• bloglovin
  • Ont ont ont.

    Vakna upp idag med världens huvudvärk å illamående o det har inte gått över än, tror inte det blir så mycket gjort för mig idag, har iaf orkat mig ner till tvättstugan o stoppat in två maskiner tvätt, nå mer än så blir det nog inte. Ska  bara ligga här o må som jag gör resten av dan.. Mamma kommer ju snart med lite saker till mig . Så snäll mamma jag har ! Får se om jag blir piggare lite senare så ja kan träffa Matilda i varje fall..

    MYGGBETT?!

    Kände att de klia lite på armen, å så har ja världens myggbett ! Å vart kom den ifrån? Nog för att jag hade sovrums fönstret öppet en timme igår, men dom små liven måste väl ha vinterjacka dom med ifall dom ska överleva i detta land? ! :O

    Jag måste bara . .

    Skriva ett inlägg om observera! vissa killar. Något jag stör mig så fruktansvärt mycket på! Killar jag syftar mest på i denna lilla stad. Tror att dom är nå jävla stureplans brats! FUCK NO! Som igår på krogen satt jag å Emma i sofforna vid baren, då vi ser 3 sånna där sliskiga typer. För de första bakåtslick som nån annan jävla hårlös 70 taggare på fattigstugan. Asså seriöst DE ÄR INTE SNYGGT! nej nej nej, fy fy. Å på tal om klädseln, antingen lånat lillebrorsans byxor eller helt enkelt vridit på fel grader på tvättmaskin? Lånat pengar till den dyraste, snyggaste, snabbaste bilen, den lyxigaste tvn osv osv EGENTLIGEN sittandes på flera hundra tusen i LÅN för att få va en i "gänget" Har du inte dom där sakerna ( eller se ut att ha ) då får du inte va med i doms HAHA ( COOLA ) gäng. Vet ni va killar? Vi tjejer, vi bara skrattar åt er. KAMMA TILLBAKS FRILLAN FÖR FAN and get a life ! Tack för mig å hej.

    Slappdag. .

    Jag å Peter har gjort nada idag, förutom att han va å köpte mat medans jag låg här å såg fet ut. Han sov här i natt å jag vakna typ kl 04.30 av att han gick i sömnen haha så kuuul, bara svammla en massa skit!! helt borta! Peterpanen;) Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan i min ensamhet å se ful ut. Hela veckan är redan inbokad, med fika, fotografering, träning osv osv , det ska bli en riktigt bra vecka! Så inleder veckan med en träff med Sandra Svedlund för det första och sen en träff med Matuulda o efter det träning o på kvällen filmmys:)



    DÅ TAGGAR VI FEST

    Drinkarna är planerade, 3 outfits att välja mellan o håret är snart perfekt. I morgon kommer bilderna;)


    Det börjar gå mot MÅL

    Shit va min träning har hjälpt. + att jag slutat med godis/läsk/flottmat/chips osv.  - 5 KILO sen 10e januari, jag kommer i ALLA mina jeans igen + att dom nästan är för stora, alla mina klänningar OCKSÅ! WAAAOOOW. HEJA MIG!! men jag är INTE klar än 50 är min målvikt ;) o det bästa med det hela! rumpan o tuttarna dom kommer alltid hålla sig hahah




    Mina favvo jeans/sommarjeans wehooooo dom passar utmärkt!




    Vimmel / Nelly High heels

    Sällan jag ska se så surig ut då. haha


    Go kväll

    Äntligen är jag ledig, känner verkligen hur mycket jag behöver det just nu. Totalt slaktad är jag. Därför har jag en skön hemmakväll ikväll, med god mat, tända ljus o ett par riktigt bra chickfilmer. I morgon är ju den dagen jag längtat efter så länge. Alla tjejer , god dricka o mycket danska ska det  bli. Nu ska jag fortsätta kika på min film, sen sova tills jag vaknar ;) trevlig fredag kväll alla! ♥

    På jobbet !

    Sitter på jobbet nu å har sjuuukt ont i huvet. . å räknar ner timmarna . Vill sluta jobbet så jag får mina lediga dagar. 10 nätter irad med 1 ledig natt. Inget ja rekomenderar:-) enda roliga med det hela är lönen! Nä nu ska jag ta å ronda med petra sen rast! Bye

    Trött

    Sovit som en stock idag, men det är inte så konstigt heller, va ju ut på 7,5an igår i Högbo o tänkte mig att det skulle va bra träning med lite skidåkning, samtidigt att det skulle va kul, mjaa men det sluta bara med sådär 100 blåmärken, å hur kul kommer det bli att gå ut på krogen med alla dom på lördag? folk kommer ju tro att man blivit misshandlad eller nåt. TUR att det finns smink! jag ramla liksom i världens brantaste backe och på rumpan dessutom, men heter man Tove så kan man inte vara nå annat än klantig, sen så tror jag inte att skidåkning är min sport direkt heller;) Jaa men ialla fall så är det min sista jobbnatt nu sen får jag ledigt i exakt 8 dagar:) och på dom 8 dagarna ska jag försöka hinna med såå mycket som möjligt, umgås med vänner, träääna, festa o lite annat skoj. Ska även byta gardiner, har ju svarta fransgardiner i vardagsrummet, men har tänkt mig vita där i stället o även byta inne i sovrummet då jag har vita där också. + införskaffa mig en rullgardin till sovrummet .. Nä nu ska jag stoppa i mig lite tacos o kolla på "play" funktionen i min box, måste kolla missade avsnitt från mina favvoprogram. Ett ny favorit är faktiskt Sofias änglar . Hoppas ni får en bra torsdagkväll!

    work

    Sitter på jobbet nu o är sjukt trött. Skulle behöva sova ett par timmar nu känner ja. O musklerna värker som bara den!. Men de visar ju att man ansträngt sig lite i varje fall. I morgon blir det gym med sarah o så ska jag försöka sova läänge, för såhär trött vill ja då inte vara i mån natt igen!

    Hejhopp



    Följ min blogg med bloglovin


    God morgon .

    Vakna bara så där 04.30 idag. Hur pigg som helst, somnade framför tvn igår kväll. Inte direkt van att sova så länge när jag jobbar natt. Alla tycker att jag sover länge om jag sover till 3. men om ni tänker såhär. Jag kommer isäng till kanske 8 på morgonen, somnar kanske halv 9 9 o sover till 3, de är 6 timmar, de är som att gå o lägga sig kl 10 på kvällen o kliva upp kl 4. ungefär som jag gjorde nu. somna väl 9 halv 10 o vakna halv 5. I varje fall så idag ska jag o syster ge oss ut på skidorna vid lunchtid, före det ska jag försöka hinna med ett gympass också.
    Igår va ju jag på möte på jobbet, o de enda dom ville säga va hur många lasdagar jag har kvar till långvik o till 2 åring, o de är en jäkla massa år kvar känns det som, i höst kommer ja ha förtur till långvik o då har jag ca 2,5 år kvar till LAS. kuul, ganska lång tid till fastanställning inom omvårdnad vill ja lova. men inom den där tiden ska jag nog ha hunnit plugga till hudterapeut skulle jag tro. Iaf så va ju pappa hos mig igår, han kom med en jätte fin present :) TACK så jätte mycket! o han visade några lägenheter som var tillsalu på Hemnet. Tex en tvåa på Högbovägen för 350000. Jätte fin o billig månadshyra. Äh får se om jag köper en lägenhet eller om jag hyr en igen. Det återstår att se! Nu vill ja ha torsdag då jag o Sara ska till valbo o kika på lite kläder å sånt till helgen, inhandla lite alkohol också. Hon ska även hjälpa mig med håret som ser ut som "hej kom o hjälp mig" ETT TIPS! Färga INTE håret på fyllan, då ser man ut som jag gör nu. För jäklig, fläckigt, orange  aa you name it! tur man får hjälp av sina vänner alltså:) Nu ska jag se till att få i mig nåt att äta sen fixa spotify i mobilen, sen bege mig till gymmet så fort dom öppnar!


    WÖÖRK


    GLEE

    Längtar längtar längtar tills onsdag kl 20.00 för då är det Glee på TV11 o i kommande program kommer tex, lady gaga , Britney spears osv att vara med i programmet. TOPPEN!






    Hold it against me

    Har ni hört Britneys nya låt "Hold it against me" som släpptes 11/1 - 11


    Hold it against me






    Vad tycks ?

    Slutar om en timme . .

    När jag vaknar så ska jag gå till Trebeko eftersom jag sagt upp min lägenhet ( jag har nämligen total lessnat på att betala 6000 i månaden) "med garage" o nu ska dom även höja hyran till 200 mer, nej jag vill ha ett billigare boende nu ! Så nu letar jag för fullt efter en ny, får hoppas jag hittar mig en passande innan de här 3 månaderna är slut, annars har jag mammas lovord på att jag får landa hos henne tills jag gjort det ! Efter det ska jag på möte med chefen ( vette sjutton vad hon vill nu ) o det blir jag bara mer o mer nervös för också. Fast skulle inte tro att de är nå dåligt iaf, för hon lät rätt glad. Kanske en tjänst nånstan? äh det återstår att se! Iaf sen på eftermiddagen ska pappa komma förbi, eftersom han har en ( försenad julklapp) åt mig ! JAG ÄR SÅ NYFIKEN ! vad har han nu hittat på ?:) Resten av eftermiddan/kvällen ska jag tillbringa på gymmet o med min lilla prutt till hund, som smockade till mig igår när hon skulle hoppa upp på sängen, ( så har ett litet blåmärke på hakan/underläppen) så är det att ha vilda djur. OBS ! Har iaf fått veta att Selma har det jätte bra hos Matilda o det är jag mer än glad för, nu kommer hon få ett livslångt hem. HAPPY!!

    I veckan har jag mycket inplanerat, fika/umgås med vänner, träna, jobba, åka skidor med sis, shopping med Sara Frulen på torsdag, storhandling osv osv. Det kommer verkligen bli behövligt med en veckas ledighet sen.

    Ha en jätte bra dag allesammans!





     



    Helgen . .

    Tillbaka på jobbet igen. Känner mig riktigt sliten, tur att jag är ledig i morgon ! Ivarje fall . Så va det trevligt i lördags, fick både skor o goodiebag, man fick välja på en hel del skor och [dom här]  blev mitt förstahandsval.

    Goodiebagen :

    - Vitaminwell flaska med smak av (persika)

    - En veckorevyn tidning

    - Fixing Spray från Franck Provost

    - ( Fotdeo )

    - Shampoo, balsam & silkesdroppar  (Biosilk) mini!

    - Foundationprov  (Max Faxtor)

    - Presentkort från welovebeauty.se.

    - 1månads fri spotify premium (värde 99kr)

    - Telia refillkort + gratis mobilsurf i ett HELT år värde 499kr

     

    I helhet så var det en riktigt trevlig kväll, träffade på kusin där också o det blev lagomt med dricka, sparar mig ju tills på lördag ;) Det ska bli väldigt kul att se hur man såg ut på vimmelbilderna sen. Tror dom knäppte två på mig o kikki. ( lägger ut dom här sen )

     

     


    Puss på er !





    För nu åker jag hem o sover, sen när jag vaknar är det bara några timmar kvar. Iiih


    Sista natten nu . .

    sitter på jobbet nu och nu är det sista natten sen är det faktiskt lördag i morgon, som jag längtat efter hela veckan! Nellys High Heels Party på GOYA börjag kl 22 , 99 första tjejerna får välja ut ett par skor och de 150 första får även en välfylld goodiebag + drinkar i baren. Låter det inte helt fantastiskt? ;) IDOLERNA kommer bla att mingla med oss där , som tex andreas weise ;) wöwöwöö! DÅ TYCKER JAG ATT VI TAGGAR TJEJER! Hmm undra va man ska ha för skor på sig i morgon ? 16 cm kanske ? Yes så får de bli;)

    Nä nu ska jag uppdatera min telefon o fixa lite med designen, sen har jag faktiskt en bra film som jag ska kika på!


    HA EN BRA FREDAGKVÄLL ALLA!!

    Unusual you

    Nothing about you is typical Nothing about you is predicable You got me all twisted & confused,
    Up til now i thought i knew love Nothing to lose and It's damaged cause Patterns will fall as quick as I do, but now
    Bridges are burning Maybe i'm learning I new way of speaking up, Now i can see nothing will be Just like it was. Is that because?
    Baby, you're so unusual. Didn't anyone tell you you're supposed to break my heart, I expect you to.
    Baby, you're not even human 'cause only an angle could be so unsual A sweet suprise i could get used to. Unusual You.
    Did so many things when i was someone else. Boxer in the ring, trying to defend myself. Hire a private eye to see what's going on.
    When i'm with you i can't be myself. You always were when you say you will be shocking cuz i never knew love like this could exist.
    Tables are turning. My heart is learning. That you'll never let me down Answer the call. Here after all. Never met anyone like you.
    Can't believe that i, i almost didn't try. When you call my name. Now everything is changed . . . ..



    Do you wish you could rewind time and take it back?

    Sitter på jobbet igen som vanligt. Så less på det här nu. Men tvungen att sitta här två veckor till, sen får jag antingen va på boende igen eller Np, det återstår att se. SUCK. Matilda å jag satt å kika lite på resor idag igen, å nu såg vi Indien ( GOA ) NIIIIIIICE! Dit vill man, men de är ju lite pyssel innan man får åka dit, först åka till ambassaden i Sthlm för Indien, innan det ska man ha fixat kopior på massa grejer å passkort osv .. Kanske inte så krångligt, men i mitt krångliga liv är det krångligt, haha närå :)

    Ny beställning av skoor också! Hittat två på rea o ett par av sommar kollektion :) wwiii


    Du får mig.

    Kikki har precis åkt iväg o jobbat o här sitter jag och väntar på Matilda som ska komma vilken sekund som helst:) Blir väl en promenad med hundarna kan jag tänka. efter det ska jag möta upp Sarah för ett gympass. Sån sjuk träningsvärk i både armar och ben, idag ska vi köra armar o mage. mitt mål är att inte ens kunna skratta i morgon !!;) Så blir de ju jobb ikväll som vanligt. Fy sjutton vilken dryg natt de va i natt alltså. Hade sjut ont i huvet i morse innan jag sluta. Han gå på toa o borsta tänderna, sen stupa jag i säng .


    Då var det slut på ledigheten.

    Det har varit en riktig träningsdag idag, först va jag o kikki ut på långpromenad med hundarna, sen gick vi direkt till gymmet o körde ett två timmars pass. Kul att ha båda mina favoriter där. Sarah o Kikki :) Hon bor ju hos mig nu. Å de är mer än underbart! Vi har typ aldrig tråkigt tillsammans. Kommer bli kanon det här. Förut ville jag helst bo själv, med tanke på att jag träffa en då. Och då vill man ha lite privacy. Men nu är jag ju helt själv, så då passar det perfekt. Har inte tänkt lägga nå energi på killar nu heller. Lagt det lite på hyllan. Man jag ju liksom inte hoppa från den ena till den andra (när man haft känslor) liksom. Det är ju lite svårt. Hoppas på en till singelsommar i år, men man vet ju aldrig vad som händer, men jag har väldigt svårt att börja gilla någon. Då ska de va någon jag spanat in ett tag o hur många finns det i sandviken? 0 . Bevisa något annat? Ja i varje fall så har jag 3 nätter framför mig nu, sen ledig lördag o jobbar söndag-måndag. I slutet av månaden säger jag även upp lägenheten, tror jag bestämt mig för det nu. Får se om jag flyttar till Gävle eller om jag stannar i Sandviken. Lutar mer åt att stanna kvar just nu. Men jag hinner ångra mig ett antal gånger:) Nu ska jag läsa igenom raporten sen försöka sysselsätta mig med något.

    God natt till er som får sova:)



    VILL HA SOMMAR ÅÅ !


    Vilken underbar dag!

    Jag o kikki vakna runt 10 idag, somna ju trots allt ganska sent igår. Vi har hållt på å diskat o grejat o jag har klippt både Minnie o Selma, klorna är klippta också. Så dom är fräsha dom med. Matilda kommer ju o hämtar Selma idag, kommer bli jobbigt att lämna henne, men hon kommer få det så himla bra hos dom, hus o allting med mycket vänner, + utevistelse = Perfekt kattliv, så jag är mer än nöjd:) Nu snart ska vi ut på en långpromenad sen blir det ett träningspass för oss:) Får se om Matilda kommer före eller efter, det återstår att se. Ikväll börjar jag ju jobba igen (inge kul). Jobbar natten till lördag, sen på lördagskvällen ska ju jag o Kikki på High Heels Partyt såklart:) Kommer bli toppen!! Som en liten unge som går in i en godisbutik . SOM JAG LÄNGTAR!

    Hoppas ni får en kanondag. ♥


    Vilken träningsvärk!!!!

    Har så sjukt ont i armarna, kan knappt hänga upp min jacka ! Men de är så det ska vara, träningsvärk är bra. Får se om de blir nå träning i morgon, ska ju börja jobba också å har massa annat jag ska göra innan det. Men 1 dagsvila är ju bra:) Idag har det inte hänt så värst mer än det, förutom en sväng på stan och en kopp te på Marangoni "as usual" . .



    Det är bara en självklarhet!!!






    Who said anything about love ..

    Vakna halv 6 i morse, skit pigg o på hur bra humör som helst, måste vart helt slut efter skoterturen igår, somna kl 7 på kvällen, inte dåligt de heller! Behövde verkligen sova också, natten innan sov ja bara 2 timmar. va helt omöjligt, folk som kom från krogen gick här utanför mitt sovrums fönster å skrek å så stod det ett gäng alldeles utanför mitt sovrumsfönster med nån jäävla bmw å gasa å tuta å skrev B M W . Fuck them!. blev tokig, så jag gick upp skit tidigt.. Hade i varje fall skit kul igår, blev inte sån jätte lång tur eftersom de va sånt skit väder, körde en liten bit i varje fall, nu jäklar ska jag också ha en skoter fy fan va kul de är å köra. haha, P fick allt hålla i sig;) Åkte å grilla vi nån grillplats sen å gu va jag stank sen, men håller på å tvättar skiten nu. Hatar brandrök. blä!

    Nu ska jag först tvätta klart alla kläder, sen dammsuga o torka golven. Efter de ska jag hem till Matilda en sväng, lämna Selma där. ( har bestämt mig för att lämna bort henne ) enbart för att jag jobbar ¨så mycket som jag gör nu. Å man kan ju inte precis lämna henne till mamma när jag jobbar som med Minnie. Så hon kommer få det mycket bättre där med hund o katt kompisar . men det känns ialf lite jobbigt, men huvudsaken hon har det bra:)

    Åå Ikväll blir det träning med Sarah, har redan gått ner 2 kilo faktiskt , de är för att jag slutat äta choklad å sånna dumheter. Så nu ni, 8 kilo till sen så är jag nöjd:)


    Hoppas ni får en bra dag :)

    Det blev min kväll..

    Har typ precis tvättat klart, så nu ska jag skutta in i duschen en snabb sväng sen göra i ordning fruktsallad å så ska jag ta å hyra en riktigt riktigt bra film från boxen sen bara ligga här o ta det lugnt . . Hoppas ni har en bra lördagkväll ni med:)


    ååå jag vill ha sommar nu nu nuuu


    Let him fly


    Äntligen ledig !

    Håller på o tvättar de sista av tvätten nu. Så blir jag av med det iaf. Hmm får se vad man ska ta å hitta på ikväll, har ingenting planerat faktiskt. Återstår att se:) Ska ju försöka lägga mig i tid också eftersom vi ska ut på skotrarna i morgon, så man måste ju va lite utvilad. Blir ju trots allt en ganska lång tur i morgon. Äh nu fortsätter jag med tvätten så får man se vad som blir efter det. KRAM

    Minnen

    Ibland när man sitter o kollar på kort, så känner man liksom bara hur man vill tillbaka till just den tiden o det tillfället. Har haft ett sånt jäkla bra år så jag vill nästan ha tillbaka 2010. massa nya vänner o massa äventyr, saknar våren å försommaren mest, vilket liv det va på mig då. Hoppas verkligen att 2011 blir minst lika bra!






    Jag o bästa Emma på vårcruisingen i Gävle


    Mitt 2010


    Look at you, getting more than just a re-up !

    Matilda ringde å väckte mig kl ett halv två idag. Helt utslagen eftersom jag inte somna förns 9 på morgonen, va tvungen att se ett program på tv:) Hon kom hem till mig iaf en timme senare å jag hade självklart somnat om, Men Tove vilken syn ! de va de första hon sa typ, kommer jag med täcket runt om mig å en toffs rakt upp på huvudet å yr som en höna, + att ögonen satt ihop o jag lät som en gammal kärring som rökt i 60 år typ. Fixa iordning smink o hår sen stack vi till resebyrån å kolla upp lite resor, hon som satt där verkade helt emot att vi är sugen på Indien, hallå? Hur svårt ska det vara att fixa ett Visum dit, vem orkar liksom inte åka till ambassaden i sthlm ? Men får se hur vi gör med den saken iaf. Hon tyckte vi skulle åka till Kanarieöarna eller Egypten, men dit har man ju vart några ggr, man vill ju se något nytt o åka till nå häftigare land. Äh vi ser vart vi hamnar sen:)

    bara 2 nätter kvar nu, sen ledigt i 4 dagar . SKÖÖÖNT!!!





    Dags att åka hem o sova.

    Och när jag kliver upp är det träning som gäller o sortera massa tvätt, sen kanske pappa dyker upp en sväng, skulle jag tro iaf :) SOVAAAAAA . NU

    Här har vi kikki o mig ! ;D

    Jag o kikki hade väl lite tråkigt sådäär kl 05 på morgonen, så då blev det väl nåt sånt här :)




    Haha!


    A Woman's Heart is a Deep Ocean of Secrets . .

    I morgon börjar vi! Då ska fettet rinna å musklerna pumpas. Hej oss! Jag är så himla taggad, så ja skulle kunna börja på direkt allså! Men vi har halva vintern, hela våren å en del av sommaren på oss. Det här kommer bli ett riktigt strandår, nu ska man inte se ut som en valross:)



    Gick in på blocket för att kolla på hästar å så såg jag det här!

    Min älskling är ute på blocket, tjejen som har honom nu vill tydligen ha medryttare. Man kanske ska ringa?:)


    http://www.blocket.se/gavleborg/Soker_medryttare_till_underbar_skogsmulle_31586169.htm?ca=5&w=1








    Jag o Lucas i stenvik för nåt år sen. Min lilla pärla! (sakna)


    To be with you . .

    En killkompis skicka den här låten till mig idag, sååå gulligt:) ♥


    Too little too late ..

    Började dagen med att kikki satt på mig å skrek, TOVÄÄÄÄ DAGS Å VAKNAAAAAAAA!! hmm hur mycket hade jag fått sova,  3 4 timmar kanske ? va totalt slut!  I varje fall så fixade vi oss o gick sen till Maragoni för lite frukost/lunch.  Efter det åkte jag o P till Årsunda för han skulle hämta nånting till skotern där å jag ville ta mig några skotrar därifrån kan jag säga!




    Vill ha vill ha vill haaa!! :)


    Då säger vi GOD NATT

    Jag o kikki har bara härjat å härjat hela kvällen/natten o nattuggla som man är så blev det tyvärr så här sent denna kväll/natt också! äh nu somnar vi med leendet på läpparna o vaknar upp likadant i morgon! Godnatt ♥



    Forgive, sounds good Forget, I´m not sure I could ?

    Kom hem från jobbet idag, vid ca halv 8, satte mig direkt vid tv´n o på SF kanalen gick EVA O ADAM ( fyra födelsedagar o ett fiasko) fick riktiga flashbacks sen man gick i 4an 5an. Alla discon man var på o körde sanning eller konsekvens. Ååå den tiden !! Kommer ihåg killen på min gata som bara bodde ett par hus från vårat, vi umgicks typ hela tiden å jag va så kär i hans bästa kompis typ. guuud hur man höll på!!



    Kommer ni tex ihåg den här låten?  Jag ääälskade den här låten då haha. Och älskade även eva o adam . .



    Nu har jag bara två timmar kvar . .

    Har suttit o letat efter fina klänningar hela natten känns det som. Har säkert vart in på 5 6 olika ställen, som Modehuset, nelly, asos, H&M, mm, men hittar verkligen ingenting, får helt enkelt ta å åka in till valbo el Gävle nån eftermiddag när jag är ledig:) Vi ska ju ha en riktig tjejkväll hemma hos mig, med BARA tjejer, lite goda drinkar o småplock:) det ser jag verkligen fram emot. ALLA MINA ÄLSKADE TJEJER SAMMLADE:) de kommer bli perfekt! Ska leta på mina fest spel å massa sånt, nä de här ska jag förbereda riktigt bra o seriöst! Nu ska jag greja lite med designen, sen är de ju faktiskt snart hemgång, tiden har gått riktigt fort i natt! Hejåhå!

    Total eclipse of the heart . .

     

    Älskar!




    Tell me that your sweet love hasn´t died . .

    Har suttit o kikat runt på skor o festklänningar till löningshelgen, vi ska ju ut på lördan då, å jag har faktiskt beställt ett par skor.  Så nu är det bara klänningen kvar, å jag vill ha en halvmörklila klänning har jag bestämt, så nu ska jag ut på jakt :)



    Matsumoto SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM





    Together we move mountains, let’s not make mountains out of molehills .

    Kommer till jobbet på jätte bra humör för att jag ska få vara hos min favorit, å så ser jag att hon är vaken när kvällsvaket gått, å när hon såg att det va jag  - Ååå va de du som kom åå, du är ju så gullig o snäll. Nu kommer jag kunna sova bra i natt. Sånt är väldigt skönt att höra. Man blir så glad:) Nu ska jag kolla Coyote Ugly å prata med lite med Sarah ! LEDIG I MORGON! sååå skönt . KRAM ♥

    Bara 1 timme kvar . .

    Ååå de ska bli så skönt att få snart ! jag är skit  hungrig å trött, jag har ju inte direkt vilat upp mig nu senast jag va ledig, haft en puls på dubbelt så mycket än vanligt typ. Men är ju ledig i helgen så då ska jag ta det lugnt o umgås med vänner o fika med P :) Gud va jag måste klippa mig nu alltså! så de ska jag nog göra till nästa vecka, är ju ledig lördag söndag måndag o tisdag:) sen jobbar jag , torsdag, freda, lördag söndag, månda, tisdag, onsdag. aa de blir 6 nätter, sen är jag ju ledig lönings helgen, för då ska jú jag o brudarna ut. Å emma har ju slutat amma nu , så nu blir det massa tjejer:) Kanske följer med sen å hälsar på malin i sthlm också:) skulle ju va kul å gå ut där. mycket mer roligt folk :) Nä nu ska jag sluta skriva här å gå o dokumentera lite för natten istället. Niightii! ♥


    Don´t bother I´ll be fine !


    TAGGATAGGATAGGAD SOM FAAAAAAAAAAN!!

    Jag är sååå sjukt jääävla taggad på träningen nu, jag o sara köper kort på onsdag o börjar på tordag ;) Å Som peter sa, du tove sommaren 2009 du hade så sjukt jävla sexig kropp då, De gör mig bara ännu mer taggad, för jag vet att jag har motivationen till träningen, å  jag vill självklart ha tillbaka min platta mage igen:) GOGOGO!!

    Det går bra nu !!

    Sitter här på jobbet och mår verkligen toppen för tillfället. Jag är bara så himla glad att jag är så stark å kämpar som jag gör och att jag har så sjukt underbara vänner, som jag gör vad som helst för! Jag känner mig så himla trygg o lugn igen så nu kan jag fortsätta med mitt. O nu ska jag bara ägna mig åt jobbet, träning o vänner. Hoppas jag hittar en skaplig 1a snart, är så sjukt less på att betala 6000 i månaden på en tvåa liksom. Känner inte att jag behöver en tvåa heller, är ju alldrig hemma typ heller. Så jag skulle kunna skaffa en sån som sarah har, ja menar som jag o (Sara F) satt o prata om idag så så länge jag är själv o jobbar så mycket som jag gör, så behöver jag inte ha nå större precis. skulle va så skönt att få en i närheten av sarah på hyttgatan eller nåt!! Nä nu ska jag vänta på att min film ska ladda klart, sen glo på den:)


    Take care . //

    Still I’m dying with every step I take..

    De här är den absolut bästa låten Robyn gjort, å den har följt med mig genom senaste årena.




    Kall som en isbit . .

    Nu har jag bara två timmar kvar att jobba. Ska bli skönt att få gå hem, för just nu är jag riiktigt trött!! I morgon ska jag sätta tillbaka antennen på sabben o byta mina högtalare ifram. Så de är de första jag ska göra när jag vaknar, sen träffa en vän senare på dagen och självklart jobba på natten sen. Det kommer jag då inte undan! Nu ska jag kolla vidare på tv3play, missade avsnitt av hollywoodfruarna;) LÄNGTAR till min säng!




    I besvikelsen ser man bäst vad man väntade sig.


    Nyårslista . .

    1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Operera mig.
    2. Höll du några av dina nyårslöften? Att jag skulle vara helt själv 1 helt år, men nejdå! Så svar nej.
    3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Emma, Ulrika , fler på g :)
    4. Dog någon som stod dig nära? Nej
    5. Vilka länder besökte du? Åland, haha! Måste blir fler resor i år!
    6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jag har saknat någon att komma hem till. Men det kommer när det kommer!
    7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Den 4 juni
    8. Vad var din största framgång 2010? Skaffade en 2a på baldersgatan och fick mig ett nytt liv. vilket var toppen!
    9. Största misstaget? Litat på kärleken för fort. Lärt mig en läxa
    10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Vinterkräksjukan i februari o influensa 2 veckor senare .
    11. Bästa köpet? Min bil, mina skor, Selma
    12. Vad spenderade du mest pengar på? Skor skulle jag tänka mig.
    13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag fick sånt himla bra jobb i somras !
    14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Eminem ft Rihanna - Love the way you lie,Yolalanda be cool - We no speak americano, sean banan - skaka rumpa, mfl 
    15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare faktiskt, jag har kommit så långt med mig själv och blivit så självständig och stark, men samtidigt många tårar iår. Det tar tid att gå vidare i livet o många misstag med kärleken. ( men hoppas jag dock lärt mig ett å annat nu ) Inge onödiga tårar för killar under 2011 är bestämt!!
    16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit lite mer förnuftigare i vissa situationer, kanske tränat lite mer också faktiskt. Men desto mer i år :)
    17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lita på människor jag inte riktigt känner .
    18. Hur tillbringade du julen? Tillsammans med pappa, marianne o syster i stugan, senare hos hela mammas släkt, resten av kvällen/natten tillbringa jag på jobbet .
    19. Blev du kär i år? Ja en gång, men de är borta nu. Det är nog det bästa o det sämsta som hänt i år.
    20. Favoritprogram på TV?  Ensam mamma söker, Hollywood fruar .
    21. Bästa boken du läste i år? Love in the time of cholera . <3 ( Den Petter fått inspiration från till låten "Längesen".
    22. Största musikaliska upptäckten? Ja du?
    24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Åkte på kryssning o presentkort å sånt behövligt:)
    25. Något du önskade dig men inte fick? Nix.
    26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jobbade ( nööörd )
    27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Tror inte det faktiskt, jag har det mesta jag vill ha förutom kärlek såklart.
    28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Kilklackar, neutrala kofor, lack/ormskinnsleggings.
    29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, djuren, nya vänner, o självklart familjen!
    30. Vilken kändis var du mest sugen på? Taylor Lautner , GRRR !!
    31. Vem saknade du? Tess, Sara o Emma. träffar dom så sällan tyvärr:/
    32. De bästa nya människorna du träffade? Putte, Emil, Emma, Marcus <3

    You know !

     

     






    GOD JÄVLA MORGON!

    Jag är riktigt på hugget idag, mycket av det man fick höra igår kanske. Men hade faktiskt ganska kul, fick ställa mig o laga mat å pojkarna i natt, tror dom tyckte om det faktiskt! Men ska jag va ärlig, så tror jag faktiskt att jag lessnat riktigt på krogen, sitta där å gäspa, hur kul har man dådå? roligare med försten å efterfesten ju!
    Nä nu ska jag faktiskt ta å skutta in i duschen en snabbis sen åka iväg på kalas, min kusin Thilda fyller 10 :)


    hejhopp

    hej mitt i natten.

    Tankar mitt i natten. Man kan spola tillbaka en film. Men inte verkligheten. Fan de kommer aldrig gå att göra de heller. Man måste bara lära sig av sina misstag, Va allt bara tomma ord? Jag är så himla bitter på mig själv. Måste väl försöka sova, fast jag försökt i flera timmar. Godnatt

    No one ever said it would be this hard . .






    Vem dödar vem ?

    Vakna ganska sent idag, men inte så konstigt, somna 6 i morse. Fy på mig! Åkte en sväng till Valbo med Malin, å skrattat har jag äntligen fått gjort tack vara henne. MIN ÄNGEL!! sprang runt på Ikea å kika lite. skjutsa hem henne o hämta upp Sarah, å så klart får man skratta lika mycket med henne! gick ut en sväng med Minnie å köpte massa godis på maxi, på måndag är det ju slut med sånt för mig, så lär ju passa på  nu.. För sen blir det andra bullar. då jäklar ska kilona rasa eftersom peter tycker att jag blivit fet ;D så nu ni !! träna träna träna.

    I morgon ska jag träffa kikki å på torsdag Matilda, så skönt att umgås med mina tjejer, skvallra lite ;)





    HAHA


    Dagens kort . .


    Min tomma blick, jag känner mig som en staty.

    Kan ju inte sova igen som vanligt, vet inte varför, kan bara inte. . Jobbet har ringt mig 1000 ggr de senaste dagarna o frågat om jag vill jobba, men jag har inte orkat, vill inte jobba, har ingen lust alls. . Lägenheten ser ut som en enda röra, kämpar verkligen för att göra något i huvudtaget. men jag funkar inte som jag borde just nu. Längtar som sjutton tills i slutet av månaden då jag o Peter ska börja träna igen, o vilken form jaa kommer få. Nu jäklar!



    Jag är inte ledsen för att jag är ensam, för det är jag van med, jag är bara ledsen för att jag trodde verkligen på det här, för engångs skull igen i mitt liv. .




    Det går inte . .