• bloglovin
  • -


    Favoriten just nu ..



    -


    Gratis Spotify Premium ( Utan reklamstopp osv HELT gratis ) Klicka hem :)
    [Klicka här]


    -

    Kan knappt tro själv att jag är så pigg som jag är. Men har vart ute o härjat två dagar i rad nu, allt känns som vanligt igen. Bra återhämtare :) Emma har ju vart här o piggat upp mig ganska rejält också, vi har haft de så kul så:) Fast i dag har jag vart lite putt, Lämna in flexen till avgassystemet för att anetorn ska få byta tänkte ja. Nee då har dom sönder hela skiten, så nu har man fått beställt nytt avgassystem också. LESS. Men men, ska inte lämna in min bil där mer iaf , dom har alltid krånglat så ne de va sista chansen. Så skönt att bara vara hemma en fredagkväll, bara jag o min underbara Minnie å Elsa. Vi är radarpar vi . Gohjärtat mitt. Smet gjorde hon idag också. då vart inte mamma glad! Busfrö . . Nu ska jag jobba vidare på designen sen sova tror ja. I morgon kommer ju Kikki o ska bo här med mig i 2 dagar :) Får se vad vi hittar på för bus då :) Nåt som vanligt !


    God natt på er !


    -

    Just ja !


    -

    Hade världens vidrigaste dröm nyss. Jag föreställde ett offer i nån sjuk film. Iaf så den jag föreställde var en man i 40 års åldern. Han hade tydligen gjort någon mördare nånting så han vart i stoppad i ett järnskåp med hjul på o vart nerskjutsad i en brunn.. Allt kändes så verkligt . Fy vilken panik jag kände. O inte vaknade jag heller! Annars brukar allt lösa sig när man vaknar men jag gjorde inte de! De här var nog den värsta dröm jag vart med om. Hel sjuk

    -

    Nyss beställt min älskade JP parfym . . Men nu sticker jag o Emms ut på lite äventyr .
    Får se när vi kommer hem igen :)


    -

    God morgon !! Hur tillåter man sig själv att vakna nu egentligen ?? Måste va den största sovtutan i hela världen ja. Men det gör inget, syster sover än hon med. Sen ska vi gå o sola så man bygger på brännan lite. Anyways. Kom hem en dag tidigare från Mantorp, mitt tält gick sönder o Partytältet flög iväg, de låste isbjörnar o regnet 1a dagen gjorde oss genomsura. Men utöver de så hade vi trevligt, sandra var obelix o jag pippilångstrump enligt linköpingborna haha. Mina batteri tog även slut första dagen så jag va telefonlös o de kändes drygt. Kunde inte knäppa nå kort heller, men har några på några vägskyltar haha. Kom hem runt 18 tiden i går o kände mig rastlös så jag ringde sarah å hon skulle tydligen ut på lobby så jag hängde på nykter. Va är de för mening att dricka egentligen ? har lika kul nykter ja. Fick mitt roliga paket från Nelly igår, allting passade perfekt :) nu väntar jag på sminket o silica duon. Fast sminket tar nog ett tag med tanke på att de ska fraktas från England. Får se vad som händer idag då. Ska ut med min fialotta nu i alla fall å sen sola, Ska bara ta det lugnt ialla fall sen. Hoppas ni haft en bra helg ialla fall, min har vart toppen : ) kram på er!




    -

    Känns väldigt drygt att jobba natt nu. Fick packa som en tok innan jobbet, känns som jag glömt hälften av det jag verkligen behöver. Hatar att stresspacka, har ju liksom haft fullt upp idag också med möten å sånt. Men jag ska nog ha packat ner det som behövs för en helg med bilar, tältande å party party (halvt nyktert) Någon droppe får jag väl ialla fall svälja ner:) Usch va jag kommer va sliten i morgon, kommer nog inte få sova mycket precis i sandras dånande golf. Eller så blir det helt enkelt lätt, billjud bra vaggvisa;). Kommer bli en toppen helg! Nu ska jag bara ta det lugnt o försöka hålla mig vaken. Upd efter Bugrun . . Hejssvejs !

    -

    Har ägnat min natt åt lite nätshopping, har beställt kläder o skor från Nelly.com bla annat 2 par leggings ( ett par som är matta som läder o ett par med blommiga mönster på ) Ett par snygga High heels (16cm) kilklack o en partyklänning som är ljusljusrosa, perfkt till sommaren å så en fin blommig tunika. Har även beställt Silica Duo från Vitalas som jag tidigare prövat som hjälper dig att stärka hår hud o naglar, fungerar utmärkt + att dom har ett startpis på 79 kr o man slipper frakten. Perfekt ! Även besällt lite smink från Elf som två läppstift, 2 Lip plumper o ett all cover stick. Spännande, måste ha något att pyssla med medans jag ligger som en döing i 2 veckor. Näe hörreni nu ska jag packa ihop mitt o åka hem o sova ett par timmar för att sedan gå på ett möte lite senare + ska besöka apoteket. EN DAG NÄRMARE BUG RUN. . . Sov gott till mig själv:)



    4 dagar kvar ! 

    -





    -

    Känns som att jag sovit bort hela den här dagen. Jag har inte ens vetat om det vart fint väder eller ej. Men i morgon får jag inte sova länge för då ska jag åka till HTJcentrum o va med på nåt möte om i sommar. ( Eftersom jag ska börja i Sandviken ) Ska bli skönt att slippa åka så långt, nu kommer jag kunna gå till jobbet på 5 minuter. I alla fall så åkte jag hem till Kikkis mor runt 5 tiden för kikki höll på med Husvagenen å vi skulle äta lite o kolla runt på rusta / Dollar efter färg. Vart inte nånting av vad vi tänkt inhandla i stället kom jag ut med

    Dollar

    - 3 Par sol
    - 2 necessärer
    - Hårband

    Rusta

    - Grisöron (Till Minnie)
    - Skit cool väst till min lilla gobit, rockstaar
    - Massa smink från bla Lumene ( Allt mineral ) Passa på !
    - Andra behövliga saker som B - rondeller, allt som går åt typ

    Va var det jag skulle ha egentligen ? Ingenting av det där uppe ialla fall ! Och sällan jag då. Inte så förvånad precis. . Vi köpte med oss mat från Mc donalds ialla fall, fy på mig själv. Jag som sagt att jag aldrig mer ska äta där. Men dum är man ju . Den här natten å nästa natt sen är det fredag o då beger vi oss mot BUUUUGRUUUN! Sova i tält å greja, de är jag o Sandra bra på å lilla floddis. Men så är det sörreni. Nu ska jag försöka leta på en skaplig film å kika på så natten går lite fortare.

    SKÖT OM ER Pusselipuss ♥




    Jag har ett stort hjärta men det frostar ibland tänker på minnen och vill offra min hand
    för att allt ska va sant kommer det bräcka nån för inne i min själ är statusen läktarvåld
    blev blind av kärleken och dela mitt rus men du spotta i din näve tog ett levande ljus
    ifrån mig, borra genom vinkorken glömde alla minnen grävde upp milstolpen
    å kasta den på vägen bara sket i det jag sa du strippa mig på allt jag får ingenting tillbaks
    å ringen som jag bar en symbol för vad hur du såra mig gång på gång hoppas du mår bra
    fyfan, vill inte spela nån martyr min tomma blick jag känner mig som en staty
    frågetecken, vet inte hur min dag slutar men leendet från dig borra genom titanmurar
    de gav mig kraft ett blänkade pärlhalsband du gick så elegant bara svävade fram
    när du tog mig i din famn kände jag mig allsmäktig tanken om ett liv utan dig gör mig kallsvettig
    var i himmelriket hade nyss blivit kung men nu super jag mig full å grinar vid livetsbrunn
    världen känns så liten liten som en ärta hur kan din lilla kropp bära ett så stort hjärta . . .





    -

    Hej hopp vilken energi jag har idag, NOT !. . Jag o kikki har ju vart ute på lite äventyr de senaste dagarna. Helgen blev det Gröna Lund på fredan med Kikki, Linn, Mattias å Nicklas. Va skit kul, åkte Insane som va helt INSANE! sen lördagen grillade vi alla hos Mattias, va supergott. Seriös grillning med de ena å det andra, men blev tungen att lämna festligheterna kl halv nio för nattjobb, vilket va väldigt dryg när man har så trevligt som vi hade! Har faktiskt en hel del att skriva om, så tur att jag har hela natten på mig då:) Hade även tänkt hinna designa om bloggen lite också får se hur de går, har tappat lite kunskap :P anyways. I söndags vaknade jag upp efter ett jobbpass ca kl 1 . Kände bara hur tråkigt jag hade så jag ringde kikki o sa att jag skulle förgylla hennes tråkiga söndag lika så min . Så jag hämtade upp henne för en liten åktur vart som helst liksom. Hamnade helt plötsligt i Hallstavik ungefär, när jag kom på tanken, du kikki! vi drar till åland, vi skiter i det här å sticket. Ja knäppgök som jag är så fick jag kikki taggad till de . så vi gasa fort som fan till Grisslehamn el va de heter. Kommer dit å de står världens Mc gäng ( Finska motorcykelgubbar ) Va så roligt för mitt lås till bilen börja krångla efter jag spillt cola över tänningslåset (för jag blev rädd för måsar) haha. Anyways. Mitt i allting så kommer det fram en fet finsk mcknutte å säger ( DO YOU NEED HELP ? ) på brytande finska. Ni kan ju föreställa er hur det låter? Flummig som jag o kikki är så börjar vi asg åt honom. Å han bara går iväg. Löste sig i alla fall med låset händig som man är;) I varje fall. 150 kr för 1 bil å två vuxna över till Åland, de är de väl värt? :) Kommer fram på Åland ca kvar i 10 på kvällen, gasar med en jäkla fart in till Mariehamn. Ringer runt till våra bekanta. Fick i alla fall övernatta hos S o A. Trevliga killar det där! Drack ett varsit glas vin o pratade osv. Hur trevligt som helst. Vaknade sen på morgonen av världens härligaste väder. ( Alltid fint väder på Åland verkar det som ) Jag o kikki sticker i väg till stan för en jätte god frukost på ett fik ( uteservering ) va hur mysigt som helst. Satt där ett tag efter det en liten utflykt vid havet. Satt o doppade fötterna å prata om det mesta, åkte sedan å träffade ett par vänner innan vi åkte vidare mot Eckerö där vi stannde vi nåra klippor å solade . Va så himla sköönt. Vill tillbaka! Har knäppt hur mycke kort som helst. . Kom nog hem runt 10 igår kväll, å fick vi för oss att åka på en annan liten trip. Sovit nada i natt o nu ska man orka med hela natten, good luck tov3 . Du kommer somna! Men somna iaf 2 timmar ute i solen idag, så ni kan ju gissa hur jag ser ut i fejan? räka kräfta, något värre ändå kanske:D sånt som händer. Men sköönt var de. Hur underbart som helst att somna ute i solen. Fridfullt;)


    I morgon har jag en del saker jag ska uträtta, så det blir en heldag med massa uppgiter . Sen jobb jobb jobb tills fredag för då sticker vi på BUGRUN jag å SANDRIS. världens bästa tjej de! Kommer nog skratta minst lika mycket med henne så lär ladda om rösten lite, honungsvatten i morgon eller vadå? Sen kommer vi hem på söndan å då ska jag vila vila vila för att sedan operera mig på måndan som jag verkligen INTE ser fram emot. Gillar inte knivar å nålar å sånt. Men jag hoppas jag somnar iaf haha. Nee nu ska jag spela lite spindelharpan för att sedan räkna ner timmarna minuterna o sekunderna tills jag slutar. Längtar efter min säng så det är sjukt . Behöver sova lite nu känner jag , inte så skapligt pigg efter helgens äventyr ! Mer blir det till helgen ;) passa på innan jag blir invalid :)

    Ha det så bra allihop !




    -



    Det känns bara som nånting saknas just nu . Det gör skit ont i hjärtat o jag hatar de !





    -

    Nu är jag hemma igen och sitter på jobbet o surar för mig själv har nada att göra också. Alla är ute och partajar det här underbara vädret och jag sitter inne framför datorn som nån annan nörd typ . Anyways. Gårdagen var verkligen kanon, åkte ner med Mattias o Nicklas i Mattias saab jag kikki o Linn, umgicks o hade trevligt inne på Gröna lund, härjade o stod i så ute kvällen på kända Berns den fick bli dissad, fast vi ska självklart åka ner någon annan helg o festa med Oscar o dom. Anyways. MÅSTE BARA SÄGA att Insane va helt jävla insane, skrek nog så Mattias vart döv ! Aa och åk VERKIGEN INTE flygande mattan! Den gick sönder sista gången vi skulle åka den. Hela jävla skyddsplåten under flög ju fan iväg. Men ändå. Hade en hur trevlig dag / kväll som helst , känner mig fortfarande hes efter allt skrikande! Egentligen ska nog inte jag åka karuseller. Förstör bara allas öron ! Körde hem folket sen som satt o frestades med kall öl. men får ju inte dricka nånting 2 veckor innan den 14e å inte 14 dagar efter.Så det kommer bli ganska nyktert för mig ett tag fram över, men det går de med. Skrattar o har lika kul ändå :)

    Kort från grönan mm kommer när kikki laddat över dom från sin telefon ! :)

    8 dagar kvar !




    -

    Usch idag har jag vart väldigt trött hela dagen, kännt mig snurrig i huvet på nå vis. Men trevlig dag med kikki som alltid. Hittat på massa skoj som vanligt, går inte att ha tråkigt när man är med henne inte. Man får ju nästan träningsvärk i magen efter allt skratt. Today kommer jag nog inte ens ha någon röst kvar efter att man ska spendera en hel dag på Gröna lund med tösen + fest på det! Stackars min hals sen. Ne nu ska jag faktiskt försöka sova en stund, med tanke på att det kommer det bli mycket liv o rörelse lite senare idag. Hoppas ni får en trevlig dag ni som läser. Min kommer bli toppen, blir upd när jag kommer hem ! Take care .



    -

    Så här söt vart Sarah i fredags med vår/sommar style by Tove :)




    -

    Här har vi björnen o lite annat skoj :)


    -

    Jobbar natt igen. Känner mig inte alls pigg fast jag sovit så länge inatt. Fast det är inte snällt att sätta ut mig 1000 nätter i rad sen förmiddag sen natt igen, blir dåligt snurr i hjärnan iaf total kaos. Men jag klarar allt! Kör lite träning här för mig själv! behövligt kan jag lova! Fattar bara mig inte på mitt beroende av kakor??! Tänkte såhär nyss "Hmm va gott de skulle vart med en kaka" Ska jag ta en eller ska jag inte ta en? ( kommer få tokångest sen ) "Ne fan jag skiter it" Så gjore jag 50 sit ups iställe. Vill INTE se ut som ett svullo i sommar. Känns ju kul att man inte kommer få träna nånting i sommar heller. Hur ska detta gå? Nån som vill ha en ballerinakaka till tjej ? Undra liksom bara:)

    En sak jag tänkt på . Tänk va roliga saker man har för sig när man är själv? när ingen ser liksom. Jag brukar typ ta tvdosan springa runt och dansa å yla till nån töntig låt på radion. haha. Nu vet ni ju va jag gör när jag är själv, haha. Vad gör ni liksom? Fick höra en skit rolig grej S sa till mig att en gör. Jag höll seriöst på att skratta ihjäl mig så nästan så att jag spydde tom, HAHA aja nog med det.  Längtar så fruktansvärt mycke tills på fredag. Grönan sen VIP på Berns. Kommer bli kalas. Jag liksom? en liten kort hästtjej från Sandviken på de innestället. Ojojoj hoppsan va jag ska gnägga efter alla boys!

    Ne usch fy fan jag håller på å kliar sönder hela mig nu ja! MYGGBETT överallt! Vart sen stallet i måndags, har lite bilder att visa därifrån även en video som jag klippt ihop på Adennerstoet Juanita å småknattarna Leo o Pipra..

     

    11 DAYS left