till urskogen igen å peppa grabbarna. Haha, undra om jag bara är ivägen haha.. nee de tror ja inte. Jag som har värsta smarta hjärnan fick hjälpa Eddi med sin dörrsida så att de gick att öppna, ja fixa det, men sen kom mattias och förstörde de. MORR. haha.. Nee snart är den helt klart. Så de blir nog att åka på rally nästa lördag ialla fall, mot ljusdalshållet eller va de var nånstans.. Heidi och kim ska nog med också .. :D

    Nä nu ska jag dansa vidare ...PUSS PÅ ER  ^^

    MGMT

    I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.
    Let's make some music, make some money, find some models for wives.
    I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.
    You man the island and the cocaine and the elegant cars.

    This is our decision, to live fast and die young.
    We've got the vision, now let's have some fun.
    Yeah, it's overwhelming, but what else can we do.
    Get jobs in offices, and wake up for the morning commute.

    Forget about our mothers and our friends
    We're fated to pretend
    To pretend
    We're fated to pretend
    To pretend

    I'll miss the playgrounds and the animals and digging up worms
    I'll miss the comfort of my mother and the weight of the world
    I'll miss my sister, miss my father, miss my dog and my home
    Yeah, I'll miss the boredom and the freedom and the time spent alone.

    There's really nothing, nothing we can do
    Love must be forgotten, life can always start up anew.
    The models will have children, we'll get a divorce
    We'll find some more models, everything must run it's course.

    We'll choke on our vomit and that will be the end
    We were fated to pretend
    To pretend
    We're fated to pretend
    To pretend

    weee.

    Har precis pratat med Mattias. . Vi ska åka på isen idag :) guu va kul de kommer bli, längtar som fan. Nee nu ska jag dra ut från denna lägenhet och göra nån nytta av dagen..
    Kanske skriver sen, det märks om man kommer hem haha.



    KRAAM

    jag&johanna


    God morgon..

    Usch va jag känner mig sliten idag. Men det blir väl bättre med dagen .. skulle jag tro, Eddi har lovat mig en ny mobil så att jag ska slippa tegelstenen, visst är han snäll :)


    Ne usch, nu måste jag göra i ordning mig och göra mig redo för dagen .. den kommer bli kalas !!


    KRAM

    Försök du bara ..



    ....

    Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd och komma in
    du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.
    Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
    och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål.

    Och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
    om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.

    Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet
    du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet.

    Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
    du får be en bön att tiden du behöver räcker till.
    Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
    och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro

    Och du får inte andas på min panna inte få mig falla mer
    om du inte sen kan stå för all den oreda du ger.
    Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
    när jag önskar inget hellre, Än att du gör allt emot mig snart.

    Hej på er..

    Bilen starta inte i morse, så jag kom aldrig iväg till min tandläkar tid Det var ju lite synd, eftersom dom är ganska viktiga. Men sen kom en snäll person och hjälpte mig, dig vet man att du alltid ställer upp :)

    Nu, eller snart ska jag åka till mekonomen , Ska köpa en grej till bilen som gått sönder lite , så ska jag även få hjälp med det av en hjälte:) Så nu mår jag bara bra.


    Jag är jätte jätte sugen på att gå ut och sjunga karaoke ikväll. Nån som är lite sugen med? :)
    Får se om jag gör de eller om jag ska upp till urskogen å kramas:D


    Kram på er