• bloglovin
  • Tisdag..

    Inte den bästa tisdan just precis, men den duger. vet inte alls vad som händer i dag, har inte alls mycket att skriva om heller, för man kan inte uttrycka sig om allt i den här bloggen för då kommer det ju bara en massa (elaka) kommentarer..
    Kan ju säga en positiv sak och de är att jag har min underbara Minnie vid min sida just nu. GASH för vintern. Kan man inte spola förbi den ? jag vill åka utomlands. Nån som vill med ?


    Ja för att jag ska bli lite piggare så har jag planerat en lång promenad nu. Så det kanske blir lite mer skrivet senare, det märker ni..


    Trött och sliten

    Känns det som i alla fall. Har inte så mycket intressant att skriva om idag förutom att jag har varit på jobbet. Och att ja höll på att backa in i grannens bil i morse för jag hade så bråttom .. OCH trött:)


    Nä vi får se om det blir nåt mer skrivande senare, just nu har jag hjärnstopp.


    Saknar



    När vi hade så kul tillsammans.

    Söndag

    Söndag med ett snöande Sverige kan man säga.. Har nyss vart till Jädraås och hämtat min väska hos Heidi . Hade massa viktiga saker där i som måste ha i morgon ..

    Vad ska man säga om gårdagen? Ungefär att den blev lyckad, förrutom att de va ett jävla as som låste in mig på toaletten inne på krogen, han höll för dörren för mig, jag blev fan rädd. sen så när han släppte ut mig så muttra jag bara eller typ.. ÅHHH. så gick jag bara, å så fick man till svar, - Jävla Shreckfitta!
    Snacka om omogna typer, eller rättare sagt IDIOTER det finns i denna värld, ofta man bara låser in en sådär utan vidare, .vad hade jag gjort honom liksom? ÄH nu lämnar vi det, skulle de hända engång till så smäller det, så enkelt är det. Mig ska man passa sig för när man retar upp mig ordentligt. då vet jag faktiskt inte vad jag gör, då svartnar det bara å så gör jag nåt dumt som jag inte borde göra egentligen..men stubinen dit är faktiskt ganska lång, man ska ha retat upp mig en längre period om en sån Tove ska komma fram..

    Patrik är och lagar bilen och jag funderar på om jag ska fortsätta med min gaderob som aldrig blir klar. Har ju multum med kläder som jag inte ens använder nå mer. Nån som vill ärva? :)
    Sen ska jag hämta Patrik hemma hos sin mamma så ska vi åka hem till oss och baka bullar. Det ska bli smaskit med nybakta bullar till ikväll. Så måste det städas lite där hemma också. Kanske panta alla burkar som vi har samlat på oss..


    Nä nu ska det hända något av den här dagen.. Måste rycka upp mig, känner mig seg. Men vem gör inte det efter en natt på krogen? Ciaoo.

    Snööö

    Så himmla skönt att det kommit snö nu..Kan man sladda lite mer .. De ska nog vi ut och göra snart.. Hoppas att Johan Palm åker ut idol . Han är SÄMST! Tjing !

    Rusning



    Nu ska jag SKYNDA mig till Solbacken sen hämta upp Patrik, får se vad vi hittar på.




    Godis


    För att bli medlem och få gratisgodis klicka [ HÄR ]



    Måste bara tycka till om att

    Britney har verkligen kommit tillbaka !



    Äntligen fredag




    Tycker att veckan har gått väldigt fort, dagarna har bara rusat iväg och det är redan helg.
    Känns lite overkligt..
    Idag ska jag och Patrik bara ta en lugn "slappnaavdag". Får se vad det blir för gott på menyn till middag idag då. Ska klura lite på det. Annars så är det ju ganska mycket bra på tv idag också, även fast jag inte har följt idol så mycket i år så kan det ju underhållande ändå.

    Mina ögon satt ihop när jag vakna i morse för att skjutsa Patrik till jobbet. Dom satt verkligen ihop, jag såg ingenting ..
    Så Patrik fick köra sig själv dit, men jag körde hem och slummra i två minuter, sen har jag vart uppe sen dess..


    Nu tror jag faktiskt att jag ska fortsätta att sortera min garderob som ser ut som en enda röra. Har nog en hel korg med bara strumpor som jag måste gå igenom. Men så är det, varje år handlar man nya strumpor på rättviksmarknaden och även på cityfesten, det har blivit som en trend för mig.

    Nu ska jag göra ett ryck sen skutta in i duschen och vänta på att P kommer hem..Ciaaoo

    God morgon på er..

    Idag känner jag att jag mår mycket bättre och är mycket piggare, har nämnligen fått en smart ide, men den iden tänker jag inte dela med mig idag tyvärr:)

    Det bästa jag vet är att sladda och nu har jag fått in de så i dag sladda jag helt själv , fast med handbromsen, men sladda som fan med patrik igår, kul som fan va de:)

    Idag tänker ja nog bara ta det lite lugnt och städa och så.  Ska laga min efterlängtade fisk som ligger på tining.
    MUMS.. Måste verkligen dammsuga lägenheten idag, det är fullt med hundhår i vardagsrummet.
    Sen ska jag även lämna sandras grejer idag, för jag med mitt minne glömmer ju det hela tiden. Undra om jag blir dement när jag är 60?

    åå jag vill också ha rallylicens som mattis har , eller kunna läsa en karta iaf...:S:) AVIS


    Nä nu ska jag sätta fart, så det händer nånting nångång ...


    Ha en bra dag alla ..

    Röstning

    Många säger att jag passar bäst i BLONT hår och vissa säger att jag passa bättre i BRUNT/MÖRKT. Eller blond/brun?
    Så nu får ni helt enkelt bestämma, jag har nämnligen beslutsångest ..De som flest röstar på de färgar jag till.
     

    BÖRJA RÖSTA



    BRUNT


    BLOND


    Onsdag..

    Känns som en tung onsdag idag. Kan inte ens tänka att det är onsdag..
    Vi var ut och sladda lite igår iaf, så lämna mattis över till mig och det gick ju ganska bra, först snurra jag. men sen fick jag in dom;) Va riktigt kul faktiskt:D Önska att jag kunde sladda lika bra som mattis. men det är nog ett kvar tag till dess, Han har ju rallylicens å allt.. FUSK..

    Nu ska jag knodda vidare.. Ciaaoo..


    Måndag igen..

    Tror faktiskt inte att måndagar är min bästa dag. Skulle jag få bestämma så skulle det va helg igen. Men det känns avlägset. känns låångt till helgen nu. Men det är bara att ta nya tag , kämpa på och stå i. Jag har satt ett mål och det är att jag ska få MVG på mitt nästa prov på onsdag (Handikapp) ..
    Jag måste måste måste göra bra ifrån mig på det provet, så är det bara..

     I lördags så kände jag att jag verkligen hade kul, så kul har jag nog inte haft på jätte länge. Kände att jag hade roliga människor runt om mig som bara vill en väl och att man ska ha kul. Mattis tex vilken stjärna!. Han lärde mig sladda lite, fast när jag sladda med patrik igår så gick de helt plötsligt bättre? Gror kunskaper över en natt?
    Nä jag tror faktiskt att Patrik lärde ut lite bättre, men Mattis va ju full också, så vi skyller på det..
    Men det va väldigt bra att jag fick lära mig lite sladd då på kvällen för senare under kvällen fick jag en riktig sladd när vi skulle åka över bron till Däckia. Fick Heidi att skrika som en livrädd schimpans ialla fall. Men det gick bra absolut.
    Sen höll det även på att bli bråk mellan mina boys och några valbokillar , men där gick man emellan.. Sa till ena killen i min egen ton. - Hörru , du vet väl att de här är mina killar, aa juste, kanske bäst att du åker hem och lägger dig. :)
    Mattis tacka mig så mycket ialla fall, men gentjänst vettu:) Sen vart dom helt plötsligt kompisar och paff vart man..
    De va dom som hjälpte oss att få tag i nya däck till bilen (som jag råka sladda sönder) .. Så när dom va påväg därfrån så langa killarna vidare att han vela ha mitt nummer, men där fick han dissen tyvärr. LOSER, jag har pojkvän skrek jag bara. tror ni han skämdes lite då. Med svansen mellan bena åkte dom iväg och jag fatta inte när Heidi sa (stackars den där killen) Jag typ - VA? har jag gjort nåt? Sen skjutsa jag upp Heidi & Kim till Jädraås och Mattis till Ivantjärn och jag själv åkte hem till min Patrik.

    Söndagen va ju också helt prickfri. Jag vakna upp med Patrik (ganska sent). Så det va tillochmed ingen ide att äta frukost, så jag gjorde iordning lite mat till mig och Patrik istället. Så ringer kikki och undrar om vi vill komma förbi och fika på hennes jobb (det nya rockcafet) Så det tacka man inte nej till. Men innan det åkte jag hem till mamma och lämna bilen som hon va snäll och låna ut till mig eftersom har en halvt trasig bil. Eller avgassystemet är lite hehe konstigt. Men det ska lagas. Efter vi fikat så åkte vi till Pontus & Malin , Våra gemensamma kompisar i Valbo. Kika lite på film och malde godis som alltid:) Trevligt  var det. Kom hem en aning sent, men det vart sängen på engång ialla fall..

    Nu skulle jag behöva göra i ordning mig lite och sen pysa iväg till skolan. Men det känns som det är något som tar emot idag, känner bara inte för att plugga idag. Men jag MÅSTE.. så därför ska jag gå och skutta in i duschen nu och sen ringa Heidi.. Senare idag kommer Malin på besök.


    Nu ska jag skynda. Kram på er.


    Lördag..

    Hade det trevligt igår, och jag känner mig fortfarande blåst av Mattis. Han lura i mig en massa saker om sig själv. Men jag sa hela tiden att jag "vet  att du ljuger" men dom bara fortsatte och det lät så sant tillslut. HAHA dumma mig själv.

    I dag ska jag försöka ta tag i det sista i mitt rum. Har lite kläder att sorera, även sminkhyllan .. Och det kan man ju säga att det inte är lite precis. Men men, jag har gett mig in på det själv :)

    Senare idag ska jag och Farmor gå och kika på när min kusin sjunger på Kanalkyrkan Elina Ahlander. Det var länge sen man såg henne sjunga , så jag ska väl ta sällskap med farmor dit och kika en sväng.
    Jag fick ett samtal mitt i natten av farmor, konsigt tänkte jag, så sent brukar inte hon ringa, då måste det vara nåt speciellt. Jag vart lite paff faktiskt. HAHA


    Nä nu ska jag rycka upp mig lite.. ciaoo !

    God natt..

    Helt sliten och trött, så nu har jag bestämt mig för att lägga mig och sova lite, får se när man kommer upp imorgon egentligen.. Ska köra Mattis bil i morgon, faaan han drev med mig idag om massa skit och dum som man är så gick man (nästan) på det . haha.. men de lät så verkligt. hihi.



    I still miss someone..

    Älskar min patrik

    På g..

    Nu håller jag och sandra på att fixa oss tillsammans. Ska snart börja dricka lite smått. sen ska vi dra iväg tänkte vi. .


    SKÅL

    Men gladast av allt är jag som..



    Har dig älskling

    Sååå.



    Festsugen

    Man blir så lycklig



    Sötare familj kan man ju inte hitta.. Så glad för din skull sara


    FREDAG...

    Känns så underbart med fredag. I dag får äntligen jag och sandra öppna våra cider:)
    På topphumör också. Synd för vädret bara, men hoppas regnet ger sig:)


    Älskar dig patrik jonsson, du är mitt allt:)

    Torsdag..

    Redan torsdag och det känns som jag inte fått något gjort än. Måste skynda på mig själv nu.
    Har nyss fixat i ordning mig och ska skutta iväg till skolan.. Sen ska jag träffa älsklingen och prata lite med honom..

    Har inte så mycket att skriva om idag känner jag, blir väl en upd om jag kommer på nåt vettigt..


    Ciaoo

    Säger som Malin Sundberg..

    Måste finnas många avundsjuka personer runt om en som är så avundsjuk på en så att dom måste kommentera.
    Oftast dom som har sämst självförtroende och inte nåt hjärta och ingen hjärna.


    Ska bara skriva en liten kommentar till den här personen som alltid komenterar mitt och patriks förhållande.

    Vi har haft det jobbigt (ibland) inte "alltid"som du tror. för du vet inte ett skit. Du har väl ingen doldkamera hoppas ja.
     Vi har ett väldigt bra förhållande, vi försöker göra det bästa av allting.
    bara för att vi har vart ifrån varann nu två dagar är för att vi ska sakna varann. I morgon ska vi prata ut om allting och lösa de små problem som vi haft, sen ska det ordna upp sig. (och du ja vet vem du är din jävla fetknopp rakt övervägen)



    Älskar dig Patrik, över hela mitt hjärta !

    God natt..

    Får somna själv i natt igen.. Det känns så ensamt och jobbigt. Orkar inte meeer.
    I morgon ska jag upp i tid och ägna mig åt skolarbeten framförallt.


    SANDRA SWEDLUND jag säger då de, vilken pärla !


    alla har sina svackor

    Just precis, alla har sin svackor i förhållanden. Men jag försöker mitt bästa på att ordna upp det som ska ordnas. Jag känner att jag kämpar in i det sista nu. Jag hoppas på allt att det löser sig och blir bra. Vi ska träffas och prata i morgon om allt och komma fram till ett beslut, och jag hoppas båda kommer överens, orkar inte med nå fler bråk ..


    Älskar dig patrik hoppas du vet det

    Less..

    Börjar tvivla STARKT på om något ska funka nå mer. Tror allt bara blir värre och värre. Känner mig bara mer och mer irriterad på dig efter att vi pratat med varann, men sen ibland saknar jag dig. Tror vi går i graven med allt..


    God morgon

    Klarar inte det här nå mer.. Får se om jag håller mig nu , kanske spricker av längtan. Men det går nog ändå.
    Nu ska jag gå ut med minnie, sen tillbaka till skolan och göra lite arbeten.

    Idag ska jag bara ta en slappdag och ägna mig åt mig själv. Kanske städa lite om jag orkar. Men då tar man det inte lugnt precis. men man mår ju bättre om man har städat.


    Ciaoo


    God natt...

    Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad
    jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
    jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
    jag har rätt mycket med mig själv precis som du

    jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu




    jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
    jag skulle få den tiden över för mig själv som jag
    sagt att jag vill ha jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa
    om en främling lika tillitsfull som du
    jag skulle pröva mina läppar mot nån annanom du lämnade mig nu
    jag skulle kunna leva utan den dä blicken som får mig ur balans
    jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
    jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat
    som jag varit med förut nånstans
    jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns
    jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
    det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
    men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
    ingen känner mig så väl som du
    jag skulle fastna i min ensamhet igen
    om du lämnade mig nu







    I skolan..

    Ska göra ett prov nu som jag inte gjort. Usch , fan va allt ska va jobbigt just nu.. Vill sticka här ifrån ett tag och slippa alla bekymmer som dyker upp hela tiden. Speciellt kärleken. Orkar inte ...
    Men som jag säger till andra så måste jag säga det till mig själv. Det löser sig

    God morgon

    Har nyss vart hos tandläkarn, usch va dom slarvar alltså. Så ska man börja betala nästa gång också. lite less man blir. det är som att dom har dröjt ut på det här för att jag ska komma över på mitt 20e år och börja betala för att dom ska få in pengar.

    Nu ska jag försöka hinna göra iordning mig för i morse han jag inte mycket med 30 min på mig in till Gävle. Sen ska jag brumma iväg till ungdomsmottagningen, ska ta ut min p- stav , så less på den nu.. så nu åker den..
    Men hur ska jag komma ihåg att ta en tablett varje dag , jag som är så glömsk. ..


    Sen senare i dag så ska jag vara lite med patrik, har ju inte vart med honom på ett tag så i dag tänkte vi umgås lite. Har haft fullt upp med annat och så.. Tycker att allt känns så konstigt nu bara. jag vet inte vad jag vill och vet inte hur jag känner. Men jag älskar dig ändå, hoppas du vet det.. Kanske bara är en period just nu som jag känner så här . det vet man aldrig. Men jag hoppas att det löser sig i alla fall. Orkar inte bära på det här nå mer..

    Nä nu måste jag skutta in duschen och sen skynda iväg, har 30 min på mig Igen. Tjing


    Jätte glad !

    Nu fick en väldigt snäll person mig på topp igen. Ingenting utan dig .. MALIN


    Måndag igen

    Självklart att måndagar ska va tråkiga, men den här måndan slår allt.  Ska försöka roa mig med att städa efter min jätte lugna katt *ironi*. Det är kattsand och leksaker över hela lägenheten. sen ska jag ta ut min kära hund på en promenad . Vet inte vad ja ska göra med hennes matvägran,


    Är det någon som kan ge tips på hur jag ska få henne att äta sin mat när den serveras?


    Tips

    Min bästa parfym heter Lancome hypnose och den används varje dag. PROVA:)

    HJÄLP

    Nu har jag försökt det mesta själv att ändra om bloggens utseende. Är det någon som kan hjälpa mig vidare?

    Så liten och oskyldig



    MITT ALLT

    Farsdag.

    Godmorgon..Eller så kanske man inte kan säga vid den här tiden. Mitt internet har krånglat i dag, så jag har inte kunnat komma in försn nu.. Men i dag ska jag bara ta en slapp dag med godsaker och film :)
    helgen har varit som en torktumlare. helt snurrig. ..




    Idag är det söndag. Ganska skönt med söndagar också, men trökigast att man måste upp tidigt i morgon.
    Blir inte bara slapp för i dag är det farsdag och jag ska till pappa en sväng med syrran och gratta honom.. så ska vi även passa på att gratta honom på födelsedagen (fast i efterskott) . Det har inte blivit av än, känns som man får lite skuldkänslor men det har varit så mycket nu på sistone.

    FREDAGS: Helt ok, kul att umgås lite med Heidi , det har ju inte blivit så mycket nu. Men i helgen tog vi igen det.
    Hade en trevlig kväll ialla fall med mycket skratt. Och det va skönt ..

    LÖRDAG: Träffa mycket folk, va med Heidi Kim och Eddii. Hade kul i ett tag iaf. men så klart så fick jag inte vara ute så länge som jag vela. så jag åkte hem, men precis innan jag ska svänga in på tulegatan så ringer Sandra, så åkte jag och prata med henne (ABSOLUT) man är väl en vän och ställer upp (som vissa inte fattar) . SÅ ÄR DET.
    Stod där och prata med henne och tjaffsa i telefon, kändess som jag bara ville skita i mitt och bry mig bara i henne just då. Fan att Han inte han förstå att vänner är viktiga.
    Åkte hem lite senare när jag hade pratat ett tag, så fick jag äntligen sova,

    SÖNDAG: Sov till 12 ungefär idag, så skönt att få sova ut lite. så studdsa jag upp ur sängen klädde på mig och stack hem och åt , tvättade min lortiga hund som blir ganska lätt smutsig haha .. så nu ska ja klippa henne lite snart, hon börjar bli så långhårig min älskade plutt.
    Hon har inte fått rusa av sig på ett tag med nån jämnstor hund, Nån som är sugen på att låta sin hund leka med min?


    Nu blir det mys med filt till tv´n ..


    kram på er






     


    Vädret..

    Tycker att vädret ska ändra på sig lite nu faktiskt .. MAN BLIR DEPRIMERAD. Varför ska detta väder få finnas?
    Kan någon ge ett bra tips på vad man gör en sån här dag? Vad gör man för att få ett leende på läpparna?

    Eleven

    När man går in på den här sidan så känns det som att man vill köpa allt.
    Ta en titt  om du är sminkberoende

    Eleven

    Fredagen..

    Fredagen vart inte som jag tänkt mig, utan så här blev det :)
    Jag åkte och handla tacos grejer , så gjorde jag iordning tacos till min lilla familj.
    Sen gjorde jag iordning mig lite, så kom Heidi, kim och kims kompis och hämtade mig, så stack vi ut en sväng ..
    Va en två galna turkar som lekte (titta på mig jag kan köra bil) jag fattar faktiskt inte vad dom höll på med?
    Sen så såg vi ju en galen typ ..med kritvitt ansikte och blodrött hår med rött läppstift och aldeles svart runt ögonen..Han vart man ju nästan rädd av . HAHA..
    Men sen lite senare kom patrik och hämtade mig, så stack vi hem till oss och sov. Men han knappt somna så ringer syrran och vill ha skjuts, så hämtar vi henne i Gävle. och de va inte lite läskigt att köra på motorvägen då.
    De va alldeles bländande av allt vatten på vägbanan, och jag med mina dåliga lysen och ruta. Måste byta allt snart..
    Så strax innan forsbacka så fick jag vattenplaning. men rallykung som man är så gick det bra;) *Humor*

    Nu blit det en skön dusch och sen tacosen som vart över från igår ..ciaoo !



    Du är så saknad



    Fredag I´m in love

    Vakna av att klockan ringde halv 8 , men jag orkade inte gå upp för jag hade ju kanske vart uppe halva natten för mitt cola drickande på kvällarna måste jag sluta med, man blir så pigg så man inte kan ligga still i sängen, åså somna patrik såklart och börja snarka .. (MORR)

    Har lånat ut bilen till patrik och pallo för dom ska till G . hammarby och fixa nåt. sen ska väl jag och patrik ta en sån där mysig hemmakväll ikväll. Med god mat, godiis(Absolut) och idol .. Sen får man väl se vad som händer i morgon..
    Satt och kika på lite lägenheter nyss och är så himlaa sugen på att flytta till Gävle, Patrik nämnde det också förut, men jag vet inte riktigt. Finns ju många fina lägenheter här också, men sandviken suger. Jag vill till gävle på nåt sett. efter att ha bott där 1 ¨år så var det svårt att flytta tillbaka. Synd att pappa bor i en två , annars hade jag kunnat bo där :)
    Men men..

    Saknar sikvik som fan, LUCAS, HANNA, NINA.. FAAN ... man får en tår i ögat när man tänker på det. Att man aldrig får bo där nå mer , aldrig bara komma hem och känna. äh ska jag ta en ridtur eller sticka ut och fiska med pappa eller kanske bara pyssla i stallet eller på gården, bygga hinder till ridbanan, fan va jag saknar allt. Och Hera är ju begravd där också. Allt känns så hemskt. exakt som black beauti , när alla splittras. Alla mina sköna ridturer på Lucas en sjön och varm sommarkväll , bara fåglarna som hörs, bara jag och Lucas där. Vi tillsammans sätter fart i full galopp över kalhygget. Min allra trognaste ponny, önskar att vi aldrig behövt säga hej då.


    jag glömmer dig aldrig . . .