• bloglovin
  • Remember those walls I build well, baby they're tumbling down

    Vilken dag! Har åkt fram å tillbaka, hit och dit, fikat för ett år och solat klart för denna sommar.. typ. Avslutade iaf dagen med en promenad med sarah och grillning hos Stoffe. Har ju vart så sjukt bra väder denna helg så nu är man riktigt bortskämd. Kan inte hela sommaren va som denna dag?!?

    Usch ne nu känner ja mig som en gris, rosa å rund, därför ska jag införskaffa ett gymkort på fitness imån. Sarah o jag ska verkligen köra järnet! Men först måste man ju sova lite:) nattinatti


    En liten blåmes som flyttat in i mormors fågelslott^^


    Blondy

    Hej bloggen jag har blivit fjortisblond i håret. skäms en aning bara, men bara en aning! haha. Tur jag har lite silver inpackning hemma. + att jag blivit ganska brun, så de ser lite ut som en bitchblond liten fjortis. När man går till frissan kan va som helst hända tror jag. Jag har även klippt mig och det känns ovant, för jag får ju jämt för mig att dom skalat av halva håret, men ne de e ju bara liksom 2 ynka cm :)

    Annars så har ju Danne kommit hem idag, gud så skönt! I helgen blir det bilträff och crouising. En toppen helg för en bilintresserad rättare sagt. Hoppas vädret håller sig som det varit de senaste dagarna, då blir det toppen toppen !



    I'm not made to last I will soon be gone

    Måste dela med mig en låt jag ALLTID lyssnade på när jag festade förr i tiden. Det är bara att köra på, man lever bara en gång! Va de jag ville säga med detta :)