• bloglovin
  • -

    MÅSTE BARA SKRIVA ATT JAG ÄLSKAR MIN PATRIK MEST I HELA VÄRLDEN !





    -

    Är överlycklig nu ! Nu har jag äntligen hittat MIN saab. så ska åka och hämta den vid 3 tiden i morgon :) Turbo å allting, kommer bli toppen de här .. hihi.. Ne nu ska jag lägga mig så jag kommer upp i morgon till jobbet. ska även till vetrinären i morgon med Minnie, hon ska få sin 1års spruta och lite sånt. Min lilla grisunge:) har varit ute på en härlig långprommis med henne nu så nu ska vi gå å kojsa tillsammans.


    God N

    -

    Känner verkligen nu att det har blivit för mycket festande på sistone. Så nu ska jag lugna ner mig ett tag och vila upp mig. Men hade det trevligt igår iaf, en sak bara att en person kan ändras i ens ögon på bara 10 sekunder. Och nu vet jag det. Skit samma, jag bryr mig inte! Har vart i husvagenen med Kikki i dag iaf. Snart är våran älskling klaaar för att inredas. ska bli så kul å få inreda med våra grejer :) gardiner ikea stuffs osv :) Får se om vi hinner greja nå i veckan, har mycket jobb framför mig, går till 4 varje dag typ. Men trivs på jobbet det gör jag :) Ska ta tag i tvätten nu sen sticka ut och springa en sväng. Måste börja motionera mer, känner att vikten ökar haha..



    -

    God morgon eller vad man nu ska säga. Första gången jag skriver idag så det ble godmorgon :) I går hade jag en jätte trevlig kväll, ska verkligen inte klaga ! Får se om det blit utgång ikväll igen, om man nu orkar. Har sovit så skönt i natt. Jag och patrik satt å duscha i natt skit länge. Hur skönt som helst. Sen somna jag på engång. Har nyss ätit tacopaj med mamma och Vera. Så nu sitter jag på blocket och kikar runt på en ny bil. Men man hittar ju ingen ! Sen om man hittar någon så är det inge drag eller nåt.. Vill helst ha en svart :) hihi.. Ska försöka komma ut med Minnie en sväng nu. Ska nog gå på pensionärsstigen. Iofs så va hon ut för en timme sen, men det är så skönt med bätte väder! Tjing !





    -

    Puh ! Har grejat och donat idag + jobbat, så nu är jag helt slut känns det som. Jag ska snart till kikki också å hålla på med husvagenen, kommer att bli jobbigt det :P Letar för fullt efter en bil också, om det är någon som har en bil med drag att sälja , hör av er till mig !! Nu sitter jag och gosar med min underbara Minnie som är så glad och livlig hela tiden. Dom har inge problem alls dom :) Ne nu ska jag rycka upp mig och sen vandra över till kikki !


    -

    Oj oj, nu har det varit mycket för mig i dag, har stressat hit och dit. Men nu har jag sålt bilen iaf, så i morgon åker jag och kikki å hämtar en saab 900, fast den här gången med drag med tanke på husvagen sen. Jobbet flyter på och jag trivs som fisken i vattne där :) Helgen, ja vad ska man säga om helgen? Jaa att jag vart jävligt full, kom inte ens in på krogen, får se om de blir nå fest i helgen igen, iså fall blir de 4e helgen i rad :P


    Ne nu ska jag vila mitt huvud, i morgon blir det jobb och sen en lång bilresa så måste vila upp mig :)



    -




    -


    What we have is now. And right now, we have each other


    Ska göra iordning mig nu och fixa lite med lite småsaker. Så ska jag åka till Sara
    som ska ha 20 års fest. I kväll ska vi nog åka till Kharma eller nånting får se. 
    6 år har jag känt Sara och nu är vi 20. Tänk vad tiden går fort !

    Igår kväll var jag och P till Kim&Evelina och åt mat och umgicks lite.
    Trevlig var det. Vilhelm blir bara större och större.


    Ha en trevlig kväll alla studenter !





    -








    -



    Min älskade ängel vart jätte glad när jag kom hem nyss.
    Har inte träffat henne på 2 dagara nu när jag jobbat
    så konstigt och inte kunnat haft henne..Min ängel ♥

    -

    Dåligt med uppdatering nu när man inte har nå internet. Lite drygt, men funderar på om jag ska skaffa trådlöst nu så jag  vet att jag har internet hela tiden. Någon som vet om Telias är bra ? Jag vill ha ett bredband med bra täckning och nåt som inte går så segt å krånglar. haha.. Ganska kräsen av mig jag ! Nee nu har jag vart på föreläsning om omvårdnad. Nu tänkte jag att jag skulle fixa lite här hemma och sen trampa iväg till kikki. Vi ska fixa det sista med fuktskadan i dag och sen tapetsera. ska bli riktigt kul å se hur det blir. Sen ska jag sätta ut bilen idag också. om det inte är någon som är intresserad här som vill köpa den, det är en nissan sunny med massa nybytta grejer, kommer inte ihåg vad patrik sa, men ja kan  tänka mig byta den mot en bil med drag också. Fast inte en bil med rost tack :)
    Så synd att jag måste sälja den, den går bra och den har inge rost och den är soppasnål, så man åker billigare:) iaf än saaben :D Ne nu ska jag sätta fart så det blir nånting gjort i dag, i morgon ska jag ju på Saras 20 års fest, så ska vi ut på Kharma .. så i helgen har jag i princip fullt upp. Men ha en trevlig dag alla !


    Kram ♥

    -

    Idag kan jag ju säga att jag höll på att kissa på mig. Och det va pga att kikki har jag har skrattat så vi nästan gjorde det båda två. Vi har köpt en massa mer saker till husvagnen idag, den blir bara snyggare och snyggare, Iaf idag så upptäckte ja en vattenskada på en vägg, så vi var iväg till en snickeri affär å handla massa virke till en ny vägg. så i morgon efter jag kommit hem från jobbet så ska vi snickra upp det och sen är det bara att tapetsera, jag har spacklat alla väggar och tagit ner lister osv, så nu är väggarna klar för det :) Sen sätta upp kaklet, sen är det bara att inreda klart ..
    Det enda som fattas nu är tyg till våra madrasser sen är allt klart : ) Har jobbat kväll i dag och ska upp kl 7 i morgon igen, så jag funderar faktiskt på att gå å lägga mig.

    Asså jag har suttit å skrattat i dag jag, tänk man har ett stort hål mitt på huvet som man stoppar in en massa mat i osv. haha aa jag har bara suttit å funderat på det i dag, så roligt :D å att man har en ful sak som sticker ut på ansiktet som heter näsa :D aaa man kan ju bara säga en sak.


    God natt ♥

    -

    Har jobbat idag igen. Känner att jag kommer in i det mer och mer, det va lite snurrigt i början, men nu är det enkelt. Och Malin som jag går med ska värva mig eller rekrytera el va det heter, iaf så ska hon (rekrytera) mig så jag ska börja sälja Oriflame . Och jag som älskar att hålla på med sånt där kommer ju älska det, sen blir det ju en liten extra slant också. Vet många som vill köpa sånna produkter också å en som vill blir rekryterad, så hoppas att det kommer gå bra ialla fall. Jag ska ha det mer som en hobby.. så nån tusenlapp extra är helt okej :)


    Nu ryser jag och kikki för nu är allt ordnat med våran resa. Vi ska få kaklet till köket i dag också. Våran husvagn är nu pimpad :D
    Och patrik skulle hjälpa oss med tätningen runt fönstrerna i veckan, sen är det bara utsidan som måste städas .. Och det ska ju inte vara så svårt. Nu är kikki ute med Filini medans jag sitter här, vi ska snart åka och fixa på husvagnen, lite kvar att göra. Vi ska hänga upp lamporna ialla fall som vi köpt på ikea (skitsnygga) .. Jaa snart är den klar, så då kommer det en bild, men ni får vänta några dagar till .. Nä nu ska jag leta fram lite nummer så ska vi dra, Kikki kom tillbaka nu :)


    I MORGON KOMMER SKATTEPENGARNA OCKSÅ ! YEIPPIEE




    -

    Nu har jag och Kikki köpt tapeter till husvagnen också. Så nu är vi i full fart, gardinerna är färdigsydda och idag fick vi även massa mer tyg som vi ska använda till våra 8 kuddar som vi köpt och ett spettstyg som vi ska ha till fördrag till köket och längst ner på tyget ska vi sy fast diamanter, kommer bli skit snyggt, ska sätta ut ett kort på husvagnen när den är klar. Så ni får se hur snyggingen ser ut. :)Har börjat jobba idag också, gick faktiskt riktigt bra, men man blir så snurrig så där första dagen, men jag ska snart klara av allt utantill :) Så nu jobbar jag fram till v33. MONEY !  Så måste jag skriva att min kära älskling fyller 26 år i dag, så snart ska vi hem å fira och mysa =) Men måste även hinna med min sista upg i skolan också, Men det ska jag nog klara av ganska snabbt, för det såg inte så svårt ut, sen är allt klart ! Nee nu ska jag umgås. Ha en trevlig kväll !



    -




    -

    Kikki och jag har hittat massor av fina grejer till husvagnen nu. Men vi har lite kvar att göra. Ska hämta henne från jobbet om en halvtimme så ska vi bara hjälpa syrran med lite flyttlass sen ska vi till Valbo å kika lite. Får se vad vi hittar, lamporna vi köpte igår passa inte, så det kanske blir nya sånna. Åhh snart är den klaar :) :) Kommer inte kunna skriva på ett par dagar , för nu försvinner internet, men jag ska beställa trdlös till mig själv nu eftersom evve tar med sitt nu när hon köpt en egen dator.. Ha en bra helg alla ! ♥

    -

    Sitter och väntar på att Kikki ska bli klar, för vi ska till gävle å kika på tyger sen ska vi ta en karaoke kväll . ska bli så kul :)


    I LOVE MY KIKKI :) :) :) you´re simply the best !!!

    -

    Nu blir det kväller snart. Jag och P ska bara åka och kika på en stuga i Bovik först eller vad han snacka om. Sen ska jag in på affärn å handla goooodis påse, för jag är verkligen jätte sugen på nå sött. I morgon är det sista dagen jag går i skolan sen är det jobb som gäller nästa vecka och hela sommaren dessutom. Ne go kväll nu och god natt till senare !

    -

    Nu ska jag bara torka håret och sätta på mig frächa nya kläder efter duschen
    sen hämta Patrik, så ska vi hitta på nånting, så tråkigt väder ute
    men nånting ska man väl kunna hitta på. Jag vill inte sitta inne heller.
    Kanske ska ta en sväng till Valbo eller nånting ,
    Äh får se vad det blir, ska sätta lite fart nu så jag får träffa älsklingen lite :)



    Husvagn . .

    Ja nu har jag och Kikki äntligen fått hem våran husvagn. Så nu ska vi bara börja att inreda den och få den riktigt A la Kikki & Tove. Prio 1 är ialla fall att byta gardiner och madrass överdrag. (Det ska Kikki fixa eftersom hon är duktig på att sy) Sen så behövs det ju målas också. Så jag ska vara flitig med det. Sen detaljer och sånt ska vi spara till sist, det blir basen först. Våras husvagna ska bli grymt fräsh. SVERIGE HERE WE COME ! Men en till viktig sak är att jag måste byta bil, för det första så ska jag sätta ut bilen som jag har nu på bocket och sen leta efter en bil med drag och det lutar mot en saab 900 igen. Fast den här gången ska det vara 4 dörrar, lite praktiskare, inte lika snyggt men praktiskt:) Så är det någon som vill blir av med sin 900a så ring mig :) Idag ska jag och Kikki ut och leta nya backspelglar och lås till vagnen. Sen i morgon ska vi ut och shoppa typ och färg.

    Nu tänkte jag att jag ska frisera Minnie lite och klippa & fila klor. Men före det ska jag gå in och göra en beställning från H&M . Hittat myyycket fint som jag bara MÅÅÅSTE ha :)


    Ha en trevlig regnig dag alla ! själv ska jag bara mysa inne tills Kikki ringer :)




    Så här ser våran fina husvagn ut : )