• bloglovin
  • Godnatt!

    Precis hemkommen från jobbet, i natt har det snörvlats och hostats, jag har nämligen åkt på en rejäl förkyldning. Så natten har varit jobbig på det viset, men annars kul, eftersom jag jobbat med Reijo, som sitter o sjunger o har sig mellan Stan o Bergby/Norrsundet. haha!


    Iaf så när jag vaknar då är det första jag ska göra iaf är att tvätta bilen.
    För den ser ju ut som den gör den också. Lika ful som min näsa är just nu, "Rudolf med röda mulen". Sen hämtar jag syster i Gävle för att åka hem till pappa på lite kvällsmat, han ska nämligen göra min favvorätt - Lasaaagne. MUMS! Så det ser jag fram emot idag. Får se om det blir nå jobb till natten med den här förkyldningen, att jag alltid ska ha sånt otur!! ..


    Nä vet ni va, nu tänker jag stänga ner bloggen för några timmars vilande. Have a nice day ! ♥


    Lördagskväll.

    O jag håller på o förbereder mig för ett nattpass. Körde ett riktigt hett danspass tidigare idag så jag är tränad, nyduschad o nu återstår bara mat hos mamma. Hoppas ni får en trevlig kväll på krogen mina kära vänner, nästa gång följer jag med å:) ♥


    Blahablaha


    Spa - förmiddag .

    Har nyss kommit upp ifrån ett skönt bad + lite spa så här på förmiddagen, som bestod av..

    Smink o hår är nu fixat o har även hunnit med att ringa några viktiga samtal faktiskt, beta av viktiga saker, så man får de ur vägen. Nu ska jag klä på mig något bekvämt å sedan åka in i tvätthallen med Saaben så den blir lite ren & fin. Sedan väntar middag hos mamma- LAX igen. namnam!





    Vad gör jag vaken nu ?

    Känns som jag skulle behöva gå o lägga mig igen, tänk att man ska behöva vakna flera ggr/natt . Jag är jätte trött, men ändå inte, förstår ni? Ne nu ska jag tvinga mig själv att somna om och försöka sova tills klockan ringer den här gången.
    Vi hörs senare idag! ♥

     


    Det börja släppa.

    Har haft nån så fruktansvärd huvudvärk i 4 dagar nu. O det har inte gett med sig av varken alvedon eller starkare värktabletter (Tradulan). Nu på kvällskvisten släppte det en del o just nu känner jag knappt nånting. Men skulle inte förvåna mig om det är tillbaka i morgon bitti, ska ringa Hälsocentralen det första jag gör i morgon bitti. Kan ju vara någon nerv som kommit i kläm eller något annat simpelt. ( man får hoppas på det iaf ). Mamma tror det bror på all stress, kan ju iofs vara mycket möjligt, men får se va farbror doktorn säger i morgon.


    Annars har jag spenderat min dag till att vila första delen av dagen. Tills Emma Hyllengren slutade klockan fyra, får då åkte jag o hämtade upp henne vi Bomhus hemtjänst så stack vi hem till henne o gjorde iordning lite Lax o ris och Emmas specialsås. Vart riktigt riktigt gott, det är inte varje dag man blir bjuden på nå sånt gott. Tänk vilka snälla vänner man har :) Efterrätten vart glass med kola/chokladsås + strössel. Mmm ! Jag som älskar glass. Fortsatte kvällen med tjejsnack o massa sånt, henne mage har blivit såå stoor! Eftersom dom inte tänker ta reda på könet, så gissar jag på att det är en tjej, bara för att dom tror en kille. Får se vem som har rätt i slutet av juli :)

    På senkvällen/natten har jag haft trevligt besök också av S å vi kikade på "Instängda 2". Har ju sett ettan men inte tvåan, så det var ju passande att den gick på en av mina filmkanaler. Mysit med skräckisar ibland när man har sällskap av någon att gömma sig bakom :)

    Imorgon ska jag försöka ta mig till jobbet ialla fall. Kanske får nå specialtabletter mot migrän eller nåt (hoppas) för så fort jag anstränger mig lite så får jag sjukt ont i huvudet, o det sitter ju inte bara på ett ställe, utan i hela huvudet. Men jobba ska jag göra heeela helgen och även försöka kämpa på hela nästa vecka! (så jag får ledigt till den 8e) då jag förhoppningsvis ska följa med Kikki till Stockholm. Iaf så har jag även klipptid i morgon på hair company här i Sandviken. Kan jag absolut tipsa er om att gå till !! Dom lyssnar verkligen på hur man vill ha det o klipper aldrig för mycket eller nåt, jag har alltid blivit nöjd när jag klippt mig där å då har jag vart till olika varje gång. Ett tips till er som inte vågar sätta er i frisörstolen:) Men sen kommer ju frågan! Hur ska jag klippa mig?! Velar fram o tillbaka om jag ska klippa lugg eller inte. Hur mycket jag ska ta på längden osv.. jag får helt enkelt lägga mig o grubbla på det nu innan jag somnar.. I morgon ska jag sova läänge, typ till ett / två tiden. Så jag blir pigg till nattpasset imån.. Men nu får det va slutskrivet här, dags för sängen. Tjingeling!




    Köpte shampo + Balsam från Franck Provost idag på Ica (Dom hade nå riktigt bra pris 67 kr (tror ja de va) för både shampo o balsam) Köpte för Torrt/Skadat hår (med tanke på att jag är blond) Men fanns massa annat. Brukar använda Tresemmé 24 hour body annars, men det är alltid kul att prova nåt nytt. Speciellt när priset är bra. Passa på!


    Hold it against me



    Cause I can breathe again, dream again -





    I'll be on the road again
    Like it used to be the other day ..


    Om du kunde sakna mig som jag saknar dig .

     

     

     







    Nu är jag tillbaka igen.

    Tog mig en liten paus från bloggandet, då jag knappt haft nån inspiration till nånting. Spenderade iaf min helg på jobbet o på lördagskvällen hos pappa i stugan (Bovik/Yttertorp) med syster, pratade om allt mellan himmel o jord, oh det ser ut som vi ska göra en liten resa tillsammans i slutet av sommaren/hösten. Ett förslag är ju Island som alla tre är med på. Men alternativen kan ju ändras:)

    Annars har jag ju jobbat å jobbat bara, gamla vanliga ungefär. Mitt gymkort gick ut i fredags o jag har inte köpt något nytt än, ska nog vänta med o köpa ett nytt tills fredag med tanke på att jag jobbar hela veckan o kommer inte ha så mycket tid till varken de ena eller det andra. Motionen den här veckan får jag på jobbet, får nöja mig med det.


    Eftersom jag har en ledig natt nu så har jag passat på att färga håret som Madde var så snäll o hjälpte mig med. Så nu är den hemska utväxten borta o mitt lilla missöde sen nyår är även övermålat ( hi hi ). Just nu sitter jag o kikar på Ullared o har precis smällt i mig en hel Marabou Premium (Mint) + en hel Loka (Smultron/citron) Så nu är min mage nöjd. Har ju planerat in en prommis på förmiddagen i morgon så nån nån kalori lär väl försvinna. I morgon ska jag även till CVL eftersom jag ska läsa ett ämne nu som startar på fredag, vad jag väljer får jag se i morgon. Fick för mig att jag vill läsa Historia, men finns ju massa intressant att läsa så får se. Sen jobbar jag ju natten igen. Heela veckan ut.


    Ska faktiskt försöka slänga ut videon nu med alla kort jag pusslat ihop från mitt 2010. Jag har nog vart på latsidan ett tag.



    Liten Tove


    Sömntuta

    Ja det kan man ju kalla mig som sover till halv tre om dagarna. Tog mig ett skönt bad så fort jag vakna, grejsa med ansiktsinpackning osv. Sminket är påkletat å håret i någorlunda stil o kläder efter väder, dags för lite middag hos mamma, sedan vidare mot BOVIK/YTTERTORP å hälsa på min pappa som sitter där helt ensam. Med mitt strålande humör så borde jag liva upp halva Sandviken. Ha en trevlig dag. Tjiing!


    Goodnight

    Nu åker jag hem o sover, som jag längtat efter i i några timmar nu, trööött! Håller på med lite kort å grejer, men jag har inte hunnit klart, så de kommer läggas ut i morgon ! Annars har jag ingenting planerat tills i morgon. Någon som har lust att hitta på nåt efter kl 15 så riiiiing:) Godnatt!



    Sommar o soool NU TACK!


    My love doesn't scare me, other peoples love scares me !




    Jag har länge funderat på allt som har med kärlek att göra. Under 2010 så i princip tokletade jag efter någon hela tiden, jag kände mig pressad på nåt vis. På tala om hur många jag har dejtat, men det har bara blivit tok av allting, kanske bara jag som inte vart mig själv o inte riktigt redo för något förhållande? Känns som det mesta varit påtvingat o halvhjärtat. Men just nu har den där pressen släppt, jag känner mig på nåt vis mycket mer avslappnad å känner att nu får det bara hända det som händer. Är ni lika nyfiken som mig? Jag är hur nyfiken som helst på hur 2011 kommer att bli. Jag hoppas verkligen på att lite magic happens, för första gången sen Patrik så känner jag mig öppen för förslag. Menas det att jag verkligen gått vidare nu ? Tack gode gud för det i så fall.






    80 frågor 80 svar

    1. Namn? Tove Anne Elinor Ahlander
    2. Ålder: 21, 22 ( 20 september )
    3. Personlighet: Flumm, ordentlig, tuff, galen, omtänksam, snäll, envis!
    4. Stjärntecken: Jungfrun
    5. Jag kommer från: Sandviken (Gävleborgs län)
    6. Jag bor: Sandviken / lägenhet
    7. Mentalitet: Snygg,sexig o singel ?
    8. Civilstatus: Singel, singel, singel
    9. Frisyr: Axellångt blondt
    10. Hårfärg: Blond
    11. Ögonfärg: Blågrön
    12. Längd: 1,60m
    13. Vikt: 59kg
    14. Skostorlek: 36
    15. Din bästa egenskap: När jag sätter min envisa sida till i bra situationer.
    16. Din sämsta egenskap: Impulsiv (ibland)
    17. Husdjur: Hund ( Bichon Frisé ) Minnie, Katt ( blandis med huskatt / Norskskogskatt) Elsa.
    18. Familj: Mamma (Anne) Pappa (Jan) o Syster (Evelina)
    19. Djur jag är lik: Åsna, lika envis som en.
    20. Tror du på något? På mig själv.
    21. Gillar: Mina djur, vänner, skor, min lilla saab o familjen såklart!
    22. Ogillar: Falskhet, otrohet, orättvisa.
    23. Favoritmat: Lasagne
    24. Favoritglass: Piggelin
    25. Favoritdessert: Äppelpaj o kladdkaka. mums!
    26. Favoritpizza: Vesuvio (tråkig sådär)
    27. Favoritdryck: Loka (Vattenmelon)
    28. Favoritgodis? Choklaaaad
    29. Min favoritdrink: Mojitho o kikkis egna drink MUMS!
    30. Min favoritfilm: The notebook, Dear John
    31. Min favoritdag: En ledig dag, då jag kan sova ut, fixa mig i lugn o ro, träna o göra nåt roligt tillsammans med en favoritvän:)
    32. Mitt favoritklädesplagg: Leggings, tunika/ oversize linnen, koftor (naturliga färger)
    33. Min favoritbok: "Love in the time of cholera"
    34. Min favoritmusik: Volbeat, Coldplay, Winnerbäck, Kent, Norah Jones, mm
    35. Min favoritlukt: Nyskördat hö, vårdofter, havet o självklart min D&G 3 . mmmm
    36. Min favoritblomma/planta? Natt o dag.
    37. Öl eller vin? Vin
    38. Liknar du en kändis? Många har sagt att jag liknar Marie Picasso, men vet inte om jag håller med om det?
    39. Senast köpta skiva: Köper inte skivor
    40. Senast film på bio: Twilight
    41. Bästa låten: Coldplay - Fix you♥
    42. Senast lästa bok: Love in the time of cholera,
    43. Favoritförfattare: Jaa du?
    44. Skriver du dagbok? Jag skriver ju den här bloggen, men här skrivs ju inte allt för mycket om mitt privatliv, mest ytligt.
    45. Bästa årstiden: Vår/sommar.
    46. Älsklingsfärg: LILA
    47. Skulle aldrig ta på dig: skatekläder tror jag.
    48. Vad ville du bli när du var liten? Vetrinär
    49. Brinner för: Djur, kärlek, vänner o skor
    50. Sportbil eller familjebil? Sportbil såklart!!
    51. Katt eller hund? Båda två , absolut!
    52. Har du nån nojja? njaa inte vad jag kommer på.
    53. Fobier? Ormar, getingar o djupa vatten.
    54. Deppig eller glad?
    Glad (oftast)
    55. Politiskt insatt? Nepp
    56. Värdesätter du ärlighet? Absolut, (Hellre straffad för sanningen än leva med skuld)
    57. Brukar du dra “vita lögner”? Ja, om jag anser att det är bäst
    58. Är det ok med vita lögner? Om det skulle behövas så.
    59. Känner du en mytoman? Ja tror det.
    60. Har du pojkvän/flickvän? Nix!
    61. Är du kär? Nej!!
    62. Hur tidigt stiger du upp? Har jag jobbat natt så runt 15.00 annars vid ledighet runt 7.00 - 8.00 tiden.
    63. Är det bra eller dåligt? Fånga dagen
    64. Vem/vilka vet mest om dig? Sarah Kikki o jag själv såklart:)
    65. Vad har du på dig just nu? Jeans, t-shirt, cardigan.
    66. Vad ska du göra i kväll? Hänga här på jobbet.
    67. När var du senast riktigt full? Nyår, gud så pinsamt, noll minne!
    68. Är du seriös? Oftast
    69. Hur många väskor äger du? Du de är en del.
    70. Hur många bilar har du/ din familj: 1
    71. Hur många biologiska syskon har du? 1
    72. Vad är du allergisk mot? Kiwi
    73. Vad är det för veckodag? hmm fredag tror jag att det är.
    74. Vad är det för datum idag? 18/2  2011.
    75. Vad gör du nästa år? Jobbar o står i, resta någonstans, leva livet!
    76. Är du uppväxt i stan eller på landet? På landet.
    77. Gillar du att laga mat? ABSOLUT!
    78. Märkeskläder eller secondhand?  Det spelar ju ingen roll, huvusaken de är snyggt ;)
    79. Hur många par skor har du? HA HA. En deeel ^^
    80. Vem är snällast just nu? Mamma!


    Wöööörk

    Dålig uppdatering på ett tag, jag vet, men har inte haft lust att slå på datorn ens. Känns ganska värdelöst, har hamnat i en depperiod tror jag. Ingenting är kul just nu, just för vädret, bilen, jobbet jaa  allt. Tänker inte gå in på detaljer mer än att jag är slut helt slut. Blandade känslor just nu. Det som får mig lite gladare är att jag har mycket att se fram emot tills nästa månad, ska försöka komma iväg o hälsa på både Kikki i Sthlm o Tess i Eskilstuna.

    Helgen kommer bestå utav jobb jobb å jobb. Lördag är jag ledig, för då ska jag o syster till Pappa, äta tacos o kika på melodifestivalen, 1 dag iaf, men de är fan inte mycke till liv jag har, inte ens ledig en helg på en hel månad, jobbar nämligen nästa helg också. Snälla ge mig ett nytt jobb någon?! Nä nu ska jag sluta klaga, finns ju vissa som inte ens har nåt jobb som skulle göra vad som helst för att få mitt.


    Min bästa KIKKI!



    Drömmer om Paris

    Jag bara längtar tills vi ska åka, ni i slutet av månaden ska det bokas resa + hotell. Våra planer är att besöka, Eiffeltornet, Notre dame, Da vinci koden, disneyland, kanske moulin rouge o så självklart shopping på Champs-Elysee. Ser verkligen fram emot den här resan, men med tanke på att vi ska göra allt det där så passar det bättre att åka när det är lite varmare, i maj!

    Annars var kvällen igår jätte mysig o jag o Sarah börjar ju självklart böla,
    så känslig vi så. Filmen vi kollade på hette "Last song" med Miley Cyrus  Va en bra film faktiskt, kärlek o snyft snyft , ME loves it..

    Senare idag blir det träning med Sarah, måste träna bort det onyttiga vi stoppa i oss igår. Fast tror jag tappat godissuget totalt faktiskt, det räckte ju bra med typ 15 godisar sen vart man less.


    Matilda åkte precis hem så nu ska jag lägga mig o slöa framför tvn en stund, skööönt!



    Matildas Sankt Bernhards kille Max, såå söt!!




    Jumpsuit / H&M


    Har faktiskt beställt en Jumpsuit från H&M 299:-
    Verkar ju lite fränt ändå ;)


    Bloglovin

    Ni som följer min blogg dagligen, följ mig via bloglovin!
    Mindra chans att missa något uppdatering plus att det är anonymt :)
    Klicka på ikonen nedanför bara!  




    bloglovin


    Alla-hjärtans-dag


    Börjar den här kärleksfulla dagen med att tvätta,
    städa gjorde jag igår + rensa alla avlopp + poäng till mig tack! :) Iaf så ska jag tillbringa första delen av dagen med att tvätta å plockaihop lite, ser ganska rent ut nu faktiskt, ska dammsuga alla rum å så också, blir ju inte så himla mycket gjort när jag jobbar nätterna, så är det ju en massa annat man ska hinna med också.

    Sen ska jag försöka ta mig till affären o handla lite, blev sur imorse när jag vakna å såg att jag inte hade nå fil hemma å inge bananer heller för den delen, beroende av alltså!


    I slutet av denna månad ska jag göra en hälsokoll, kolla vikten, mäta osv osv osv. Det ser jag fram emot, tror jag tappat 1 kilo till eller nåt. Äh det återstår att se! Alla ni som inte tränar, BÖRJA. Vi kör på en icke vass sommar i år;) GOGOGO



    Önskar ALLA mina nära&kära en riktigt mysig Allahjärtansdag!




    Nööööörd!



    Hitta ett kort sen ja va 16 år ^^


    Skönt med ledighet!

    Vaknade ganska sent idag, typ halv 4 4 tiden. Åt lite och stack ner på gymmet. Vart inte så hårt pass idag, kände mig inte så motiverad o så va jag ganska sliten efter dom här nätterna. Tog iaf nyss en skön dusch o nu ska jag krypa under täcket framför en film som går på SF kanalen med en skål fil med äpple, banan o russin, namnam! :)

    I morgon är det ju alla-hjärtans-dag, den ska jag tillbringa tillsammans med Sarah, vi ska köpa god mat o massa onyttigt! Då ska man iaf få unna sig lite!


    Ååååh Brolle !!!

    Har laddat upp min lördagskväll med , pistaschnötter , Cocktailtomater, minimorötter o Kolsyrat vatten ( Tranbär/lime) MUMS, allt jag gillar på samma gång + myycket nyttigare o godare än chips/cola å godis. Jag har kommit in i det här nu. Hälsosamt är gott o bra!


    Vad tyckte ni om kvällens melodifestivallåtar? Jag rösta på Brolle för han är så snygg (hi hi). Annars i helhet så tyckte ja faktiskt inte att någon var nån riktig hit för mig. Men rätt gick vidare i varje fall:)

    Annars så ska jag fördriva tiden med att kika på The notebook. Var ju faktiskt nästan ett år sen jag såg den sist, så då kan jag ju faktiskt kolla på den igen :) DEN ÄR JU SÅ BRAAA!

    Händer i morgon : Städa, mat hos mormor, basta, träna och filmkväll. .


    Sista natten nu, sen ledig två dagar..



    På G hem .

    Nu ska det verkligen bli skönt att få åka hem o sova, sen har jag ju faktiskt bara 1 natt kvar, sen ledig två :) Har inget speciellt inplanerat idag, så får se vad som händer, kanske bara tvn blir mitt sällskap. de är ju skönt ibland de med. Nä nu ska jag packa ihop o fara hemmåt. Ha en bra dag allihop! ♥

    Vilken lycka!

    Jag behöver nog inte säga så mycket mer än att ÄNTLIGEN kommer jag få MIN MIN MIN MIN pappa tillbaka!


    Hjälpte Sarah med hårstyling idag .

    Lite dålig kvalité på korten, så man ser inte direkt hur det ser ut, ser bättre ut med ögat:)





    Hon vart så gullig så :)


    Snöstorm

    Det är snöstorm utanför fönstret och jag ser verkligen inte fram emot att få sopa av bilen när ja kommer ut, jag som är så bortskämd med garage, sätta i sig en varm bil å inge is eller snö på den. aja, bara att förbereda sig. 

    TRÖÖÖTT o vill hem till min säng, sova tills jag börjar ikväll ? haha nej jag skoja bara. men de skulle va skönt, ingen lust att leva i detta väder. JAG VILL INTE HA NÅ MER SNÖ!

    Saab 9-3 Aero - 01



    Nu ska jag va tyst

    För ju mer jag tjatar om vår så blir det bara mer vinter. Ställde klockan på 14.00 idag, klev upp o kollade ut, så när jag såg det hemska vädret så kröp jag ner under täcket igen o sura. Jag kan ju iaf glädja mig åt att det är sista vintermånaden nu. Det är mycket som händer just nu, så jag vet inte alls vart jag ska börja. Men en sak i taget ändå så.

    Jobbar enda till söndag morgon, så jag kommer ju missa hela helgen. suck. Får tänka på lönen istället. Äh jag ska inte klaga, ett jobb är ju ett jobb och jag har ju kanske 1 av de lyxigaste jobben just nu, fast ändå mest långsammaste också. Ial så blir det nog Gävle (älvsjön) grilla o sånt med lite grabbar. får se om jag hinner med någon träning innan jobbet, har ju sån sjuk träningsvärk i magen nu. Kom knappt upp ur soffan tidigare idag. jaja, får se om den här natten blir lika seg som förra. .




    Kikke o jag


    Jag vill ha våår !

    Jag kommer tjata om det tills det blir det, så äre bara. Nu har jag 1 ynka timme kvar på jobbet innan jag får gå hem ( It suck ) just att sitta vak. Finns inte så mycket annat att göra än att försöka pussla ihop desigen blandat med att sitta rakt upp o ner och se ful ut. Och det va inte sista passet precis. Håller vekligen tummarna för Sandvik-jobbet, skulle vara skönt med lite omväxling + bättre betalt, inte helt fel ! Tur man har kontakter som ger ett gott ord åt en, så nu är det bara att vänta o se om jag har lika tur i år med jobb som förra. Kära GUD!

    Annars idag ska jag försöka komma upp i skaplig tid o slänga in en hög tvätt i tvättmaskinen o även hinna träna. Får se om det nu blir med grabbarna eller tjerna, det återstår att se. ÅÅå jag vill ha vår o jag vill va kär. O på tal om kärlek så är det ju faktiskt "Alla-hjärtans-dag" på måndag nästa vecka, kommer ju få tillbringa den dagen tillsammans med mina singelkompisar iår igen, turen har ju tyvärr inte vart på min sida när det gäller kärlek under 2010. Men desto bättre 2011 kanske? Vi får hoppas?:) Ni som följer mig kommer ju garanterat få veta vilket som:) Nä nu ska jag avsluta mitt sista inlägg för denna natt o istället kolla klart på "sofias änglar" tills det är dags att starta Saaben för hemfärd.

    Säger godnatt redan nu :)


    Oh boy you’ve left me speechless . .



    Will you ever talk again? Oh boy, why you so speechless? You’ve left me speechless

    Some men may follow me But you choose “death and company” why you so speechless?


    VILL HA VILL HA VILL HAAAA



    http://www.blocket.se/gavleborg/Supersnall_laromastare_31810930.htm?ca=5&w=1





    Mamma o Pappa , snääällaaa? !

    Träningsvärk

    Jag o Sarah körde på i två timmar idag och siktade till mesta dels på att träna magen med olika övningar. Får se hur man känner sig i morgon. Men träningsvärken från i förrgår sitter kvar, min rumpaaaa! Men då har man ju ansträngt sig i varje fall.

    Nu har jag ju en hel natt framför mig, men skönt att sitta vak ändå när man har sån här träningsvärk. Ska jag försöka passa på att fortsätta med min design, har ju lite att göra . Tex med alla kategorier osv, så ska jag ju min kära vän göra en header åt mig eftersom mitt Photoshop är borta.

    Annars idag har jag umgåts med Sarah, fikat o pratat massa tok, hästar hit o hästar dit, otrevliga hästägare osv osv. haha vi när vi sätter igång, Vill ju hitta någon vettig människa att börja rida hos, som är TREVLIG o snäll. Får se får se, letar ju för fullt efter en egen. Men får se. Velar fram å tillbaka med allt. Det visar sig tillslut:)

    Ha en trevlig kväll allihop. KRAM





    Åååå !

    Sånt underbart väder, å nu ska jag gå en lunchpromenad med Minnie å bara njuta av soolen! Längtar tills mitt H&M paket kommer med alla vårkläder/skor + massa mer, vart ju runt 2000, så de är en maassa. iiiiih! Sen runt 2-3 ska vi ju gå o fika, jag ska äta tuuunasallad, muums! Sen runt 5-6 blir det träning o jag har fått tips av grabbarna nu som jag ska prova, på torsdag hänger jag med dom till etc o tränar. Heja beach 2011 för mig, tänker INTE ge upp! Iaf ikväll blir det ju jobba igen + en mängd dagar frammåt. BLÄ. Har sökt jobb på Sandvik nu faktiskt, skulle ju va great å få jobba där! Har även sökt till Nattpatrullen här i Sandviken , så håll tummar o tår för mig nu. Jag vill slippa åka till Gävle!! anyways, nu ska jag skutta ut i det här härliga vädret. HA EN BRA DAG :):)



    Dags att sova

    Har haft biffarna här på besök i kväll, vi kollade på twilight (Eclipse), och dom klagar på att jag tycker att [Jacob] är snygg . MEN DE ÄR HAAN JU. Jag har min smak, å han är fan snygg! enligt mig:) Läängtar tills 4e delen kommer ut, så jag får dregla till nya scener. Iaf såå ska jag upp i tid i morgon, gå å göra ett morgonpass på gymmet, sen gå och fika med Sarah, Ullis o Ullis lilla Alexander. Aldos eller waynes får se vad det blir,finns ju inte så mycket att välja på i den här lilla staden till skillnad för er som bor i tex stockholm:) Äh nu ska jag lägga mig i sängen o försöka sova och drömma om nåt riktigt bra. (hihi)



    Godnatt!



    Nya skooooor / H&M

    Loooove


    Soool

    vilket härligt väder vi har här i sandviken! Just nu håller jag på o förbereder inför en promenad med min hund, måste bara ladda klart telefon så jag kan få fram lite musik:) Sen blir det ju träning med Sarah ikväll.


    Jag är bara såå glad



    Jag känner mig bara så fri o så lycklig . Allting är så bra just nu, allt dåligt är bara bortspolat o glömt. Nu är det min träning som gäller o de är de enda jag tänker bry mig om nu . HAPPYY


    Nu är jag tillbaka

    Ursäkta den dåliga uppdateringen, men har varit lite dåligt o haft mycket att göra, men det är kul med alla nya läsare, kuuul:). Va på på rally i lördags iaf o de va lika kul som förväntat, såg många avåkningar o tom en seriekrock alldeles framför näsaan, ( stackars killen fick nackskador så ambulansen fick komma ) Det var bland de sista som körde, fick vänta ett bra tag innan vi kom därifrån, åkte då direkt till Göransson arena. Sedan åkte jag direkt hem för en stödvila innan mitt nattskift, kan ju säga att den natten var hemsk, mådde piss , ont i huvet o mådde illa heela natten, tur att de va lugnt på min avdelning då Lotta berättade för mig att det hade vart världens liv natten innan, men kämpade mig igenom hela natten o när jag kom hem så stupade jag i sängen med alla kläder på. Va så slut att jag inte ens orkade klä av mig, ( fast gjorde ju de efter ett tag) Vaknade (igår) med illamående o huvudvärk + känning av feber också. Växlade mellan att sova o kolla film hela dagen, somnade direkt efter att Minnie kommit, då i soffan med dator, tv å alla lampor på. Vaknade ca 01.00 o släckte ner allt å la mig i sängen, vaknade 9.00 i morse med ett mycket bättre mående. Så jag ska göra i ordning mig nu o sen åka till Valbo tillsmmans med mamma o morbror . Mamma ska kolla på nå möbler så man måste ju va med som smakråd. Fast dom som känner mig vet väl att det bara blir svartvitt typ höhö. Blir inge jobb inatt. Vill känna mig helt hundra innan jag sticker ut på nå nattskift igen. Hoppas ni får en bra dag:) ♥

     


    Rally + Film


    Här är lite bilder + (video) sen i lördags.







    Mattias Henriksson








    I den bilen sitter en söt liten co driver:) Jesper Eriksson





    Så har vi ju Staffan Andersson såklart ;)


    Hej på er!

    Har varit på rally hela dagen. Har inte gjort så mycket annat, nu ska jag bara duscha lite snabbt sen bege mig iväg mot Valbo, jobbar inatt. Mer uppdatering i morgon :)

    God natt

    Har haft besök av min gravida vän Emma Andersson här i kväll ( varför jag skriver hela namnet är för att jag har tre vänner som heter Emma var av två gravid o en med en son ) i varje fall så kolla vi på en film o prata om lite. Båda va ju nästan lika trötta så jag skjutsade hem henne nyss. Jag ska faktiskt också ta o borsta tänderna o hoppa i säng, för i morgon blir det RALLY. hihi, som jag längtat! Jag är nog en tjej med väldigt olika intressen. Men det är bra med lite omväxling. Aja God natt med er och sov gott:)

    A moment forever

    Nu ska jag ta o traska ut med min lilla vovve, sen vidare mot gymmet, ikväll ska jag faktiskt unna mig lite popcorn o lightcola. Längtar!




    H&M favvos




    Vilket väder !

    Tog en morgonpromenad ner till gymmet tillsammans med Minnie idag, lämnade henne hos Sarah medans vi var där, tänk att jag o Sarah pratade om just SNÖ när vi gick in på gymmet o va tror ni händer ca 10 minuter senare? Joo kräksnöa! Ja det va en som vart glad i varje fall o det va Minnie, den lilla hunden drog ju nästan omkull mig när hon kom ut, så glad blev hon:O, Iaf vart det ett morgonpass idag iaf på ca 1½ timme. Helt slut just nu! Ska köra ett litet pass ikväll också faktiskt. Nu ska jag göra iordning lite lunch och sen försöka fixa lite här hemma så man får lite fredagsfint. På tal om nåt annat! Jag hade världens sjukaste dröm i natt/morse. att ja va gravid åså skulle dom göra ultraljud på mig för jag va på förlossningen, åså säger dom att det ser konstigt ut å så har jag en papegoja i magen, HELT SJUK! ja tom vakna av den drömmen! Vad är det som gör att man drömmer sådär konstigt? Äh nu ska jag slita mig härifrån så jag får nånting gjort. Hoppas ni får en bra dag:)

    Helt slut

    Det har varit en fartfylld dag idag fikat med massa vänner, hjälpt Peter att koppla in hans internet och har dessutom tillbringat två timmar på gymmet idag tillsammans med min spotifylista haha . Fast i morgon blir det tillsammans med Sarah som vanligt, runt halv 9 på morgonen, så ska jag köra ett kvällspass sen också. Blir ju väldigt lugnt för mig i helgen, börjar ju jobba på lördag kväll också:( blä! Håller verkligen på å överväger om det är värt att jobba natt nå mer, dygnsrytmen blir så konstig o jag som annars är ganska morgonpigg . hmm, får verkligen ta att fundera på det där. Men man kan ju göra nån natt i månaden iaf men inte 15 - 17 nätter som jag brukar göra. Nä vet ni va, nu ska jag lägga mig o läsa min nya tidning Topp Hälsa som jag precis börjat prenumerera på. Före det en jätte snabb dusch. Men jag säger godnatt redan nu. Hoppas ni sover gott :) ♥

     


    Hello








    Här va några vinterbilder. Resten kommer väl upp lite då o då:)


    Redan torsdag .

    Gick upp klockan 06.00 idag igen och börja städa o greja lite här hemma, gick o vilade 1 timme tills Emma ringde vid 12 tiden, så då blev det en lunch/ fika med henne - Charlie o Sara, Julia. Dom blir så stor dom små liven. satt o tänkte bara här om dagen att om jag skulle skaffa barn när jag är jaa ca 30 då är Julia 11 12 o Charlie 10 ungefär. Nä så länge ska jag inte vänta, men som sagt, man måste ju skaffa en man i huset först kanske. Annars går det ju inte. Nu ska jag gå ner o kolla om det finns en tvättid tills ikväll, efter det ska jag ta en promenad till gymmet o göra av med kalorierna från Äppelpajen idag. haha. + att jag ska försöka få ordning på Photoshop, så jag kan göra klart min design nångång. Och korten från igår är påväg in:)


    Peace !


    See my love like a lost balloon


    Tove Ahlander



    Det har varit mycket idag, så antingen lägger jag ut bilderna senare ikväll eller i morgon:)



    PUH

    Kom nyss hem från gymmet, tog en liten kvällspromenad med Minnie på engång tillsammans med J. Sitter just nu med en ansiktsmask så man blir helt ren o fräsch tills i morgon:) Nu kommer det väl inte hända så mycket mer idag förutom att jag ska slå på en riktigt bra film o somna till den.

    Ha det bra allihopa:)


    HA HA

    y


    Vimmel / Lobby

    Jag & Veronica


    NI HUNDÄGARE!?

    Tycker ni att det är okej att gå ut med sin hund första gången kl 15.00 på eftermiddagen?!? Och ha som förklaring att man gick ut klockan 4 på natten?! Det är inte okej för mig! tycker det är djurplågeri ja, va tycker ni?



    Minnie

    Min älskade lilla pärla!


    D&G 3 L´IMPÉRATRICE

    JUST NU 495 kr på Kicks ! Nr 1 på min doftlista





    3 L´IMPÉRATRICE

    Saftiga exotiska frukter och klara rosa blommor bereder väg för en aptitretande bas med mysk.

    Den aptitretande blandningen av vattenmelon och kiwi kontrasteras mot den dramatiska rosa cyklamen som bjuder på en uppiggande doftupplevelse. Uppsluppen, mästerlig och otroligt beroendeframkallande.

    Personlighet: Stjärnan
    Praktfull och energisk, för L´Imperatrice är livet en film och hon är dess hjältinna. Alla huvud vänds mot henne när hon träder in i ett rum. Vibrerande och magnetisk utstrålar hon karisma och kraftfull karaktär.

    Topp: rabarber, röda vinbär, kiwi ackord
    Hjärta: rosa cyklamen, vattenmelon, jasminblad
    Bas: mysk, sandelträ, grapefruktträd


    I don´t know why

    Vaknade klockan 6.00 i morse, första ja gjorde va att gå ut med Minnie, sen la jag mig ner o kika på en film som gick på SF kanalen. Låg bara hemma igår o kika på Twilight - Eclipse, somna mitt i filmen typ, så kollade klart på den i morse  också faktiskt. Aja, har iaf nyss duschat/gjort mig klar. Så ska ta en lunchpromenad med Minnie nu, sen får vi se om Evelina hör av sig så kanske det blir en fika med henne:) Annars blir det träning idag runt 6 tiden med Sarah:) Så kommer J ikväll o kollar på film med mig o sover här, för i morgon ska vi ha fotodag;) O självklart kommer jag lägga ut bilderna här:)

    Jag o Matilda kollar runt på resor igår o nu ligger dom väldigt högt igen, jag tänker då inte åka till nå Lanzarote för 7000 tex. NEPP. O vill man verkligen åka till Egypten nu när det är sånt jäkla liv där? man vet ju aldrig om man blir nerbombad för fan. Men som reserv har vi sagt att om vi inte hittar någon lämplig resa som passar oss så ska vi ta en shopping runda till Milano o Paris istället. Bo på fint hotell o shoppa, Finns ju en hel del att se i både Italien o Frankrike. I huvudstäderna då iofs. Vi får se vad som blir:)

    Nu ska jag traska ut i det här dystra vädret en sväng. Hoppas ni får en bra dag! ♥






    Dystra Sandviken