• bloglovin
  • Serie nörd

    Jahapp, då har jag kollat klart på hela serien Harper´s Island. Grymt bra, 13 avsnitt. Känns som man har mycket att göra ibland njee. Känner annars att jag är hela tung i huvet av allt tv tittande, i morgon är det tv förbud om jag ska slippa få rutiga ögon. Kanske dags att lägga sig så man orkar upp i skaplig tid i morgon, så nu blir det godnatt faktiskt. ♥

    Se mig för här är jag...

    Jag har en känsla av hopp i kroppen just nu. Kanske början på ett nytt kapitel ? Bort från den mörka dystra tiden och ge våren och sommaren en ny chans, kanske med en gladare min och allt på den ljusa sidan ? Jag har ju möjligheten att välja, gräva ner mig och tycka synd om mig själv eller leva och försöka göra det bästa av situationen. Hur som helst, så har jag en känsla av att det kommer att ordna sig..

    Älskling är i Sthlm å jobbar och lämnat bilen hemma (lucky me). Så jag har tänkt uträtta lite ärenden. Måste tex åka till jobbet med min sjukskrivning eftersom de helst vill ha den i handen. Så då när jag ändå är i Gävle så ska jag passa på att göra flera saker samtidigt, måste hämta ett par saker på försäkringsbolaget med. Usch med alla papper som ska fixas jämt, jag blir alldeles snurrig..

    Kom på nyss också att jag har ett STORT smink paket att hämta ut på Hemmakväll. Kan lova att det är det sista jag ska beställa nu. För nu ska pengarna sparas, inte för att jag får lika mycket nu som när jag jobba, men de är runt 12000 och de känns ändå dugligt att få från försäkringskassan. Jag är bara såå glad att jag jobbat stenhårt de senaste åren. Det lönar ju sig faktistk i slutändan, och förhoppingsvis så kan jag kanske börja jobba i höst.

    På lördag ska vi kika på ett hus i Västanbyn, ett litet vitt hus med blå knutar. Jag är full av förväntan och hoppas det är som jag föreställer mig. Tänk att få greja med ett hus å plantera blommor och annat som hör huslivet till. Saknar bara de där med att klippa gräsmattan. Det känns som en evighet sen jag bodde i hus nu. 2007-08 flytta vi ifrån Sikvik och det va ju inte ett litet hus precis och inte en liten gård heller. Men jag gillar det där, jag är en utemänniska som trivs så. Vi får se hur det slutar. Men jag hoppas hoppas hoppas..

    Nä nu ska jag ta å slita mig för håret måste fönast och fixas och sminket med.


    kram på er♥


    Se mig för här är jag låt mig få komma nära till era hjärtan så som den jag är
    den jag försöker vara ge mig min morgondag min enda önskan nu och här
    älska mig för den jag är



    Ibland känns livet lite konstigt.

    Ibland undrar jag och ödet verkligen är planerat eller bara en slumpgrej. Jag funderar alltid på varför det blir som det blir och hur livet förändras så fort. Igår älskade jag dig, och idag såg jag dig och sa - Där är han. "Han" liksom?, som engång var någon jag verkligen brydde mig om, men inte längre nu är det bara en "han" i mängden.
    Och nu är jag med någon som jag aldrig trodde jag skulle få vara med. Ibland kan jag kolla på honom och tänka - Är det verkligen sant? Och tänk om vi aldrig tagit kontakt med varann igen, vem hade jag vart då? Hur hade mitt liv sett ut? Vem hade han vart med? Ibland blir jag knäpp på mig själv när jag tänker såhär men jag kan inte låta bli. Därför har jag verkligen tänkt igenom en sak idag och ska ta vara på dem här orden..

    Ingenting är omöjligt, lev i nuet och ta vara på tiden, imorgon kan livet se annorlunda ut.


    Godnatt ♥