• bloglovin
  • -


    -

    Hej å hå, min helg har varit perfekt. Hunnit med att jobba, festa + en hemmakväll & en hel del överraskningar. Nå bättre kan det inte bli, förrutom det hemska vädret som sverige bjuder på. När hade våren tänk att ta sig ett kik förbi igen ? så less på det här nu, inte ens kul att jobba på gå schemat när de är så här. Min påsk helg kommer jag tillbringa på jobbet, men det gör inget, jag bryr mig ändå inte så mycket om påsk. Roligt att få lönelappen sen också. Igår vart det mys med Sarah. Johan Falk och massa onyttiga saker. Så nu ska jag avstå från sånt ett tag:)
    Nu tänke jag göra i ordning mig för kvällen sen möta Sandrooo en snabbis efter det sova, så jag är pigg tills i morgon, jobbar 11-21.

    Det är så guld värt att få prata med dig som vän igen. Det känns bara så himla skönt:)


    -

    BLÄ!

    -


    -

    Man ska inte kolla tillbaka, men ibland kan man bara inte låta bli. ;/







    -




    Att man kan drömma något så verkligt något så underbart
    och sedan bara slå upp ögonen och allt är borta. .

    -


    -

    PARTYYYYY.  KHARMA IKVÄLL ;) Ha såå kuuul !

    -

    Har nyss vart ut med Minnie. Känns som jag inte orkar ta ett steg till mer idag. Först sprungit hit och dit på jobbet sen var ut och gått med Kikke i 2 timmar. Puh, men heja mig, beach 2010 ;) Hoppas jag höhö.. Borde egentligen gå och lägga mig nu, ska ju upp halv 6 i morgon igen, lika fredag, sen är jag ledig på lördag iaf. Tur det, för då kommer man väl ligga bakis eller nåt:D Åååh jag längtar till min och kikkis semester i sommar, vi planerar för fullt, 4 ½ månad dit, men det är bra att vara ut i god tid. Men det känns som en evighet dit, men men. Den veckan kommer bli kalas kul iaf.. Buhuu jag vill dit nuuu nuu nuuuuuu!! Ne nu måste jag lägga mig. jobbar till fyra i morgon sen ska jag nog ut och gå med sandra en sväng:) Och har lite mer inplanerat men de nämner jag inte här;) aja. sov gott mer er :)


    Förresten :) jag måste ha världens bästa mamma . en guld * åt henne :)


    GOD NATT

    Jag & Sandra smååå. .

     


    -

     

    HEYY Jag heter faktiskt Tovää hähä och är humm 14 tror jaa .. . . höhö


    -

    Åhh. vilka vårkänslor man börjar få. Det är undeerbart ! Har haft en jätte tuff dag idag på jobbet. Fick jobba över lunchen så fick knappt nån rast i huvudtaget och stress hit och dit. Men det gör inget, jag är på bra humör ändå :) men de är sällan jag är seriöst sur :) höhö. . sitter och försöker hitta en lägenhet, men det går inte så braa , inget som passar lilla damen här ;) Men nån ska man väl hitta i varje fall :) Ska iaf snart träffa på kikki för en lååång och skön prommis. Blir till Högbo och tillbaka :) Nu ska jag sätta fart så man får bort idefläsket man byggt på under denna hemska vinter ! usch vilken hemsk vinter det varit! neee nu ska jag inte vara negativ här ;) 55 kilo innan sommaren, va tror ni på de? de är 7 kilo de. ne usch va onyttig jag har varit, lär ju fan kunna komma i mina snygga slitnajeans som peter tycker är så sexiga;) eller kommer idom men då måste jag ligga ner HAHA!!!
    Fetto jag är:P äh kunna vart värre ;)


    JAG VILL BYTA BIL! NÅN SOM VILL KÖPA MIN ? (A) Jag vill ha en ÅÅÅDIII:)


    HEJ DÅ

    -

    Hade trevlig kväll igår, en hel del köra bil hit och dit bara, först Ivantjärn sen va inte en viss person däär så då fick man åka tillbaka till Jäderfors och sen ockelbo sen gävle och sen tillbaka till ockelbo igen och sen sandviken efter de jäärboo. Hmmm :P. . Idag har jag och Emma vart i valbo och handlat lite. Vart några tröjor och mat på sibylla höhö. Ikväll blir det bara lugnt, film med tjejerna . SÅ skönt och haft ledig helg. Mår mycke bättre nu också. SKÖÖÖNT!


    kikki: - DU Tove dom där killarna står och råglor på ditt arsel hela tiden, vänd dig om så jag får se om du har nå hål eller nåt ?

    (jag vänder mig om)

    Kikki - Nej fan! de va ju inge fel där inte.

    (jag vänder mig om mot dom och ger dom bitchblicken)

    Kikki - Du jag måste gå på toa!

    Jag - NEJ!! lämna mig inte här med dom där !

    kikki försvinner och självklart kommer dom fram.

    - Heeeej va heeteeer duuu? vill du dansa?

    Jag - Tove, men jag är nykter och inte intreesserad så hej då. Haha klockrent !!!!


    Ne nu ska jag göra nån nytta här innan det blir film.




    I still miss someone

    ---


    -




    Fattar inte varför ni fortfarande läser min blogg när jag i princip aldrig uppdaterar nånting. kanske i hopp om att jag ska göra de ? som nu ;) Sitter iaf här och ser ut som ett skatbo i håret, ska ju snart möta upp kikki & Filini för en mysig promenad i detta underbara väder ! Så skönt att jag vart frisk så snabbt :) Men har ju legat i sängen i 2 dygn ungefär så kanske därför :)  Min helg ser ut att bli lugn iaf. Mys med tjejerna bara. Åh underbara ni, kan man ha bättre vänner än er? ♥  Ni har verkligen hjälpt mig igenom massa tragiska händelser de senaste månaderna. Utan er vad hade jag gjort då ?:)





    Åh jag kan inte förstå att man bara kan falla sådär ? du bara kom och nu är du borta. Men varför? För att de är gud som försöker rädda mig från en skit till eller bara att du är för perfekt för mig ? Det kommer jag aldrig få veta. Men det jag vet är att du va rätt på nå vis. Sluta bry dig i vad andra säger. Det var bara ett stenkast ifrån.. Älskar dig ! Ja juste älskar allt som har med dig att göra.


    Sjuk egentligen. . 


    Fortsättning följer . . . . . . .