• bloglovin
  • ..

    Fan fan fan fan fan fan faaaaaan!!

    ..

    Förstår inte hur jag kan gå och tänka på dig exakt hela tiden. Det är som malin säger. När jag blir kär så blir jag riktigtkär! Och det är nog sant också. Tror aldrig att jag känt riktigt såhär för någon..

    ..

    Vad borde man göra när kärleken är starkare än en själv? Vad är det som gör att man blir kär egentligen? Och sjukt är väl de om den man känner sånna känslor för känner lika själv? Men då borde man ju ha en jävla tur.. Hej då

    ..

    Vad som gör mig så fruktansvärt hjälplös är att jag inte verkar ha ett dugg att säga till om? Jag menar. Svårt att leta reda på sanningar? Jag kan somna med gott samvete iaf med tanke på att jag vet exakt vad jag gör eller inte gör. Men det är som det är nu. Jag tänker inte falla igen. Så enkelt är det bara!

    ..

    Tror ni på ödet? Finns det någon mening med allt? Just nu är det de enda jag håller mig fast vid .. Jag kan alltid hoppas.. Men jag vill veta. Orkar inte gå runt och inte veta mer.. De tar kol på mig. Är detta meningen? Give me a sign ?

    -

    Jag har en längtan i mig som inte kan försvinna. Nu är det du och jag:) ♥


    -

    Måste väl uppdatera lite så ni vet att jag lever åtminstone. Ja som ni kanske läst / hört osv så är jag singel . Och det är väl inte något nytt precis, det händer ju i princip hela tiden, men inte är jag förstörd för det, lite omskakad kanske men jag mår helt okej och känner just nu att detta år kommer bli det bästa och mitt liv kommer höjas upp till den högsta nivån igen och aldrig aldrig aldrig mer ska jag utsätta mig för något i denna stil jag levt i. Så grattis till mig att jag kommit på det här nu. Som mina vänner säger. Du borde satt ett skott i pannan redan för 3 år sedan. MEN NU KAN JAG GLÄDJA MIG ÅT ATT JAG ÄR PÅ VÄG MOT MITT RIKTIGA JAG IGEN ! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

    -


    -

    BAD ROMANCE !


    ...

    För jag skakar av all den här meningslöshet, jag förstår bara de som är vårt....