• bloglovin
  • Tro det eller ej !

    Men det spökar vart jag än är. O nu ska ni få höra !

    Har ju jobbat natt hela helgen o jag o Lotta har suttit o prata om det övernaturliga, om hur det spökar på boendet o lita olika hisorier hit o dit. Sa till henne att jag kommer inte tro på nånting förns jag är med om nånting själv. natten var som vanligt o jag skulle bara gå över till TB för ett larm, va så himla yr o trött så jag glömde att man måste låsa upp med taggen i ställe för nyckeln å stod där å höll på ett tag innan jag kom på de. Precis när jag skulle låsa upp å larma av så börja en apa  ( gosdjursapa) skratta inne i byrån vi dörren. Trodde först att de va larmet som lät sådär. Men sen fatta ja att de kom från byrån, å precis när jag öppna sluta den låta. Helt skumt, för den lär man slå skiit hårt för att den ska låta. Ni vet hur dom där fungerar ungefär ? Jag  o lotta kolla på den sen å då gick den inte ens att få igång. ( livrädd ja ) vägra gå där själv sen. Men sista minuterna av natten så va jag tvungen att gå in på kontoret o hämta min jackaa osv. å då stod dörren öppen å allt o jag hade satt apan uppe på byrån, å precis när jag gå förbi så börja den låta igen o efter de pröva jag allt, hoppa brevid byrån, skaka på den allt som kanske skulle kunna göra att den låter, men de är ju helt omöjligt när den knappt går igång när man slår den i rumpan (som man ska göra)  Helt mysko allting. SEN en till sak att i dag tände jag massa ljus i vardagsrummet, springer iväg o pratar i telefon i sovrummet, sen tänkte jag gå ut o möta staffan å så tänkte jag släcka ut alla ljus men då va alla i fönstret redan utblåsta, så då tänkte jag bara, hmm släckte staffan ut dom innan han gick? så jag fråga han när jag kom ner, men han hade inte släckt nå ljus. Å de finns de inte heller nån naturlig förklaring till. Är de här nå slags sett att dom vill visa att dom finns nu eller ? ? ? hoppas dom ger upp nu i varje fall, för nu börjar jag tro mer på de ialla fall. . Så nu räcker de. Ska sova på soffan i natt med två täcken å tvn på. I morgon ska jag säga upp min lägenhet o ta en annan ;) Go natt på er!

    En oktoberdag på hästryggen . . .






    When you try your best but you don´t succeed . .

    Just nu känns det lite så. .

    Helgen har varit så himla jobbig, fick iaf en kväll på krogen i lördags med tanke på mitt dumma val på morgenen. men flörtig som jag är så fxa jag ledigt på lördagnatten;) å gick ut sönda. Så ska jag gå ut i mån natt :)
    Har inte alls nå vettigt att skriva mer än att jag är så uur trött på detta. Vill att du ska bli lite magic nu nu nu!!!!

    TAKE CARE!