• bloglovin
  • -



    Har allvarligt talat jätte tråkigt nu, måste komma på nånting att göra av den här dagen, finns inte mycket pengar på kontot just nu heller, och lönen kommer inte förns på i övermorgon och just nu känns det som en evighet, Är det någon som vet nåt som kan liva upp denna dystra stämning ? Funderar på att åka till köpis en sväng lite senare iaf, Någon som är sugen att hänga på ? Måste kika om det finns lite snygga sommarkläder till utlandsresan.

    -

    Har bara slappat hela dagen, känner att jag inte orkar speciellt mycket idag, så dagen kommer att bli lugn, ska leta efter några resor och så bara, kanske blir sthlm på torsdag också, även shopping inför utlandet.. Återstår å se hur de blir, har inte nåt intressant att skriva just nu, sköt om er ..

    -

    JAG ÄLSKAR DIG SÅ OERHÖRT MYCKET . DET ÄR DIG JAG VILL LEVA MED. INGEN VERKLIGEN INGEN KAN FÅ MIG ATT ÄNDRA PÅ DET ! ♥

    -

    Vilken helg det har varit, jag är inte alls missnöjd:) Längtar tills på torsdag, för då ska jag på en liten utflykt :) Har inte så mycket att skriva om just nu, men skriver mer senare.. Ha en bra dag alla 

    xoxo/Tove


    -

    Sitter hemma hos syster nu, vi har ätit för ett litet tag sen, hennes kompis är här också, så vi ska kolla på scary movie eller va den heter, sen får vi se vad det blir.. Nu ska jag fortsätta kika på filmen, säger god natt redan nu :) ha en trevlig kväll alla ..

    -

    Gyllene cheescake


    1 st
    175º


    Sätt på ugnen. Kör kexen till smulor i matberedaren. Tillsätt kanel och smör. Platta ut degen i botten och upp på kanten i en pajform. Grädda pajskalet i 10 minuter.


    Vispa ihop ingredienserna till fyllningen till en slät smet. Häll fyllningen i pajskalet när det svalnat något.



    Grädda ca 40 minuter. Garnera eventuellt med strimlat limeskal.






    Botten:                                                                                        

    250 g digestivekex
    1 tsk kanel
    100 g smält smör

                                                                       


            

    Fyllning:

    4 ägg
    2 dl socker
     400 g cream cheese
     saften av 1 lime


                                                                         

                 





    Älskar detta recept ! prova får ni se :)


    -

    God morgon. Skönt att jag vakna så tidigt så jag inte sover bort hela dagen för att jag var uppe hela natten natt typ .. Jobbade eftermiddag igår och det gick jätte bra, får vara timmis på solrosen nu, och det känns jätte bra. Dom ringer bara ut mig när det behövs och för mig är det skönt att höra:) trivs så himla bra med det där jobbet så. Idag vet jag inte alls vad som händer, skulle jätte gärna vilja gå på bio eller nåt sånt. Men får se vad det blir, ringde nyss till Sara ,får se om ja åker till henne en sväng i dag eller hur det blir. Ska iaf ge mig på min stökiga gaderob idag och försöka få någon ordning där, finns hur mycket som helst som jag inte använder. . Sa till kikki innan hon åkte, du när du kommer hem då ska vi ut å shoppa nya underkläder. För jag ska fanimej slänga allt typ. Så himla dålig på att köpa sånt, men nu ska det bli nyss och fräscht. eller fint;) Ne nu ska jag pallra mig upp ur denna säng och göra mig iordning för dagen, får se vad som händer och sker idag. Skriver väl mer senare .. Kram kram


    -



    God morgon, eller jag vakna för över en timme sen, men ändå:) Fick en riktigt skön sovmorgon idag förutom att alla ringt och ringt, blev tvungen att sätta telefon på ljudlöst tillslut.. Har gjort hårinpackning, ansiktsinpackning, skrubbat kroppen, smöjt in mig osv nu på morgonen, så nu är jag redo att möta dagen och den kommer börja med att träffa Sara och Emma för en fika. Senare ska jag träffa F som ska kolla på mammas bil, få se om han kan fixa det. Efter det har jag andra planer (skrivs dock inte ut här) För vill inte att folk ska prata så mycket, men kommer antagligen göra det en dag:) Nu ska jag gå ut med Minnie på hennes 2a promenad för dagen, sen sätta mig i bilen och hämta upp Emma, sen blir det Hofors till Sara. Känner att jag mår mycket bättre idag och ät på strålande humör, lika som vädret:) Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer få.. ♥


    xoxo/ T

    -

    Ska göra iordning nån smaskig kvällstallrik med frukt och rostade mackor. Sen sätta mig ner och mysa i soffan till Det stora grå som börjar på 4an kl 22.40. Två svenskar som undersöker det okända typ . Passar helt perfekt för mig, ja som älskar sånna där spökeriprogram. Det är en dokumentär som ska vara i två delar, egentligen tycker jag inte om när det ska delas upp så där. Man blir så nyfiken å vill se fortsättningen eller så missar man andra delen. Men nu är det som det är. Hoppas ni får en trevlig onsdagkväll, för det ska jag ha .. Nu ska jag ta min lurvtuss till hund och gosa ner mig i soffan och invänta spökerierna. Gokväll :)



    / Tove

    -


    -

    Tänk om man kunde bli lycklig och sluta tänka på allt och känna sig så här. Kan absolut inte sova och jag ska upp halv 6. Snälla låt mig somna ..





    Se bara hur lycklig jag va här :)

    -

    Då får man somna med tårar igen, förstår inte hur du kan vilja göra mig så illa . Jag orkar inte med det här mer. Jag vill långt bort här ifrån. Tack så mycket för att du får mig att känna mig så här. . sömnlös natt igen då..

    hoppas ni andra sover bra iaf. . ni med bättre liv..


    -




    -



    God morgon, klev upp med tuppen idag, sovit kanske 2 timmar i natt. Stack sen iväg till Gävle vid 8, sista gången att spänna tandställningen nu, 21 sep åker den bort, OCH DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT! Slippa alla tider att passa och speciellt tandställningen som jag stör mig på hela tiden. Alltid är det nå krångel med den, kommer ihåg när P fick ta fram verktygslådan och börja greja i munnen på mig, det va inte speciellt roligt. Ne nu ska jag äntligen bli av med den snart. Och jag längtar! Sitter och kollar på utlandsresor nu, är jätte sugen på att sticka en vecka till Grekland eller nåt, skulle vara så himla skönt, funderar faktiskt starkt på att boka en resa, får se hur det blir:) Jaa ni, vad händer i dag vet jag inte, vädret säger ju ifrån min fundering på att ta en långpromenad med Minnie, så det får blir i morgon (hörde att det skulle bli varmare då), ja vad kan man annars göra? Skulle faktiskt behöva åka in till Valbo och kika på ett par skor (höstskor) eftersom sommaren börjar lida mot sitt slut. aa får se vad det blir av av denna dag. I morgon och på fredag blir det jobb för min del ialla fall.  Hoppas ni får en härlig dag ialla fall!



    xoxo / Tove

    -




    Ibland önskar jag att jag var en örn eller nånting, bara vara fri och ta sig vart man vill, flyga över alla som lever här nere på jorden. Tänk vilket underbart liv. Jag vill vara en örn i mitt nästa liv. . . En dag bara vakna upp och leva där uppe i skyn.

    -

    Min helg har varit helt underbar, precis allt som en helg ska innehålla, kärlek, party, god mat, bra vänner, frihet, natur, upplevelser, + mycket mer. Nå mer behöver jag inte skriva, kolla bara på korten :)


             
        
                


    Nu ska jag gå och möta upp Kikki för vi ska ut på promenad med hundarna .. Ha en trevlig måndag alla ! kram från mig och Minnie ♥


    -

    God morgon, här är det nu full fart, jag ska bara äta lite sen hämta upp kikki, vi ska till årsunda å bada å sola lite. färger börjar försvinna:/  Har inte så mycket att skriva så ni får nog en bättre uppdatering senare :)



    -

    Som sagt igår va jag och P ute och plocka blåbär, fast det vart inte så mycket blåbärsplockning haha. så gjorde jag en paj åt oss och den va jäätte god, p åt upp nästan hela själv. :) Gud vilken dag det har varit. Helt stormigt.. Hit och dit:) Längtar tills i morgon iaf, får se vad vi ska hitta på .. Jag ska iaf börja dagen med att reda ut pälsen på min toviga hund.

    Nu ska jag sova.. :) good night



    -

    Har varit till Sala nyss med kusin Joel. Lånade m&m bil. Jag och Joel åt kebab på nån pizzeria i sala. Har nu lämnat min kanin till en uppfödare, jag hoppas hon får det bättre där nu. Huvudsaken mina djur får ett bra hem så är jag nöjd:) Nu ska jag försöka hitta på nåt,. sen gå och dränka mig, INTE på speciellt bra humör.. Cya

    -

    Har fått jobbat extra idag, skulle ha vart på Oden sidan men  det blev Svea i stället (eftersom jag vart mest där) kan pensionärerna bättre. Så skönt att jobba, önskar att jag fick jobba hela tiden:) Men mådde skit dåligt i morse, världens mensverk plus att jag mådde illa, men de kanske berodde på att jag inte åt nå frukost.  Så fick jag mer jobbdagar nästa vecka också.. Woho. . Har stora planer på att sticka till Norge i höst och vara kvar där till nästa år och tjäna MASSA pengar så jag kan köpa lägenhet å sånna saker:) Men en sak i taget, Tove har mycket planer hon vill göra just nu.. Jaja, nu till dagen.. Ska hoppa in i duschen en sväng nu och (fixa utseendet lite eftersom det inte vart nå sånt i morse) Så ska jag leta på färgkoden jag ska måla mitt rum till, sen träffa Veronica så ska vi till färgbutiker här i Sandviken och leta efter tapeter till henne och min underbara färg till mig:) Jaja hoppas ni får en trevlig dag.. Skriver mer senare. . Kramkram

    -






    -

    Kan verkligen säga att jag har sovit underbart skönt i natt, kände mig jätte utvilad när jag vakna 10 i morse. Men låg kvar i sängen ett bra tag också. Idag ska jag till pappas stuga och bara va för mig själv och plocka blåbär (jag ska göra paj)  Pappa har åkt till Tallin idag med Marianne så därför ska jag få ha stugan tills på torsdag.. Ska bli underbart skönt .. Fiska , sola & bada och bara ta det lugnt. I morgon kommer mamma hem också. Undra om hon är nå brun :) Vi har ju faktiskt haft ett skapligt skönt väder här i Sverige denna vecka också. Men det är en speciell känsla att vara utomland, jätte sugen på att sticka iväg en vecka nu till hösten. Kanske blir Egypten igen (Markadi Bay) har hör att om man bor mitt i stan så är det bara skit, men just där jag och P var va ett jätte bra ställe, återstår att se hur det blir:) Nu ska jag göra lite mat åt mig själv och sen sätta på en bra film och mysa med Minnie. Får se när jag sticker till stugan. uppdaterar lite senare efter filmen:) Kram på er




    Sarah tyckte jag såg ut som en Nanny ! 

    -

     



    I love butterflies, I am a virgin,  I have a dream,  a secret  is in my fairy. .





    -

    God morgon ! Vakna för en halvtimme sen. Känner mig lite sliten .. Har städat allt sen igår, kanske hur mycket som helst. Kan säga att de kanske va hur härlig kväll som helst igår. Hade så himla roligt , speciellt med Sarah, vi har ju inte festat med varann på säkert ett år. Ne det va riktigt roligt ute igår, lagom med folk också.  Nu ska jag piggna till, fräscha upp mig och sen bege mig till syrran med mormor och Elin. Ikväll ska jag ut på en springrunda, göra av med lite sen denna fartfyllda helg. Ha en trevlig söndag alla ! ♥









    -

    God morgon eller vad man ska säga. Huhu, är skit sliten just nu, men jag får skylla mig själv. Blir lite till snart, ikväll kommer ju alla tjejer hit, så ska vi ut sen. Men jag vet inte vad jag ska ha ¨på mig, beslutsångest också! Hade skit kul kväll igår också., Men hade hellre varit nån annanstans med en annnan ^^. äh nu ska jag int va så :) Nu ska jag ut och sola , sen börja småstäda här innan alla kommer.. Vi hörs lite senare .. KRAMS



    Kort sen igår




















    Kommer knäppa mer ikväll;)




    -

    Sen Britney i Globen. Bästa låten :)


    -

    Sista dagen på jobbet idag, tycker att det ska bli tråkigt att inte få komma dit mer eftersom jag trivs så bra med det jag gör. Men får se till nästa sommar då hur det blir . . Efter jobbet så stack jag till Järbo å hämta Veronica så stack vi till Öjarn å bada och sola, jag somna självklart i solen. (smart som jag är) Nu håller jag på å gör i ordning mig för fest, eller tjej kväll, sjunga singstar bara tjejsnack , MYS!! Ska försöka mig på att knäppa lite kort.. Och i morgon blir det förfest här och sen krogen. Vill ni komma så hojta till. OBS! bara flickor :) ne nu måste jag sätta fart, syrran ska skjutsa mig till Hofors senare. Men kanske skriver en rad när jag kommer hem. (om jag kommer hem vill säga) :P Jaja, ha en så trevlig kväll folks ! Kissies ♥



    -

    Många som frågar och undrar och eftersom jag är ärlig här och det spelar ingen roll om jag skriver ut det. Ja det är slut mellan mig och Patrik. Nu vet alla så ingen mer behöver fråga, lite drygt när alla frågar bara. Men jag lever och jag är jätte glad och livet är inte alls negativt (bara ensamt ibland) Men jag bestämde för att leva vidare med mitt. SÅ nu vet ni :) nu ska jag kika film :) krampåer ♥

    -

    Jo nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra för tattoo ialla fall:) ska göra en Älva ( Fairy ) .. Och den jag hittat är jätte fin, nu ska jag bara få en tid .. .


    Fairy / feer Tatueringar - The Fairy som en tatuering design kan vara så enkelt som en start på ofta övermäktiga förekomst av corporate America i pop-kultur, tror Tingeling och Disney varelser, eller så harkens tillbaka till en rik historia av berättelsen, myt och folklore. Feer i litteraturen är ofta personifikation av mänskliga önskningar och vilja i form av små människor med magiska krafter. Som en tatuering utformning kan de symboler i ungdomlig oskuld och en önskan att behålla ett barn-liknande fantasi, förundran och fruktan.

      Själva ordet älva, som härstammar från latin "Fata" eller öde ligger till grund för användningen av feer i litteratur och myten att förklara hur öde, och det är ofta oförutsägbara karaktär av gåvor och besvikelser. Användningen av övernaturliga varelser som ofta blanda sig i människors angelägenheter i sagor har skapat en genre av berättartradition som är rik på symbolik och avslöjande för den psykiska och sociala utmaningar som vi går igenom de olika stadierna i barndomen till vuxenlivet. Förekomsten av magi gör feer favorit av barn och som en tatuering design är en stark symbol för våra ungdomar.




    Den ser inte ut så här, men liknande och min har färger:)

    -

    Haft skit skönt på stranden, emma hällde på mig massa kokosolja, så en bränna har jag allt fått.. Hade skit kul faktiskt! vi låg på hedåsen och de va skiiit varmt. Så åt vi på trebogrillen, muuums:) Ska ut på stranden med Veronica i morgon, emmas skulle jobba så det blir bara vi .. Sen på kvällen så ska vi ha en tjejkväll, typ grilla och så..sen på lördag ska alla tjejer va här hos mig så ska vi ut på lobby sen. kommer bli en tjejhelg det här. men de är alltid kul :) Ne nu ska jag faktiskt ta på mig på joggingskorna och sticka ut på en runda. Ni får ha en sån trevlig kväll, skriver väl en rad sen också:)


    Lite kort sen stranden !








    -

    Nu ska jag Emma och Veronica åka å bada, får se vart det blir, högbo eller Hedåsen. Det visar sig. Ska försöka knäppa lite kort till senare :) Vi ska äta lite också . Skönt att jag sluta tidigt idag nu när det är så fint väder också ! Åhh jag längtar tills i helgen som faaaan.. och till utlandsresa .. Verkar bli bra det här ändå. Aja, vi hörs senare ! kram på er ♥




    3 år gammalt kort på Pauo,Emma & jag:)

    -

    MIN BÄSTA VÄN OCH JAG !







    -



    -

    Har haft ledig dag i dag, har varit jätte skönt, har hunnit med så mycket, vart till hälsocentralen och tandläkaren + hämtat evve i gävle. Nu ska jag faktiskt sätta på mig träningskläder och sticka ut en sväng .. Skriver senare :) take care ! ♥

    -

    Usch va jag känner mig dum, som en dum blondin typ eller vad man ska säga. Jag är helt enkelt för snäll jag, går fan på allting ja, menar verkligen det. Men så kan det vara. Tänkte säga god natt nu och sov så gott allihop för de tänkte jag försöka mig på ialla fall. God natt >Take care ! ♥

    -



    And part of me still believes when you say you're gonna stick around
    And part of me still believes we can find a way to work it out
    But I know that we tried everything we could try
    So let's just say goodbye
    Forever...

    -




    Usch, jag känner mig deppig just nu, känner mig inte alls glad. Vad är det som händer? :( Jag brukar inte vara så här:/ kanske är för att jag är så osäker just nu, jag vet ingenting vad som kommer hända med allt, mitt liv, skolor å allting . Jag är vilsen just nu. Hoppas jag mår bättre snart. Kan ingen göra mig på bättre humör. Har haft en sån här konstig känsla hela dagen, jobbet har jag bara trökat igenom. Gick knappt att jobba :/ Snälla ge mig ett tecken, NÅT BRA!

    -



    Mysstund på stadstrappan med vovvarna !

    -

    Äntligen gott folk ! Så har jag fått igång mitt mobilabredband. Så nu ska jag bjuda på lite mer kort och sånt, så det det blir lite roligare för er att läsa all blaska jag skriver  :) Och ska även försöka göra om bloggen lite så den blir lite finare också :) Kanske min lust att skriva kommer tillbaka också :) aa ni märker väl :) Nu ska jag gosa med min älskade Minnie och försöka lägga ut lite pics sen igår när jag och kikken va i högbo med vovvarna:)




    -

    Goddag !.  I morse kände jag mig itne alls pigg, tror att jag börjar bli lite förkyld. men det gör inget, jag kan blir frisk:) Nu ska jag ut med min lilla lurvboll, sen ringa Emma tänkte jag. Usch jag måste verkligen städa också. Nu har jag stöka ner för mycket känner jag.. Aa får se om jag skriver lite senare, har inte så mycket att komma med just nu:) Ha det så bra sålänge. Krams ♥



    -

    Har jobbat idag, det gick jätte bra, hade mycket att göra så tiden gick fort:) Sen hem å ut med Kikki på hundrunda och nu ska vi till Högbo och bada och fika lite. . Blir mycket gott i dag först glass och nu fika:) = måste ut å springa i morgon.. I natt åker mamma till Zakhynthos eller vad det heter. Iaf en grekisk ö :) Nästa helg blir vi alla tjejer här :) och sen lobby skulle jag tänka mig. Blir en hel del flickor :) hehe.. Nee nu ska jag sätta fart. Kram på er !

    -





    -

    Ursäkta dålig upd igen. Men nu har jag äntligen fått internet och då ska jag bli mycket bättre på att uppdatera här . Men jag måste bara få igång de förbaskade telia trådlösa skiten. Måste antagligen ringa en support eller åka in till en telia butik med dator och allt. Iaf.. Dagarna bara rinner iväg, känns som sommaren tar slut, och jag har gjort NADA ungefär. Jag börjar få lite ångest, har lagt ner all tid på jobbet. Men det blir skönt med pengar sen. Antingen sparar jag pengar till en thailandsresa eller så åker jag på en sista minuten efter jobbet är slut . . .Får se vad jag bestämmer mig för. Nu ska jag försöka få på mig lite träningskläder å springa lite, sen får jag se vad det blir nånstans ikväll. . Ha en trevlig lördag kväll alla! kram kram