• bloglovin
  • Summering av helgen..

    Dåligt med bloggande på sistone, men med lite tjat från bloggläsare + min egen vilja så har jag bestämt mig för att försöka få nån slags rutin på mitt bloggande igen. Det är ju trots allt ganska roligt att gå tillbaka en dag och se vad man skrivit för roligt.

    Tänkte börja med helgen som både varit dålig och bra. Ett fiasko till halloweenfest kan jag börja med. Känner mig inte riktigt hemma på just den sorts fest och definitivt inte med vissa människor DÄR. ( inte riktat åt alla ) Men det finns det dock andledningar till. Dom tar jag dock inte upp just här o nu. Slutade med att jag och Danne åkte hem ganska tidigt. Så nästa gång får han gå på dom där festerna själv eftersom jag varken har ork eller som sagt njuter av tillvaron. Eller så är det åldern som spökar? Vem vet

    Idag (söndag) så har det inte hänt många knop. Bara nu på kvällen då vi hade köpt platser på bion "Huvudjägarna" En MYCKET bra film, rekomenderas alltså! Bara så skönt att få göra nånting tillsammans och komma ut på nånting som båda gillar.


    Nu har jag tänkt krypa ner med den jag älskar och försöka sova några timmar. En dag med mycket att göra imån så sömn behövs!

    Godnatt godnatt♥