-



Har jobbat idag igen. Känner att jag kommer in i det mer och mer, det va lite snurrigt i början, men nu är det enkelt. Och Malin som jag går med ska värva mig eller rekrytera el va det heter, iaf så ska hon (rekrytera) mig så jag ska börja sälja Oriflame . Och jag som älskar att hålla på med sånt där kommer ju älska det, sen blir det ju en liten extra slant också. Vet många som vill köpa sånna produkter också å en som vill blir rekryterad, så hoppas att det kommer gå bra ialla fall. Jag ska ha det mer som en hobby.. så nån tusenlapp extra är helt okej :)


Nu ryser jag och kikki för nu är allt ordnat med våran resa. Vi ska få kaklet till köket i dag också. Våran husvagn är nu pimpad :D
Och patrik skulle hjälpa oss med tätningen runt fönstrerna i veckan, sen är det bara utsidan som måste städas .. Och det ska ju inte vara så svårt. Nu är kikki ute med Filini medans jag sitter här, vi ska snart åka och fixa på husvagnen, lite kvar att göra. Vi ska hänga upp lamporna ialla fall som vi köpt på ikea (skitsnygga) .. Jaa snart är den klar, så då kommer det en bild, men ni får vänta några dagar till .. Nä nu ska jag leta fram lite nummer så ska vi dra, Kikki kom tillbaka nu :)


I MORGON KOMMER SKATTEPENGARNA OCKSÅ ! YEIPPIEE






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback