• bloglovin
  • -

    Har haft handling i dag på jobbet, det gick bra faktsikt, bättre än va jag trodde. Kom nyss från Sara, har vart där och hälsat på en sväng, Julia blir bara större och större. Vill också ha barn, men inte nu. Med den rätta någon gång i framtiden kanske, vem vet? ; ) Nu ska jag iaf fixa lite här hemma och gå ut med Minnie sen klä på mig joggingbralls och sticka ut på runda. Skingra tankarna lite. Men jag mår helt Ok. Jag klagar inte. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig dag/kväll:) 



    PussKram / Tove ♥ 

    -

    Nya tider väntar, jag står för det jag gjort nu och det kom rakt från hjärtat, vill inte vara ovän med dig heller. Men vi får se vad tiden visar, just nu så vet jag att det här var det bästa just nu..
    Kom nyss från Valbo , va där med syster och Jenny. Handla bara ett par skor och en tröja, hitta inte så speciellt mycket. Får se om jag hittar mer i morgon, ska dit igen då... Nu ska jag laga mat, sen kika om det finns nåt spännande på tv, ha en skön kväll !



    Kram från mig . ♥

    -






    -

    Kan tjejer bli "kärringstyrda" ? hmm alla killar säger typ, a vafan min tjej bara styr och ställer över mig, jag är fan kärringstyrd. Ah hej, de kan va lika hemskt för tjejer ska jag säga.. Kolla på Miami Ink i förrgår tror jag att det var. Å då var det en kille som var där som tidigare hade vart tjej, "han" sa att han tänkte mer logiskt som kille. Bara för att han tog manshormoner. Har faktiskt funderat på om det där är sant? Vad tror ni?


    Satt uppe och kolla på nån film som Sandra Bullock var med i, tror den hette "Huset vid sjön" eller nåt. Den va ganska såvr att förstå sig på, men himlans bra. jag som är så lätt rörd börja självklart fälla massa tårar i smyg så inte p skulle mobba mig:) Ah den va bra iaf, lite komlicerad men annars så:) Det har vart så skönt att vila ut i helgen, men hade inte sagt nej om dom hade ringt ut mig heller, eftersom jag jobbar hellre:) Nee nu måste jag sätta fart så jag hinner allt innan jag börjar jobba halv 4. Ska hinna ner på stan en runda också.
    Ha en bra dag alla!

    Jag vet att det är trökit för er att jag inte får ut några bilder på bloggen, men snart kommer internet förhoppningsvis. Håll ut !


    Kram från mig ♥

    -

    Helgen har gått så seg på nåt sett, kanske för att jag vill komma till jobbet. Hur ska jag göra sen då när jag jobbet är slut ? vill inte bara gå hemma å lata mig. Måste söka lite hudterapeut skolor nu. Får se om de finns nån långt här ifram neråt i landet:) För känner att jag vill blir klar med den utbildningen å även gå hovslagarutbildning så man kan börja jobba nån gång :) Igår satt jag bara hemma å tog det lugnt med mina älsklings vovvar. Vi satt i soffan alla tre och myste:) kika på 102 dalmatiner och  Minnie satt som fastklistrad å kolla på alla vovvar, såg skit kult ut:) P va ju ute å åkte båt med kim å patrik. Men det va skönt att bara va hemma också. Prata lite med Kikki i telefon när hon va påväg på crusing i Bollnäs. Låg sen å kika på en romantisk drama som heter Ghost eller nåt sånt. Låg å böla för mig själv, kände mig skit löjlig så jag börja skratta åt mig själv,  sen kom patrik infarandes å berätta att han hade slagit huvet i en bro haha. Ahh klant arslet nr 1 efter mig:) Ne nu ska jag ta tag i mig själv. Har vart ute på promenad med hundar i högbo nyss, så nu ska jag ta på mig träningskläderna och sen sticka ut på en joggingrunda i trebo tror ja.. Ikväll blir det film igen:)




    -

    Kom nyss från Valbo, har varit och shoppat lite. För att inte vara elak mot patrik så köpte jag en tröja åt honom också:) får se om han gillar den bara och att den passar:) köpt en massa klänningar och sånt idag, får se vad jag väljer att ha på mig i morgon, förhoppningsvis kommer mitt paket från Nelly i morgon också,så då har jag lite mer att välja på. + mina underbara skor.. Ska ut en tur extra i morgon på oden sidan, men det ska nog gå bra. Nu ska jag färga hår, ögonbryn + faceinpackning + hårinpackninga + målning av naglars osv osv. Ha en trevlig kväll alla !




    -

    Jag älskar dig så oerhört mycket patrik, absolut ingen kan ta din plats någonsin. Allt är så underbart just nu, hoppas det blir av snart det du och jag planerar på.. I LOVE YOU BABY

    -

    Patrik är i jädefors nu och målar nån bil åt nån kille. Sitter hemma hos mamma och har skit tråkigt, har absolut ingenting att göra. beställde hem lite kläder från Nelly nyss bara. Hoppas dom kommer innan fredag bara:) Fan det känns som all bränna är borta:/ Men det skulle bli fint i morgon så då ska ajg och älskling åka och bada lite och sola, kanske får ut båten en sväng också. i helgen hinner vi ju inte, för vi ska till sthlm på lördan å gå på grönan och sommarkrysset + träffa Tess och Micke. Så de kommer bli en trevlig helg. Så ska vi festa på fredag jag och patrik också ;) Nee nu ska jag sluta sitta vid den här sega datorn och göra nån nytta i stället.

    -

    ursäkta dålig upd igen .. Men nu har jag och Patrik äntligen beställt internet. Så vi får det om ca 5 veckor, sen ska jag lova er att jag ska uppdatera bättre och få ut mer bilder + göra om bloggen och så. så ni får ha lite tålamod. Inte så kul att skriva heller när jag inte kan göra hur jag vill. känner mig inte speciellt motiverad. Jaja. Ni märker väl:)


    -

    Har haft en hur underbar helg med P som helst, vi har vart ute å åkt raggarbil i fredags med Fredrik Micke å någon till som P känner. Så åkte vi lite i Gävle så träffa jag jeanette, va skit länge sen man såg henne. Så hon fick mitt nummer så skulle vi ses någon dag, har inte pratat med henne på jätte länge. Vi som umgicks så mycket förut:) Iaf så kom vi hem kanske 5 på morgonen eller nåt, så jag och patrik sov länge på lördan, så tog vi bilen runt storsjön, sen bestämde vi att vi skulle till Valbo å kika lite så vi stanna där och handla massa kläder och sånt. Fika lite äppelpaj & sådär. Sen på kvällen var vi på bio, (Män som hatar kvinnor) Hur bra film som helst. så ska ni se en film på bio, kolla på den. Väl värd att se. efter filmen så åkte vi till stadan å tog en varsin korv sen vart det hem å duscha (mysa) och kika tv, så somna jag i Patriks knä. :) Söndagen åkte vi till högbo å åt lite mat och myste tillsammans,. hur underbart som helst var det. Vi åt äppelpaj där med. (beroende framkallande) :D Men kunde inte mysa så jätte länge (skulle ju jobba kväll) Så jag åkte och släppte av Patrik hon hans mamma sen åkte jag och jobba. (patrik skulle vara hamnvakt) så när jag kom hem så kika jag på nån rolig film , vad den nu hette? sen somna jag runt tolv. fick ju gå upp halv 7 i morse igen så. Iaf så kom patrik hem lite tidigare, runt 4 tror jag att han kom. vakna av att jag hörde . - Hej gumman, sover du? jag typ. Mmm. ska jag gå upp nu? P - Nee kl är bara 4, du får sova 2 timmar till. jag.- okej, SNARK..:)
    Iaf, nu ska jag göra mina sista två timmar, sen hem å fixa mig för att sen hämta Maria :) sen sticker vi gumman:) som jag sa i höstat. KOMMER HON TILL SVERIGE DÅ SKA DU OCH JAG GÅ. Och nu ska vi det :) har laddat med massa skivor och sånt.. + kamera. WOMANIZER! Ha en trevlig dag alla, för de kommer jag verkligen ha!



    -

    Idag har jag och P vart i valbo och shoppat lite, jag med shopping, :) vart skor och kläder en väska och lite annat smått. Köpte lite saker åt P med. Hoppas du vart glad gubben:) Sen fika vi lite äppelpaj:) Ska fixa i ordning mig nu, för vi ska på bio ikväll, får se vad det blir för film, men ska görai ordning mig nu sen hämta P :) I morgon ska jag jobba igen, har blivit mycket extra för mig nu på slutet, men de är kul att jobba:) Jaja. ha ett bra liv där ut i kväll. Jag ska ha de mysigt med MIN P :)



    -


    -

    Kom nyss hem från jobbet, ska åka in til Gävle ikväll med kikki. får se vad vi hittar på. ska Köra iaf så de blir inget drickande. LÄNGTAR TILLS MÅNDAG MARIA:)

    -



    I´m sorry. . .

    -

    Har jobbat nu på förmiddagen i 4 tim, ska snart tillbaka å jobba ef lite granna :) Har vart å shoppat lite i valbo idag, blev skor, bikini & baddräkt,väska, linnen och MASSA saker till Minnie. Så nu har hon lite mer saker i sitt skåp :) hehe. Tänkte städa lite nu och sen åka å jobba :)  Förlåt för dålig upd, men lusten är dålöig och har massa för mig hela tiden, men ni märker väl när jag börjar få lusten tillbaka :)


    -

    BLÄ

    -

    Tråkigt för er att läsa min blogg när jag inte upd så bra, men jag ska skärpa mig och skaffa internet :)
    Idag har jag jobbat först, sen vart i Gävle å hälsat på eve. Efter det var jag in på köpis en sväng och letade efter skor, mebn hittade inga, så jag oc hMalin ska åka in till Gävle vid lunch i morgon och kika om vi hitar några. Nu ska jag packa ihop hund och andra prylar och körai väg till Micke, vi ska grilla där hemma. Patrik och micke ska väl dricka, så jag blir nykter och kör. blir ju ändå fest i morgon för mig:) Förresten! Minnie fick ett nytt koppel i dag, eller typ ett sele. Gick på 400:- dyrt med sånt där. Ne nu ska jag snabba mig.



    -

    Var länge sen jag skrev nånting nu. Men jag har så mycket för mig så jag hinner inte + att jag inte har nåt internet än, är så seg på att beställa trådlöst.. I går var ialla fall jag och Malin i bovik å bada, fast jag bada inte, för jag hade inte nån speciell lust, (badkruka) sen så var vi till min pappa å snacka lite skit .. Jobbat hela veckan typ, känner mig helt slut utav värmen, men det är helt underbart. vill ha så här året oom. Har vart på stranden idag med Heidi, jessica och Zinkan. Tog med mig en pepparlaxsallad och alla sallader från Marangoni brukar va hur goda som helst, men den här va inte god. eller jo laxen men inte själva grönsalladen, den var alldeles besk.. Men hade trevligt ialla fall. Sen va jag till Kicks å handla lite smycken (eftersom det är 70% där nu) :) Så har jag vilat och väntar på att Patrik ska hämta mig, ska skutta in i duschen en snabbis nu bara. . .